Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek a nevek milyen classt takarnak, és õk milyen classokkal álltak fel?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Szaruman
Pont tõletek hallottam, h a csata addig tart, amíg m4 megvan. És de, pontosan ez a skill felezi meg a kapott dmg-t.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TDC Geronimo
Resist lószart ér cap óta, block, dodge parry disruptra ezer skill van amivel megkerülhetõ vagy csökkenthetõ. Ugyanez igaz armorra is. Azt ne mond, hogy egy szaros morale miatt nyer meg egy 6 fõs csapat egy 6v6 meccset 😄 Erõsen l2p issue van az ellenfélnél ha igen.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szaruman
For 30 seconds your entire groups Armor is increased by 1320, Block, Parry, Dodge and Disrupt by 25, and all Resists by 504.

Ez ellen nehéz lószart is csinálni.

Legutóbbi 6v6

And lastly, Prophecy. Completely owned us, twice. Your setup was the perfect counter to our group setup and we was not expecting that at all. Either way, you made us look like noobs. We'll get you next time

Titans....

Eager, Dreadcall, Papaya, Makkmarci, Aglar, Gwynt
Szaruman
Low rr-en healelni érdemes, meleeben csak kifingik az ember. Sztem invader alatt marhaság dpsre menni. Most néztem ennek a gotho gyereknek a pvp videóját, akkorákat üt, mint az állat (1k AA critek...). RR70, invader-conq combóval megy. Érdemes megnézni, jó képet lehet kapni a karakter képességeirõl.

Pepti
ha mindketten healing ágra vannak kombozva, akkor én a DoK-ra szavazok. Ennek oka az 1001DB (bár szvsz WP morale4-e sem rossz). Amennyiben dps-re vannak kombozva, akkor viszont a WP jobb. Jobban healel dps ágon, mint DoK dps ágon, és még a dps-e is jobb.

Az, hogy SC alatt melyik hullik el elõbb, az meg sok mindentõl függ. Gear, tactic-ok, spec. Plusz ellenfelek, mennyi aktuális morálod van stb. Én pl nem potizok szinte sosem :-) mert lusta vagyok kirakni action bar-ra :-) De ha nem tudnak az elsõ 2 sec-ben cc-zni és van már legalább kettes morálom, akkor elég sokáig életben tudok maradni.

Én pl teljes healing specen vagyok, a többi ágból is csak olyanokat vettem fel, amik valamilyen szinten a healt segítik, vagy a túlélést :-) Tacticjaim is arra vannak kihegyezve, hogy minnél jobban tudjak healelni és én minnél tovább túléljek. Moral-om meg pláne :-) Gear-ben meg most átváltottam sentinelre, bár annihilator eddig jobban bejött, de van elõnye a full sentinelnek is, most azt próbálgatom. Aztán remélem, hogy hamarosan kiesik a full darkpromise is, egy része már megvan :-) Illetve ott már asszem conq vagy invadert érdemes kombozni a darkpromise cuccokkal.

Szaruman
Dok legalább olyan erõs, mint a WP (sztem).

Már nekem is miután bemásoltam a miss.dll-t😊

★ 汤姆 李

Amúgy szerintetek Dok van olyan erõs mint wp? Tudom hogy az a tükörkasztja de mintha wp tovább bírná sc-ben mint dok.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Nekem is vista/64-em van és simán megy rajt.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Pepti
hilernek csak az menjen, akit ez lekot. Pont az a gond, hogy sok embert nem kot le :-) Engem pl szorakoztat, kihivas, hogy meddig tudok eletben tartani valakit, és nem csak a gombnyomkodást nézem. Legalábbis DoK-kal ha valaki eredményes akar lenni, akkor elég sok mindenre figyel, és akkor nem fogy el hamar az SE sem, meg fölösleges healt sem tol ki. És eredményes marad mégis :-)

TDC Geronimo
Dehogynem. Keress rá neten a dll filera. Google csodákra képe :p

Nem fut who vista/64 alatt?
Indításnál hibaüzenet,hogy kell valami dll..

★ 汤姆 李

TDC Geronimo
Betaba már shaman voltam kiscsillag<#banplz>

Szaruman
Nem, ez már akkor megvolt, amikor te még kis pisis t1es sámán voltál 😊 Még a dronon fölhúztam 25re, de akkor nem volt kedvem folytatni. És ugye 25rõl 1xûbb fölhúzni egy karit, mint 0ról. Fõleg, h RP/AM pveben egyedül eléggé lassan fejlõdik. Dps WPvel elég jól haladtam (herokat is lehet vele solozni 😄). Mondjuk 40esen voltam vmi rr31 😄

TDC Geronimo
sokadik fotm reroll? <#hehe>

Szaruman
Én is nyugdíjaztam az rr55ös WHt. Nincs értelme. WPvel mókásabb (habár az 'I heal and I heal and and I heal and I heal and I heal.' néha kicsit unalmas...

Emiatt mar nem is jatszok Papayaval,pedig fullos a kiscsaj.Maradt neki a PVE meg a 6V6.

nemtóm, amikor nagyritkán hazacsúszok vmi ivás után és vmi hülye ötlettõl vezérelve leültem warozni vagy bármivel játszani, elég hamar gépkikapcs lett a vége😊 összefolyik minden. elolvasni bármit is lehetelen ( kizárólag egy szemmel hosszan koncentrálva sikerül😊). szóval nem élmény😊

Szaruman
Egyszer majd kipróbálom, h milyen bebaszva játszani egy lagmentes játékkal (pl single player akármivel). Aztán majd meglátom, h melyik jobb <#szomoru2>

Nezd a jo oldalat, minden nap ugy jatszhatsz, mintha fullra be lennel b.szva, es meg innod se kell hozza. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Szaruman
Azért egy fizetõs játékban 10+ sec lag... Gyakorlatilag semmit sem lehetett csinálni a fortressben (az már mellékes, h a RF nem töltõdött a lagban, a skillel sem...). Ez rosszabb, mint vmi béta.

TDC Geronimo
WP EZmode ranged healereknek 😄

Amig 10-15+ értelmes és legalább középszarul gearelt ellen van az instádban addig nagyon-nagyon jó szervezés nélkül nyugodtan el lehet felejteni hogy azt a lordot leveritek.

Vigasztaljon az hogy a másik oldalon is ugyan az a helyzet😛

Pepti
Én nem szoktam mocskolódni :-) Tény, hogy mint játékos utálo ma BW-t, mert miért ne utálnám, ha kinyír? Tény, hogy utálom a WH-t, mert odajön, és szétszed darabokra. Tény, hogy utálom az IB-t, mert jön, és moccani meg hilelni nem tudok. De ezek a 6v6 eventek nagyon mókásak. Mivel kiegyenlített a mezõny, simán látszik, hogy pariban vannak a csapatok egymással. Szerintem. Ok, WP-vel küzdöttünk tegnap is, hogy kinyírjuk, de igazság szerint, ha én is tele vagoyk morállal, akkor velem is megküzd 4-5 orderes, amíg leszed.

Szóval tõlem tuti nem fogsz rinyálást hallani, nem szokásom :-)

rezes
Elso fortress fightnal a lord nem a lordroomban lett agyonutve.Oke en elhiszem hogy ez nem szandekos volt es nem csak a destro hibaja hanem a keszitoke is.A masodik fortress fightnal viszont nem ertem ,hogyha letelt a timer akkor hogyan sikerult utana megis agyonverni a lordot.
Nem baj gondoltam,vegre egy kis Altdorf ostrom lehet invadert farmolni.
Hat ami ott volt az egy uber szar.Nem tudom mit muveltek a lorddal de az hogy fullos Darkpromise-os tankok ket utes volt a bossnak es csak kite-olva lehetett ugy-ahogy tankolni (es lesni hogy 30%-nal resetel)az egy nagy budos vicc.Es verd le oket ugy hogy a destro kozben folyamatosan silencet,disablet,Aoe-t okad magabol...mokas.
Bar jo volt 2FG-nyi Sotet Angyallal jarorozni a varosban es csatazni utcarol utcara de egy picit tobbre szamitottam...

Fonok.Ki az a corporation?

Állatira nem hiányzott a 6v6 eventre ez az Altdorf, pláne hogy bugos fos volt a fortress fight Reiken még nem is volt fer.
5 kör ütán lelépett mindenki, pedig épp kezdtünk belemelegedni hogy lesz valaki aki elbir velünk.

Mondjuk a Titans majdnem megviccelt, remélem legközelebb több destro tolja oda a pofáját. Mert igy nem sok ilyen event lesz a jövöben.<#szomoru1>

<#szomoru1>
Akkor is szándékosan huzta le destro amikor azt játszotta a lord hogy levipeoltunk teljesen és mire visszaértünk a fortba lent várt minket a földszinten...

Szóval a destro a cheatrõl fog szólni jó tudni...

TDC Geronimo
IWIN gombot

Ezt a baromságot , másodiknál milyen cheatet vetettetek be? (tudom örülnöm kellene neki de nem tudok😊

rezes
Nos mivel ma LV-n vannak a tobbiek igy csak 4-en lettunk volna.Mi is inkabb SC-zunk es varjuk az Altdorf odtromot.Jujj remelem minnel hamarabb betekeritek a teruletet rank is ferne mar egy kis invader farm.
Szoval a ma esti moka elmarad de szerintem siman leszervezhetunk valamelyik estere egy guildes randit😄.Csak ne legyen belole mocskolodas mert akkor inkabb bele se kezdjunk.

Szaruman
Choppa/slayerekenél is legalább annyira látványos (lotsa szar meg a flurry).

TDC Geronimo
"3 dolog öli meg a játékot: a lag, a szar balance és az exploitok (mint pl a gcd a pbaoe skilleken...)." Az a röhej, hogy az összes BWt kiteolnom kell, mert fut oda hozzám és szpemmeli a scorched earthet, na az a szánalom! 😄 És hogy sorcok nem csinálják? Dehogynem. Az is szánalmas. Ezzel a mondatoddal kivételesen egyetértek 😄

<#eljen>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Szaruman
Nem emléxem arra lordos esetre konkrétan, csak az rémlik, h dessy ostromolt egy fortot, és eltünt a lord.
H h jutottatok el a fortig, azt nem tudom, az ostrom elõtt jöttem nem sokkal.

A lordot pedig tudatosan húzta le, aki tette. Ha véletlen lett volna, akkor mondjuk kifut a terembõl, és resetel? Tudtommal nem követ a halál faszára. Vagy... még az is belefér, h meghal, a lord resetel, és utána fölszeditek...
3 dolog öli meg a játékot: a lag, a szar balance és az exploitok (mint pl a gcd a pbaoe skilleken...).

TDC Geronimo
Azt mondtuk hogy order tüntette el a lordot és, hogy exploitoltak a mocskok? Kevered a szezont a fazonnal megint. Folyamatos sírás azért, mert a kurva lord elmászik a helyérõl, amit mythic nem tud fél éve kijavítani eléggé unalmas már. Mit kéne tenni ilyenkor? Fogja magát az összes destros akik elküzdötték magukat végre a fortressig (bár biztos ezt is exploittal vagy hajnalban amikor egy orderes se volt online!) és forduljanak meg a mythic baromsága miatt? Nõjetek már fel.

Szaruman
Ja, aztán ki sírt, amikor a legutóbbi ilyen próba alkalmával a lord eltünt?

TDC Geronimo
Azzal ám. ZzZzZ kurva unalmas vagy. Menj WHAra sírni ott találsz követõket is <#oooo> Nemhogy örülnél, hogy van valami destro oldalon és nem adják fel, mert akkor a picsádat vakargathatnád 2 okádék PvE insta között, ha ez másképp lenne.

Szaruman
Na, a dessyk megint megmutatták, h csak exploittal képesek bármit is elérni.

Pepti
én erre alapvetõen a full healing speckómmal 1v1-ben alkalmatlan vagyok, lévén a 20-as tankspeces black orc nagyobbat üt, mint az én 40-es DoK-om :-)

De ha lesz 6v6, mint múlt héten, és beférek a Prophecys csapatba, akkor benne vagyok :-)

rezes
Nem tudom hogy este van-e LV de ha nincs akkor szerintem egy lagmentes helyen megcsapkodhatjuk egymast "az egyet beszol kettot kap" jeligevel😄

Pepti
lesz ma 6v6?

könyörgöm ez egy játék😊 bezzeg fordított helyzetben asszem nem lenne sírás, hogy jajj miért nem más nyerte😊 simán szétszedi oszt vesz rajta kismillió kisebbet de nekivalót😊

rezes
Hihetetlen egyeseknek mennyi idejuk van.Kivancsi vagyok hogy megint egy nagy destros feltamadasnak vagyunk a szemtanui vagy csak szimplan elkiserjuk oket altdorfba az invader farm miatt...

R.I.P.<#awink>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Most latom csak ezt mire irtad. <#eplus2>

Nem irigyseg, csak gondolom b.ssza a csoruket, hogy jobb esetben fel ev mulva felveszi a gyerek, mas meg mar tudna hordani. 😊

Szaruman
Te mindig is hülye voltál, és most is csak azt bizonyítod. Menj vissza a szuperhatékony WHdat szuperskillesen tolni.