Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ajaj még a fórumon is a zerg megy?😊)

Illetve conqueror, illetve most már teljes a képzavar

Egyébként ott a pont, hogy mi történik ha kijössz. Plussz poén is van a dologban, de azt is tapasztalja ki mindenki.

Wallentinus

Igazad van, most hogy mondod tényleg Invaderek voltak...

Wallentinus

Esett egy Invader SH cipõ is Wallen. 😊 Fidel, ne má hogy elbújtál, és úgy AOE-ztál. 😛 MONNYA MEG MÁ VALAKI, HOGY MIÉRT JELSZAVAS A ZERGES VENTRI? KÖSZKE!
Az a baj, hogy kint invader cipõ nem esik.😊 Én amikor kijöttem semmi se volt , vagy utána jöttem ki ezek szerint vagy elötte.😊Én ilyen szerencsés vagyok az instával is meg utána a kijövetellel.😊 Amugy legjobb tudomásom szerint amikor kijövök nem támadhat senki se, legalábbis én már álltam pirosak között ott és kb 10 sec kellett mire pvp flages lettem. Na most lehet ez azért van mert gyorsan tölti be a gépem? akinek meg lassan az meg egybõl pipázik.😊

Invader cipõt én még csak városostromba láttam esni. Valaki meg tudja erõsíteni, hogy ostrom alatti SCbe is dobnak invadert?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Annak lehet nem örültél volna tegnap. Kimondottan jó összeállításunk volt. Ezért mentünk neki a végén egyszerre az összes ordernek akik kijöttek ICbõl és még nem Bookoltak el. És direkt vártunk egy ideig, hogy kinn legyenek minnél többen és lentrõl messzirõl a Maw kapu felül kezdtünk el felfelé harcolva nyomulni. 15(+2)vs nagyon sok felállásban. 20-30 körül öltünk mire elhaltunk és akkor még kb 2wbnyi order tudott ugrálni a hulláinkon.

Míg kinn voltunk 2 conc cipõ esett, meg 4-5 annihilator. Csakhogy bosszantsalak egy kicsit 😊

Wallentinus

Ja valaki írta, hogy nem tudtunk farmolni, nálunk volt azért elötte is utána is amikor leléptek. Sõt még nyertem is de persze ugyan azt ami már megvolt.<#hehe>
valaki tud infot, hogy kövi patchbe cipõket is meg lehet majd venni QM-nél vagy az továbbra is playerbõl fog csak esni?

Legközelebb oda gyertek ICbe ahol én vagyok.. legalább sok rp-t dobtok.😊
Enklava volt ezek szerint az utazó cirkusz? Nálunk is bejöttek, felrohantak lépcsõn ahova mobok megjelennek és elhasaltak<#hehe>Én még nevettem is, hogy hátulról nem bírtak megölni, én + 1 másik BW meg 2 healer kiállt lépcsõ végénél oldlara hátra takarásba és szépen leaoeztuk mind , legalább 1nek eszébe jutott volna odajönni. Mondjuk utána 5ünkért azért felszaladtak release után.😊 Utána meg beették magukat templomba csak farmolás fordítva sült el, mert õk lettek kintrõl farmolva. Mondjuk én sajnálom, hogy csak 2fgunk maradt a végére ,mert többi lelécelt.. Legalább dobtak volna invader cipõt, de semmi.
Ha marad mindenki és nem olyan birkák símán kiszívattuk volna õket, de így csak 5-6000 pontot hagytak hátra arra a kis idõre amíg bejöttek farmoltatni magukat.<#hehe>
Mondjuk én tudom, hogy ez csak BW/Sorc-cal mókás, elbújni és amikor szépen összeállnak aoe a nyakukba miközbe ott hadonásznak 20 feetre melletted de egyik se vesz észre.<#buck>
u.I: Mintha 1 dok kiszúrt volna templom üvege mögött, de balszarencséjére pont mögém állt be és 1 szép Bd lökéssel lerepült a szakadékba😊

Ezt elismeresnek veszem es a guildem is! "Én csak a nagyon veszélyes célpontokat iktattam ki" rank 36 SH

Szaruman
Én csak láttam, h vki nyitott nekik egy topikot, és leírtam oda a véleményemet.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

BEAST
Ilyen alapon, vajon mekkora lelki torest okoztak neked/nektek hogy hivatalos forumra kellett irni miatta <#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szaruman
Tudod...
"Valoszinuleg az order jobb jatekosai azert esnek nekunk egy pug kozepen, konkretan ramenve a mi kulcsjatekosainkra, mert nem ismernek minket. Te biztos tudod miert lehet.
Vagy azert, mert ok tudnak valamit, amit te nem? Teszem azt sokat harcolnak velunk, es tudjak mit erunk, es miert kell gyorsan halnunk."

Én csak a nagyon veszélyes célpontokat iktattam ki. Sajnálom, h ezzel akkora lelki törést okoztam neked, h ide kellett írnod.

Pari
...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Na most vagyok SC-n es a skilles André a lvl36-os SH-at veri le egyfolytaba,tenyleg jo a WH 1v1-be.Nemis...te vagy jo 1v1-be André! 😉
muha

Szaruman
Ja bocs, tényleg, núb vagyok, minnyá törlöm is a karimat, és rerollolok BWre.

A te WHd nem hatékony ORvRben nem a WH mint karakter.

Szaruman
Talán mert nincs igazán körülhatárolható szerepe? Rájöttem, h hogyan kell kihasználni a karakterem képességeit. Épp ezért mondom, h ORvRen nem igazán hatékony.

TDC Geronimo
<#eljen><#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Pepti
az nem biztos, hogy lehet hogy semmi közöm a netedhez :-)

akkor azért akadozik esténként a netem 😊)

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Pepti
na jó, megszakadni nekem sem kell. Bár én bérrabszolga vagyok, fõnökeimet csak az elvégzett munka meg a határidõ érdekli :-) És mivel internetszolgáltatónál dolgozom, annyira a sávszélességhasználat sem érdekli túlságosan, nem paráznak a netezés miatt...

az a baj,h annyira nem jó, mert kivételesen annyi munka van,h nem tudok mellette játszani😊

t0x: 😄D

munkaidõmet végülis én osztom be vagy mifene 😊

Pepti
de jó nektek, hogy így ráértek iskola/munkaidõben :-)

még a játék elején sikerül olyan pisztolyt találnom, ami pajzsnak nézett ki😊 mindenki kérdezgette,h wh hanyas szinttõl tud pajzsot használni😊) mondjuk mindig meglepõdtek, amikor pajzzsal lövöldöztem😄

wtb shield!

még valami amit gwynt írt WHA fórumon, az igencsak vonatkozik rád, vedd aminek akarod 😉

fölösleges. ha játék közben nem jöttél rá hogy használd ki a kasztod képességeit, akkor bármit írhatok úgyse fog sikerülni felfogni.

na megyek sírni vhova,h a wh-m nem alkalmas híler kasztnak, segítség!😄

"..1v1ben bármelyik proph tagot lerakom..." Árpád gyerek, meddig hergelted magad, meddig gondolkodtál azon, hogy most valami ütõs, isszonyatosan durca beszólást fogalmazz meg. Büntetéskép a Zealotommal foglak levadászni! Vendetta, Dzsihad, Mészárlás lesz! 😊

Nem válaszolt erre senki: Hogyhogy le lett jelszavazva minden szoba a zXXX.hu-n?
omg veled mivan? 😊 ki beszélt arról, hogy titeket vágtunk le?😊 szerinted csak a ti instátok létezett?😊 miért próbálsz beállítani minket úgy, hogy nekünk köszönhetõ az, hogy ic nem veszített csillagot?! - mondtam megakadályoztunk egy rakat orderest az invader farmolástól, amúgy is mi csak a pvpt kerestük, máshol nem volt, de úgy látom minden hozzászólásom egy újabbat szül, így igazából tényleg képtelen vagy felfogni bármit is csöppnyi kis agyaddal, senki nem flémelt volna fórumon amíg TE meg a kis HAVEROD nem nyittok nekünk egy topicot WHA fórumon 😊 de most nem érzed magad röhejesnek? hagy ne említsem a származásod talán még mást meg is sértenék vele és nem is ide való, de sztem tudod mire gondolok, hisz 2 szavas szókincsedbe gyakran elõfordult... amúgyis egy gerinctelen valami vagy, saját klánodat mocskolod fórumon, exguildedet, jelenlegi oldalat, szoktál nézni amúgy tükörbe? 😊))) AMÚGY MEG RELAX ez csak egy JÁTÉK!!! csak, hogy ne habozzon a szád 😊 <#zavart1>

Szaruman
Azért mégiscsak magyarázzad el. Nagyon kíváncsi vagyok.

bazzeg. mi a fenének magyarázzam meg egy elvileg whval játszó embernek,h mi a szerpe a csatában. jesszusom😊)) azért ez jó,h valaki olyan kaszttal játszik amirõl gõze sincs, aztán sír mert nem ízlik a csoki

Szaruman
Gondolom belõled igen, azért szoktad spammelni, mikor leraksz a zergeddel.

Szaruman
Bent az instában nem ti vágtatok le, hanem az enklava az utolsó 8 percben. Addig 5 czech dark legionos volt bent, akik berohantak közénk 50% wound debuffal instant halni. Invadert leszarom, úgyis lesz token system. Viszont ha az enklava nem járja végig az összes IC instát, és rak le kb mindenkit, akkor ti földughattátok volna a kapu campelését, és IC kb 1-2 csillagon lenne. Nem a ti érdemetek, h nem volt stage 2, bármennyire is próbáljátok nyomatni.

Én is nagyon jól szórakoztam ICben, vagy üres instát farmoltuk, vagy bejöttek, és farmoltak minket a PoSsal (egyszer próbálj meg sorci nélkül RoF ellen bármit is csinálni). Amikor nem volt bent senki, akkor is gond volt a lag miatt megütni a mobokat, amikor bent voltak, akkor annyira szar volt az egész, mint egy 200 fõs fort ostromnál.

Ne aggódj, én is minden alkalommal le fogom vágni a kis punnyadt sorcikat tõletek, persze kivéve akkor, ha az 55ös champik mögött vannak, mert éppen le vagytok campelve <#bee1>

Nálunk is van TS, mi is szoktunk kommunikálni rajta, mondjuk ICben sajna nem a röhögés a jellemzõ, mivel annyira szarul van megcsinálva. A billentyûzetet meg nem szoktam verni, ahhoz drága volt 😊 Sehonnan nem raktak ki, bármennyire is meglepõ, én hagytam ott a... csodálatos magyar klánokat. Persze te jobban informált vagy, mint én, ebben biztos vagyok.

Hát a WHA fórumon mindenki (orderesek is) röhögnek azon a síráson.

Mindenesetre részemrõl nem próbálok tovább észt csepegtetni olyan játékos fejébe, akinek a gondolataiban orderes mivoltát meghazudtolva a káosz uralkodik. Majdha idejének lejártakor ott áll az Úr elött, remélem Neki lesz majd annyi türelme, hogy arcán szomorkás mosollyal elmgyarázza ennek a szerencsétlennek a világ mûködését. Nekem nincs.

De valószínû még akkor sem fog leesni, hogy ajjaj mennyi mindenrõl volt téves fogalma.

Wallentinus

azt nem láttam mostanában😊

A /burp mar nem divat? 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

a /puke /lol emote spammelése erekciót vált ki belõled amúgy?😊

A PvP-ben az a szép, hogy mindenki másként látja. <#whatever>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

esküszöm hasonlítasz egy bizonyos diktátorra, de õ legalább észérvekkel próbálja megmagyarázni az állításait, de te?😄 valótlant állítasz, vagy netán legközelebb töröld meg a monitorod, 16 emberbõl a fele sorc? omg? 3 sorc volt a 16 emberbõl ez így van, HÛHA de imba csapat akkor már😄 amúgy téged most pontosan mi is zavar? minden alkalommal minden nap le fogunk vágni ebbe biztos lehetsz ha csak nem sunyulsz, rerollolsz valami olyan karakterre amit nem ismerünk 😊
Apropó, csak, hogy tudd a nagy ORDER mit is csinált? - miután kipucoltuk az ordert a mi instánkból, kijöttünk mondván keresünk egy másik instát ellennel (Mythic hibájából mindig csak ugyanoda hívott be, így ezt kihagytuk, nem szeretünk üres instát farmolni...) lám kirakott IC elé minket mi fogadott? order ZERG ajjajj levágtak mint a kutyát sírtunk? nem. - hozzáteszem IC bejáratának védése pont elég volt arra, hogy ne veszítsünk több csillagot, és sok játékos elesett az invader cucctól - Hm anno ORDER is ezt csinálta, vagy az más volt mert akkor még Destroval játszottál?😊 Ez a játék lényege. Akkor mondd már meg te mi a pöcsért sírsz folyamatosan és miért érzed magad annyira hûdeprónak egy zergre épülõ játékban és beszélsz itt 1v1-ekrõl meg 1v2-rõl amikor te vagy 2 ellen...?! 😄😄😄😄 nem veszed észre, hogy mekkora hülyeségeket írsz, bár én jól szórakozom, ahogy akkor is mikor vagdaltuk az ordert, valószínûleg mi jókat röhögtünk, szórakoztunk ventrin míg te verted a billentyûzetet, hogy levágtak... volt kinek elsírni? valószínûleg nem mert mindenhonnan kiraknak, mint kutyát sz*rni akik egy kicsit is megismernek, azon csodálkozom mi miért voltunk veled olyan türelmesek😊 nah végszóul flémeld teli WHA fórumot, legalább ott még biztos van aki meghallgat, bár szvsz csak a nevetség középpontja leszel😊
jujujj anyuci levágtak, nem hagytak invadert farmolni! <#banplz>

Szaruman
A WE/WH zergben dologgal 1 probléma van, és az a lag. 'Out of range', ez kb minden single target mdps által legtöbbet látott szöveg a monitoron. És ahogy a fórumokat olvasom, nem csak az én problémám. Ahhoz, h megüssem a targetet, nem mögötte, hanem mellette/elõtte kell lennem (amikor fut). Egy helyben ácsorgó marhákat persze lehet ütni továbbra is, de a játékosok 97%a nem ilyen. Viszont engem tud ütni az összes aoe, úgyh amíg én az 'oor' feliratot nézem, szépen leszed a random aoe. Ezért szar ez a kari orvren. Illetve nem szar, meg biztosan lehet hatékonyan tolni, de nem fun (a 3 fpsrõl most nem beszélek...).
Pocket healerrel megint más kategória, meg guarddal, mentem már úgy is, akkor legalább nem fingok ki.
Ha nem is azt mondom, h semmire sem jó, de egy healer/aoe karakter sokkal hatékonyabb nála.

Wallen: azt, h ki és hol megy rátok, azt nem tudom. Viszont jó látni, h a legpróbb destros klánnak adjátok elõ magatokat. Csapatjátékról beszélsz. Ahhoz nagy ész kell, h 3 sorc 1 helyre nyomja a post, ami egy nem-tank targetnél 2-4 sec alatti halált jelent... Ez a csapatjáték? Ha nem sorcikból állna a csapat fele, akkor talán, de így kb a 'ki tudja a PoSt gyorsabban lerakni' versenyben lehettek díjazottak.

Kansai meg szted mit tud csinálni egy mara ellen? Õ max 100ftre castol, te 65 lábról behúzod, és van 50% speed boostod. Charge, castol 1et, behúzod, agyonvered meleeben. /taps

ICbõl való kijövetel annyi volt, h amikor 3 perc volt hátra, kijöttünk az instából, és a 16 dessie között láttam kb 5 orderest, és kb minden nm-re jutott egy PoS. Biztos a pro KDS/etc guildek ventris beszámolásra hagyják el a zónát, belekalkulálva a különbözõ töltési idõket, egyszerre jelennek meg, és állnak nektek 50en, h ti 16an aztán hõsies küzdelemben letegyétek õket. Világosíts föl, ha esetleg nem így történt.

toxikus: leírnád pár szóban a WH szerepét a zergben (zerg= legalább 1.5-2 WB mind2 oldalon).

Pepti
kiscsillag, én szeptember 18-án indítottam az elsõ DoK-omat Clar Karondon. Amikor átmentem Karak Azgalra, akkor indítottam egy WE-t, majd amikor elérte a 40-et, akkor indítottam a DoK-ot. Nem ma volt és nem azért indítottam, mert imba. Hanem mert tetszett maga a karakter. Fingom sincs, hogy te mennyi idõs vagy, de elképzelhetõnek tartom, hogy elõbb ismertem a warhammer világát, mint te megszülettél. És a DoK-ot nem azért választottam mert imba, hanem mert 1., hiler (és akkoriban még erõsen a zealot tûnt a legjobb hilernek ráadásul, nem a DoK), 2., mert Khaine hívõ. Hogy te túl sokat nem tudsz a világról, az a te bajod :-)

WE, WH semmire sem jó? Lófaszt. Próbálj meg csapatjátékot játszani. Papaya is elég szép teljesítményt tud nyújtani. Csak gyõzzük életben tartani :-) De ha sikerül, akkor elvileg sok BW meg hiler hamar megfekszik... Keress magadnak egy hilert.

Másik: általában én rohangáltam Wallen mögött tegnap. Mert hogy én voltam az egyszemélyes kis orvosa annak a partynak, akinek az volt a dolga, hogy odacsalogassa a homályabb ordert (mint pl te), és addig életben maradjon, aztán a többiek elvégezték a munka többi részét.

Csak túlerõben támadunk? Te melyik szerveren játszol? összeszámolni sem tudnám, hány estét töltöttünk el anno Falubikájával meg Wallennel 3-asban, illetve õk még régebben Tamkával kiscsapatos RvR foglalkozásokon. És még mindig azt szeretem a legjobban, amikor egy max 6 fõs partyval megyünk, mert könnyeebb kezelni nekem hilerként, mint áthilelgetni a warband többi részébe (lusta vagyok, na). Szóval elõször nézz körbe, meg figyelj és utánna dumálj. Tény, hogy a normál RvR zergfestekben kevesebbet mocorgunk, de ha össze tudunk állni 1 normális partyvá, akkor megyünk és tesszük a dolgunkat. Akár túlerõ ellen is, mivel jó stratégiával egy erõsebbnek tûnõ csapatot is le lehet tisztítani... Pl sosem felejtem el, amikor két marauderrel 3-an tartottunk fel kb 10 orderest nagyjából fél órán keresztül...

höhöh. wh semmire nem jó zergben? ennél nagyobb hülyeséget rég hallottam😊 biztos wh-val játszol?😄

TDC Geronimo
Õ meg a csapatjáték? hetente hagyja ott az éppen aktuális guildjét akármilyét. Ki az aki ilyen mellett megmarad? ;>

TDC Geronimo
shamanomat se tudnád lerakni 1v1be nemhogy BGm <#hehe>

"zergben a WH lófaszra nem való" - ki kell, hogy ábrándítsalak mert nálunk is van egy pár WE (jelenleg a WH-k erõsebbek, még...) akik elég szépen tudnak assistolni egy-egy zerg alkalmával is szép munkát végezve, de persze ehhez némi csapatjáték szükséges, olvasva a hszeidet egy szánalmas reroller kis hülyegyerek vagy aki a JÁTÉKOT kicsit túl komolyan veszi, és itt próbálja kiélni az életbeli alulértékeltségét... gl hf

pwnd 😊

quad
sok vs Szaruman =)))

0Fritz0
Ha te 1v1-ben bárkit leraksz, akkor az talán nem tudás, hanem OP. 😊
Imádom amikor arra vagytok büszkék, hogy a készítõk erõsebb karit csináltak nektek. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Megmosolyogtat ez a hozzaszolasod is.

Valoszinuleg az order jobb jatekosai azert esnek nekunk egy pug kozepen, konkretan ramenve a mi kulcsjatekosainkra, mert nem ismernek minket. Te biztos tudod miert lehet. Ez biztos naluk ugyanolyan is szemlyes ellentet, ami miatt hozzad hasonloan, nekik is elonti az agyukat a vak duh.

Vagy azert, mert ok tudnak valamit, amit te nem? Teszem azt sokat harcolnak velunk, es tudjak mit erunk, es miert kell gyorsan halnunk. Teszem azt Kansai (aki eleg jol jatsza BWkent, amit jatszania kell) biztos veletlenul irja, hogy: "But most of the times is the other way around if example Wallentinus is close by then I just *rap my pants and logg out"

Masik. Ezek szerint arrol sincs fogalmad, hogy hogyan mukodik az ICbol valo kijovetel. Mennyi ember allt velunk szemben. Hogyan reagaltak az ebbol a szempontbol profibb (KDS, MA, V) klanok erre a helyzetre.

2v1ben sok felallast le tudsz nyomni... ma is volt ra pelda. Mi csapatjatekot gyakoroljuk... lasd IC ostrom utan CW (ott voltal) 4v10et is tolunk. Az, hogy egy 1v1ben minel errosebb egy WH, semmit nem jelent.

Wallentinus