Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
ahh remélem nem flémelni akartál, mert az a fotó csak egy dolgot mutat, a wp-k/dok-k rettentõ skillesek..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
dread host az klán vagy szüvetség név?
Kik vannak benne?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ne tegezz, ugy emlékszem nem ittunk /2-t amikor lehetöséged volt rá. Max Gwynt ha szabad kérnem.

IC ostromhoz pedig jobb ha eszedbe vésed : Itt ugyse jössz át! 😊 <#mf2>

Mi a helyzet a magyarokkal K8P-en? Ha nagyon szenvedtek inditsatok karit KA-on is😊(természetesen destro side)
Prophecy alliance-ba lép végre Dread Hosttal, aki jol beszél angolul és szeretne részt venni a találkozón, szombat 2-kor magyar idö szerint felléphet a ventrijükre. Adatok nálam vannak, meg Rasztiéknál, de valamiért nem jutok be még. Ugy tudom futtatással lehet inditani akárhány ventrilot a mienk mellett. Ez igaz?

Még tesztelésre szorul.
Torzonborz
OP nerf <#eplus2>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szaruman
Színtiszta igazságot...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

0Fritz0
Legalább nem faszságokat ír.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Szaruman
Máté, csak azért regeltél ide 2 nappal késõbb, h osszad az okosságot?

azóta se láttalak shammyval 😞 átdolgozás után visszanézel vele?

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

és érted, lefitymállóan nyilatkozik arról,h k8pre is hívunk orderest😊 szerintem nálunk szarumán az sírógörcsöt kapna és habzó szájjal meg ökölbeszorult arccal rohangászna utána a lipót utcát keresve😊

Pari
😊
wc on sg

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

máté te még nem alszol?? 😊
Sajnálom de elcsúsztam 24 órát az aktiválás miatt.

De úgy érzem ezt még hozzátenném.
Olyan ember szájábol hallunk alázó szöveget aki azon az oldalon harcol, ami immár naponta de legalább 2 naponta ostromolja a városunkat puszta létszámfölényböl fakadóan.

Fel nem birom fogni, hogy miért van az hogy valakinek ez sem elég, még szová kell tennie hogy épp nem sikerült fossá aláznia az ellenfelét, majd mindezt miután annak a közösségnek a "tagja" volt, melyet tovább aláz (igy saját magát szemenköpve) még mindig ugy érzi hogy joga van ahhoz hogy bármilyen formában is minösiteni merje tevékenységünket.

Nem jut el az elmémig, mert ez nem logika. Másrol van szó uraim.

Ha valaki a részleges személytelenség álarca mögé bújva, becsmérelheti a másikat, és ebböl valalmiféle perverz örömöt képes szerezni önnön életképtelenségének nyomorúsága kiengyensulyozása céljából akkor egyetlen valódi válasz létezik az ilyen esetre.

BETEG

Szomorú lehet elfogadni hát legyünk türelemmel?
Kérdem én, ugyan miért kellene nekem türelmet tanusitanom?

LÓFASZT.

Van aki kiérdemli a tisztességet, és van aki kiharcolja, "kedves" forumflamertársunk egyik kategoriába sem esik bele.

Dark elf szellem szerint egyetlen gyógyirt tudok elképzelni egy ilyen szenvedö lélek számára: Dezintegráció.

Örülök hogy ezt megoszthattam. Remélem aki a szivére vette az megérdemelte.

Amúgy üdv minden ellenfélnek és társnak: elsö forum bejegyzés.

Gwynt

(csá Fidel, nem neked szólt 😊
Nem jatszottam vele, nem jonne be. 😞 Akkor tevedtem, biztos hatekonyan lehet lodozni az ellenseget egy szazfos tomegben.
A skillrendszer kivetelesen tetszik nekem. Rajtad all, mi lesz beloled. Nincs siras, hogy de OP az xy race/class. A fejlesztoknek is kulon orom, hogy nem kell a sirast olvasgatni es a fajok/osztalyok balanszolasaval veszodni. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Torzonborz
még mindíg nextgenebb mint a kommersz alapokra épülõ mmok.
már önmagában a skill rendszer is valami mert nem vagy annyira korlátozva.
rangedet meg marhára megéri fejleszteni. látszik hogy lövésed sincs a játékról 😉
de ez itt nagyon off. hagyjuk a srácokat egymást tépni 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ugye nem arra gondolsz, hogy van ketfele suhintasod? 😛
A friendly fire valahol jo dolog, esszel kell jatszani. De szamomra van egy negativ is benne: nem eri meg ranged karaktert fejleszteni, mert tobbet artasz vele, mint hasznalsz. Neztem mortalos videokat, hat az is ilyen "melee-jatek" beutesu.

Torzonborz
pl harcrendszer ?

Miert, Darkfallban mi a next gen? Az hogy nincs szint csak skill level? Kb. 10 eve ilyen rendszeru MUDokkal jatszottunk haverokkal az eloadasok helyett. 😛

b4rc4
Hát nemtudom,de 1 olyan játékot sem fognak fejleszteni manapság ami elvenné a WOW-tól az 1. helyet,legalábbis elõfizetõk számában

kemelol
Ja, ratyi szarnyas blood elfekkel lesz tele. Tuti wow killer!

torzi: nem tudom, darkfall mitol next gen ? <#miaz>

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

b4rc4
Jujdejó!!!!!

Személy szerint nekem a középköri MMO-k sokkal jobban bejönnek,mint az ilyen csili-vili Elfes hülyeségek. Olyan jó,h ott lesz majd szárnyad,és akkor repülhetsz ide-oda 😊 szupi <#zavart2>
Meghogy 1kariból lvlezés közben 2786 fajtát csinálhatsz...

Nem várok attól a játéktól sem sokat. Elején sokan megveszik,de jön majd h nemjó,mert nem WoW,3honap utan ott is szerverösszevonás és lehalás lesz EU-ban.
Fõleg,h elég bika gép kell majd hozzá 😊

Torzonborz
abban mi a nextgen ?

Aionra en spec. kivancsi vagyok, meg Tera online-ra is. 😊

BEAST
<#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
lolnub!

kemelol
aion !44

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

Mortal online érdekesnek ígérkezik

BEAST
Eve a legnextgenebb nextgen mmog meg most is 😄 😄, most itt van a Darkfall, lesz Mortal online... ilyenek 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Torzonborz
hát a who biztos nincs közöttük 😛

TDC Geronimo
darkfall, Mortal online, secret world pl.

nextgen mmo-k? pl?

BEAST
A nextgen mmok mar most is azok ;p

destro oldalon mindenki munkanélküli😄

TDC Geronimo
Láttam kapott k8pen order xp bónuszt. Belogoltam slayeremmel, de namnagyon tûnik fel a bonusz 😞 Utálom már ezt a szintezéses marhaságot. Szerencsére a nextgen MMOk a class és szintnélküli, skill alapú rendszer felé mennek el.

TDC Geronimo
ilyenkor? :o

fasza. altdorf ostrom😊

nem unjátok még ezt a szájkaratét?

ki nem szarja le, hogy ki kit vert le és ki ki elõl futott?

Az a vicces,hogy tgenap csak 14-en voltunk kb,és mégis képesek voltunk arra h lerakjuk megint 2x v 3x annyi nyomoroncot....Meglepõ volt h Zloika is flee-vel futott,de érdekes módon Sogron legalább leállt harcolni nem úgy mint egyesek....
És igen miután nem maradt Ordo Vindicta-s az instance-ban minek maradjunk?
Sokkal nagyobb fun,volt látni ahogy mented a kõkemény PVP-s írhád<#vigyor2>
Jah és mikor kijött mindenki az insance-okból érdekes nem futottunk mint a gyáva szarok,hanem ott maradtunk lerakni még egypár embert<#buck>
Igaz meghaltunk.Na és? Ez egy játék,amit azért játszunk mert élvezzük....
Aki már ezen is stresszel annak elkéne vonulnia Tibetbe a hegyekbe.

nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"

omg te milyen hõsies küzdelemrõl beszélsz?😊)) mondtam már, hogy ébredj fel az álomvilágból, vagy lehet, hogy te másik szerveren játszol... a saját ic-s instánkról beszéltem, ám ha mindenkit levágtatok akkor miért fogytatok el oly hamar futva, /puke emotettal, mounttal stb... ezt nem értem... biztos fogalmatlan vagyok... vagy ez volt az orderes taktika? hmm furcsa mód a kds múltkor képes volt arra, hogy az egész banda bevárja egymást és levágjanak minket és ezáltal szabad utat nyerjenek az instába... jah értem az üres instafarm a jó😊

A WHA-t olvasva, Orderes hozzászólások alapján a "Vagy..." elõtti szöveged tûnik valósnak.
Szaruman
Leraktunk bent egy pár dessit, aztán behívott az IC scen, ahol szintén leraktuk õket, majd kint campelték a dessik 16an 45 orderes ellen a kaput, ahol hõsies küzdelemben a dessik nyertek. Aztán visszament legalább 200 orderes, akik órák alatt lerakták a 16 dessit, akiknek ez great achievement. Vagy...
Miután megnyertük az SCt, kirakott a kapu elé, ahol pár szánalmas nyomi campelt, az éppen betöltõket farmolva, majd visszament kb feleannyi oderes, és úgy szarrávertük õket, h többet vissza sem tolták a képüket.

ic-be volt egy jó kis adok kapok zloiékkal(dobtak egy pár conq/inv cipõt)gondolom megunták és kimentek az instából, kint még voltak kisebb csaták Hortékkal aztán elfogytak... mondjuk az nem tetszik, hogy napi szinten van ic fight, de legalább jól jön a RR

Rasztah, nem mondod hogy Árpád gyerek elmenekült? 😄 Szarjámán, ööö Szarumán, tényleg menekültél? Mitõl féltél? Azt mondtad hogy lenyomsz minden Prophos-t.

Mi volt tegnapi IC védésen? Kár hogy nem tudtam maradni. /cry
Szaruman
Érdekes módon véletlenül van szervezett 1v1 rendszeresen a szerveren.

tudtommal IC nem veszített csillagot, ahova bementünk Zloi féle klán volt bent, nekik se sikerült megcsinálni a pq-t úgyhogy végülis a célunkat elértük, vagy csak akkor lenne jó ha minden nap veszítenénk 1-2 csillagot, hogy aztán elmondhasd húdepró vagy...? l2p
itt te vagy az egyetlen fogyatékos aki arra veri, hogy bárkit lerak 1v1-be, ne arcolj már 😊

Szaruman
Tegnap is 16an voltatok? Vagy most már nem arra veritek magatokat, h leraktatok 3x annyi orderest?

/flame on

hamár /puke akkor legalább targetolj ki valakit 😊) stealthbe a semmibe hányni... enyje <#zavart2> miért csak a Flee-t nyomkodtad mikor megláttál minket, hisz pro vagy lerakod akármelyik prophecyst... nah kontrázz rá valami finomat ne unatkozzak melóba😊

inkább gyere warozni látod mostanában sok az "akció" 😉)) ám majd benézünk hozzátok 😊

BEAST
Es meg csak be sem koszontok a darkfall szobaba, megjegyzem am! <#nezze>

uhh már várom a sírást a ma esti IC ostrom utáni fájtról<#vigyor2>

nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"