Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Kiváncsi leszek bannolják-e...
Másik meg mindenkinek át kell élni azt a felemelõ érzést amikor 32-33as szürkék viszik a invader,warlord,royal crestet. Destronak legalább esélye volt IC ostromok alatt kiszedni ezeket a magas cresteket, ordernak sajnos nem volt ilyen alkalma. Mondjuk ha a többi orderes is megérti, hogy altdorfba több invader crestet vagy még annál is magasabbakat tud vinni fixen akkor nem erölködnek majd annyit zónalockolással. Tegnap este kezdték már megérteni ráadásul BC lockolása után jött 136 destro DW-be(nem is tudtam, hogy vannak ennyien😊)
Várom már a sok altdorf ostromot a free invader crestekért+ ami a zsákokból cseppen és a destro farmolásából.<#hehe>#hehe>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
credentials.Mit kell be állítani hogy mennyen?
★ 汤姆 李
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
<#idiota>#idiota>
anti hero
Észrevettem már sajnos.Nem gondoltam volna,hogy havidíjas játéknál ilyen lag van.Kegyetlen jó a játék de ez a dolog nem barátom.Késõbbiekben problémám is lehet ebbõl,most még elmegy mert ugye nincs nagy tét se pve sem pvp terén viszont késõbbiekben..
Na meglátjuk,lehet javítják csakhogy mikor azt nem tudni:S
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
<#bohoc>#bohoc>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Orderzerg FTW
Fonok.Ki az a corporation?
Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)
ez az aion buzulás, dual class rendszer meg stb. csak annyit mondok aki játszott guild wars-al, nagyvonalakban már tudhatja mi lesz belõle. van akinek az nagyon bejött, van akinek nem. anno én is megvettem mind 3 részét (mikor épp leszoktam wowról kb 1,5 éve) és toltam olyan jó 3-6 hónapot. ott csak akkor volt értelme ha fix csapattal mentél pvpzni, és gyakorlatilag csak arról szól. olyan mintha wowba arénázni járna az ember. nagyon gyorsan egysíkúvá vált a játék, hiába volt már 4 maxos karakter (igen, nagyon gyorsan lehetett õket felhúzni)
on :
jó gép kell és net témára. felejtsd el bármit is tapasztaltál t4-keep fight-ig, ne adj isten fõváros ostromig. nem a net miatt laggol az embereknek a fight. alapból a server felé a kommunikáció (jó esetben) 1-3 secet késik, rosszabbik 5+. fps meg, szarul van megcsinálva lod & los (clipping) a játékban máshol lehet nekem 1680 plafonon vígan 60-100 fps-em, itt leesik 30 környékére (akkor már jó vagyok 😄) ...
Ezen besírtam. <#taps>#taps>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Hiába van 80-100FPS-ed high beállításokkal, T4-ben fortress fight alatt vagy orvr közben ahol több mocorognak elfogy az a sok fps még a leggyengébb graf. beállítások mellett is.