Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Egyébként pedig mondj egy szervert ahol nem ez megy...😊😊
Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)
Van aki Karak-Norn serveren Destruction oldalon játszik?
Karak Azgal serveren kb. menyi magyar van? van csak magyar guild? (mind a két oldal érdekel) 😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Aldorf-ban be akartam menni a bright wizard college-ba de nem tudtam túljutni a töltõ képernyõn úgyhogy 15 perc várakozás után kilõttem a játékot. Azóta nem tudom használni a karakteremet mert mindig oda akarja betölteni de soha sem sikerül. Nem lehet valahogy megcsinálni ,hogy más helyre töltsön be ?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Most,hogy megvoltak a költözések,melyik szerveren van több magyar,esetleg tudjátok-e..?
Karak Azgal (EN), Eltharion (EN)
Másik meg emlékeim szerint én azt írtam ,hogy 7 sec magic immunitas+ 3 sec silence alatt simán megöl, miközbe te 0 dolgot tudsz ellene tenni. Meg talán olyat írtam, hogy 3-4 sec alatt megölt 1.2 elött.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Emlékeim szerint egyik MMOba se kellett gtaoe-nak los amivel játszottam. Ugyanis gtaoenak földi célpontot kell adni és nem 1 másik játékost, ezért a földi célpontot nézi csak a program, hogy az megfelel a kritériumoknak. Mind1, hogy ott áll valaki vagy sem a spellt el lehet lõni. Amugy ez van a nevébe is, földi célpont.
BW/enginek van destroba is megfelelõje sorc/magus. Érdekes, hogy azokat nem utálod és nem feedbackeled, ezek szerint destro maradjon orderbõl meg vegyék ki...
Nézzük praagot amit említettél. Amikor destro aoezik elbújva valami mögül akkor én ki tudok menni belõle, olyan 1-2 ticket kapok. Viszont amikor én aoezok 1 helyre akkkor destro ott ácsingózik benne az esetek 95%ába SCbe. Most vagy nagyon erõsnek hiszik magukat vagy tudatlanok. Maradék 5% is sorci vagy healer aki tudja, hogy ki kell állni aoeból, de kb ugyan ez van ordernál is. 10 sec 1 RoF és min 2 rof kell, hogy valaki meghalljon, mert legtöbb esetbe van dok/zelot sc-be destronak. Na most aki 20 secig ott ácsingózik aoeba az 1xrûen hülye. Nálam ki van kapcsolva minden effect és akkor se állok benne aoe-ba, pedig nem látom, mert már az elsõ sebzés értéknél látom mi sebez.
Majdnem az összes fort/keepnél fel lehet aoezni feljáró tetejére, ebbe semmi exploit nincs mert lentrõl látod. Ha nem látnád nem lehetne odarakni. Sõt a legtöbb esetbe mindig van 1 önjelölt destro tank aki supermen-nek hiszi magát és kicsit lejebb áll a feljáron mint a többi. Na most az ilyen supermenekre lehet nyomni minden aoe-t mert losba van a lentieknek. 1 ilyen tank akit healelnek a lord feletti feljáróról képes kiírtani mindenit a lord szintjén, mert aoe-t nyom rá mindenki. Én is ráküldöm 3 ranged aoe-mat és a végén a rof-ot.
Amugy meg fort/váraknál is simán lord fölé lehet menni és azt a szintet védeni, miközbe casterek tólják le lordhoz az aoe-t. Nem kell mindig a lord mellett védekezni.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Nekem egy 40es karakterem van és ha belépek jellemzõen megtalálom a szórakozásomat. Éppen azért mert nem a gyõzelem a cél, hanem a szórakozás. Néha az szórakoztat, hogy szolózgatok és csipkedem az order warbandokat (halál nem számít, de minden kill 10x-es sikerélmény), néha egy kis insta, néha SC. Egy dolog azonban biztos. Nem szórakoztatnak a különféle indulatalapú viselkedési minták.
Wallentinus
"Ez egy játék. Aminek vannak hiányosságai. De aki keresi megtalálja benne a saját szórakozását." Keresem, már lassan alig találom. 5 negyvenes kari után még mindig nem találtam meg. "Meg kéne tanulni a célokat e lehetõségekhez igazítani." Nem, a lehetõségeken kell változtatni! A csalókat kiiktatni, jelen esetben megváltoztatni a célponttámadási rendszert. Csak LoS. Mind2 oldalon, minden karakternek. Akár a hílereknek is az AoE hílnél (is) ha másképp nem tudják megoldani. Ne legyen kivétel. "Ha sok a BW, akkor a cél nem a gyõzelem, ..." Mindig a gyõzelem a cél, a kérdés hogy sikerül-e. Ha tisztességes kürülmények között vesztek, szó nélkül próbálkozom újból, ha 80x döglök meg, akkor így jártam. Ha tisztességtelen a körülmény, megy a fídbek 😛 meg a fórumtrollkodás.
kéne nekem pár vélemény, biztis van pár kocka aki már max szintû choppa/slayer-l toja, mennyire használhatóak orvr-n? Sebzés kellõen nagy? tapasztalatok érdekelnének..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
A postom azoknak szolt akik pár hónapja forditott helyzetnél azt szajkózták hogy õk nem többen vannak hanem szervezettebek azért jobbak...
ugyanez igaz a Titans-ra: "este 10körül nincs orderes mert mindenkinek lövik a pizsit" - és lám reroll order
apropó sírás - oda vissza megvan mind2 oldalról, nincs mirõl beszélni😊
soha nem lesz kibalanceolva egyik oldal se, mert mindig azok fogják otthagyni a játékot akik szopóágra kerültek... több mint fél év után voltam már nyerõ-jelenleg vesztõ- oldalon, tudjuk hogy megy ez sajnos 😞
az hogy a BW-k a fal mögül tolják az aoet? kit érdekel azért húztam fel a sorcit, hogy én is tudjam azt csinálni, mert fun amúgy;D a játék hibája nem a játékosoké szvsz..
Most majd vajon hányan fognak átjönni orderrõl? 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Te KA-on jatszol ? Epp, hogy lelepett a tobbseg mar. Mindket oldalt durvan felhigult koca pvpsek alkotjak. Erdekes modon a nagy szerver mergek elott sokkal jobb fightok voltak ha kevesebb is.
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
Nem érdekel.És remélem sokakat másokat sem érdekel. Pláne nem érdekel, ha valaki telesírja a fórumot.
Annak, hogy valaki a játékot, vagy egy ellenfél játékosát szidja, vádolja vélt vagy valós indokkal, nem sok értelmét látom. Ez egy játék. Aminek vannak hiányosságai. De aki keresi megtalálja benne a saját szórakozását.
Elmondtam ventrin és leírom itt is. Ha valakinek valami nem tetszik, akkor van vagy féltucat megoldás arra, hogy elkerülje azokat a szituációkat, amik neki frusztrációt okoznak. Kezdve azzal, hogy altozik, PvEzik, vagy végsõ megtorló fegyverként beveti a cancel accountot.
A GAoE egy félretervezett, rosszul megvalósított része a játéknak, némi buggal is fûszerezve. Nem csalás, nem exploit. Elõvenni emiatt azt, aki használja, az szerintem igazságtalan. Az erre specializált BWknek kb ennyit tudnak, hát had élvezzék.
Aki szereti a PvPt (az igazi PvPt, nem a Keep, Fort AoE funfestet, vagy BO farmot) az meg tudja találni azt a harcot (helyet, felállást), ahol nagyon jó élvezetes bunyókat lehet rendezni. Ha nem teszik a Fort ostrom nem kell odamenni. Ha nem tetszik, amikor teszem azt 5-6 BW tolja az AoEt egy helyre nem kell odamenni. Nagyon jó kis harcokat lehet vívni kisebb csoportok ellen. Szerencsére a másik oldal is keresi az ilyen szituációkat.
Meg kéne tanulni a célokat e lehetõségekhez igazítani. Ha sok a BW, akkor a cél nem a gyõzelem, hanem a vérnyomás alacsonyan tartása. Beveszik a Keepeket? Levereik ICt rank 1re? Kit érdekel! Megkárosítanak ezzel? Nem hinném! Elmegy a maradék destro is a szerverrõl? Lehet, talán, és akkor mi van? Halálra unja magát az order ellenfél nélkül? Lehet, talán, és akkor mi van? Maradnak az igazi PvP játékosok, akik a küzdelmet szeretik. Nem azok, akik a vinnyogást, felmenõk emlegetését gyakorolják, magukat emiatt tévesen megmondó embernek vélve.
A szegény BWket meg nem bántani, mert kiscsoportos (1-10 fõ) foglalkozáskor elsõk, akik úgy halnak meg, hogy köpni-nyelni nem tudnak. Tudom, mert én is szeretem hidegre tenni õket.
Wallentinus
Riothryn (WE), Harardul (SH), Alaynard (Zealot), Wohat (Choppa) A WE-met nem fogjátok sokat látni, de a többire jöhettek rá nyugodtan. Szeretem a PvP-t, és nem is zavar ha halomra ölnek, csak ne csalással történjen...
De maradjunk a két gusztustalan klassznál. Legalább az egyik téged is érint. Az engineer a várfalról lerakja a földre, vagy bele a várfalba, kõbe, fába az ágyúját, az is exploit. Ti meg a LoS-on kívülrõl toljátok az "áldást". Nem is zavarna, ha nem mindig ez lenne, csak mondjuk 50 százalékban, de mindig ez van. BW = Fejeli a falat (úgy néz ki amikor varázsoltok fal mögül) A tegnapi fortress foglalás is igen durca volt. Fel sem jött egy orderes sem. Lentrõl (LoS nélkül) levertétek (leverték) az összes védekezõt. Csak a lord maradt. Alkottak a csíter BW-k megint. Mindenhol csaltok, ahol lehet. Gratula hozzá. 😛