Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Karak-Azgalon Destro oldalon milyen magyar guildek vannak? 1 DoK és 1 BG számára?
Azt azért hozzátenném hogy ugyan nem tudom manapság hogy van de amikor SWvel játszottam akkor körülbelül annyi init volt a cuccain mint sorci/bwnek willpower😛

<#worship>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Szaruman
Tegnap nagyon zavart, eléggé fölbasztam magam rajta... Legalább az esetek 50%ban akkor esett le a stealth, amikor ott áltam a célpont mögött, és opener helyett sima skill ment rá...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ertem. Akkor csak alapbol bugos. 😊 De hat az imba WH-kat ez nem zavarja. 😉

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Szaruman
Nem, alapból nem lát. Csak vmiért nagyon jó eséllyel észrevesz. Ami SHnál azt jelenti, h instant rámküldi a petet, ami akkor is jön, ha esetleg újra 'eltünnék' a SH szeme elõl...

Nekem anno azt mondta valaki, hogy az SH/SW alapbol latjak a lopakodo WH/WE-t. Nem lehet, hogy ez igy van es nem bug? 😊

igazából kár veled leállni "vitázni", mert úgy is igyekszel megmagyarázni, hogy az márpedig!!! nem úgy volt 😊 igazából leszarom sok RR-t kaptunk érted 😉 plo

Sajnos az 1.2es patchel visszajött ez a buzi lagg...elötte már frankó volt pedig.
lvl1es sc meg azért mennek mert ahhoz van kedvük, én is mentem a slayerem lvl11-en csinálta meg a 10edik küldijét ...van aki baromira nem akar kvesztelni 1 órát se

Gondoltál már arra hogy mi lesz szegény WHddal ha nerfelik a bw sorc dok wp négyest? Elõjön a sok destro tank újra😊

Persze tudom, meg az utcán is pofánverhetsz akárkit. De azért legalábbis nem illik szvsz.

WoW még mindig :P

Szaruman
Akkor csak random leesik a stealth. Másnak is probléma, ezért sírnak a fórumokon.

Nem az a baj,hogy bizonyos WH-ek vesznek eszre,gondolva magas ini-re,hanem az osszes.

Mert lehet rank 1-en is bemenni SC-re, és a másik oldalon is lehet menni rank 1-en SC-re ezért egyenlõ eséllyel indul mind2 oldal. De mehetsz premade sc csapattal is.

Na gondoltam pár hónap után teszek megint egy próbát, de ismét kiábránditó kezd lenni a dolog pár nap után. Komolyan, még mindig tesztüzem van warhammerben ? Lag, kivág, kiegyensúlyozatlan kasztok, arról nem is beszélve, milyen szánalom emberek játszanak. Bejön vazzeg lvl1-en egy csomó guru, hátha hozzátesz valamit a sc-hoz, azt a többinek meg elveszi a kedvét. Miért nem tud legalább ll5-ig fejlõdni, az egalább 1 óra játék lenne

WoW még mindig :P

Valami másra emlékszel akkor...pld engem nem nagyon szokott senki se farmolni, fõleg nem szürke. Fotom reroller sorcik szokták azt hinni, hogy beáll másik csapatba és nyomja aoe-t akkor egybõl meghal mindneki, vagy várakba aoezgatnak...de pld tegnap is a kis buták a várba azt hitték ha aoeznak a feljáróra meghal mindenki csak nem számoltak azzal, hogy én alulról fel tudok aoezni lordhoz. Így a charge elött szépen letísztítottam lord szintjét.
"titeket" meg ha guild groupot takar, akkor én emlékeim szerint szürke csapat sose farmolt még. Mondjuk még pugba healer nélkül se szoktak farmolni, mert 1xrûen elfutok és kivárom még hp-m visszatölt.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Szaruman
Mert egy bugos szar a stealth. A magas init egyébként könnyíti, h észrevegyen (ha neki magas ofc), de sztem sokszor arról van szó, h leesik a faszba a stealth. Egyébként az esetek 40%ban a SHek simán észrevesznek, akár 60-80ftrõl is.

Az osszes WH mi a picsval veszi eszre allandoan SHADOW-ba a WE-et?

Szaruman
Sorc/dok ugyanaz. Arra is rerollolhatnék^^ De inkább maradok a már meglévõ 2 40esnél, sosem lesz rr80 karim így 😊

Hat eleg meno, mind2-t nerfelni kene pics.ba. 😊

Én is újra fellõttem az accomat, szórakoztató megint. 😊

Jockey
Bende Guz fun, de Zuzda meg örök...:-)
Néha be kell lépnem vele, mert hiányzik..:-Ö

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TDC Geronimo
slayer legjobb <3

Megint rájöttem, hogy annyira használhatatlan a BG 😞 Jól néz ki meg minden, de semmi buff, semmi group utility. Tankhoz képest elég borulékony, legalábbis a többihez képest. 1.3 elõtt nem is lesz vele nagyon foglalkozva, de az meg júni eleje :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

vadakat terelõ juhász😛

BEAST
Nalad inkabb Bende Guz legyen a nyero 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
én elég sok slayert choppa-t is látok:-)
Dok amúgy fun kari, mondjuk ha healelsz akkor nem lesz damage-d, de a group heal fajin..
egyenlõre még mindig zuzda a nyerõ nálam..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

reroll bw/wp ha szerinted úgyis az a menõ mostanság<#rinya>

Szaruman
Egyelõre kb azt lehet látni, h elárasztották a játékot a dokok/wpk és sorcok/bwk. Aki ezt nem látja, az vagy vak, vagy hülye.

TDC Geronimo
l2p

ha netalántán DoK nerf lesz akkor WP is... az meg még odébb van😊 de igen könnyû ráfogni mindig valamire/valakire 😊

Sziasztok. Láma kérdés: mi az insta? Mikor, hol és hogyan?
Szaruman
Nem baj, az összes fotm reroller dok rerollolni fog, ha szarránerfelik õket.

hol van a sírás a tegnapi farmért?😞

emlékszem nem egy olyan sc-re mikor a szürkék farmoltak titeket😊 8-10k RR <3

Prophecy-re rákeresel, ráírsz valakire gl hf

Karak-Azgal destro oldalon keresek valami magyar guildet Gyul nevû lvl 14es chopamnak, ha valaki tudna ebben segíteni hálás lennék.

need beta key

TDC Geronimo
ja ezt nézegettem :y

malav !
ma vettem meg ezt, es meg kell hogy mondjam, hogy oO gecc
(cska azert irtam mert nub vagy hogy eladtad a wiidet :G)
bocsi az offert

anti hero

Kesobb meg zsirabb lesz a choppa!

Sziasztok ! Trial accal kipróbáltam a Choppát, és az igazat megvalva nekem nagyon bejött...
Kérdésem az, hogy magas szinten is ilyen jó, vagy azért ott már zergelik a többiek , mi a tapasztalat?
Valakik többször reportolták a nevem és CSR megkeresett, hogy meg kell változtatni mert naming policeba ütközik. Ugyanis 1 bizonyos diktátorra utal...
Elárasztották a szürkék az SCket veled 1ütt.. 1 nyertes SCért kaptam 700 pontot, pedig wcnél campeltük õket. Csak ugye 30as szürkékért kb semmit se kapsz. Lehet pihentetni kell az SCket.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

s0n1c
Írjatok nyugodtan, ha probléma van, privit mindig nézem.
Korrekt megoldás született.

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

a ragnaros dmgt megnezem otthonrol majd, a wsct-t mar probaltam fokkal jobb lett de meg nem tokeletes😊
s0n1c
Egyéb óhaj-sóhaj?
akkor tedd meg 😊

Nem ismerjük egymást tudtommal, és ahogy a fórum olvasgatásából sikerült kivennem jobb is így. Legalábbis nekem😊

😊

s0n1c
b+ nem hiszem el, hogy te még mindig itt tartasz...

Mondd mit szeretnél, hogy írjam át a bannert? Esküszöm megteszem, ha abbahagyod ezt a témát!
drifter...😊