Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
FBB meg csak a flashfirevel tud ennyit utni egyszerre. Ebben igazad van, BWnél van ilyen.
Sorcinál van agony ágon az ID calamityn a HoR amit single targetre jobban megéri tolni mint PoSt. EoP is jó dolog de kevesebbet kap az intbõl ezért minimálissal üt nagyobbat mint PoS tickenként.
FB 4k+ meg... Találsz 2k körüli PoS/RoF screenshotot is... Elsõ tick instant második meg 2 sec mulva jön ott is a 4k, tehát akkor sem nagyon vagy elõrébb single targetre a 3seces fireballal ha elmegy rendesen 3 sec alatt ami ugye nem mindig van úgy... Channelingél legaláb setback nincs csak interrupt.
FBB meg hogy instant elmenjen egy 3 seces channel azért mert disruptolnak hát okos volt aki kitalálta... Nembaj hátha pár patch mulva ugy döntenek kompenzálni kell a BWket a gtaoe nerf miatt ezért RoFra is mûködni fog ha már wildfire is megy rá.
Na most várakba közel nem tudsz menni feljáróhoz, mert felaoeznak+ ahogy felrohannak kapod a CCket és meghalsz, erre még rr3x rájöttem.😊
"Egyébként meg senki nem sírna ha 1 rofban állna a próbléma akkor van amikor 3-4-5 vagy mégtöbb gtaoe spell van egyhelyen és emiatt nem lehet bemenni várakba etc."
Ez igen is probléma, tudom hogy fájni fog de ez van. Összehasonlítottad már a single target spelljeid sebzését a RoFal?
Sorcinál is igy müködik calamity ágos sorc elsõdleges single target sebzés HoR(mást meg nincs nagyon értelme felvenni cleansing power miatt😄), második pos....
"Bár az hogy csak egy hasson belõle talán kicsit túlzás de korlátozni mindenképp kell, vagy csökkenteni a sebzését, szerintem ezzel jársz jobban."
Ez a bizonyos ló bizyonyos túloldaláról szól amit wallen említett bár lehet tényleg wallennek van igaza jobb lenne a sebzés csökkentése.
És igen ez pont arról szól hogy használd a többi spelled is ne csak a RoFot meg esetleg az annihilate-et ha valaki közel jön + a cct.
Köszönöm.Arra pedig ismét megkérnélek hogy vagy olvasd el a postjaimat, értelmezd és utána válaszolj arra amit írok vagy ne válaszolj egyátalán.
6 honap után feltöltöttem az accom. Semmilyen változásrol még nem olvastam. Anno a 33 as black orcommal Eltharion szerveren játszottam, de ugy oktober körül sokan elmentek vagy wowozni vissza, vagy Order oldalra. Kérdésem az lenne, hogy hol találok esetleg az orcommal vmi megbizhato aktiv guildot? Szerver/guild szinten leirnátok, hogy hol van a legtöbb magyar, akik aktivak is.
P.S: Meg ha vhogy menteni lehetne a black orcomat, azjo lenne. Köszönöm.
I am Zsola....
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
A karakteremnek mondjuk jól jött, de nekem akkor sem tetszik.
Wallentinus
Nézzük várvédést patch után.
2 kapunál senkit se tudsz megölni mert amit rof sebez 1 tankon ha eltalálja disrupt/block-ok közepette az bármelyik healer class hotja kihealeli. Alapfelállásban mindig több a támadó mint a védõ. Healerek lent maradnak és aoeba healnek amikor melee felrohan. Legjobb esetbe 2-3 rof ticket kap amíg szétlökik és átfutnak a tankfalon ez kb 1000dmg 6 sec alatt amit 1 dok símán kitart, de még talán a többi healer class is. Melee felrohan casterekhez/healerekhez megcczi õket és többi felrohan, de ennél a pontnál már bukott a várvédés. Elég a felrohanó 2fg hoz 1-1 dok-ot berakni és a várbevétel garantált.
Probléma amiért sírnak jelenleg, hogy a fal mögül várban megöl valakit az aoe. Azt senki nem látja, hogy healert aki lord alol aoe healel senki se tudja CCzni és senki se zavarja miközben a csapat többi része lordroomot kitakarítja és megöli a védõket. kb patch után dok/wp aoe heal miatt várvédés felejtõs lesz, mert nem tudja a felrohanó tankokat senki se megállítani. Sõt felrohan mellém és nem tudom megölni olyan healt kap lentrõl a dok-tól, nem 1 ilyen eset történt már velem most 1.2be is.
BW/sorc nerf kellett ezt látom én is, de dok/wp healt is nerfelni kellene mellé, mert így át fogunk esni a ló másik oldalára a megint.
1 tankon 300-400at sebez rof 2 secenként és DoK aoe heal mennyi is? Te meg ezt a sebzést csökkentenéd...voltár már olyan sc-n ahol premade volt ellened 2 dok-kal és kb az én aoe-m senkit se tud levinni még 80% hpra se...
Tudom 1 spellt 1xrübb nerfelni mint 1 rossz vár felépítést/kitalálást megváltoztatni, mert ugye egyedûl itt jön ki rof stackelõdés.
Rams that have double the Hit-points of standard Rams.
Ballista that do twice the amount of standard Ballista damage.
Egyébként meg senki nem sírna ha 1 rofban állna a próbléma akkor van amikor 3-4-5 vagy mégtöbb gtaoe spell van egyhelyen és emiatt nem lehet bemenni várakba etc... Bár az hogy csak egy hasson belõle talán kicsit túlzás de korlátozni mindenképp kell, vagy csökkenteni a sebzését, szerintem ezzel jársz jobban.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
- Az order mindjárt bedönti a kaput, mikor jönnek már az új deszkák?!
- Még két hét! <#nyes>#nyes>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
A többiek passz. Vagy nem Prophecy, vagy valami súlyos elmezavar által nem látják Khaine dicsõségét és az ordert követik, ezáltal taszítva az ocsmány, undorító, kiszámítható hétköznapiságba a világot...
Szeretnenk jol szorakozni olyan unalmas a munkahely😄
Fonok.Ki az a corporation?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Prophecyrõl tudok infot adni. Mi egy önmeghatározhatatlan klán vagyunk. Némi nihilista (nem különösebben érdekel mi történik), hedonista (azért annyiban igen, hogy jól szórakozzunk magunkon, másokon), mazohista (egy-két tagunk PvP tevékenysége folytán), szadista (ugyanezen tagok által az orderrel szemben elkövetett tettek miatt), kommunista (nem a sztálini, hanem az õskommuna értelmében), fasiszta (azért a fõnök én vagyok, bár többen ugyanezt gondolják magukról), antinacionalista (klánunk elveti a tisztavérû árja fajok koncepcióját)
játékfelfogású.
Keressheted bármelyik tagunkat, mindenki fel tud venni. Azt hiszem. Aztán lehet hogy nem.
Ventri jánlott, mert az új klándirektívák (amik betartása ajánlott, ellenkezõ esetben nem tartod be) csak ott hangzanak el.
Wallentinus
Talán 2 eset volt amire te alapozod a farmolni szoktunk szürkékkel "titeket" ami ezek szerint én vagyok egymagam. Csak azt elfelejted beírni, hogy 2 premade group volt melletted meg a szürke kis csapatod mellett ami talán 4-5 fõ volt ha jól emlékszem vs pug. Másik esetbe meg 2x annyian voltatok és nálunk volt 1 healer összesen. Szóval ti szürkék farmoltatok, nem a 40es premade csapat... ki hogy látja meg fényezi magát milyen jó a szürke karival.<#hehe>#hehe>
Majd 1x ha összefutunk pug vs pug a dok peted nélkül megnézzük mit alkotsz...vagy lehet úgy már túl nagy kihívás lenne a sorc?<#buck>#buck>