Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Amúgy tényleg melyik játékkal is játszol? - nem az 1v1-rõl szól a játék, lassan talán te is felébredsz aliZ😛 szép estét jó flémelést 😊 CU @ oRvR 😊))
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kds-t meg leszarom, disorderben vagyok, nem a kdsben.
Az orderesek meg talán azért jöttek ki, mert atm IC az egyik legszarabb része a játéknak. Ha lootért mész, akkor már kevés dessie is idegesítõ tud lenni, sok méginkább (fõleg, ha noskill pos spammerek), ugyanis a boss 5-10k között üt (ha éppen nem a bugos 30k instakill szart üti végig a partin). Ezek mellett a jelenleg broken PoSt lehetetlen hílelni. Ha pedig farmolod az ellenfelet (mi azt csináltuk, amíg meg nem jött az enklava), akkor kb a 4-5. kill után 0 (nulla, zéró) RP jár értük. Szar kontent, ennyi.
Malav: az Ibrõl sosem mondtam, h fos. Viszont nem imba, 1.2óta meg fõleg nem az.
Madlain: az el leszek picsázva dolgot fejtsd ki nekem. 1v1ben bármelyik proph tagot lerakom. Párat még 2v1ben is. 3552452v1ben meg persze, h kifingok, ez nem diablo2.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ellettél/leszel picsázva.Sajnálom
nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"
Fun volt lenyakni 38 orderest egy iszonyat jó partyval....Am meg könnyû úgy IC-tõl elvenni 2 csillagot h nulla destro van benn egy-két instában.
Gondolom Árpi te is oda mész be KDS segget nyalni<#worship>#worship>
Szánalmas az order,ez nektek szegénységi bizonyítvány,mellesleg mondanom sem kell h a 634-es instába a 38 orderesbõl egysem maradt h harcoljon..ennyit a csatázási arányokról ki mitõl futamodik meg<#eplus2>#eplus2>
nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"
Véletlen a WHt tolom. Ugyan mi a fene gond van a WHval? Ha azt mondod, h OP, akkor te más verzióval tolod. Talán nekem meleebe kell menni... Míg odaérek, szarrálõ a sorc a random aoevel. Amikor ott vagyok, akkor meg a sok idióta noskill choppa/chosen/mara, akik spammelik a 30-50ft range pbaoe szarokat, amik akkorát ütnek, mint én a hátulróldöfködõs szarral. Csak szembõl, és a halál faszáról. Ha imba karit akarnék, akkor csinálnék BWt (mint raszta a sorcot), vagy WPt (mint nálatok a fél klán a dokokat), vagy esetleg átmennék k8pre alázni az ordert choppával.
Atm legjobb pvp tank a chosen (rending blade+ CS tactic= -25% dmg mindenki 30ft körzetben). Én vhogy az IBvel sosem kúrogattam 9 méterre a fejszémmel, GCDn, 5-700 dmgt bárkire (tankra IS). Pve-re lehet, h az IB a király, de ki nem szarja le a PvEt? Én biztosan leszarom.
de ha ennyire visszhangja van a dolognak akkor valamit csak jól csináltunk nemde?😄
amúgy Árpi: lemaradtál az elõzményekrõl, elég szép fightokat toltunk disorder/kds stb, reroller guildel, valahogy mindig alulmaradtak 😞 egybõl gwynt nyakába ugrottál mint egy kis szöcske, bár sokat nem értél hiába voltak még mögötted még egy páran😞 cry cry cry <#levele>#levele>
jockey jól írta újabb wildor született 😞(
Wallentinus
Mit képzelsz magadról, hogy csak SC-ken és ORvR-ken nyerhet folyamatosan az order és IC-nél meg nem?!
Tessék önnön kardodba dõlni, de most azonnal irgumburgum!!!4négy!4! 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
nem voltam ott, de ahogy olvasgataom szepen beszopattak vallenek, fajo lehet, de halgattal volna bocs maradtal volna effektus..
korvonalazodik itt az uj wildor ahogy nezem..:p
u.i: ib igenis op volt, legalabbis az az 1 kaszt, ami miatt rikacsoltal (masert is, de sonny fn voltal valljuk be) hogy nemtudod leverni, erdekes order reroll utan ib-t toltad..tudlom epp csak az volt keznel de joparan mar ketelkednek ebben..😊 plane hogy ib nerf utan veletlen pont wh-l tolod..:0 vicc
Aztán IB, de sztem nem volt nagyon fotm class az IB. Aki meg a WHra azt mondja, h imba, az hülye. Akkor lennék fotm rerollel, ha BW/WPt tolnék. Vagy choppát.
Meg szerencse hogy egyik sem volt az eppen aktualis "imba kasztok" listan 😄
Wallen meg a beszopatás... Na ne viccelj. Az az ember nem képes másra, mint a demot spammelni, 1v1ekbe beaddolni, meg a TEt nyomkodni.
WHAn csak 1 regem van, és nagyon nem értek annyit, h emiatt egy új reggel baszkódjak^^
Minek allnek le egy AoE specces maraval 1v1ezni egy szingle target burst dmges WHval. Nem futottunk, hanem csalogattunk. Kikenyszeritettuk azt a szituacot, mikor hajlando voltal legyilkoltatni magad. Tobbszor bekaptad a horgot. Mi jol szorakoztunk. Te nem?
Wallentinus
Vicces ezt toled olvasni xD
Ja, és az is véletlen, h a csapat 70%a dokokból és sorcokból áll. Minden hónapban rerollolni fogtok a fotm karikra?
Még mielõtt elfelejteném: egyX próbáltam az orderes ventrire bemenni. Hogyhogy le lett jelszavazva minden szoba, csak a vendég nem? 😛
biztos bassza a csõröd h 15 ember lewipeoltatja a húdepro guilded 😞😞 amúgy bementünk IC-be 38 vs 12(mi guildünk) - order eltûnt az instából, nem volt mit csinálni unatkoztunk, legalább levágtuk az utánpótlást😊 amúgy L2P <#beka2>#beka2>
Ibvel nem tolom 1.2 óta, WHval nyomulok.
És szeretem az olyan nyomikat, akik 2v1 alatt elfutnak -.- (ez nem neked szólt 😉 ).
ib-t nem vallalok amugy, nagyobb a hp regenetek, mint a dpsem <#rinya>#rinya>
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
amúgy tökmindegy. igazából nem az sem érdekelne ha altdorfot naponta elfoglalnák. csak sajnos ez azzal jár,h 20órára kb teljes t4 halálra van itélve. se sc, se orvr... ez a szomorú.
asszem valami 13as talán.
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
De az tény, h most erõsen sírnak a k8p orderesek a fórumokon (wha pl).
Szerencsere este 8-10 fele fellovik a pizsit orderesek es ejfel korulre mar destrusok is elobujnak a pincebol. Voila balance.