Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem de kiváncsian várom azt a borzalmas lag-ot amiröl írtatok.

★ 汤姆 李

mindenesetre ez aranyos volt<#vigyor2>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

csak egy kérdés: jártál már t4-be?😊

TDC Geronimo
<#wilting>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
ok 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nálam full fps és nincs lag.Tökéletesen tudom élvezni a játékot.
Jó gép kell jó net és np..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

TDC Geronimo
Csak egy szó...roaming 😛

mint mondtam számomra véget ért a laggggghh'war... júniusig fel van töltve sajnos, biztosan ki merem jelenteni hogy nem fogom folytatni ezt a valamit, azért léptem ki a guildbõl az összes karimmal...😊 addig játszok egy játékkal amíg meglelem benne a szórakozásomat, ez már egy ideje nem így van...a laggfestel úgyse fognak mit csinálni, az fps-el se... számomra ez ölte meg a játékot, majd jön másik: MO vagy Aion esetleg DF, pár havonta dobnak ki mostanság mmokat valami csak megtetszik és elszórakoztat😊

TDC Geronimo
Mi volt ez a ma esti massquit? :p

hát ha ezzel a borzalmas laggal nem kezdenek valamit akkor ígyisúgyis ez fog bekövetkezni. sajnos.

irány az értlmezõszótár, üsd fel a vélemény szónál és olvasgass😊

TDC Geronimo
Gondoltuk, hogy nem rakják livera. Ment volna a mass ragequit 😊

s0n1c
Egy kis off:

No, az még rendben is van, hogy más a véleménye valakinek valamirõl. Az viszont már nincs, hogy ezt úgy fejezi ki, hogy lebuzizza a másikat. Pl én is mondhatnám rólad, hogy egy faszfej vagy, mert a postjaid alapján sajnos nekem ez jön le. De nem mondom, mert egyrészt magamban tartom a véleményem, másrészt sokan mondják, hogy ingame normális vagy, ezért valszeg nincs is igazam, harmadrészt nem is ismerlek.

winds of change télleg lefújva? (hálaégnek)

TDC Geronimo
"szóval csak van benne valami húbazmeg." Elején összes új MMOban megvan ez

Egyetértés és folytatódjon a téma szerintem aion topic-ba.
Engem itt csakis War online érdekelne,köszönöm!<#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

én csak azért akarom megnézni mert színvilága stb alapján értelmes felnõtt ember sikítva dobná a sarokba és vasvillával vinné ki a kukáig (kivéve aki szereti a meleg dolgokat😊) szóval csak van benne valami húbazmeg. vagy tévedek😊

Pepti
játékélményrõl egy demo alapján nehéz nyilatkozni szvsz.

A grafikája lehet hogy szép rajzolt cucc, de nekem ezek a keleti látvány és színvilággal felvértekezett akármicsodák nem jönnek be, már zsigerbõl. Éntõlem hívhatja valaki mangának, keleties színvilágnak, kutyafülének, bárminek, nekem ez mind lófasz marad inkább.

Lehet, hogy tök jó az ötlete a játéknak, lehet, hogy tök jó a megvalósítása, sõt az is lehet, hogy tök lagmentes és minden egyéb olyan baja nem lesz, ami most WAR-nak, de... de az az egy aprócska icipici lófaszocska az mindig ott lesz. Úgyhogy valószínûleg ez az a játék lesz, amit kipróbálni sem fogok soha.

TDC Geronimo
-elején hát wtb edit

TDC Geronimo
Nekem ott elég volt aionból, amikor elején plüssmacikat kellett pörgõrugással elintéznem elején <#idiota>

"mangarózsaszínplüssjáték" mondja aki még nem játszott vele 😄 😄 😄
Amint meglesz az európai AION szerver, a warhammert és egyéb más mmo-t bitenként fogom annihilálni a gépemrõl.
s0n1c
mondhatni egy stealth szimulátor 😄
Próbáld ki ingyé. Nézzééé videjót! És akkor látni fogod, h aláz mindent... grafikailag, játékélményben és a többi.
gondoltam megnézem már,h miért ajnározzák ennyire ezt a mangarózsaszínplüssjátékot, de amit olvastam,h hogy kell telepíteni.... hát izé..

Pepti
AION-ban? Szerintem grafika alapján ilyen rózsaszínû mamusz jelenik meg a karakteren és lehet vele repülni, mint Dorothy a keleti/nyugati mittomén melyik boszorkány cipellõjében...

van benne stealth?😛

s0n1c
naja, lehet azt is kipróbálom egy jó kis stealther karival!
Torzonborz
lettenthetetlen lila lovag

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s0n1c
de ez darkos pink!!!4
0Fritz0
Khmm... <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Torzonborz
dehonnem. DF iccaka olyan darkos hogy nem látok semmit 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s0n1c
l4d-n kívül semmi nem az :F
Torzonborz
meg különben is milyen hülye cikornyás pajzsa van má', az mi ellen véd ?

😛

BEAST
nem eleg darkos :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
na most mentek el a 'csába mind 😄
Van egy enyhe pink/lila árnyalat a nadrágon<#hehe>
s0n1c
.i.. 😄
Torzonborz
Õ most a pónit várja ?<#hehe>

s0n1c
aion - antigayscrshot

Ha nem tudnád, nem mondanád rá, hogy ugyanaz az mmo. Ergo screenshot alapján ne ítélkezzünk. Személyes véleményem meg egyébként az, hogy tõlem aztán kúrhatják a rózsaszín pónikat is, ha az ingame eltöltött idõ kikapcsolódást okoz.
Jockey
nem fért bele a kamerába, de ott van hidd el..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
téves gondolat ám ez sztem:-)
WHO pvp nagyon is jó alapokon nyugszik, de még ezt is sikerült elbaszni..:-)
Mivel aion még sehol nincs high end tartalmat is max olvasva láttátok még, nemtom mire a nagy optimizmus, de kívánom aion hozza meg amit vártok tõle, csak én ennél már pesszimistább vagyok, hogy valamit tronra rakjak mielõtt kifizettem az adóit..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

rezes
Hubazz
Na ez annyira szep hogy inkabb visszalaggolok a zergWBbe destrosthentelni.van ugy is torleszteni valom Karak Dron miatt...
Bar mostanaban mintha picit megelenkultek volna a dessyk utnek vagnak varat,fovarost ostromolnak.
Ahogy mi kocsog DF-esek mondjuk K33WL😛

Fonok.Ki az a corporation?

BEAST
Igazabol en mar csak a ponit hianyolom a keprol :d

Torzonborz
ööö...hááát....öööö....háááááát..ööö ..szóhoz sem jutok.

Pepti
olyan buzis :-)

Bubcsi ftw

Lera,Dynn,Zulgron

Nekem már a rózsaszín haj is sok lett volna, de ez a színvilág mindent visz... 😊

Syrn, Freylana, Kywara

Dehogy 😊