Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen. pont az olyanokról beszéltem mint et😊 de biztos jó neked😊 igazából örülök is,h nálunk nincsenek ilyen arcok😊

kemelol
Pedig en melletted allok :[ Tisztelem a josagos gyongyszived, torodesed pedig egyenesen meghato. Gyere gorcsoljunk egyutt a szebb holnapert ahol a bannerban lesz k8p is !

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

de amúgy meg figyelmedbe ajánlom a #14906-os számú hozzászólásom😊

tehát ajánlott szerók ezek voltak: dron, k8o, azgal... hm.. jóideig k8p volt és bizony eléggé sokan átjöttek oda...

hm. transfer azgalra volt. és? automata mozgatás meg k8pre... szal 1:1

bármilyen furcsa, én igazából azt szeretném,h bárki aki két oldalon indít, az találjon közösséget és élvezze a játékot (itt fórumon van pár szánalmas arc (leírták hogy viselkednek+itteni reakciók) akiknek fogalmuk sincs,h így is lehet hozzáállni ), ez ha ordert azgalon kezd nem fog menni...

Csak hogy neked is tiszta legyen: azért lett az order karak-azgal mert a régi oredes szerver a dron volt, és onnan ingyenes transzfer a karak azgalra volt lehetséges (volt egy másik alternatíva de az sem a k8p-volt), szóval akinek volt ott r40-es epic geares karija nem biztos, hogy szivesen hagyta volna veszni azért, hogy elõrõl kezdjem mindent a k8p-en.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

gratulálok😊 ezexerint számodra is teljesen logikus a fennti szerverajánló. ennyi agyat😄DDDD

kemelol
Meg szerencse, hogy itt vagy te, es minden alkalommal profetakent vezeted at a szent szerverre az ifju padawanokat!<#miaz>

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

mi azon tevékenykedünk és elégg fennmaradó😄 igazság szerint szerintem minden kasztból elég van, bár mintha a tankok kezdenének fogyni😊

Saccard
Sziasztok😊 Lehet én is csatlakozom köreitekhez, egy 10 napos trial erejéig biztosan😊. Azt szerettem volna kérdezni,hogy order rendben mi az a kaszt amire igazán nagy szükség ill.hiány van, és hogy karak eight peaks nevû szerver a fenntmaradók között van ugye? Elõre is thx.😊

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

de amúgy odamész, ahova akarsz, szerintem mindenhol találsz jó társaságot😊 have a good fun!😄

mármint az order átírása azgalra lett picsogás következménye, más öteltem nincs mert hogy minden értelmet nélkülöz az tuti, ugyanis mindkét oldalt ugyebár nem indíthatsz ugyanazon a szerveren😊

ha destrót és ordert is magyar közösségben akarod kipróbálni, akkor destrót azgalon, ordert karak eight peaksen indítsál. a fenti szerverek csak vkinek a picsogása miatt lettek írva😊

(éérted:
-játszanék mindkét oldalon, melyik szerverekre menjek?
-hát ha orderrel akarsz akkor azgal, ha meg destróval, akkor azgal...
-rofl😊)))
)

Köszönöm szépen az infót.
Szaruman
Kint van a banner alatt.

Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

adig is triál accot csináltam sok magyar van ? és ha igyen melyik oldalon és melyik szerveren ?
ahogy mondod

akkor ha megveszem ajátékot nemuszály venem hozá feltöltö kártyát 60 naposat hanem csk telepitem meg regisztrálok és már játszahtok is a 30 napot
30nap van hozzá

sziasztok most szeretném majd megveni valamikor a játékot cs elvagyok akadva nem tudom hogy ha most megyvesze a 30pos ingyen játék az alaban müködik vagy kel venem egy feltöltö kártyát is hozá
😄DDDDDD

FragStaR
mert mindenki rejtegeti h valójában 13 éves lány és nem akarja h kiderüljön😄

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

nálunk is van, de csak lassan sikerülget rászoktatni a népet a használatára😊

Torzonborz
van 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

FragStaR
hát ez baad news .. 😞 Egyébként bármelyik serveren gondoltam (nyilván EU) És akkor hogy tudtok így egy raid et vagy vmi clan event et normálisan levezényelni ?

Ams
nincs... 😞

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

hol?

FragStaR
Van olyan aktív (nagy) magyar guild akinek van ventrilo /tspeak servere is ?

25 körül már elég imba a sorc PoS 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

kakaoskalacs
😄 jah jah <#worship>

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

BEAST
i roar 😄:dd nagyon jo a logod <#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kakaoskalacs
😄 haverral mentunk dwarf PQ szep sorban 😄 nagyo nnagyon jo volt egyre többen lettunk Guild-ot is szereztem 😄 veletlenul beugrott az ablak hogy akarok-e join-olni énmeg automatikusan ranyomtam :\

Unknow
Terry Blackel nem vagyok hajlandó nyomulni 😛
kemelol
Nem para, lehet ferfi arcokat beallitani naluk adamcsutkaval meg egyebb extrakkal <#whatever>

Unknow
Hm...hát nem tudom. Mire elcastolok egy spellt már minden halott általában XD
Pedig az egyik top dps elvileg a sorci. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Unknow
Elvbõl nem játszok Orderrel...már az rts, meg a táblás játékban is rühelltem a pofájukat. Bepróbáltam ez a Sorcress srácot is már, hátha rerollolhatok a vaginális egyedrõl. Szegényke viszont nem tûnik túl erõsnek, bármirõl is legyen szó. Scenarioba is alig tud kiosztani valami dmgt. Hiányzik a pew pew XD
order witch hunter😊 abból van fickó is

Unknow
Bazze, pont tegnap vettem meg.... XD Na de mostmár mindegy. Amúgy a WoW után kellemes felüdülés a játék. PvP terén meg sztem messze a leghangulatosabb mmo. Kár,hogy a Witch Elf stílusú karakterbõl csak nõi verzió van XD
TDC Geronimo
Aki gondolkodik a megvételén annak ajánlom ezt. Most jó áron megveheti.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

game-hez kapsz 30napot, havonta meg amit írtál vagy levonás, vagy boltban 60napos gamecard

En is azt mondtam, hogy sz.r volt. 😊
Egyebkent a szamok magukban meg nem mervadok, lehet egy 4-fos partynak nagyobb dps-e, mint egy 6-fos (2 healer, 3 tank, etc.) partynak. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Hogy is kell teljes jogú tagnak lenni?

Elõször is megveszem a gamet ( nem a trialt akarom upgradelni ) és aztán lehet hónapos gamecardot (16 dolcsi)venni vagy levonással fizetni?
Szaruman
Kb 0.05-0.1

FragStaR
Meg tudná valaki mondani hogy max szinten (lvl 40?) kb mennyi aranyat/platinát dob egy solo-zható mob átlagban ?

TDC Geronimo
úgykell ;y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szerintem semmi probléma nincsen a choppákkal. hullanak mint a legyek😄

kemelol
ja sry, elfelejtettem itt csak a prophecy, aod, kds triumviratust lehet fenyezni :L
tsk tsk alulteljesitesz ninn

Szaruman
Hurrá, hurrá. A choppa pulljára elfelejtették bekapcsolni a KB immunityt, így a destro tud pingpongozni.
Recept: vegyél néhány choppát, git to the choppa skillel(lvl 29). Menj be velük sok orderes közé, nyomogassad a skillt. Gyüjtsd be a lootot, keress újabb ordereseket.
GG mythic.

Pepti
én ha fent vcagyok és nem insta, és nem kora reggel kávé közben (mert akkor a marauder-em huzom), akkor tuti megyek RvR. Csak ha nincs senki guildbõl, akkor másokkal :-)

kakaoskalacs
Üdv 😊 Inditottam egy Dwarf engineer-t is , nagyon bejön^^ lvl5-ös 😄