Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Varjunk csak, de akkor szanalmas loserek voltak a destrosok... akkor most ti vagytok azok? 😮OO

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Én nem voltam ott de ha logikusan gondolkozol akkor, ha zonát akart lockolni valaki és 30 perc alá mentek a várak akkor a BOkat is védik. Ha be bírná destro foglalni akkor, hogy lockolódna?😊) Ilyenkor min 2 wb ottvan zonaba és védi BOkat vagy rajtuk állnak. Csak azt ne mond, hogy amikor még destro zerg volt destro nem ezt csinálta... ugyan így volt destronál is.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Sose teszteltem de 3 fireball-t küld el, ebbõl gondolom, hogy úgyan úgy müködik rá.

öhm akkor most elvileg mi fogunk bónuszt kapni, vagy csak az ordert tápolják?!

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Age of Order... a destro játékosok nem sírják tele a fórumokat, hogy order zerg van mindenhol és kevés a destro játékos t4-be?😛 1 Bo-t nem lehetett foglalni semerre mert kb fél percen belül 3xoros túlerõ jött szembe... Fidel magyarázd meg, hogy nem így volt PLZ! 😊

TDC Geronimo
Valami Azgalos orderes mondja már mi a picsa van aki volt siegen. Meddig jutottatok, hogy ki lettünk rakva a saját fõvárosunkból? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jahogy burn through mukodik fbbre is... Ezt jo tudni akkor mint part time sorc megyek OP BWt kiabalni😄

2k Rof csak close q. és knight debuff mellett lehetséges magas int-tel. FB is többet üt ha ezek fent vannak, valamint taktikával védhetetlen. Flashfire 3 secenként proccolhat amit 1 jól helyezett detonate biztosít neked. Rofot lehet disruptolni/blockolni fb,fbb-t taktikával nem, és mind2 instant elküldhetõ.

Kirkom a dotos ágat és simán tudok ölni PoSal.... 1.2 óta azért ne meséld be hogy még mindig kinyirod magad az afk chosenen.

FBB meg csak a flashfirevel tud ennyit utni egyszerre. Ebben igazad van, BWnél van ilyen.

Sorcinál van agony ágon az ID calamityn a HoR amit single targetre jobban megéri tolni mint PoSt. EoP is jó dolog de kevesebbet kap az intbõl ezért minimálissal üt nagyobbat mint PoS tickenként.

FB 4k+ meg... Találsz 2k körüli PoS/RoF screenshotot is... Elsõ tick instant második meg 2 sec mulva jön ott is a 4k, tehát akkor sem nagyon vagy elõrébb single targetre a 3seces fireballal ha elmegy rendesen 3 sec alatt ami ugye nem mindig van úgy... Channelingél legaláb setback nincs csak interrupt.

FBB meg hogy instant elmenjen egy 3 seces channel azért mert disruptolnak hát okos volt aki kitalálta... Nembaj hátha pár patch mulva ugy döntenek kompenzálni kell a BWket a gtaoe nerf miatt ezért RoFra is mûködni fog ha már wildfire is megy rá.

Olvass BW foprumokat és majd látsz olyan képet, hogy FBB 6K+ sebzés vagy sima FB 4K+, majd utána nyilatkozz rof sebzése több mint a single DD ágon lévõ spelleknek.😊 Minden classnál így van, amelyik ágat kirakod az lesz az erõs, ha kirakod aoe és 0 van single DD ágon akkor mit vársz mégis? Ez olyan , hogy kirakod DD ágat majd utána RoF-fal akarsz ölni.
Na most várakba közel nem tudsz menni feljáróhoz, mert felaoeznak+ ahogy felrohannak kapod a CCket és meghalsz, erre még rr3x rájöttem.😊

Az én postjaimra direkt úgy válaszolsz amikor nagy ritkán postolok ide hogy nem olvasod el rendesen?😄

"Egyébként meg senki nem sírna ha 1 rofban állna a próbléma akkor van amikor 3-4-5 vagy mégtöbb gtaoe spell van egyhelyen és emiatt nem lehet bemenni várakba etc."

Ez igen is probléma, tudom hogy fájni fog de ez van. Összehasonlítottad már a single target spelljeid sebzését a RoFal?
Sorcinál is igy müködik calamity ágos sorc elsõdleges single target sebzés HoR(mást meg nincs nagyon értelme felvenni cleansing power miatt😄), második pos....

"Bár az hogy csak egy hasson belõle talán kicsit túlzás de korlátozni mindenképp kell, vagy csökkenteni a sebzését, szerintem ezzel jársz jobban."

Ez a bizonyos ló bizyonyos túloldaláról szól amit wallen említett bár lehet tényleg wallennek van igaza jobb lenne a sebzés csökkentése.

És igen ez pont arról szól hogy használd a többi spelled is ne csak a RoFot meg esetleg az annihilate-et ha valaki közel jön + a cct.

Köszönöm.Arra pedig ismét megkérnélek hogy vagy olvasd el a postjaimat, értelmezd és utána válaszolj arra amit írok vagy ne válaszolj egyátalán.

Sziasztok!
6 honap után feltöltöttem az accom. Semmilyen változásrol még nem olvastam. Anno a 33 as black orcommal Eltharion szerveren játszottam, de ugy oktober körül sokan elmentek vagy wowozni vissza, vagy Order oldalra. Kérdésem az lenne, hogy hol találok esetleg az orcommal vmi megbizhato aktiv guildot? Szerver/guild szinten leirnátok, hogy hol van a legtöbb magyar, akik aktivak is.
P.S: Meg ha vhogy menteni lehetne a black orcomat, azjo lenne. Köszönöm.
I am Zsola....

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

Ezzel a megoldással tényleg átestek a ló másik oldalára. Jobb lett volna - amit sokan felvetettek a fórumon, hogy arányos legyen a kockázat a hatással. A RoF és társai sebzését drasztikusan csökkenteni (50%), mivel kockázat nélkül lehet messzire sebezni vele. A többi területre ható varázslat, amivel közel kell menni, sebzését kicsit (25%) növelni.

A karakteremnek mondjuk jól jött, de nekem akkor sem tetszik.

Wallentinus

Lassitva, leütve, cczve, berántva,ja tudok ellene tenni csak ép nem jut eszembe mit is, szerintem nem ugyanazzal a játékkal játszunk. Ugy néz ki most aki ellen a legtöbben sírnak azt nerfelik. Várvédés - támadásnál megvannak a megfelelõ taktikák (sajnálatos ha nem használják) sc open rvr nél meg ez elég rendes nerf lesz.

Bandee
gondolom dok-od van azért pont azzal példázol. de nem ezzel van a gond, látom nem érted. sebezzen annyit, tudjuk h ki lehet helelni, de nem minden embert (mdps) és õk meg hullanak. tudom milyen érzés elindulni úgy h 2-3 riftet látok 1máson és nincs más módja h elõre jussak fél hp-val odaérek, aztán choppa banda (2-3 elég) aoe zergfest. healer ide vagy oda, nincs külön dedikált healer minden embernek még ha lenne is ... csak aoe heal meg nem fog megtartani, mind1 milyen healrõl van szó, talán rp mivel az 3 képességgel is tud "bandába healelni"

SCbe milyen probléma van ebbõl?
Nézzük várvédést patch után.
2 kapunál senkit se tudsz megölni mert amit rof sebez 1 tankon ha eltalálja disrupt/block-ok közepette az bármelyik healer class hotja kihealeli. Alapfelállásban mindig több a támadó mint a védõ. Healerek lent maradnak és aoeba healnek amikor melee felrohan. Legjobb esetbe 2-3 rof ticket kap amíg szétlökik és átfutnak a tankfalon ez kb 1000dmg 6 sec alatt amit 1 dok símán kitart, de még talán a többi healer class is. Melee felrohan casterekhez/healerekhez megcczi õket és többi felrohan, de ennél a pontnál már bukott a várvédés. Elég a felrohanó 2fg hoz 1-1 dok-ot berakni és a várbevétel garantált.
Probléma amiért sírnak jelenleg, hogy a fal mögül várban megöl valakit az aoe. Azt senki nem látja, hogy healert aki lord alol aoe healel senki se tudja CCzni és senki se zavarja miközben a csapat többi része lordroomot kitakarítja és megöli a védõket. kb patch után dok/wp aoe heal miatt várvédés felejtõs lesz, mert nem tudja a felrohanó tankokat senki se megállítani. Sõt felrohan mellém és nem tudom megölni olyan healt kap lentrõl a dok-tól, nem 1 ilyen eset történt már velem most 1.2be is.
BW/sorc nerf kellett ezt látom én is, de dok/wp healt is nerfelni kellene mellé, mert így át fogunk esni a ló másik oldalára a megint.

Bandee
pont nem ezzel van a gond h 1 egyén spelle mennyit sebez, hanem mikor 3-4-5 megy 1 helyre átfedéssel, és mondjuk nem 1 tank próbál meg átjutni ott pl ... (nem mintha annak túl jót tenni 3-400 sebzés x 3-4-5 folyamatosan

Átlagba 2-3 várvédésem van naponta ahol ki tudom használni fal mögül aoe-t. Ez a játékidõm töredéke, de szerintem másnak még kevesebb várvédése van napi átlagban. A játékidõm nagy része orvr/sc ahol nincsenek falak. Na most akkor hol az elõnyöm melee ellen orvr/scbe? Vagy akkor 95% játékidõmbe szívok, de van 5 % idõm amikor ownolni lehet...
1 tankon 300-400at sebez rof 2 secenként és DoK aoe heal mennyi is? Te meg ezt a sebzést csökkentenéd...voltár már olyan sc-n ahol premade volt ellened 2 dok-kal és kb az én aoe-m senkit se tud levinni még 80% hpra se...
Tudom 1 spellt 1xrübb nerfelni mint 1 rossz vár felépítést/kitalálást megváltoztatni, mert ugye egyedûl itt jön ki rof stackelõdés.

Bandee
annyi a különbség, hogy az ellen tudsz tenni. mondjuk arréb mozogsz, helyezkedsz esetleg vmilyen cc (root stb). de ha a melee karakternek át _kell_ menni 1 ponton mert máshogy nem tud sebezni sem, és ott pár mp alatt meghal = nem tud sebezni sem, mert odaúton meghal ... nost ez idegesítõ. láttam most már sok nézõpontból war-t (30+ karakterre értem) tank, mdps, rds, healer ... és ez jelenleg valós probléma, nem csak keep ostromoknál, sc-ben is ...

Mert amikor több melee aoezik 1 helyre és instant halsz az természetes...

TDC Geronimo
Ezt láttam, de ennyi lenne? :S Hol maradnak a létrák, alagutak stb? 😞

These items include the following:
Rams that have double the Hit-points of standard Rams.
Ballista that do twice the amount of standard Ballista damage.

TDC Geronimo
Nem esik szó arról, hogy a támadók miket kapnak. Köv héten lesz bõvebb infó meg patch note, de mintha erre a patchre mondták volna azt, hogy kapnak a támadók is új cuccokat.

Igazad van meele usson ugyan akkorát mint te a fal mogul vagy inkább még kisebbet....

Egyébként meg senki nem sírna ha 1 rofban állna a próbléma akkor van amikor 3-4-5 vagy mégtöbb gtaoe spell van egyhelyen és emiatt nem lehet bemenni várakba etc... Bár az hogy csak egy hasson belõle talán kicsit túlzás de korlátozni mindenképp kell, vagy csökkenteni a sebzését, szerintem ezzel jársz jobban.

A legjobb a postok alatta.. ezeknek a sírógépeknek semmi se elég. 2 secenként sebez 1 spell 1+k rajta és sír, mondjuk tankokon ez kb 400-500 dmg 2 secenként vagy kevesebb, de amikor melee üti a dupláját rajtad 2 secenként az természetes, mint a choppanál.

Pari
nah ez jol nez ki...csak legyen eleg penze a guildnek, lesz itt meg 50%os tax rate is😛

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

0Fritz0
Szép pénznyelõ lesz.

- Az order mindjárt bedönti a kaput, mikor jönnek már az új deszkák?!
- Még két hét! <#nyes>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
Keep upgrade rendszer

TDC Geronimo
1.2.1 GTAoE változás

TDC Geronimo
1.2.1 elõzetes. Köv héten elvileg megy PTSre.

kemelol
Felmeres, hogy hova ne jelentkezz veletlenul sem ?

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

Mondjuk énis😊

Pepti
Walentinus, Sir Ivanhoe, Rasztah, Madlain, Geronimo és jómagam Prophecy-ben. Ha még valaki írogatott ide a guildbõl, akkor az is :-)

A többiek passz. Vagy nem Prophecy, vagy valami súlyos elmezavar által nem látják Khaine dicsõségét és az ordert követik, ezáltal taszítva az ocsmány, undorító, kiszámítható hétköznapiságba a világot...

Akik ide irogatnak melyik guildben vannak?

én is unatkozom melóhelyen ezért írok ide, semmi fenyegetõ nem volt benne szerintem😊 csak a "pet" szócska kicsit sértõ, fõleg Fidel kis kacsójából, tekintve hogy a barátnõmrõl van szó 😛

rezes
Jujj ez olyan fenyegeto.Irjad azt is hogy kulonben:....es...valamint...(az ures hely tetszes szerinti fenyegetozessel kitoltendo)
Szeretnenk jol szorakozni olyan unalmas a munkahely😄

Fonok.Ki az a corporation?

okosan a szavakkal barátom

mikor múltkor rámírtál leesett kirõl is van szó <#rinya>

Pari
na most mar tenyleg bloodscalpi melysegekhez konvergalunk

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

BEAST
<#wow2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hiányzol neki biztos azért van!

TDC Geronimo
Ne menjünk már át dedóba <#wilting>

lol kisfiú, gyakorolj még egy picit aztán gyere vissza késõbb 😄 😄DDD

anti hero

s0n1c
Finomabban!
ElfQT
Má megy. Jön is új patch.

Vigyázat, a leopárd harap!

ElfQT
Nem megy a patch-er, állnak a szerverek?

Vigyázat, a leopárd harap!

0Fritz0
<#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Moth és Prophecy

Prophecyrõl tudok infot adni. Mi egy önmeghatározhatatlan klán vagyunk. Némi nihilista (nem különösebben érdekel mi történik), hedonista (azért annyiban igen, hogy jól szórakozzunk magunkon, másokon), mazohista (egy-két tagunk PvP tevékenysége folytán), szadista (ugyanezen tagok által az orderrel szemben elkövetett tettek miatt), kommunista (nem a sztálini, hanem az õskommuna értelmében), fasiszta (azért a fõnök én vagyok, bár többen ugyanezt gondolják magukról), antinacionalista (klánunk elveti a tisztavérû árja fajok koncepcióját)
játékfelfogású.

Keressheted bármelyik tagunkat, mindenki fel tud venni. Azt hiszem. Aztán lehet hogy nem.

Ventri jánlott, mert az új klándirektívák (amik betartása ajánlott, ellenkezõ esetben nem tartod be) csak ott hangzanak el.

Wallentinus

Prophecy Clan.

Az nem vita, hogy hülyeséget írsz.
Talán 2 eset volt amire te alapozod a farmolni szoktunk szürkékkel "titeket" ami ezek szerint én vagyok egymagam. Csak azt elfelejted beírni, hogy 2 premade group volt melletted meg a szürke kis csapatod mellett ami talán 4-5 fõ volt ha jól emlékszem vs pug. Másik esetbe meg 2x annyian voltatok és nálunk volt 1 healer összesen. Szóval ti szürkék farmoltatok, nem a 40es premade csapat... ki hogy látja meg fényezi magát milyen jó a szürke karival.<#hehe>
Majd 1x ha összefutunk pug vs pug a dok peted nélkül megnézzük mit alkotsz...vagy lehet úgy már túl nagy kihívás lenne a sorc?<#buck>