Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még talán többet is. De legalább megtanultam, Mythic szemetet soha többet nem veszek.
Szaruman
Ahhoz képest te is elbasztál fél évet vele 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Látom a Szarhammerben semmi sem változott az elmúlt 1 hónapban. Én már le is vakartam a gépemrõl. Csodálkozom, hogy nem a vírusirtó program szedte le... A helyén Bad Sectorok keletkeztek a meghajtón. Rettenet! Hihetetlen, hogy 9 hónappal a megjelenés után még ilyen hibákkal kel szembenézni, ezt még egy MMO készítõ sem merészelte megengedni magának. További "jó" játékot nektek. 😊
Bezzeg az AION 😛
rezes
Destrosnak kell szuletned

Fonok.Ki az a corporation?

Nem kötekedni akakrok, csak kérdezném, hogy hogyan lehet lockolni egy zónát 20-30perc alatt?
Sõt, a Destronak oda se kell menni lockhoz! Megkaptak az IWIN gomb melle az ILOCK-ot is.

TDC Geronimo
Biztosan

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szaruman
Vmiért majdnem az összes serveren ezt figyelték meg 1.2.1 óta. BIztos véletlen.

BEAST
Jo latni hogy valamiben egyetertetek <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Bizony, sõt minden egyes destro gyõzelem bug illetve exploit kihasználás miatt van. Hozzátenném az order sose zergel, õk taktikusan és skillesen játszanak a destro pedig nem más mint egy agyatlan ZERG ZERG ZERG.

Szaruman
Elméletileg van 1 bug, h a dessyk gyorsabban kapják a VPt. 20-30 perc alatt lockolnak egy zónát.

na mi történt? most a másik oldal fog sírni?😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Most jó ordernek lenni (megint) Salalala...
(K8P Burlok transfer után 😊)

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

TDC Geronimo
Változott a szopóág.

Szaruman
Bug abuse.

rezes
Most jo dessynek lenni Salalala
20perc alatt zonat lockolni Salalala<#idiota>

Fonok.Ki az a corporation?

Pár hete már van 1 új nagy expansion a szervereken.. Lag of Dead néven fut.<#hehe> Remélem mindenki élvezi.<#buck>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Silithus egy kietlen f*s volt, "starship troopers-es" bogarakkal. Az AQ instak szemely szerint bejottek, a bossok erdekesebbek voltak az MC/BWL-es tarsaiknal. Mondjuk nalunk sokan utaltak AQ-t a bogarak miatt.
Ez a Land of the dead igy a videokbol/kepekbol hangulatosabbnak tunik Silithusnal, de majd meglatjatok, milyen lesz. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Az mennyire számít kockaságnak, ha valaki valamire, ami egyiptomias azt mondja, hogy "Silithus koppintás"? 😄
wow elott par evvel volt egy daoc nevu jatek ott mar ellottek az egyiptom puskaport es kurva hangulatos volt. remelem ez is hasonlo lesz, bar nem jatszom
<#idiota>

anti hero

Csak nem csinálnak egy Silithus koppintást...

Reméljük a legjobbakat, amugy a PvPvE nem uj találmány.

Söt, nagyon is fontos lenne hogy kiegyensulyozzon bizonyos szituációkat.

Pl, ha Zerg vs Zerg van Majd kifejtem ha láttam mi ez. Szerintem jo lesz.
Szaruman
Ja, az 5 fõs, szomszéd szobában lévõ tesztszerveren...

jah igaz és lag sincs😊

Szaruman
PvPvE 😛

pve war 😞

TDC Geronimo
live expansion lesz. Sima letölthetõ patch formájában (1.3) valamikor júniusba. Kicsit kutakodj WAR loreba és rájössz mi köze van hozzá :p

Ez a land of dead valami kiegészítõ vagy csak egy giga patch lesz ? amúgy igy a videó után annyira nem vágom mi köze a warhammerhez inkább valami indiana jhones filmnek néztem volna
bejon ez az egyiptom feeling

anti hero

TDC Geronimo
Land of the dead képek

Sziasztok , ellõttem a triált azt azon gondolkodom megveszem a gamet mert eddig tetszik , csak egyenlõre nagyon magányos vagyok mert egy magyarral sem találkoztam Karak Azgal (EN)-on vok . Mert ide azt írtátok hogy ott vagytok . Mindenesetre összefoglalná nekem valaki gyorsan megéri e megvenni vagy 40-es szint körül már unalmas e a játék mert nincs mit csinálni ... Jah meg hogy jó helyen vagyok e azon a seron destros oldalon ?
0Fritz0
Hangulatban semmi köze a WAR-hoz, de látványos.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
Na azért ebbe volt 1-2 olyan jelenet ami után még kedvem is lenne PvEni warba, ha mindenhol ilyen minõségû lenne. Azt a rohadt lagot javítsák ki, mert ez igen jónak tûnik 😞

Nem gyenge videó 😊
TDC Geronimo
Egy interjú új jelenetekkel.

TDC Geronimo
Land of the dead ingame videó végre.

TDC Geronimo
A cuccot meg pont hogy telibeszarom. Nem érdekel se az rr se a cucc csak az, hogy ha belogolok akkor szórakozzak egy játékkal, aminek ez lenne a célja. Ha ez nincs meg tõlem osztogathatják ingyen is a phat lootot meg az epixeket...ugyanúgy kilogolok.

TDC Geronimo
Ott a válasz a miértre a mondatom második felébe...Csak felidegesít ez a játék mostanában és nem szórakoztat.

Szaruman
Üres instából kiléptél? Ott legalább van loot... Ahol van ellenállás, ott kb arra megy ki a dolog, h senki se vigyen semmit. Van 7 inv crestem, abból 6 aldorfból. Szánalmas.

TDC Geronimo
Mostanában felmegyek 10 percekre, de lépek is ki 😞 Ma is ami ICbe volt röhej... Üres instába kergettük a herokat akik 1hitelték a tankokat is meg el-eltünedeztek egyfolytában. Abból állt az egész, hogy a healertõl futkároztam vissza a herokig, de mire odaértem 1hiteltek megint. 3. után meguntam...

Szaruman
Ja, megtaláltam közben WHAn. Faszomat érdekli a ward system, csinálják meg a kurva lagot végre. Tegnap összesen 1 contested zone volt, hát az a lag... inkább kilépett a fél guild...

TDC Geronimo
Twitterrõl van. Van baltimores day azt onnan jönnek most infók land of the deadrõl is.

Szaruman
Link?

TDC Geronimo
"Wards are no longer attached to armor pieces, but are now attached to ToK - part of the overhaul to Wards"

Szaruman
Hogynepersze 😊

DF szoba ---->
<#eplus2>

BEAST
Azt hiszem ez csak az elonyukre valhatott 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szaruman
Én a herfolgéval mentem, de mivel vmiért nem tudtam fölmenni a ventrijükre, ezért a kommunikáció eléggé hiányos volt 😊

Megmondom õszintén nem emlékszem rá hogy a titans milyens felállással jött (abszolút nem figyeltem neveket és guildeket, na jó andré azért feltûnt😛) de nálunk chosen, blackguard, we, dok, dok, sorci volt.

Szaruman
A heal moral4 1440et healel 9 sec alatt. 3 másodpercenként 480 3x... A party heal majdnem annyit healel szar cuccokban.

és ugye elvileg wp a mirror. ha jól tudom neki ugyanez a moral ez lófaszjóska a dokhoz képest