Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
:y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

<#wow1>
Még jó hogy fórumon bármit lehet írni. Amúgy gratulálunk, hogy találtál egy siker guildet amiben bejött minden számításod...
wsct addon

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

gondolom nem magyar guild... vagy igen? szerencsére LV-t mi is 2 grppal farmoljuk, talán nemsokára megvan a 3 is - gearfüggõ ugye - 😊
csak azzal a skillel szopatós a WH mikor csak ennyit látok: distrupt, distrupt, distrupt, distrupt OKHELLO.😛

TDC Geronimo
igen, miért? 😛

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Unknow
pl a Ragnarokos dmg kijelzõ addon asszem pont erre van 😊 war.curse.com vagy mi is annak a honlapnak a címe ahol ezek fent vannak.
Szaruman
Igen, vettem észre, h csak rám tartogattad^^
A BG a 'láttám már' már besorolásban van. De ahogy nézem, a sorci is ott lesz 😊

A Disorderrõl meg annyit, h végre egy olyan guild, ahol lehet SCzni ÉS Orvrezni ÉS instázni. Amikor amelyikhez kedvem van, nem amelyiket az éppen online 5-8 ember csinálja. És nem azt kell hallgatni, h az SC a n00b lowbie szürkéknek van fejlõdésre, meg az sincs, h egy 6 fõs csapat farmolja LVt, a többiek meg le vannak szarva. Ja, és vhogy egy normális alliance-t is sikerült összehozni a vezetõségnek, nem úgy, mint az elõzõ guildemben<#shakehead>

Úgyh hétvégén megvolt az elsõ LV MT mókám az IBvel, igazi... élmény volt, fõleg a 2 órás wipefestek 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

hello, azt kerdeznem hogy megoldhato valahogy olyan dmg kiiras a jatekban mint a wowban? tehat nagyobb szamok a celpont felett, lattam mar videokat abban volt ilyen de sajnos nem talalom az addont. koszi a valaszt elore is
syntia az meg ki? és tényleg nem tudom mi az mi az a dredcal nevû bg
de majd megtudom 😊 és mit mért is ? egy kérdés te nem játszotál véletlenül wow al a venture co szerveren.
Apropó olvasta valaki a 20.-ai grab baget?

értem, néztem is mi ez a Disorder fejed felett, izgi volt amúgy mert tudtam, hogy rám fogsz jönni mindig, tartogattam rád a morale 3-at 😊
Syntia? Hát nem hiszem, hogy sokat mond neked Dreadcall nevû BG-je van.
Miért is?

omg, egy word-ot használj már plz

BEAST
Nem rolad 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

most rolam beszéltek bocs hogy enyit kérdezek és nem vagyok fidel vagy ki a bánat
Szaruman
Kiléptem a faszba. Hát ja, fõleg ha bénák. Azzal a Syntia vagy ki a búbánattal ki játszik?

kiraktak az aodból?😞 szürkék még azért mennek 😊

Szaruman
Hajjaj, valaki megtalálta az IWIN butto.. akarom mondani a PoSt...

Kreeder44
lv 18-20 fele már lesznek szebb darabok 😊

Fidel megváltoztatták a neved?:o csak only Fidel?

köszönöm szépen most elvitem 10 ig a witch huntert nagyon jó kis kaszt

mikortol vanak jóbb cucok ajátékba tuti hogy 10 szint felet
0Fritz0
Pedig nem is kértem felszállási engedélyt... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

berakod a tatyóba a cuccot (mármint amire rakni akarod) és shift+jobbklikk és mehet is a fuse!😊

"civakodásotok a csonton" gratulálok hogy egy-egy kommentnek csak a pár százalékát képes felfogni az agyad😊))))

találtam valami talizmánokat és aztis látom hogy belelehet teni aruha darabokba de hogyan ?
Torzonborz
szerinted...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Szaruman
Az utóbbi napok nagyjából hasonló dolgot bizonyítottak be...

bocs arosz helyes irásér
most még ugy se nagyon szeretnék meni sehova amig nincs meg arendes játék mer sajna atrial az csk 10 szinti szol ugy hogy most kiproálgatom 10 szinig ami van

edig egy dark eff witch meg egy tör enginert probáltam

hát edig a gonoszoké job volt

a törpe az kicsit béna nekem

elénést atörpe kedvelöktöl

de viszont tankot majdnem bisztos hogy törpöt inditok 😊)
nálunk erõteljes destró fölény van, de sztem ez jobb mint, az eddigi order kétnaponta farmolja ic-t állapot 😊

Ja és énszerintem is menjen order k8p-re ,mert azgalon már dunát lehet rekeszteni velük.<#hehe> Ugynézki megfordult a mérleg, legalább mind2 oldal megtapasztalja milyen amikor a másik 2-3x nagyobb létszámban lesöpri õket orvrbõl.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Engem hidegen hagy a civakodásotok a csonton, de ezen a mondaton megakadt a szemem.
"találjon közösséget és élvezze a játékot"
Szerintem magyar közösség nem garancia arra, hogy élvezd a játékot. Magyarok nélkül, sõt közösség nélkül is ugyan úgy lehet élvezni. Ugyanis szólóba ugyan azokat el lehet érni mint guild-dal. Semmivel sincs nagyobb közösség, összetartás a magyarok között mint más MMOkban. Mondjuk a legtöbb esetben ez nem is hátrány.<#buck>
Szóval attól, hogy megprobálod felduzzasztani a te közösséget még nem biztos, hogy nektek, vagy az újaknak jobb lesz. Több ember több probléma és nagyobb esély a széthúzásra,szakadásra.
Magyar közösség nem egyenlõ a játék élvezetével szerintem..

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Saccard
Természetesen war-europe.com csak elírtam😊

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

nem warhammer köszönöm azota felmet és müködik is krak-azgal servere. enged be a trialal meg még egyre de az nem jegyeztem meg és a krak-azgal on kezdtem egy sötét lefet maig meg nem veszem az eredetit.

ugy hogy mot éljen
vanak ezen aszerveren magyarok ha igen irjon rám valaki pls.

Aelentor aneve akarakteremnek elöre is köszönöm
wow-europe? akkor rossz topicba vagy😞

ups lemaradta ????? jel elnézést
ami az oldal tetején van trialos link onanszedem az jó
Saccard
Csináltam másikat azzal is ugyanez várok egy napot aztán delete😞

Saccard
Azlesz thx mindent.

húha. ez elõfordult pár embernél. igazából nem tudom mi lehet a megoldás. új reg talán

Saccard
Authentication failed... Lehet holnap reggel csinálok másik accot,bár nemtudom,miért nemmegy...

Saccard
Az tök jó csak nem fogadja el vmiért a játéknál amikor belépnék...(login ablaknál)

regeléstõl 10 nap

persze😊 kockacukrot is adok majd😄

Saccard
Ill. mégsem mert a current subscriptionnál ottvan h március 31.ig megvagyok-.-"

Saccard
Azt nézem,hogy my licence-nél az áll hogy nincs jelenlegi licenszem. Ettõl még tudja h 10 nap trial benntvan vagy ki kéne irnia? Vagy regelés után(emiles aktivizálás után) kéne még vmit csinálnom?

Saccard
hát ezaz😄 hogy a wow-europe.comon regeltem 😞

Hol regeltél? ha a warhammeronline.com-on akkor most van egy us kulcsod, de no para:
wow-europe.com on regelj és minden okés lesz. (Haverom is így szívta be)
Saccard
Hmm regeltem az oldalon letöltöttem a játékot,telepítettem de vmiért amikor a játékba akarok belépni (vagy legalább hogy a patch letöltését elinditsa) nem fogadja el pedig az oldalon is be tudok lépni azzel a nickkel és jelszóval. Vkinek vmi ötlete?

kemelol
Ha megigerem, hogy megvaltozom leszunk legjobb baratok ? :L

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

és nem et hanem te. írni nem tudok😊
ezért tart minden ott ahol tart, túl sok olyan kis ... van aki kizárólag csak magára tud gondolni, és még csak elképzelni sem tudja,h lehet másképp is gondolkozni😊