Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ott a pont, hogy mi történik ha kijössz. Plussz poén is van a dologban, de azt is tapasztalja ki mindenki.
Wallentinus
Wallentinus
Invader cipõt én még csak városostromba láttam esni. Valaki meg tudja erõsíteni, hogy ostrom alatti SCbe is dobnak invadert?
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Míg kinn voltunk 2 conc cipõ esett, meg 4-5 annihilator. Csakhogy bosszantsalak egy kicsit 😊
Wallentinus
valaki tud infot, hogy kövi patchbe cipõket is meg lehet majd venni QM-nél vagy az továbbra is playerbõl fog csak esni?
Enklava volt ezek szerint az utazó cirkusz? Nálunk is bejöttek, felrohantak lépcsõn ahova mobok megjelennek és elhasaltak<#hehe>#hehe>Én még nevettem is, hogy hátulról nem bírtak megölni, én + 1 másik BW meg 2 healer kiállt lépcsõ végénél oldlara hátra takarásba és szépen leaoeztuk mind , legalább 1nek eszébe jutott volna odajönni. Mondjuk utána 5ünkért azért felszaladtak release után.😊 Utána meg beették magukat templomba csak farmolás fordítva sült el, mert õk lettek kintrõl farmolva. Mondjuk én sajnálom, hogy csak 2fgunk maradt a végére ,mert többi lelécelt.. Legalább dobtak volna invader cipõt, de semmi.
Ha marad mindenki és nem olyan birkák símán kiszívattuk volna õket, de így csak 5-6000 pontot hagytak hátra arra a kis idõre amíg bejöttek farmoltatni magukat.<#hehe>#hehe>
Mondjuk én tudom, hogy ez csak BW/Sorc-cal mókás, elbújni és amikor szépen összeállnak aoe a nyakukba miközbe ott hadonásznak 20 feetre melletted de egyik se vesz észre.<#buck>#buck>
u.I: Mintha 1 dok kiszúrt volna templom üvege mögött, de balszarencséjére pont mögém állt be és 1 szép Bd lökéssel lerepült a szakadékba😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Valoszinuleg az order jobb jatekosai azert esnek nekunk egy pug kozepen, konkretan ramenve a mi kulcsjatekosainkra, mert nem ismernek minket. Te biztos tudod miert lehet.
Vagy azert, mert ok tudnak valamit, amit te nem? Teszem azt sokat harcolnak velunk, es tudjak mit erunk, es miert kell gyorsan halnunk."
Én csak a nagyon veszélyes célpontokat iktattam ki. Sajnálom, h ezzel akkora lelki törést okoztam neked, h ide kellett írnod.
muha
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
munkaidõmet végülis én osztom be vagy mifene 😊
na megyek sírni vhova,h a wh-m nem alkalmas híler kasztnak, segítség!😄
Nem válaszolt erre senki: Hogyhogy le lett jelszavazva minden szoba a zXXX.hu-n?
Én is nagyon jól szórakoztam ICben, vagy üres instát farmoltuk, vagy bejöttek, és farmoltak minket a PoSsal (egyszer próbálj meg sorci nélkül RoF ellen bármit is csinálni). Amikor nem volt bent senki, akkor is gond volt a lag miatt megütni a mobokat, amikor bent voltak, akkor annyira szar volt az egész, mint egy 200 fõs fort ostromnál.
Ne aggódj, én is minden alkalommal le fogom vágni a kis punnyadt sorcikat tõletek, persze kivéve akkor, ha az 55ös champik mögött vannak, mert éppen le vagytok campelve <#bee1>#bee1>
Nálunk is van TS, mi is szoktunk kommunikálni rajta, mondjuk ICben sajna nem a röhögés a jellemzõ, mivel annyira szarul van megcsinálva. A billentyûzetet meg nem szoktam verni, ahhoz drága volt 😊 Sehonnan nem raktak ki, bármennyire is meglepõ, én hagytam ott a... csodálatos magyar klánokat. Persze te jobban informált vagy, mint én, ebben biztos vagyok.
Mindenesetre részemrõl nem próbálok tovább észt csepegtetni olyan játékos fejébe, akinek a gondolataiban orderes mivoltát meghazudtolva a káosz uralkodik. Majdha idejének lejártakor ott áll az Úr elött, remélem Neki lesz majd annyi türelme, hogy arcán szomorkás mosollyal elmgyarázza ennek a szerencsétlennek a világ mûködését. Nekem nincs.
De valószínû még akkor sem fog leesni, hogy ajjaj mennyi mindenrõl volt téves fogalma.
Wallentinus
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Apropó, csak, hogy tudd a nagy ORDER mit is csinált? - miután kipucoltuk az ordert a mi instánkból, kijöttünk mondván keresünk egy másik instát ellennel (Mythic hibájából mindig csak ugyanoda hívott be, így ezt kihagytuk, nem szeretünk üres instát farmolni...) lám kirakott IC elé minket mi fogadott? order ZERG ajjajj levágtak mint a kutyát sírtunk? nem. - hozzáteszem IC bejáratának védése pont elég volt arra, hogy ne veszítsünk több csillagot, és sok játékos elesett az invader cucctól - Hm anno ORDER is ezt csinálta, vagy az más volt mert akkor még Destroval játszottál?😊 Ez a játék lényege. Akkor mondd már meg te mi a pöcsért sírsz folyamatosan és miért érzed magad annyira hûdeprónak egy zergre épülõ játékban és beszélsz itt 1v1-ekrõl meg 1v2-rõl amikor te vagy 2 ellen...?! 😄😄😄😄 nem veszed észre, hogy mekkora hülyeségeket írsz, bár én jól szórakozom, ahogy akkor is mikor vagdaltuk az ordert, valószínûleg mi jókat röhögtünk, szórakoztunk ventrin míg te verted a billentyûzetet, hogy levágtak... volt kinek elsírni? valószínûleg nem mert mindenhonnan kiraknak, mint kutyát sz*rni akik egy kicsit is megismernek, azon csodálkozom mi miért voltunk veled olyan türelmesek😊 nah végszóul flémeld teli WHA fórumot, legalább ott még biztos van aki meghallgat, bár szvsz csak a nevetség középpontja leszel😊
jujujj anyuci levágtak, nem hagytak invadert farmolni! <#banplz>#banplz>
Pocket healerrel megint más kategória, meg guarddal, mentem már úgy is, akkor legalább nem fingok ki.
Ha nem is azt mondom, h semmire sem jó, de egy healer/aoe karakter sokkal hatékonyabb nála.
Wallen: azt, h ki és hol megy rátok, azt nem tudom. Viszont jó látni, h a legpróbb destros klánnak adjátok elõ magatokat. Csapatjátékról beszélsz. Ahhoz nagy ész kell, h 3 sorc 1 helyre nyomja a post, ami egy nem-tank targetnél 2-4 sec alatti halált jelent... Ez a csapatjáték? Ha nem sorcikból állna a csapat fele, akkor talán, de így kb a 'ki tudja a PoSt gyorsabban lerakni' versenyben lehettek díjazottak.
Kansai meg szted mit tud csinálni egy mara ellen? Õ max 100ftre castol, te 65 lábról behúzod, és van 50% speed boostod. Charge, castol 1et, behúzod, agyonvered meleeben. /taps
ICbõl való kijövetel annyi volt, h amikor 3 perc volt hátra, kijöttünk az instából, és a 16 dessie között láttam kb 5 orderest, és kb minden nm-re jutott egy PoS. Biztos a pro KDS/etc guildek ventris beszámolásra hagyják el a zónát, belekalkulálva a különbözõ töltési idõket, egyszerre jelennek meg, és állnak nektek 50en, h ti 16an aztán hõsies küzdelemben letegyétek õket. Világosíts föl, ha esetleg nem így történt.
toxikus: leírnád pár szóban a WH szerepét a zergben (zerg= legalább 1.5-2 WB mind2 oldalon).
WE, WH semmire sem jó? Lófaszt. Próbálj meg csapatjátékot játszani. Papaya is elég szép teljesítményt tud nyújtani. Csak gyõzzük életben tartani :-) De ha sikerül, akkor elvileg sok BW meg hiler hamar megfekszik... Keress magadnak egy hilert.
Másik: általában én rohangáltam Wallen mögött tegnap. Mert hogy én voltam az egyszemélyes kis orvosa annak a partynak, akinek az volt a dolga, hogy odacsalogassa a homályabb ordert (mint pl te), és addig életben maradjon, aztán a többiek elvégezték a munka többi részét.
Csak túlerõben támadunk? Te melyik szerveren játszol? összeszámolni sem tudnám, hány estét töltöttünk el anno Falubikájával meg Wallennel 3-asban, illetve õk még régebben Tamkával kiscsapatos RvR foglalkozásokon. És még mindig azt szeretem a legjobban, amikor egy max 6 fõs partyval megyünk, mert könnyeebb kezelni nekem hilerként, mint áthilelgetni a warband többi részébe (lusta vagyok, na). Szóval elõször nézz körbe, meg figyelj és utánna dumálj. Tény, hogy a normál RvR zergfestekben kevesebbet mocorgunk, de ha össze tudunk állni 1 normális partyvá, akkor megyünk és tesszük a dolgunkat. Akár túlerõ ellen is, mivel jó stratégiával egy erõsebbnek tûnõ csapatot is le lehet tisztítani... Pl sosem felejtem el, amikor két marauderrel 3-an tartottunk fel kb 10 orderest nagyjából fél órán keresztül...
Imádom amikor arra vagytok büszkék, hogy a készítõk erõsebb karit csináltak nektek. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Valoszinuleg az order jobb jatekosai azert esnek nekunk egy pug kozepen, konkretan ramenve a mi kulcsjatekosainkra, mert nem ismernek minket. Te biztos tudod miert lehet. Ez biztos naluk ugyanolyan is szemlyes ellentet, ami miatt hozzad hasonloan, nekik is elonti az agyukat a vak duh.
Vagy azert, mert ok tudnak valamit, amit te nem? Teszem azt sokat harcolnak velunk, es tudjak mit erunk, es miert kell gyorsan halnunk. Teszem azt Kansai (aki eleg jol jatsza BWkent, amit jatszania kell) biztos veletlenul irja, hogy: "But most of the times is the other way around if example Wallentinus is close by then I just *rap my pants and logg out"
Masik. Ezek szerint arrol sincs fogalmad, hogy hogyan mukodik az ICbol valo kijovetel. Mennyi ember allt velunk szemben. Hogyan reagaltak az ebbol a szempontbol profibb (KDS, MA, V) klanok erre a helyzetre.
2v1ben sok felallast le tudsz nyomni... ma is volt ra pelda. Mi csapatjatekot gyakoroljuk... lasd IC ostrom utan CW (ott voltal) 4v10et is tolunk. Az, hogy egy 1v1ben minel errosebb egy WH, semmit nem jelent.
Wallentinus