Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Kik vannak benne?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
IC ostromhoz pedig jobb ha eszedbe vésed : Itt ugyse jössz át! 😊 <#mf2>#mf2>
Mi a helyzet a magyarokkal K8P-en? Ha nagyon szenvedtek inditsatok karit KA-on is😊(természetesen destro side)
Prophecy alliance-ba lép végre Dread Hosttal, aki jol beszél angolul és szeretne részt venni a találkozón, szombat 2-kor magyar idö szerint felléphet a ventrijükre. Adatok nálam vannak, meg Rasztiéknál, de valamiért nem jutok be még. Ugy tudom futtatással lehet inditani akárhány ventrilot a mienk mellett. Ez igaz?
Még tesztelésre szorul.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
De úgy érzem ezt még hozzátenném.
Olyan ember szájábol hallunk alázó szöveget aki azon az oldalon harcol, ami immár naponta de legalább 2 naponta ostromolja a városunkat puszta létszámfölényböl fakadóan.
Fel nem birom fogni, hogy miért van az hogy valakinek ez sem elég, még szová kell tennie hogy épp nem sikerült fossá aláznia az ellenfelét, majd mindezt miután annak a közösségnek a "tagja" volt, melyet tovább aláz (igy saját magát szemenköpve) még mindig ugy érzi hogy joga van ahhoz hogy bármilyen formában is minösiteni merje tevékenységünket.
Nem jut el az elmémig, mert ez nem logika. Másrol van szó uraim.
Ha valaki a részleges személytelenség álarca mögé bújva, becsmérelheti a másikat, és ebböl valalmiféle perverz örömöt képes szerezni önnön életképtelenségének nyomorúsága kiengyensulyozása céljából akkor egyetlen valódi válasz létezik az ilyen esetre.
BETEG
Szomorú lehet elfogadni hát legyünk türelemmel?
Kérdem én, ugyan miért kellene nekem türelmet tanusitanom?
LÓFASZT.
Van aki kiérdemli a tisztességet, és van aki kiharcolja, "kedves" forumflamertársunk egyik kategoriába sem esik bele.
Dark elf szellem szerint egyetlen gyógyirt tudok elképzelni egy ilyen szenvedö lélek számára: Dezintegráció.
Örülök hogy ezt megoszthattam. Remélem aki a szivére vette az megérdemelte.
Amúgy üdv minden ellenfélnek és társnak: elsö forum bejegyzés.
Gwynt
(csá Fidel, nem neked szólt 😊
A skillrendszer kivetelesen tetszik nekem. Rajtad all, mi lesz beloled. Nincs siras, hogy de OP az xy race/class. A fejlesztoknek is kulon orom, hogy nem kell a sirast olvasgatni es a fajok/osztalyok balanszolasaval veszodni. 😊
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
már önmagában a skill rendszer is valami mert nem vagy annyira korlátozva.
rangedet meg marhára megéri fejleszteni. látszik hogy lövésed sincs a játékról 😉
de ez itt nagyon off. hagyjuk a srácokat egymást tépni 😛
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A friendly fire valahol jo dolog, esszel kell jatszani. De szamomra van egy negativ is benne: nem eri meg ranged karaktert fejleszteni, mert tobbet artasz vele, mint hasznalsz. Neztem mortalos videokat, hat az is ilyen "melee-jatek" beutesu.
torzi: nem tudom, darkfall mitol next gen ? <#miaz>#miaz>
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
Személy szerint nekem a középköri MMO-k sokkal jobban bejönnek,mint az ilyen csili-vili Elfes hülyeségek. Olyan jó,h ott lesz majd szárnyad,és akkor repülhetsz ide-oda 😊 szupi <#zavart2>#zavart2>
Meghogy 1kariból lvlezés közben 2786 fajtát csinálhatsz...
Nem várok attól a játéktól sem sokat. Elején sokan megveszik,de jön majd h nemjó,mert nem WoW,3honap utan ott is szerverösszevonás és lehalás lesz EU-ban.
Fõleg,h elég bika gép kell majd hozzá 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ki nem szarja le, hogy ki kit vert le és ki ki elõl futott?
És igen miután nem maradt Ordo Vindicta-s az instance-ban minek maradjunk?
Sokkal nagyobb fun,volt látni ahogy mented a kõkemény PVP-s írhád<#vigyor2>#vigyor2>
Jah és mikor kijött mindenki az insance-okból érdekes nem futottunk mint a gyáva szarok,hanem ott maradtunk lerakni még egypár embert<#buck>#buck>
Igaz meghaltunk.Na és? Ez egy játék,amit azért játszunk mert élvezzük....
Aki már ezen is stresszel annak elkéne vonulnia Tibetbe a hegyekbe.
nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"
Miután megnyertük az SCt, kirakott a kapu elé, ahol pár szánalmas nyomi campelt, az éppen betöltõket farmolva, majd visszament kb feleannyi oderes, és úgy szarrávertük õket, h többet vissza sem tolták a képüket.
Mi volt tegnapi IC védésen? Kár hogy nem tudtam maradni. /cry
itt te vagy az egyetlen fogyatékos aki arra veri, hogy bárkit lerak 1v1-be, ne arcolj már 😊
/flame on
nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"