Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe, félve merem mondani, hogy igen, arról beszélnek. 😊
rezes
Felve merem megkerdezni most ugyanarrol a jatekrol beszeltek amirol egy hete?

Fonok.Ki az a corporation?

alap, hogy velem tart😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

a nagy fightokkal csak 2 gond van lag/fps... amúgy igen élvezhetõ részei is vannak, sõt... szombaton azthiszem mikor az ally meeting is volt, nagyon tetszett egy jelenet, mikor is BO-t beninjaztuk order elõl caledorba, hogy ne lockolják a zónát - mindenki oszlás egy fa mögé -
order berohan, hirtelen elõ minden destros és szétkaptuk õket😊 nah ez tényleg filmbeli volt😄

Fidel, tudod hogy van. Amit meg lehet csinálni, az nem exploit. 😛 Direkt így van megcsinálva. Egy ilyen, hibáktól, lag-tól mentes, tökéletesen balanszolt és stabil játékban, mint a Warhammer Online, nincsenek exploitok. Szerintem felmászott a falon pár destros. Ezt látva a KeepLord rájuk támadt, és õk annyira megrémültek, hogy elkezdtek kapálózni, erre a Lord meghalódott. Szóval ez NEM exploit! Ahogy a LoS teljes mellõzése sem. Kreatívan kihasználták a játék által nyújtott, valószínûleg szándékosan beleprogramozott lehetõségeket. Komolyra fordítva a Saw-t, a pikklokk azért lett odaadva a népnek, hogy bemehessenek a zárt kapun, és leölhessék a védekezõket. A Lord is védekezõ... Az más dolog, hogy a mythic 1 mikron agymérettel rendelkezõ programozói és/vagy játéktervezõi nem számítottak rá, hogy a pikklokk segítségével (és persze aoe híl, ha nincs elég dmg a gyors killhö) be lehet foglalni egy várat. Amúgy exploitért nem vágnak ki senkit a játékból. Csak káromkodásért meg sértõ személyeskedésért. Ööö utóbbiért engem már 2x eltiltottak 1 napra. 😊 Az elsõnél a CSR-t küldem el a **** *** **** *** anyukájába. A másiknál meg egy Whiteye nevû BG-t, mert beleavatkozott az 1v1-be. 😊 Na de ez más téma...
Istenem ekkora király fightot honapok otan nem láttam mint Praag locknál tegnap, nem tudom mit nyavajog mindenki, végre van élet a nyomorult destro oldalon, 4 wb leaderrel együtt visszafoglaltuk és megtartottuk 4+ wb order ellen.

Legjobb fight amiben valaha részt vettem eddig itt a WHO-ban.

És köszönöm a franko healeket és kooperáciot mindenki részéröl, ez csak igy lehetséges.
Lordot ki lehet húzni és talán le is. Tegnap 5 perc volt 1 BO-n a zona lockoláshoz és várat behúzta destro úgy, hogy mind2 ajtó érintetlen volt. Talán 4 destros volt 3 chopa 1 we és kihúzták lordot a többitõl kivülre. kb 40en orderes reportolta õket CSR-nek, de szerintem ugyse lesz belõle semmi. Érdekes, hogy utána eltüntek mint a kámfor, biztos nevüket nem akarták a storyhoz adni. Csak ugye páran látták õket.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

b4rc4
Persze 😊 Még durvabb effektek vannak benne..

Sáska
WHO-nak nagyobb a gepigenye:]

Flame😮N

b4rc4
szerinted ? 😄

játszani hálisten nem játszottam vele,nem is tervezem. Mármint Aion-al.
Csili-vili szép,de mikor videoban megláttam,hogy ilyen kis plüssmacikat kell ölni..
Meg ez a szárnyasdi,repülõsdi sem vonz 😄

Effektek szépek,de engem már zavarnak,h nem látsz tõlük semmit.
Ja és erõmûvet nem veszek 1 játékért..

Torzonborz
Aion-t várod Te is ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
<#vigyor2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mélységesen felháborít a játék optimalizálatlansága,a fejlesztõk rátermetlensége a feladatra h megoldjanak vmit rendesen.....
Minden egyes patch újabb és újabb hibák kerülnek a rendszerbe,és egyre több van belõle...a játékosok meg örlünek a pár apró javításnak mint majom a farkának...
Amint kijön õsszel amire várok,lépek WHO-ból ahogy lehet<#rinya>

nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"

Mindig lesz valaki aki leszolja a masik jatekot teljesen mindegy melyik az 😊 mint mondtam izlesek es pofonok😛

b4rc4
végre valaki 😛

TDC Geronimo
Persze, mivel mdps class így neki is van bypass door képessége.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Na jó lehet véletlen volt (bár kötve hiszem nagyon úgy nézet ki, amennyi érdekes stilusú játékos van - nem nem tudja mindenki), de ott volt és lerohant valaki után. Lenne 1 kérdésem nem ismerem a Chopat-Slayert, sokszor kell várban kapubetörés elött harcolnom vele - be tud jönni?

TDC Geronimo
Nemhiszem hogy leakarták volna. Tudja mindenki, hogy már nem lehet. Össze-vissza rohangál a lord mindig...tiszta bug az egész már release óta.

BEAST
wow, l2 kontosben ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Igazad van ez nevetséges , de tegyük hozzá ha nem akarják a kaososok lehuzni nem bugzik be. De minden elismerés nektek!

TDC Geronimo
Nevetséges ez a game már <#szomoru2> Hosszú hetek óta elõször jutott el destro idáig és altdorf egy karnyújtásnyira volt (bár az is hulladék végülis mind1 😄) erre ilyen nyomorék bug miatt ez se sikerül.

GRATULALOK A MYTHICNAK/GOANAK, hogy az order fortressbe elefelejtettek belerakni a lordot😄😄 GG

TDC Geronimo
Én megnéztem szerintem egy hulladék, de biztos van akinek tetszik 😊

izlesek es pofonok😊 l2 megfogott, aion OB-be kb ugyanaz a hangulatom van...

Torzonborz
egészségedre 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Nálam az -1 game amiért lehet remegni majd 😄

AION-ig biztos 😊

Torzonborz
nekem 2 hét után "befakkolt" 😄 de azért páran bírják még 😉

TDC Geronimo
Nem fakkolt be, de elég sok embernek a töke kivan az eszetlen aoe szpemmfesttõl.

nem voltam internetkozelben egy ideje - WAR befakkolt ?

anti hero

Torzonborz
a "pro"-k már itt noobkodnak 😛

BEAST
Igy is mondhatjuk :d

nyomjatok*

anti hero

nyjatok ezt a darkfall nevu nubsagot ?

anti hero

nahja 😄😄

BEAST
Ugy mint wowban anno... a prok mar nem itt jatszanak ;p

TDC Geronimo
haverjaid

kemelol
"We base our presence on hard training and a big community of skilled players. We push our enemy's to do their best and seek to make a difference in whatever we do. That is sadly not longer a possibility on KA or in Warhammer." ( medizor )
ahahahahahahaha nesztek kave helyett ebredjetek erre <#whatever>
Kds amugy lelep darkfallba, tudtam en, hogy lespannoltak beastekkel !

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

Pari
nem ebbol az latszik, hogy a destro OP...250k alatt destros nem sebzett kiveve a healereket...
NERF DESTRO (kiveve shammyt😛)

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
ofc, mar naon varom😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

<#eljen>

"Ne tegezz..." 😊))))))))))))))))))) Ekkorát röhögtem a munkahelyemen. Ott a pont! Volt tegnap IC fight? Nem néztem utána. Mondjuk le is szárom, csak maradjon meg a 3 pont. 😛
TDC Geronimo
Én is azt használom.

Jah igaz, kössz a korrekciot😊 Sony Vegast nagyon ajánlom hozzá vágni, nagyon bevált nekem. Ha van ilyen video you tubeon, akkor cimeket adhatnátok, szerintem mást is érdekelne. 😊
TDC Geronimo
Szoktam csinálni néha, de általában elfelejtem benyomni a frapset 😄
Amúgy meg 1280*720 :p

Szaruman
Ha ventrimixet használsz, akkor bármilyen ventriibõl bármennyi megy.
És nem foglak magázni, bocs 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

k8p-n tökjól megvagyunk😊 igaz túlerõ van de legalább küzdés is mindenhol és ez jó. nem a fosunalom "legyakunk mindent mert többen vagyunk".

Dread Host egy alliance

Jelenlegi tagok: Nexus, Chech Dark Legion, Rigor, és még 6 egyéb.
Másik alliance: Fight Club
Tagjai: Apokalypse, Blood, asszem Nightfall is. Az Andre által emlitett Eknlava még nem döntötte el hova csatlakozik be, de szerintem a Dreadbe lép majd.

<#email>
Egy másik téma:

Ha van kedvetek és hangulatotok, csinálhatnátok Fraps videokat, majd megszavazhatnánk melyik lett a legjobb, csak legyen benne jo zene és sok sok <#violent> <#falbav>. Korábban Rohanban készitettem, ráadásul a you tube már támogat HD-t. (1024x768)
Tegnap amit Wallennel toltunk hatan Praagban, megért volna 2 percet 😊

TDC Geronimo
áááá dehogy <#vigyor1>