Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ez ellen nehéz lószart is csinálni.
And lastly, Prophecy. Completely owned us, twice. Your setup was the perfect counter to our group setup and we was not expecting that at all. Either way, you made us look like noobs. We'll get you next time
Titans....
Eager, Dreadcall, Papaya, Makkmarci, Aglar, Gwynt
Az, hogy SC alatt melyik hullik el elõbb, az meg sok mindentõl függ. Gear, tactic-ok, spec. Plusz ellenfelek, mennyi aktuális morálod van stb. Én pl nem potizok szinte sosem :-) mert lusta vagyok kirakni action bar-ra :-) De ha nem tudnak az elsõ 2 sec-ben cc-zni és van már legalább kettes morálom, akkor elég sokáig életben tudok maradni.
Én pl teljes healing specen vagyok, a többi ágból is csak olyanokat vettem fel, amik valamilyen szinten a healt segítik, vagy a túlélést :-) Tacticjaim is arra vannak kihegyezve, hogy minnél jobban tudjak healelni és én minnél tovább túléljek. Moral-om meg pláne :-) Gear-ben meg most átváltottam sentinelre, bár annihilator eddig jobban bejött, de van elõnye a full sentinelnek is, most azt próbálgatom. Aztán remélem, hogy hamarosan kiesik a full darkpromise is, egy része már megvan :-) Illetve ott már asszem conq vagy invadert érdemes kombozni a darkpromise cuccokkal.
★ 汤姆 李
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Indításnál hibaüzenet,hogy kell valami dll..
★ 汤姆 李
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Vigasztaljon az hogy a másik oldalon is ugyan az a helyzet😛
Szóval tõlem tuti nem fogsz rinyálást hallani, nem szokásom :-)
Nem baj gondoltam,vegre egy kis Altdorf ostrom lehet invadert farmolni.
Hat ami ott volt az egy uber szar.Nem tudom mit muveltek a lorddal de az hogy fullos Darkpromise-os tankok ket utes volt a bossnak es csak kite-olva lehetett ugy-ahogy tankolni (es lesni hogy 30%-nal resetel)az egy nagy budos vicc.Es verd le oket ugy hogy a destro kozben folyamatosan silencet,disablet,Aoe-t okad magabol...mokas.
Bar jo volt 2FG-nyi Sotet Angyallal jarorozni a varosban es csatazni utcarol utcara de egy picit tobbre szamitottam...
Fonok.Ki az a corporation?
5 kör ütán lelépett mindenki, pedig épp kezdtünk belemelegedni hogy lesz valaki aki elbir velünk.
Mondjuk a Titans majdnem megviccelt, remélem legközelebb több destro tolja oda a pofáját. Mert igy nem sok ilyen event lesz a jövöben.<#szomoru1>#szomoru1>
<#szomoru1>#szomoru1>
Szoval a ma esti moka elmarad de szerintem siman leszervezhetunk valamelyik estere egy guildes randit😄.Csak ne legyen belole mocskolodas mert akkor inkabb bele se kezdjunk.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
H h jutottatok el a fortig, azt nem tudom, az ostrom elõtt jöttem nem sokkal.
A lordot pedig tudatosan húzta le, aki tette. Ha véletlen lett volna, akkor mondjuk kifut a terembõl, és resetel? Tudtommal nem követ a halál faszára. Vagy... még az is belefér, h meghal, a lord resetel, és utána fölszeditek...
3 dolog öli meg a játékot: a lag, a szar balance és az exploitok (mint pl a gcd a pbaoe skilleken...).
De ha lesz 6v6, mint múlt héten, és beférek a Prophecys csapatba, akkor benne vagyok :-)
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"