Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Két medált😄

Szaruman
Aki nem pakol toughnesst mindenhova 1.3ban, az úgy fog pusztulni, h esélytelen lesz healelni. Béna=150 toughness ebben az esetben 😊

Ja, te amúgy is béna vagy 😛

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TDC Geronimo
Nem, de te vagy az elsõdleges célpont a premade csapatunknak ahogy meglátunk SCbe. Aboék próbálnak mindig megtagelni téged :d<#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Aki nem tudná ma hotfix-el a nálad lévõ invader crestekbõl fused invader crestek lettek, azaz megduplázták. Cserébe a megváltozott magasabb árakért. mondjuk warlod crest nem lett dupla...
Tényleg belõlem lootolt már valaki royalt vagy valami Sovereign set cuccot?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TDC Geronimo
Én is kaptam 1800as tormentet ezek szerint én is béna vagyok 😞

Szaruman
Kipróbáltam ptsen, egy kicsit érdekes. Choppa 2.3k rámvert vmi skillel... Mondjuk bénábbakba én is 1.9k torment critet nyomok.

Köszi!
A war-europe.com-on bejelentezel és ott My profile, itt meg alul a Character server copy.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Azt nem tudja valaki, hogy a tesztszerverre át lehet másolni a meglévõ karaktereket? Ha igen, hogyan?
Pedig meg a burn away liest is buffolik itt a te idod!

Szaruman
Én most travianozok, és szarok a Warra 😄

Nektek megéri aoe, mert magus + choppa is behúzza 1 pontra az embereket utána meg disabled, ott pedig nincs nagy range. Mégha magus pull ritka is choppaból dunát lehet rekeszteni destroba.😊
Mondjuk áén is maradok aoe ágon mert úgy lehet a legtöbb pontot leechelni.<#hehe>
Nem tudom miért lesz ez jó irány, mert 2-3 meleetól 1 sec alatt meghalsz kb semmit se tudsz nyomni ellenük. Most legaláb van 3-5 seced.😊

Én sose láttam mekkora burst dps-e van WP-nek de azt tudom, hogy jelenleg 1 melee dok erõsebb mint 1 WE dps-be.Destro amugy is melee realm fõleg.

Az én olvasatom szerint magic dps nem lett változtatva csak melee dpsét növelték kb 30%kal, amit a forumon olvasottak is megerõsítettek.
patch noteból:
"Due to the wide scope of these changes, we will be rolling them out on a career-by-career basis over the next few patches. Careers that did not get damage adjustments in 1.3 will be receiving them in the next update."

Ugyerzem Papaya visszatér! <#idiota>

rezes
Hat pl.Maia vagy Tombking ellen 1v1ben semmi eselyem nincs jelenleg.Aztan ahogy a "nagyok" irjak 1.3 utan mar plane nem sok mindenki ellen van eselyunk<#help>
Inkabb nem is megyek PTR-re van eleg idegeskedni valo KA-n.WE/WH-re/ra nagyon kivancsi leszek mert megint OP szag van a levegoben.

Fonok.Ki az a corporation?

Volt még egy izgalmas tapasztalatunk, egy Dp dok le solozott egy invader-dp szerkós WP-t többször is. De mielött eru megkérdi: nem nem volt afk, még balfasz sem.

HAHA, menjetek át test szeróra és meglátjátok.

A focus dps ág minden egyes kasztnál buffolva lett többé-kevésbé.
Nem tudom mit nyavajog a WL, de az tény hogy majdnem bebasztam egyet 1v1-ben 2%-al vánszorgott el, pedig patch elött aligha volt esélyem ellene.
Marauderek valami brutálisak lettek focusban, fura de még igy is ugy érzem megéri aoe-ágat használni a sorccal pedig minden skillemet lefelezték effekt rangeben. Eru neki állhat rejszolni, 3 sec alatt haltam meg a WH-k tol ugy hogy kattintani sem volt esélyem.

Eljött az 1v1 farmolás ideje. Amugy szerintem jo irányba haladnak a fejlesztök, csak néhány kaszt ami amugy is focus volt most félistenné fog válni egy ügyes kézben.
rezes
Tyuha micsoda hiszti megy a white lion forumban az 1.3 miatt.Pedig azt hittem csak en erzem nevetsegesnek a dolgot<#wow1>
Valaki esetleg szopoagra kerult (vagy ugy erzi<#zavart1>) meg az 1.3 atalakitasok utan?

Nem baszogatni akartalak, csodálom a kitartásod, csak elfáradok a futásban, ehehe
Aki csak pug-gal sczik hamar kitanulja a futást. Nekem is öröm 400-500/15perc pontokért egész nap a hülyékkel pugozni.😊

Szaruman
Õ nem érzésbõl jásztik, és áll egy helyen, amikor ütik <#vigyor1>

Fidel haver, hát ne fuss már el hogy lesz igy warlordom... 😊
Bocs hogy first target vagy de kell ez a szar. hehe
TDC Geronimo
Shaman nagyon pro lett 😄 repked mindenki mindenfele.

TDC Geronimo
Na megy már pts. 10 bug report meg is volt kevesebb, mint 5 perc alatt :d

TDC Geronimo
patchelni már lehet a PTSt szal lehet lesz ebbõl valami (867mb).

Szaruman
WP heal szarrá lett nerfelve. Ellenben WH godly lesz, ha megszûnik a lag (egészen 1.4ig, amikor pre1.2re nerfelik gondolom).

TDC Geronimo
Hát most olvastam végig shaman változásokat...azt hiszem igen jó munkát végeztek vele \o/ Remélem holnap lesz EU pts is azt lehet zúzni vele.

TDC Geronimo
Amagad shamanom mekkora pro lesz 😄

Szaruman
http://herald.warhammeronline.com/patchnotes/index.php?id=2009_1-3-0#_68

jó úton haladnak a cancel felé. ész nélkül megy a cbalance

rezes
1el tobb cancelled account?Faszom.

Szaruman
1et több volt, mint amennyi kellett a chesthez. Most kell még 8. Faszom.

Még 1invader crest kellett volna a fejeshez.....
Ismétlen, aki nem üres farm instában van annak úgyis teljesen mindegy.

Ja nem eset sok annihilator meg conqueror cucc...ja hogy ehhez ICbe se kellene menni..))

Hát én már voltam vagy 6-7 ic ostromon token rendszer óta és 1 pq-t se sikerült megcsinálni 1x se. Azaz ahol több fog esni ott 0 esik. kb idõpazarlás az egész. 16 órám elment azzal, hogy lefarmoltak ICbe a nagy semmiért cserébe...

Most sets... azaz a legtobb set árát csökkentették. Invader cresteket pedig azért növelték hogy nehezebb legyen kiszedni invadert ugy hogy nem mesz city ostromra. Cserébe levették a medál költséget és duplázták a pq bol kapott cresteket tehát aki ott van es csinalja annak olcsobb lett.

Aki meg nem üres farm instában van annak meg ugyis tok mindegy xD

Hát nem tudom de én úgy látonm, hogy most emelték fel pld invader fejes 455 offi 9 invader crest volt és most nézem felemelték ma vagy tegnap 16 invader crestre és 295 offi lett...tudnám a 9rõl 16ra emelés az miért csökkentés.<#buck>

TDC Geronimo
Most postolják ki összes career preview notejat

TDC Geronimo
Patch 1.3's major balance changes focus on the balancing of direct damage vs. area-of-effect abilities. All careers should expect to see AoE effectiveness reduced across the board. This reduction can come in a change to damage/healing, AP cost, or effect radius, and will vary from ability to ability.

In 1.3, healers will get an additional focus revolving around the bonus healing granted by Willpower. We have significantly increased the amount of bonus granted to healing spells from Willpower; however, to offset this, we have reduced the base damage of many heals. The net result of this change is that healers with average or better-than-average Willpower will see an increase in their overall healing. Healers with subpar Willpower will see a decrease to their healing.It is important to note that Life taps are not affected by this change since they do not get a bonus from willpower. \o/

TDC Geronimo
1.3 test szerveren pár nap múlva

TDC Geronimo
Forcsi szaladhatsz a conq cuccodért :p

TDC Geronimo
"We are pleased to announce that, following careful study of game metrics and valuable feedback from our players, we have completed a sweeping revision to the pricing of items available from RvR Quartermaster merchants. We think you'll be pleased with the results, as we've reduced the costs of many items by as much as 40 to 50 percent." Még jó hogy semmit se vettem eddig.

aion & MO más nagyon nem nagyon izgat itt senkit szvsz😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

BEAST
Dehogy jon, nubkodik majd Aionban 😄 pew-pew!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Hát ja...ezért jössz te is MOni! 😄

kemelol
meh lassan irok :c

Amugy ha osztol kezdve szepen megjelennek az uj mmok, mint mortal online, aion vagy kesobb biowares sw mmo meg ki tudja meg mi, ketlem, hogy nagy player base maradna warnak. Legalabbis akik kicsit is adnak magukra, azok tuti valtanak : >

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

kemelol
Nektek most komolyan azert sir a szatok, hogy free conq meg invader crestet farmolhattok ? oh the horror ~

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

Szaruman
Amúgy semmi gond nincs a zone lockkal. Legalább van free medal fortból. Mondjuk érdekes, amikor 1 WB lockol egy zónát 20 perc alatt, aztán akkorát pattannak a fortressen, h 10 perc alatt már nyomuk sincs...
A legjobbak az aldorf ostromok. Hétfõn/kedden este (amikor volt, fingom sincs pontosan) sikerült az egyik instában (153as) kb 40 perc után lelépni a dessyknek. Azért gratulálunk ezúton is nekik, hatalmas teljesítmény (khm, achievement) volt a részükrõl. Mi meg örültünk a vödör inv crestnek <#eplus2>

Objektív nézõpontból: ha a Land of akármi sem oldja meg a problémákat, akkor sztem ez a játék teljesen el fog süllyedni. 1.2 ugyanis elég rendesen visszadobta a színvonalt.