Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Sajnos nem minden fotm reroller érti meg, h zergben a WH lófaszra nem való. Ha nem finganék ki a 77 choppa/chosen/mara/sorc random aoe-tõl, akkor sem igazán tudnám megütni a targetet, nevezetesen az 'out of range' jeleség miatt. Persze aki csapatban jár, az ezt nem látja, mivel csak olyan karikkal van csapatban, akik target nélküli aoe szart spammelnek.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

már ne is haragudj árpikám, de pont te vagy az aki NEM CSAPATTAL jár oRvR-be így szvsz fogalmad se lehet róla mi zajlik ott😊 nah igen van egy hozzád hasonló noob Tirila nevû WH aki kb arra képes amire te, mounton ülõ személyek csapkodására többre nem😊 megmagyarázhatod az összes hülyeségeddel igazából már a kutyát se érdekli, egy fecske nem csinál nyarat mondhatni...
Amúgy tényleg melyik játékkal is játszol? - nem az 1v1-rõl szól a játék, lassan talán te is felébredsz aliZ😛 szép estét jó flémelést 😊 CU @ oRvR 😊))

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

BEAST
Nagyon kemeny vagy <#idiota><#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szaruman
Vmiért továbbra sem láttam még a prophecyt sem ORvRen, sem SCben alázni. Csak olyan helyzetben, ahol pl az ellenfél nem volt képes visszaütni. Mikor pl 24 ember kijön ICbõl, nem teljesen 1xre, hanem kb 1-2 perc alatt, akkor milyen menõ lezúzni az embereket úgy, h fele még gyakorlatilag a loading screent látja... Továbbra sem látom, h ez hol "Great achievement".
Kds-t meg leszarom, disorderben vagyok, nem a kdsben.

Az orderesek meg talán azért jöttek ki, mert atm IC az egyik legszarabb része a játéknak. Ha lootért mész, akkor már kevés dessie is idegesítõ tud lenni, sok méginkább (fõleg, ha noskill pos spammerek), ugyanis a boss 5-10k között üt (ha éppen nem a bugos 30k instakill szart üti végig a partin). Ezek mellett a jelenleg broken PoSt lehetetlen hílelni. Ha pedig farmolod az ellenfelet (mi azt csináltuk, amíg meg nem jött az enklava), akkor kb a 4-5. kill után 0 (nulla, zéró) RP jár értük. Szar kontent, ennyi.

Malav: az Ibrõl sosem mondtam, h fos. Viszont nem imba, 1.2óta meg fõleg nem az.

Madlain: az el leszek picsázva dolgot fejtsd ki nekem. 1v1ben bármelyik proph tagot lerakom. Párat még 2v1ben is. 3552452v1ben meg persze, h kifingok, ez nem diablo2.

TDC Geronimo
Jaj ne gyere már nekem azzal a dumával, hogy IB fos pvpbe 😄 te biztos valami más verziót tolsz... <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
<#wow2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Instához szükségbõl csináltunk DoK-okat,de sztem nem tartozunk magyarázattal neked<#shakehead>
Ellettél/leszel picsázva.Sajnálom

nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"

Az a vicc h kiszopott egy olyan csapattól a brigádod,akiket lenézel magasívbõl,de hidd ez lesz az order veszte(mellesleg a tiéd is)<#crazya>
Fun volt lenyakni 38 orderest egy iszonyat jó partyval....Am meg könnyû úgy IC-tõl elvenni 2 csillagot h nulla destro van benn egy-két instában.
Gondolom Árpi te is oda mész be KDS segget nyalni<#worship>
Szánalmas az order,ez nektek szegénységi bizonyítvány,mellesleg mondanom sem kell h a 634-es instába a 38 orderesbõl egysem maradt h harcoljon..ennyit a csatázási arányokról ki mitõl futamodik meg<#eplus2>

nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"

Szaruman
IBbe max a CC volt OP, de vhogy az sem az agyeldobás szintjén. AZ, h egy WEt levert az IB, nem olyan nagy cucc, egy tank ugyanúgy leveri a WHt is. Másrészt sonny 1-2 szinttel magasabb cuccokban volt (senti/LV), amikor én csak anniban (és vert le WE pre1.2, 3-4/6 sentiben is. Neki jól jött be a proc, nekem szarul a block).

Véletlen a WHt tolom. Ugyan mi a fene gond van a WHval? Ha azt mondod, h OP, akkor te más verzióval tolod. Talán nekem meleebe kell menni... Míg odaérek, szarrálõ a sorc a random aoevel. Amikor ott vagyok, akkor meg a sok idióta noskill choppa/chosen/mara, akik spammelik a 30-50ft range pbaoe szarokat, amik akkorát ütnek, mint én a hátulróldöfködõs szarral. Csak szembõl, és a halál faszáról. Ha imba karit akarnék, akkor csinálnék BWt (mint raszta a sorcot), vagy WPt (mint nálatok a fél klán a dokokat), vagy esetleg átmennék k8pre alázni az ordert choppával.

Atm legjobb pvp tank a chosen (rending blade+ CS tactic= -25% dmg mindenki 30ft körzetben). Én vhogy az IBvel sosem kúrogattam 9 méterre a fejszémmel, GCDn, 5-700 dmgt bárkire (tankra IS). Pve-re lehet, h az IB a király, de ki nem szarja le a PvEt? Én biztosan leszarom.

btw reroll destro most az a menõ!

must be an emo😮
de ha ennyire visszhangja van a dolognak akkor valamit csak jól csináltunk nemde?😄
amúgy Árpi: lemaradtál az elõzményekrõl, elég szép fightokat toltunk disorder/kds stb, reroller guildel, valahogy mindig alulmaradtak 😞 egybõl gwynt nyakába ugrottál mint egy kis szöcske, bár sokat nem értél hiába voltak még mögötted még egy páran😞 cry cry cry <#levele>
jockey jól írta újabb wildor született 😞(

Ebbol a hozzaszolasbol meg az latszik, hogy meg kevesebbet tudsz arrol mi egy AoE marauder szerepe egy csapatban. De nem baj, elvegre te WHval jatszol igy nem feltetlen kell tudnod. De legalabb ne hangoztasd, hogy nem tudod.

Wallentinus

0Fritz0
Egy érzéketlen tuskó vagy.
Mit képzelsz magadról, hogy csak SC-ken és ORvR-ken nyerhet folyamatosan az order és IC-nél meg nem?!
Tessék önnön kardodba dõlni, de most azonnal irgumburgum!!!4négy!4! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jockey
lehet nemtom, annyira nem kovetem a dolgot, ha tank akkor nalam csak BO..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TDC Geronimo
jóhát IB "nerf" után is még mindig az a legjobb tank class a játékba 😄 Bárcsak BGm lenne fele olyan jó 😞

Jockey
te minidg is op klasszokkal fogsz jatszani, mert ami nem op, azt inkabb pihenteted, erdekesen hangzik toled barmi egyen ezt fikazo post..
nem voltam ott, de ahogy olvasgataom szepen beszopattak vallenek, fajo lehet, de halgattal volna bocs maradtal volna effektus..
korvonalazodik itt az uj wildor ahogy nezem..:p

u.i: ib igenis op volt, legalabbis az az 1 kaszt, ami miatt rikacsoltal (masert is, de sonny fn voltal valljuk be) hogy nemtudod leverni, erdekes order reroll utan ib-t toltad..tudlom epp csak az volt keznel de joparan mar ketelkednek ebben..😊 plane hogy ib nerf utan veletlen pont wh-l tolod..:0 vicc

Szaruman
Mielõtt rerolloltam destrora, WHval toltam. Aztán WE, az tényleg fotm roll volt 😊
Aztán IB, de sztem nem volt nagyon fotm class az IB. Aki meg a WHra azt mondja, h imba, az hülye. Akkor lennék fotm rerollel, ha BW/WPt tolnék. Vagy choppát.

Jájdeszoptatok16embertõlistenem!!

BEAST
IB -> WE -> IB -> WH

Meg szerencse hogy egyik sem volt az eppen aktualis "imba kasztok" listan 😄

Szaruman
Vhogy nem érzem soknak a 2 karaktert. Elvégre van, akinek 5 db 40es kari van...

Wallen meg a beszopatás... Na ne viccelj. Az az ember nem képes másra, mint a demot spammelni, 1v1ekbe beaddolni, meg a TEt nyomkodni.

WHAn csak 1 regem van, és nagyon nem értek annyit, h emiatt egy új reggel baszkódjak^^

Semmit nem tudsz sem rolam, sem a csapatrol. Az ilyen hozzaszolasokbol latszik, hogy fogalmad sincs mit miert csinal valaki.

Minek allnek le egy AoE specces maraval 1v1ezni egy szingle target burst dmges WHval. Nem futottunk, hanem csalogattunk. Kikenyszeritettuk azt a szituacot, mikor hajlando voltal legyilkoltatni magad. Tobbszor bekaptad a horgot. Mi jol szorakoztunk. Te nem?

Wallentinus

TDC Geronimo
ja ezt kihagytam 😄

TDC Geronimo
Melyik gyökér regelt ezért új reget WHAn? 😄 Ez, hogy egy játékot valaki ennyire komolyan vesz az valahol beteges és eléggé szánalmas. Legalább vállalta volna fel a nevét, ha már beböfög faszságot. Ez egy kibaszott szegénységi bizonyítvány neked is meg neki is semmi más. Bár lehet az alreg is a tied azon se lepõdnék meg ;>

OMFG 😊 Árpád gyerek, azt sem tudod mirõl beszélsz. 😊))))) Wallen elmenekült? Nem lehet hogy épp beszopatott? 😊))))))))))))))))))))))))))))
BEAST
"Minden hónapban rerollolni fogtok a fotm karikra?"

Vicces ezt toled olvasni xD

Szaruman
Nagyjából annyi történt, h kint álltatok egy halom noskill pos/demo/TE spammerrel, és a loading képernyõt nézõ játékosokat farmoltátok. Az persze más kérdés, h ez (is) egy elbaszott része a játéknak, de mondjuk pont attól a guildtõl ez külön szánalmas, amelyik kb 3v1 aránynál szarabb csatából elmenekül (persze itt nem arra kell gondolni, h az ellenfél van 3x annyian). Mint tegnap este wallentinus meg vmi noname mara, akik 2v1ben csak futni tudtak, és egyedül 4v1ben tudtak visszajönni. Na ezért kerültetek ki a WHAra. Ezt nem csak én tartom szánalmasnak...
Ja, és az is véletlen, h a csapat 70%a dokokból és sorcokból áll. Minden hónapban rerollolni fogtok a fotm karikra?

TDC Geronimo
Van topikunk végre ójee. bekerültünk a hall of fameba \o/ :d

Ott a pont Rasztah 😊 Árpád gyerek, miért nem maradtál desztró oldalon?
Még mielõtt elfelejteném: egyX próbáltam az orderes ventrire bemenni. Hogyhogy le lett jelszavazva minden szoba, csak a vendég nem? 😛
Árpikám az itteni fórum nem elég a sírásra? WHA-n is kellett valamit írnod, nem is te lennél 😊))))) szánalom.hu amúgy;D
biztos bassza a csõröd h 15 ember lewipeoltatja a húdepro guilded 😞😞 amúgy bementünk IC-be 38 vs 12(mi guildünk) - order eltûnt az instából, nem volt mit csinálni unatkoztunk, legalább levágtuk az utánpótlást😊 amúgy L2P <#beka2>

Szaruman
Whra azt mondani, h imba... LOL. A SW nem imba esetleg? Vagy a kotbs?

Szaruman
Dehogy mennék ventrire 😛
Ibvel nem tolom 1.2 óta, WHval nyomulok.
És szeretem az olyan nyomikat, akik 2v1 alatt elfutnak -.- (ez nem neked szólt 😉 ).

WH-zik mostanság az imbább😄

kemelol
Jonnel rigor ventrire flexelni mi ?<#csodalk>
ib-t nem vallalok amugy, nagyobb a hp regenetek, mint a dpsem <#rinya>

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

szeva quad😊

quad
ja engem is csak ez zavar , hogy a tuleroben levo oldal megoli a masik kevesbe dominativ oldal jatekat , ez kicsit el lett qrva =)

ehhez csak gratulálni tudok😊 látom agyilag minuszba is sikerül lemenned néha😊)

amúgy tökmindegy. igazából nem az sem érdekelne ha altdorfot naponta elfoglalnák. csak sajnos ez azzal jár,h 20órára kb teljes t4 halálra van itélve. se sc, se orvr... ez a szomorú.

Jockey
keveset vagyok vele, mert DF viszi el idõm nagy részét, néha belogolok zuzdával és mellette néha futok pár kört slayerrel sc-be:-)
asszem valami 13as talán.

TDC Geronimo
1.2.1be. Másfél hét kb.

TDC Geronimo
Nem, inkább gyere, mert egyedül kurva unalmas 😄

Jockey
nekem is ott va egy kis slayerem..lehet hanyagolni kene?:-)

mikor is lesz ez pontosan?

BEAST
Te meg mindig jatszol? <#gonosz1>

Szaruman
Forcsi, krahen üzeni, h kapdbe, és akar 1v1ezni veled. Meg én is 😄

kemelol
Huha ez mode gearelodes dps kasztoknak, healerek meg bekaphatjak tovabbra is gg

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

TDC Geronimo
Épp altdorf ostrom test van. Hát ég és föld a castolás a live meg test között 😄

TDC Geronimo
Baszki most vettem csak észre? :p Amúgy most inveltek be testen a testguildbe és meg kell mondjam elég baba lett az új guildroster 😊

Szaruman
(3 napos híreid vannak malav 😄)

TDC Geronimo
RvR Quartermaster rendszer. Ez az ami miatt rengetegen sírtak ugye.

Szaruman
Ezt a 2x naponta dolgot csak olvastam, szóval ez csak ilyen pletyka dolog 😊
De az tény, h most erõsen sírnak a k8p orderesek a fórumokon (wha pl).

kemelol
KA-n tokeletes a balance csak ordereseknel jellemzoen tobb skilles es taktikai geniusz arc van igy ok dominalnak.
Szerencsere este 8-10 fele fellovik a pizsit orderesek es ejfel korulre mar destrusok is elobujnak a pincebol. Voila balance.