Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Manga<#vomit>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Itt egy kép. Nem olyan mint egy lepényszem.. Ezen sem olyan... Ingame De még ezen sem óriási. Megj: a háttérképen lévõ karakter pontosan olyan, mint ingame.
Az AION nem manga LOL. Nem mondod, hogy nem láttál még képeket a karakterekrõl. Ugyanolyan szemük van, mint bármelyik erurópai embernek. Persze kivéve azt, akin átment egy úthenger a fején, így a szeme is 5-6szorosára lapult...
lag/fps

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Pepti
AION-ban meg nem tudom mit fogsz szeretni, hányni tudnék az olyan képektõl, ahol a karakter szeme nagyobb, mint egy normális arányokkal rendelkezõ karakter feje ;-)

Pepti
Maga az ötlet szerintem nagyon jó, arra senkinek nem lehet panasza. Persze a megvalósításon már lehet vitatkozni. Alapvetõen én pl a keep és fortress ostromokat sokkal hosszabbnak képzelném el. Az más kérdés, hogy a pléjerek többsége 5 perc után otthagyna egy ostromot, ha az tényleg 3-4 órán át tartana. Nekem pl bejönne, hogy egy-egy ostrom hasonlóan lenne megcsinálva, mint egy city ostrom most, annyi különbséggel, hogy csak egy insta van, és limit nélküli. Küzdjön már meg az emberfia egy keepért pláne fortressért.

Illetve a lag még ami nagy bánat mindenkinek. Ha az nem lenne, akkor a játék abszolút élvezhetõ lenne. Tegnap pl 6v6 alatt nem nagyon volt lag, pedig rohangászott jópár csapat Eataine-ben.

mennyit kapsz az Ncsoft-tól?😊

Pari, te is lelépsz? AION-ba jössz majd, remélem! Zuzda, egészen egyszerû a magyarázat. A WHO elcseszett rendszerénél csak jobbat lehet csinálni. Maradjunk annyiban, hogy nagy valószínûséggel jobb lesz, mint most a WHO.
ezzel tisztában vagyok köszi, de ki beszél itt t3-ról?:o elvileg T4 az endgame mégis t3ig élvezhetõ a játék...

Van 6v6 sc, de csak 19-tõl 24. szintig játszható. Egyébként ugyanaz, mint a T1-es Gates of Erkrund sc.

Eltharionon pedig van magyar order guild, a Sárkány Lovagrend.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Jockey
nem ertem, elvileg aion-ba meg senki nem lattam endgame-t, akkor mibol gondoljatok jo lesz a pvp?😊
itt es jol hangzott, aztan majdnem az lett..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Pari
Udv Holgyek/Urak,

Atmenetileg felfuggesztem WAR palyafutasom, mig jatszhato nem lesz T4. Addigi a Darkfallosok taborat fogjuk erositeni(vagy gyengiteni).
Cya All on Battlefield!

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

TDC Geronimo
<#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szaruman
Ez tényleg szánalmas...

sc-k elõtt le a kalappal azok tényleg jók, persze amikor ugyanannyi player van mind2 oldalon, viszont hamár sc-k akkor hiányoznak a 6v6-os sck, de biztos ez se illik bele a történetbe, legalábbis sokan ezzel magyaráztak meg mindent, hogy miért nincs benne xy dolog...

PvPvE; aion magyar fan oldalon szinte mindent megtalálsz...

ahhoz kell Geronimo remegése is😊

AION-nal már játszottunk, nagyon bejön. Ha mégis elõbújna belõle a förtelem, mint náthás hülyegyerkbõl a takony, megyek a következõ MMO-ra, nem szarozok fél évet mint a WHO-val.
0Fritz0
Ne aggódj, oda nem csináltam bannert, mint az AoC és a WAR esetében, tehát nem fog befuccsolni.
(Most a Mortal jön! <#hehe>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Torzonborz
óóó jah AoCról is ezt mondták meg WAR-ról is , aztán meg ... 😄

szóval inkább ne kiabáld el nehogy nagy kopp legyen 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

0Fritz0
Te is élvezted, mi? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

s0n1c
Oh b+ ezt most mér kellett 😄 Vizuális típus vagyok te állat 😄
Olyan lesz mint egy medve! Brutális! Aszem errõl Rasztah tud mesélni.
AION-ban milyen PvP lesz egyebkent?

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Fél év múlva én nem hiszem hogy AION-t ott fogom hagyni hogy lagfesteljek egy kövéret. Inkább föltépem a fitymámat heréig...
Talan fel ev mulva jo jatek lesz, fene tudja. Mondjuk jelenleg nem ugy tunik, hogy jo iranyba haladnanak. <#schmoll2>
Az a furcsa, hogy az sc-k egesz jok lettek, a rank 1-40 pve content is, csak pont azt b*sztak el, amirol a jatek szolna 40-en. <#rinya>

Én is hónapokig igérgettem (magamnak) hogy hagyom a picsba. 1.2.1nek köszönhetõen meg is léptem... Azóta nem kapok idegbajt... 😄
kár érte... ám csodálkozom magamom, hogy egyszer abbahagytam, aztán adtam neki még egy esélyt, egészen 1.2.1-ig... sajnos az én számításaimat (ha voltak is) elkerülte..rip

Inkabb "War is nowhere". 😛

BEAST
Ver am... mindent! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"War is everywhere" tökéletesen igaz. Mindenki harcol. Van aki az open rvr területen, van aki az öngyilkossági kényszerét küzdi le egy-egy portolás után majd.. és van aki csak gyõzködi a másikat (ha úgy tetszik harcol az igazáért) hogy jó -e a WHO vagy sem. Szóval a harc megvan Raszti 😛
Én inkább nem fizettem elõ 24-én. Elvagyok a Runes of Magic-el. Ingyenesen játszol, pénzért veszel mountot. Ratyi grafika, wownár azért jobb. Jó a zene. Kifejezetten szép grafikai effektek vannak benne. Gyorsan tölt, gyors a grafika, hangulatosak a küldik, a kraft rendszer is nagyon jó. Van benne, aréna, pvp, guild kastély, saját ház, napi küldik, ah, blabla bla, és brutálisan jó (és jól mûködõ) addonok ezerszám... AION meg ver mindent...
elvileg a fortress-fight létszámkorlátozásai is "ideiglenesen" lett kitalálva 😊 de ez is csak egy parasztvakítás, hogy tartsatok ki majd nemsokára megoldjuk, hogy mindenki tudjon menni fortressre!
kicsit elveszünk innen, kicsit elveszünk onnan, habár ugyanannyit fizetsz a játékért mint a másik te most nem fogsz ORvR-ezni!
War is everywhere?! 😄

TDC Geronimo
Inkább crashelek heti 1-2*, minthogy ácsorogjak WCbe -.-

Elolvastam a Wind of Change okosságot. Szerintem inkább a Wind of Suxxxx. Ekkora pöcs céget mint a mythic, a föld nem hordott a hátán. 😊
Ezek után hogy lehet majd stratégiát kitalálni/szervezni. Véded a posternt egy csapattal, erre eloportolódnak, szabad utat engedve a védekezõknek/támadóknak? Vagy mi a fakk? A lépcsõrõl elportolódik a tank csapat? Vagy a hílerek? 😊)) Bezzeg az AION.. (vagy RoM, Tetris, Aknakeresõ)

Harmadik hozzászólás:

I am sorry but this is just pathetic. I really want to say something constructive but, really, this just blows. Soon people won't be able to move anywhere without getting ported left right centre because Mythic coded a flawed game that cannot handle clumps of people. It's all a steady decline, and this is just one more step towards utter failure.

Gyorba fordítva ennyi (aki esetleg nem tud angolul, bár ezt kétlem):
Bocs hogy ezt kell mondjam, de ez szánalmas. Tényleg akarok mondani valami konstruktívat, tényleg, de ez szopás. Nemsokára az lesz, hogy az emberek nem tudnak majd menni sehova telleportálódás nélkül, mert a Mythic kódolt egy olyan játékot, amely képtelen lekezelni a játékostömeget. Ez a biztos hanyatlást jelenti, és egy ujabb lépés a teljes kudarc felé.

El nem tudom képzelni, hogy a mythic honnan találja ki ezeket az ötleteket.
partyd felét elportolja mert sokan vagytok ott GG 😊

😄😄😄 wind of change .... 😄 wind of totaly fail inkább😄😄

TDC Geronimo
wow ez azt nem semmi... Lassan RvR lakebe se mehetek majd ki, mert visszaportol a WCbe \o/ Ilyen baromságot még nem láttam. Remélem ez nem megy ki a szerverekre késõbb..

Szaruman
Gothic3 CP1.7el 500x jobb, mint a morrowind 😊

azt azért még megvárom, de legyen igazad😄

BEAST
Darkfall = Morrowind Online 😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Pepti
Én ugyanígy voltam vele. Aztán azt csináltam, hogy végigtoltam egyszer a fõszálat, utánna meg rámentem arra másodszorra, hogy mindenféle egyébbel szütyörögjek :-)

Alapmu az is, csak az a baj, hogy en minden kis sz.r kuldetest kepes vagyok megcsinalni - felreteve a foszalat -, es egy ev utan se vittem vegig azt a jatekot. 😄

TDC Geronimo
Mirõl beszélsz...2009 nyár! <#ravasz1>

Pepti
Morrowind :-) Nálam még mindig az az alap single... :-)

MeglatLYuk, most jol elvagyok. 😉 Egyebkent a napokban nagyon ramjott, hogy de jo lenne jatszani valami jo kis RPG-vel single-ben. Lehet eloszedem a KOTOR-t, vagy hentelek egy kicsit Forgotten Realms-en. 😊 Na, meg keszul a Dragon Age is.
/on

2009 - Q3/Q4 <#eljen>

Engem mozgatna a PvP, ha lenne huzamosabb ideig elvezheto PvP jatek. EvE, Darkfall fanoktol bocsanatot kerek. 😛 Egyebkent feludules ujra PvEzni a lages, unalomig ismetelt keepzergelesek utan.

spellbornt én is elkezdtem szedni aztán mivel elég lassan szedte félbe is szakítottam... ezek szerint nem is baj😊

Pepti
hát, én megnéztem a hétvégén RoM-ot, mivel elbaszott programjaim miatt csak olyankor tudtam gép elé kerülni, mikor vagy senki nem volt online, vagy szinte semmi értelmes nem lett volna (reggel 7 és társai :-)).

Ha nagyon õszinte akarok lenni, akkor ahhoz képest, hogy "free", nem rossz. És persze ha az embert fõleg a PvE mozgatja.