Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

destro - karak azgal (lemaradt)

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

guild: prophecy

A napi 2x altdorf ostrom legenda, 2 db volt összesen transzfer óta. Tény h ordernek már nem nagyon van esélye lockolni, és ez nem azért van, mert "gyér" az order népesség, hanem a transzfer és a (teljes hónapig tartó!) +20% bónusz miatt a destru létszám drasztikusan megnõtt. Nagyjából ugyanúgy jártunk, mint õk január-februárban (akkor mi farmoltuk IC-t). Most majd a kill hatására valszeg mi kapunk bónuszt és kezdõdik az egész elölrõl... amíg a töketlen Mythic ki nem talál valamit a populáció egyensúlyra.
Egyébként pedig mondj egy szervert ahol nem ez megy...😊😊

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

Hali!

Van aki Karak-Norn serveren Destruction oldalon játszik?

Karak Azgal serveren kb. menyi magyar van? van csak magyar guild? (mind a két oldal érdekel) 😊

Szaruman
A hivatalos oldalon írj a supportnak. Vagy jelentkezz be másik karival, és írj a supportnak.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Hi tudnátok nekem segíteni ?
Aldorf-ban be akartam menni a bright wizard college-ba de nem tudtam túljutni a töltõ képernyõn úgyhogy 15 perc várakozás után kilõttem a játékot. Azóta nem tudom használni a karakteremet mert mindig oda akarja betölteni de soha sem sikerül. Nem lehet valahogy megcsinálni ,hogy más helyre töltsön be ?
Szaruman
SLayer? Majd csinálok egy choppát, és lefarmollak. Btw, GL az összes ott lévõ ordereseknek. Meg azoknak is, akik oda hívták az ordereseket...

TDC Geronimo
Nekem ott van a kisgatyásom <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szaruman
Ja, és az (állítólag) amúgy is gyér order népességnek marhára jót tett, ahogy olvastam. Napi 2x aldorf ostrom, etc... Még jó, h nem oda mentem 😊

TDC Geronimo

TDC Geronimo
K8Pen megvolt world first king kill?

BEAST
<#wow2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

odabasz😄

Pari
10/10!
😄

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

TDC Geronimo
Best whine ever? <#idiota>

TDC Geronimo
hát tele voltunk sorcokkal az biztos <#hehe>

Igen, ez durca. Nem kéne az sem. Nerf nerf nerf PoS!
Szaruman
Caledorban bementem a várba, és 4 (négy) másodperc alatt döglöttem meg full HPról a PoSok miatt. GG mythic.

Szaruman
Gyere inkább 1v1ezni 😊

Fide, nyilván a Sorci PoS-et is meg kell úgy változtatni, hogy csak olyan helyre rakhassa amit lát is. Tök mind1, hogy az player, vagy ground. Remélem, hamar megcsinálják. Ha te sebzel, lássalak én is, ez így korrekt... Remélem, a Mágusok petjét is megcsinálják úgy, hogy ne lehessen csítes helyre rakni. Amúgy meg reportoltam már csíter destro játékost is. Se nyerni, se veszteni nem akarok csíteléstõl...
Hogy ezt mibõl szûrted le... , most ép káosz sírás özön van 😊

fidel sose fogy ki s írásból?😄 én már negyon nem értem,h minek játszik, aki ennyit picsog

Szaruman
Próbáld ki 😊

TDC Geronimo
Nem tudja valaki, hogy az utónév levétel mûködik már vagy még mindig visszarakja a nevet logolás után?

Szaruman
AZgal sztem.

remelem sokan latjak ezt meg igy 😉
b4rc4
Ja és Destro oldalra gondoltam elsõsorban 😊
köszi a helpet

b4rc4
Hello!
Most,hogy megvoltak a költözések,melyik szerveren van több magyar,esetleg tudjátok-e..?

Karak Azgal (EN), Eltharion (EN)

Epp most huztam fel egy SH-t, es a WH 2 sec alatt megol,nemtudok ellene tenni semmit.Sirjak? Ugytudom ez a dolga!

Én még nem ütöttem 1400at rof-fal, mivel 13 pontom van aoe ágon+ mellé WH van kirakva dot ágon. max 1200at tick-el 2 secenként.
Másik meg emlékeim szerint én azt írtam ,hogy 7 sec magic immunitas+ 3 sec silence alatt simán megöl, miközbe te 0 dolgot tudsz ellene tenni. Meg talán olyat írtam, hogy 3-4 sec alatt megölt 1.2 elött.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Es szerinted ez igy jo? Lovoitek a vilagba az 900-1700-at tickelo Rain Of Firet,de a szad sirt mikor egy WE 1400-at utott beled 1x.

Irtam már, hogy nézz utánna mi az exploit, de csak nem megy.😊
Emlékeim szerint egyik MMOba se kellett gtaoe-nak los amivel játszottam. Ugyanis gtaoenak földi célpontot kell adni és nem 1 másik játékost, ezért a földi célpontot nézi csak a program, hogy az megfelel a kritériumoknak. Mind1, hogy ott áll valaki vagy sem a spellt el lehet lõni. Amugy ez van a nevébe is, földi célpont.
BW/enginek van destroba is megfelelõje sorc/magus. Érdekes, hogy azokat nem utálod és nem feedbackeled, ezek szerint destro maradjon orderbõl meg vegyék ki...
Nézzük praagot amit említettél. Amikor destro aoezik elbújva valami mögül akkor én ki tudok menni belõle, olyan 1-2 ticket kapok. Viszont amikor én aoezok 1 helyre akkkor destro ott ácsingózik benne az esetek 95%ába SCbe. Most vagy nagyon erõsnek hiszik magukat vagy tudatlanok. Maradék 5% is sorci vagy healer aki tudja, hogy ki kell állni aoeból, de kb ugyan ez van ordernál is. 10 sec 1 RoF és min 2 rof kell, hogy valaki meghalljon, mert legtöbb esetbe van dok/zelot sc-be destronak. Na most aki 20 secig ott ácsingózik aoeba az 1xrûen hülye. Nálam ki van kapcsolva minden effect és akkor se állok benne aoe-ba, pedig nem látom, mert már az elsõ sebzés értéknél látom mi sebez.
Majdnem az összes fort/keepnél fel lehet aoezni feljáró tetejére, ebbe semmi exploit nincs mert lentrõl látod. Ha nem látnád nem lehetne odarakni. Sõt a legtöbb esetbe mindig van 1 önjelölt destro tank aki supermen-nek hiszi magát és kicsit lejebb áll a feljáron mint a többi. Na most az ilyen supermenekre lehet nyomni minden aoe-t mert losba van a lentieknek. 1 ilyen tank akit healelnek a lord feletti feljáróról képes kiírtani mindenit a lord szintjén, mert aoe-t nyom rá mindenki. Én is ráküldöm 3 ranged aoe-mat és a végén a rof-ot.
Amugy meg fort/váraknál is simán lord fölé lehet menni és azt a szintet védeni, miközbe casterek tólják le lordhoz az aoe-t. Nem kell mindig a lord mellett védekezni.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Feedback menjen. Fórum trollkodás a hivatalos fórumon menjen - bár felesleges, mert csinálják elegen. Itt ne menjen. Nem hiszem, hogy túl sok developer olvasná ezt a fórumot. Csak kelti a feszültséget, attól meg jobb nem lesz, ha többeknek felforr a zagyvize.

Nekem egy 40es karakterem van és ha belépek jellemzõen megtalálom a szórakozásomat. Éppen azért mert nem a gyõzelem a cél, hanem a szórakozás. Néha az szórakoztat, hogy szolózgatok és csipkedem az order warbandokat (halál nem számít, de minden kill 10x-es sikerélmény), néha egy kis insta, néha SC. Egy dolog azonban biztos. Nem szórakoztatnak a különféle indulatalapú viselkedési minták.

Wallentinus

Zúzda, a Choppa királyság! 😊 100% berserk mellett sem olyan könnyû leütni, mint amilyennek gondoltam. 50% resist csökkentés mellett sem. Persze ha fókuszt kap, elhullik mint egy WE. 😛 Melee AOE. 1:1 ben nem igazán jó, szerintem a Slayer erõsebb, de nem vészes a különbség, AoE viszont elég durca. Mindenesetre készülj fel, hogy be kell futni vele a tömegbe, uh hamar eléred a Meat Shield címet. 😛
Wallen, lehet hogy te nem látod az értelmét, de szerencsére a játék készítõi kezdik felfogni, hogy miért meg a fórumtrollkodás. Nekem sem azzal van bajom, hogy kinyírnak 1 SC alatt 18x, WE-vel megszoktam, hanem azzal hogy nem is látom honnan jön az áldás. De még ez sem lenne baj, ha legalább a támadó látna engem. LoS LoS LoS.

"Ez egy játék. Aminek vannak hiányosságai. De aki keresi megtalálja benne a saját szórakozását." Keresem, már lassan alig találom. 5 negyvenes kari után még mindig nem találtam meg. "Meg kéne tanulni a célokat e lehetõségekhez igazítani." Nem, a lehetõségeken kell változtatni! A csalókat kiiktatni, jelen esetben megváltoztatni a célponttámadási rendszert. Csak LoS. Mind2 oldalon, minden karakternek. Akár a hílereknek is az AoE hílnél (is) ha másképp nem tudják megoldani. Ne legyen kivétel. "Ha sok a BW, akkor a cél nem a gyõzelem, ..." Mindig a gyõzelem a cél, a kérdés hogy sikerül-e. Ha tisztességes kürülmények között vesztek, szó nélkül próbálkozom újból, ha 80x döglök meg, akkor így jártam. Ha tisztességtelen a körülmény, megy a fídbek 😛 meg a fórumtrollkodás.
TDC Geronimo
<#eljen>

Jockey
ohh zajlik az élet ahogy látom
kéne nekem pár vélemény, biztis van pár kocka aki már max szintû choppa/slayer-l toja, mennyire használhatóak orvr-n? Sebzés kellõen nagy? tapasztalatok érdekelnének..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

medig lesznek lelöve a szerverek 😊 ?
így van, én is ezt mondom a játék hibája, sajnos egy ilyen játék akkor élvezhetõ igazán ha viszonylagos egyensúlyban van a 2 oldal.

A postom azoknak szolt akik pár hónapja forditott helyzetnél azt szajkózták hogy õk nem többen vannak hanem szervezettebek azért jobbak...

Szaruman
Akkor az az oldal minden volt, csak nyerõ nem. Ezt te is tudod.

ne viccelj már mikor te is rerolloltál a "nyerõ" oldalra;D szánalmas mi?😊

tudtommal k8p-n vagy, így nagy fogalmad se lehet mi megy azgalon max amit itt némelyik emberke írogat, ahogy Fritz is írta, 2 destros zerg guild ment át orderbe " mondván kibalance-olják az oldalakat" - kár, hogy amíg ez történt sok játékos abbahagyta, mivel nem volt ellenfél (order)- alt kariztak, stb mivel t4be nem nagyon volt esélyük.... idézzek egy volt destrost? "unom, hogy nincs ellenfél és nem lehet mit csinálni" - és bumm törölte a kariját azóta WP-vel játszik😛
ugyanez igaz a Titans-ra: "este 10körül nincs orderes mert mindenkinek lövik a pizsit" - és lám reroll order
apropó sírás - oda vissza megvan mind2 oldalról, nincs mirõl beszélni😊
soha nem lesz kibalanceolva egyik oldal se, mert mindig azok fogják otthagyni a játékot akik szopóágra kerültek... több mint fél év után voltam már nyerõ-jelenleg vesztõ- oldalon, tudjuk hogy megy ez sajnos 😞
az hogy a BW-k a fal mögül tolják az aoet? kit érdekel azért húztam fel a sorcit, hogy én is tudjam azt csinálni, mert fun amúgy;D a játék hibája nem a játékosoké szvsz..

0Fritz0
Az destro anno átment orderre a balance miatt, de az nem volt nehéz döntés, mivel mindenki szívesebben nyomná BW/IB/WP karival.
Most majd vajon hányan fognak átjönni orderrõl? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Pontossan! Itt a nagy igazság, olvasson már vissza a sok síró miket irtak pár hónappal ezelött...tessék most szervezkedni, meg taktikákkal kompenzálni az order fölényt vagy az csak nagypofájú arcoskodás volt....ja hogy most sokkal többen vannak...persze, megmagyarázni a legegyszerübb.

mostanság leginkább lagfight megy <#levele>

kemelol
"Maradnak az igazi PvP játékosok, akik a küzdelmet szeretik."
Te KA-on jatszol ? Epp, hogy lelepett a tobbseg mar. Mindket oldalt durvan felhigult koca pvpsek alkotjak. Erdekes modon a nagy szerver mergek elott sokkal jobb fightok voltak ha kevesebb is.

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

A nemzetközi fórumokon is sírnak a népek, hogy BW így, meg BW úgy, meg így, vagy éppen úgy csítelnek a népek.

Nem érdekel.És remélem sokakat másokat sem érdekel. Pláne nem érdekel, ha valaki telesírja a fórumot.

Annak, hogy valaki a játékot, vagy egy ellenfél játékosát szidja, vádolja vélt vagy valós indokkal, nem sok értelmét látom. Ez egy játék. Aminek vannak hiányosságai. De aki keresi megtalálja benne a saját szórakozását.

Elmondtam ventrin és leírom itt is. Ha valakinek valami nem tetszik, akkor van vagy féltucat megoldás arra, hogy elkerülje azokat a szituációkat, amik neki frusztrációt okoznak. Kezdve azzal, hogy altozik, PvEzik, vagy végsõ megtorló fegyverként beveti a cancel accountot.

A GAoE egy félretervezett, rosszul megvalósított része a játéknak, némi buggal is fûszerezve. Nem csalás, nem exploit. Elõvenni emiatt azt, aki használja, az szerintem igazságtalan. Az erre specializált BWknek kb ennyit tudnak, hát had élvezzék.

Aki szereti a PvPt (az igazi PvPt, nem a Keep, Fort AoE funfestet, vagy BO farmot) az meg tudja találni azt a harcot (helyet, felállást), ahol nagyon jó élvezetes bunyókat lehet rendezni. Ha nem teszik a Fort ostrom nem kell odamenni. Ha nem tetszik, amikor teszem azt 5-6 BW tolja az AoEt egy helyre nem kell odamenni. Nagyon jó kis harcokat lehet vívni kisebb csoportok ellen. Szerencsére a másik oldal is keresi az ilyen szituációkat.

Meg kéne tanulni a célokat e lehetõségekhez igazítani. Ha sok a BW, akkor a cél nem a gyõzelem, hanem a vérnyomás alacsonyan tartása. Beveszik a Keepeket? Levereik ICt rank 1re? Kit érdekel! Megkárosítanak ezzel? Nem hinném! Elmegy a maradék destro is a szerverrõl? Lehet, talán, és akkor mi van? Halálra unja magát az order ellenfél nélkül? Lehet, talán, és akkor mi van? Maradnak az igazi PvP játékosok, akik a küzdelmet szeretik. Nem azok, akik a vinnyogást, felmenõk emlegetését gyakorolják, magukat emiatt tévesen megmondó embernek vélve.

A szegény BWket meg nem bántani, mert kiscsoportos (1-10 fõ) foglalkozáskor elsõk, akik úgy halnak meg, hogy köpni-nyelni nem tudnak. Tudom, mert én is szeretem hidegre tenni õket.

Wallentinus

Szaruman
Ha a destro tényleg le akar lépni, akkor tegye. Emléxem, milyen nagy pofájuk volt ugyanezeknek az embereknek, amikor minden nap szarráalázták az ordert. Most meg crycry, meg lelépünk megy? Szánalmas...

Csak hogy tudjátok ki vagyok ingame, hogy lehessen rám vadászni 😛
Riothryn (WE), Harardul (SH), Alaynard (Zealot), Wohat (Choppa) A WE-met nem fogjátok sokat látni, de a többire jöhettek rá nyugodtan. Szeretem a PvP-t, és nem is zavar ha halomra ölnek, csak ne csalással történjen...
Tök mind1, mit mondasz, fal mögül nyomod a spelleket. De nem sokáig, mert nem lesz kire. Nem titok, hogy a Karak Azgal szerveren a sok exploit miatt a komplett destro le fog lépni. Mondom, PvBO lesz nektek. Üthetitek a BO-kat. 😊 Persze, a mythic is hibás, mert nem képes megcsinálni, hogy ne lehessen fal mögül - bátor módon - harcolni. Érdekes, hogy minden class tud normálisan játszani, még order oldalon is, csak a BW-k és az Engineerek nem... Az is durca, hogy Battle of Praag-ban 2 rács közé belökik az IB-k az embereket, ahonnan nem lehet kijönni. Kihasználnak egy bugot, azaz exploitolnak. Direkt arra játszanak.
De maradjunk a két gusztustalan klassznál. Legalább az egyik téged is érint. Az engineer a várfalról lerakja a földre, vagy bele a várfalba, kõbe, fába az ágyúját, az is exploit. Ti meg a LoS-on kívülrõl toljátok az "áldást". Nem is zavarna, ha nem mindig ez lenne, csak mondjuk 50 százalékban, de mindig ez van. BW = Fejeli a falat (úgy néz ki amikor varázsoltok fal mögül) A tegnapi fortress foglalás is igen durca volt. Fel sem jött egy orderes sem. Lentrõl (LoS nélkül) levertétek (leverték) az összes védekezõt. Csak a lord maradt. Alkottak a csíter BW-k megint. Mindenhol csaltok, ahol lehet. Gratula hozzá. 😛