Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Körülbelül pug wb olyan mintha egymagam mennék WB mellett(a legtöbb estebe ez is van).
Amugy nem értem melee mit sír, engem 40-50 feetrõl üt melee és hiába kiteolod. kb 2 spell megy el mire elkezd ütni.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
De hogy tudjam miröl van szo persze megnézem Aiont, csak nekem ott van az EvE is low sec, 0.0 lassan. Azért az EvE az EvE, annál komolyabb PvP game nem létezik mmoban. Persze nem csilli villi, de szerintem a pvp csucsa.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
WHval játszani jó, amikor meg tudom ütni a targetet. De orvren, ahol az OOR miatt erre esélyem sincs, OTT EGY NAGY KALAP SZAR. Mondhatsz bármit, nagy tömegû orvr a WH szar, felesleges, és frusztráló. Tudom, h te 3 fps és 3 sec lag mellett is agyonversz mindenkit, sajnos rajtad kívül ezt más nem tudja megtenni. De nekem van egy olyan érzésem, h te is csak egy szerencsétlen vagy, aki a zergben általában hátul ácsorog, vagy a respawn gombot bámulja. Ezzel a karival Orvren mást úgysem lehet csinálni. Csak ciki beismerni azok után, h mekkora pofával próbáltál... 'oltani'. Ami persze olyan szarul sikerült, mint te magad.
inkább nézzél körül kicsit.
-azt hiszem itt irogattak guildtársaid, hogy mennyire féreg módon viselkedsz/viselkedtél
-írták,h csomó kasztot indítottál, mindegyik miatt sírt a szád
-okoskodsz meg keménykedsz egy olyan szerón ahol bõven order fölény van, persze mellett lenézed azokat akik pl hozzánk jönnek, ahol tényleg küzdés van
-egyik pillanatban még jajjdejó vagy a wh-val és ittenieket jajjdeölöd (mint általában kiderül bõven túlerõvel), következõ pillanatban de szar a wh....
keress egy nõt/férfit és vezesd le a frusztrációdat sztem. hidd el jobb lesz
Ps: mindenki mennyen gotic3azni, az joo 😊 Ja, és ott nincs lag 😄
És érdekes módon tegnap sem volt sok wipe-unk, csak amikor már tényleg jött 1+ order wb, addig meg bírtuk a dolgokat :-) És alapvetõen minden este ott ül mindenki a játék elõtt és tolja ezerrel. Akinek nem tetszik, az hagyja abba a p*-ba, de ne sírjon :-) Én máig élvezem a játékot, akár kiskarizok, akár Marcival tekergek. Na jó, csak akkor ha van értelmes csapat, akivel lehet menni. De ez minden más játékra is igaz :-)
Ja és ez nem csak guildtagoknak szólt, hanem mindenki nyugodtan vegye magára, aki csak sír :-)
btw bocs, hogy egnap éjfélkor ralvás volt, de ma túl korán keltem. De ma este megint mehetünk, igyekszem kicsit korábban is belépni, ha sikerül. Csak valaki hozzon még egy hilert, az én karim másfél partyra masszív oRvR-be egyedül kevés :-)
Ó mester, hogy lehetnék olyan tökéletes, mint te?
brrrr
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Vagyis, nem lesz rendberakva még legalább 6-10 hónapig. Mivel ugye alapból annyi szokott lenni mire helyrepofozzák a szarjaikat a fejlesztök a kiadás után, nem is beszélve a koreai cuccokrol amikor még megjelenik hozzá a web-portál az eleinte még relativ olcso "vedd meg és légy igazi gamer" cuccocskáival, ami alapbol undorit már akármit agyalnak ki.
Ez a WHO ma, és nem tudjuk lesz-e tovább, de szerintem még sehol sem tart az egész ha belegondoltok a lore-ba.
<#falbav>#falbav>
csak tudnám,h ha sírsz akkor miért ezzel játszol? ja hogy más kasztoknál is sírsz? összes kaszt szar?😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Azt nem tudjátok, hogy a PQ-k pontosan mi alapján osztogatnak különbözõ színû zacskókat? Van, hogy ugyanaz a PQ ad egyszer 5 zöldet, másszor meg 1-2 kéket meg pár zöldet. Elõször azt gondoltam, hogy az alapján, milyen gyorsan csinálja meg a csapat, de ez tegnap megdõlni látszott.
Van tippetek?
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egyébként nekem 21-n jár le az elõfizetés, és egyelõre nagyon gondolkodom azon, h mi legyen. Ugyanis jelenleg nem fun a játék, a hatalmas lag/3fps fest miatt.
Ez is megvolt.