Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Ha legalább tudnák, h ki vagy ingame...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TDC Geronimo
Nem okádnék már a szintezéstõl rég felhúztam volna egy ranged dps karit -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
kibaszott melee lagot csinálják már meg , mert egyszer amiatt fordulok majd le a székrõl...

Patch után is ugyan úgy lehet aoezni, ha így marad mint most ptsen.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Én még nem exploitoltam és nem tudom milyen falat fejelek én mindig. Te ki vagy mert én ilynere , hogy rommá ver 1 sorci nem nagyon emlékszem ma. Bárki meg tud ölni rr szintõl függõen ha nincs healerem, neki meg van.(bizonyos classok healer nélkül is simán megölnek)Fõleg ma nem, pedig pug-gal vagyok SCbe is orvrbe meg egymagam. Szerintem te nem tudod mi az az exploit, de war hivatalos oldalon utána tudsz olvasni, hátha akkor megvilágosodsz. Milyen nerfrõl beszélsz? én a ptsen lévõ patch noteba semmilyen nerfet nem olvastam.
Azt nem értem ha azt akarod, hogy ne válaszoljak rá akkor minek írod le? Itt fényezed magad, hogy egyszer megöltél scbe 15 perc alatt 6od magaddal vagy orvrbe?<#hehe>

úgy látom ez patchig téma marad <#zavart2>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Érdekes akárhányszor vár foglaláson vagyok 5-6 sok lila tanyér virít a földön sorcit pedig 1et sem látok. Mert ök nem csinálják...

Fidel, elég szánalmas hogy fejeled a falat, és explitolsz, és így is rommá ver a 25 rr-el kisebb sorci is. 😊 Miért van az hogy bárhol BW-t látok, veri a fejét a falba, vagy fa mögül exploitol? Nem mondom, hogy a sorcik nem csinálják, de nem mindegyik. Mintha be lennétek idomítva. Nem baj, kapjátok a nerfet, csítes paréjok... Vagy mi unjuk meg a sok rohadt exploitotokat, és abbahagyjuk a pi..ába ezt a játékot, akkor meg nézhettek ki a fejetekbõl, mert lesz egy PvBO játék, és foglalhatod el a várakat a nagy büdös semmiért. Vegyétek már észre, hogy ti cseszitek el (leginkább) ezt a játékot... Ne is válaszolj, mert úgyis valami szaros poénnal elütöd, mert erre nem hiszem hogy tudsz válaszolni normálisan. Az exploitra amúgy sincs mentség... Páááá
TDC Geronimo
bleh 1.2.1rõl semmi hír egyelõre EU teszten pedig másnap szokott menni már -.-

Szaruman
Nem, mert éjfélkor UPC úgy döntött, h nem szolgáltat. Úgy LV közepén a bossnak 37%hpja volt, és hopp...

sorcival willpowerre gyújrak? omg;D

lett végül?

olvastam én is, érdekes😊

TDC Geronimo
* Critical hits: Critical bonus damage is no longer random, and is now a range of +5% to +75% based on stats (see below).
* Critical heals: Critical bonus heal effectiveness is no longer random, and is now a range of +5% to +75% based on stats (see below).
* Weapon Skill: Increases your Melee Critical and Ranged Critical bonus damage dealt.
* Willpower: Increases your Magic Critical bonus damage dealt, and also increases the effectiveness of Healing Criticals from your healing abilities.
* Initiative: Reduces your critical bonus damage suffered from all types of attacks.
* Toughness: Increases the bonus Healing Critical effectiveness of heals which are used on you, and also grants you minor Hit Point regeneration while in-combat.

Ezek is testen lesznek fent, de nem jönnek még be az 1.2.1el csak késõbb (1.3 talán)

TDC Geronimo
1.2.1-es PTS note. Gondolom holnap megkapja EU is.

Szaruman
Hogy nekem legyen INV/WL cuccom?😛

nah most megint fortresst foglalt az order a map állását nézve 1-2 órán belül ic fight is lesz, kb 15-20-an "védtük" a fortresst 5-10seces laggba 60-70 orderessel szembe, izgi volt ....
remélem az összes csillagot elveszítjük 😊
miért van az, hogy mostanában fossák magukból a fejlesztõk az ilyen szintû játékokat?😊

BEAST
<#email>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kemelol
30%heal increase es pure healbotting \o

Ninn: de legalabb a dps setjeink marha jol neznek ki. Ezert siman megeri a jatek leggyatrabb kasztjanak lenni !

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

Kis kiegészítést hozzáírhattad volna, de akkor kiderülne az igazság mi?
Saját megjelenési pontunknál voltam, mert olyan aoet nyomtak destrosok a kijáratra, hogy azon nem lehetett átmenni, miközbe nem lehetett õket kitargetelni mert elbujtak a szobor mögé. Rividen saját megjelenési pontunknál kellett elbujnom, hogy ne halljak meg.
Te meg a másik choppa meg ott álltatok másik oldalon, hogy aki túlélné a sorc aoet pár % hpval gyorsan megöljétek, de gondolom magad skillesnek tartod...<#buck>de biztos akkor skillesnek tartanál ha egyfolytába odafutok hozzád a sorci aoe-n át és meghalok miközbe 1% hpt még leütsz rólam... ja nem, ezt hülyének hívják<#hehe>

A nagy letszamu pvp szituaciok healer reszrol a group heal nyomkodasarol szolnak, szerintem ezzel kene kezdeni eloszor valamit. Pl. eros aoe nerf, single healek tapolasa, a wp/dok group healjet szerintem nerfelni kene, mert elszalltak vele.
Samanok, AM-ek orulhetnek, talan. Mondjuk a zealot (/RP) megint el van felejtve, pedig a jatek legidiotabban osszerakott careerje. Fos, hibrid (heal+dmg) mastery tree-k: akarhogy rakod a pontokat, sebezni hatekonyan nem lehet, a single heal ag tapolasa csak instaban eryodik igayan, a group healt jo tapolni, de az meg olyan semmilyen. A megtanulhato spellek kozul is max. egy-kettore erdemes pontot tenni, mert fos "mind".
Az ilyen kovetkezetlensegeket se ertem, hogy pl. a zealot AP visszatoltos ritualeja csak sebzes eseten tolthet vissza, az RP mirror spellje meg barmilyen abilitynel.
/siras off

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

t1es területen lehetsz csak és max lvl10

Biztos én vagyok a noob, de a trialban vannak megkötések, hogy 10 nap alatt mit érhetek meg? Most kezdtem el letölteni a trial-klienst és érdekelne a dolog hogy mire számíthatok ezen a téren.
nagyon nem izgat, ha szerintük ez a balance akkor legyen😊 lassan minden karit szétnerfelnek, sírásnak mindig ez a vége😊 remélem az azgalos destrosok és szétsírják a fórumokat, hátha kapunk rr/xp bonust, mint anno az order, különben kihalnak a destro játékosok is...

Szaruman
Nem baj, nerfelni fogják elméletileg...

volt kitõl lesni, ám amíg lehet csinálni...

Pari
hmmm

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Szaruman
A szervereket mikor alkotják újra?...
Lag ftl.

TDC Geronimo
jövõbeli shaman/am változások. Kb újraalkotják ezt a két classt, ami rájuk is fér :y

Szaruman
2 hete bementem ICbe, mit láttam? Fal mögött nyögdécsel 1 kupacban 2-3 prophecys sorc... Tudod, szálka-gerenda esete.

Tegnap IC ostromnal bemegyek SC-be,mi az elso amit meglatok?Ket oszlop kozott arcal a falba nyogdecsel Fidel!Skillz

rvr és pve megfér egymás mellett, LV "farm" hamar megvan, sorcival meg érdemes rvr-be járni, úgyhogy részemrõl az insta csak a talismanok miatt kell😊

igen igen szervezetten bevették a fortresseket 5-6seces lagg mellett😊 ott aztán tényleg nagy szerverettség kellett, nem pedig a létszámfölény döntött 😞

BEAST
Amugy meg, reroll pve! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nahja, a játék buktatója az oldalak egyenlõtlensége lehet... vagy ide vagy oda billen a mérleg...

BEAST
szervezett != zerg :p

Jockey
szimplán egyszerû a dolog, destro fölény volt, most hoy pár szervezett zerg guild átment+order továbbran is overbalance-t, így az árpi féle srácok mind orderes lett és most destro áll a farok másik oldalán:-)
ez egy neverend story azt kell mondjam:-)
majd jön a destro bonus azgalon, akkor majd rendezõdik a dolog, vagy sem..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

chosennel nem volt gond, csak mivel azt csak pve-re járatom, drága a masteryk átrakása ide oda minden alkalommal, hogy ne csak single targetre cc-zek hanem aoe-be pl, és legyen használható aura is.. Zealotot ugye azért húztam fel mert az elején kevés volt a healer, most dunát lehet rekeszteni velük, WE zerg-be szart se ér, max a leszakadozó embereket lehet lekapni, utána instant halál mikor észrevesznek😊

TDC Geronimo
Én szeretem healerrel meg tankal is.

bocsánat elkezdenek*** rosszul írtam 😊 sorcival kicsit másabb az rvr, mint a többi karakteremmel

legalább most ugyanúgy látjuk t4-et omg😊
divatsorci 😊)) divatbw is ugyanez kb;D sc-be 11 bw fincsi volt... én meg azért húztam fel a sorcit mert kellett még 1 ranged a karaktereim közé, squig herder meg ocsmány, magus felejtõ...

TDC Geronimo
<#wilting>

vagy elkezdek pq-zni icbe <#levele>

K8P-en meg Altdorf lett 3 csillagos vasárnap.
Jól felborult az egyensúly mindenhol. Kapja be az ész nélküli transzferálás.

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

TDC Geronimo
Hah 3 csillagos lett IC. Sok PvEnub legalább kiszabadul instákból egy kicsit RvR lakebe <#hehe>

erõsítés nem ártana. merge-nek köszönhetõen brutális destró dom. lett😊

Amugy multkor is írtam, hogy order menjen k8p-re.😊
Csak a sok divatjátékos olvasta, hogy order op meg a végtelen destro sírást és rerolloltak ide destroból, de majd rájönnek t4be, hogy ez nem egész így van. Érdekes és sose akartam WE,IBre rollolni amikor erõsek voltak, de most annyi divatsorci lett mint égen a csillag. Többi meg akinek nincs sorcija gondolom átjött orderbe.<#hehe>

akkor pontosítok annyi orderes volt, hogy ezt mind3 zónában meg tudták csinálni... senki nem állította, hogy destro nem ezt csinálta, de a húdejóZerg-guildek átmentek hozzátok nevezzük nevén õket KDS és hû csicskásai a Titans, úgy kibalanceolták a szerót, hogy lassan költözhetnek is vissza, mert nem lesz kit ütnötök... legalább instant hívnak az sc-k😄 csak vicces, hogy ott is kevesebb destro van az utóbbi idõben...

Én sose írtam ilyet. Tõlem 2 dolgot olvashattál abban az idõben, destro zerg t4be és WE milyen op. Ti meg bizonygattátok az ellenkezõjét mind2nek.<#buck>

2. fázisba jutottunk, csak pq-t nem lehetett megcsinálni, mert nem volt portál és nem tudtunk lemenni monolit alá. Nem tudom ki teszteli ezeket mythicnél de ilyen bugot bennehagyni, hogy nincs portal. Legalábbis a mi instánkba nem volt, így maradt az elsõ pq destro nélkül.