Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Csak nekem halt be?
Még a /www.war-europe.com se jön be!
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Mi történt?
Game UK
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Lehet nem kellett volna megosztanom veletek, de van benne igazság.
Ez az egész az Ankus gyerek miatt van meg az ilyenek miatt, itt akarnak istenné vagy nemtommivé válni.
Ezeknek a postjai fájnak ha elolvasom, az is sértõ hogy létezik ilyen ember...
Multkor nekem sem okozott különösebb gondot 40 orderes közt rohangálni majdnem 2 percig, alázva öket, ez nem tudás hanem setup.
5 hónap után még mindig van kiismernivaló a kasztomban, nincs olyan hogy legjobb
WA is van ilyen önstaroló forum és maradjunk pld az én classomnál a BWnél. Ott van Jenna akirõl pld a forumon olvasok olyanokat, hogy õ az egyedüli bw aki nem 1 gombot nyomogat és úgy aoe-zik mint a többi BW. Közben számtalanszór látom SCbe amikor 1 tank guardolja és 3 WP kb halhatatlanná teszi miközbe pbaoeval rohan elõre mint 1 eszetlen, mert ugye senki se tudja megölni így. Vagy ha nem ezt csinálja akkor meg duel specel rohangál olyan cuccba amit nem sok BW mondhat magáénak.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Please remember that just because you do not see a response does not mean issues are being ignored. This problem has been on the top of our list of issue list since the day it reared it's ugly head. The problem is that we were unable to track down a 100% reliable repro case until a couple days ago. There were lots of posts we went through, from all of you, as we were trying to track down the cause of the problem but nothing was working. Long story short is that the problem lied somewhere other than all of the suggested causes.
Now that we have this reliably reproduced and in the hands of our coders we hope to have a fix for this soon."
MDPS OUT OF RANGE bugra -.- Hát kurvára ideje lenne, ha kezdenének vele valamit
Szerintem a legjobb WL Braeden😊
Azt meg nem mondanam biztosra hogy Akame a legjobb WL a szerveren
Nem tudom mennyit szamit a gear nagyjabol akameval azonos talenten vagzok de neki full invader,warlord felszerelese van mig en orulok a sentinel/conqerornak is😄
Fonok.Ki az a corporation?
1 sc se ment mert mind a 225 destros praagba volt és 0 sc futott, ergo nem is jelentekztek scre. Tehát ebbõl sincs + pontjuk.
Lehet nem bugos, de nem domination-nal lockolnak és sczni se scznek. Na most amióta én játszok ilyen gyorsan sck nélkül sose lockoltak mint most.
Hogy mûködjön ezt az utasítást be kell írni játék közben: /script BuffRefreshDelay = 0.5 (elég 1x begépelni)
Egy olyan problémám lenne, hogy a játék eléggé belaggol ha sok player vagy npc kerül egyszerre a látóterembe. Tudom hogy a gépem a szar és le is húztam a grafot amennyire csak lehet de még jó lenne lentebb. Létezik ehhez v.mi külön program vagy bármi más?
Elõre is kösz
5%- Lower tier
Ez a kettö 10!-ot ad ki amiböl gyakorlatialg folyamatosan megvan nekünk 7-8% ahogy lockolni kezdünk
Ahogy sanyii mondta ha ehhez adsz még egy minimáslis SC- VPt még skirmish sem kell le lockol Objectivekkel.
Nem bugos hanem sok a destro minden tierben....
Volt olyan magyarázat, hogy destro nagyobb létszámfölényben van a zónában és ezért tud hamarabb lockolni, de emlékeim szerint ordernek is volt olyan zónalockja ahol destro nem negyon volt a zónában, még a destro wc-nél sem alakultak ki összecsapások, mégis vagy akkor lockolt az adott zóna amikor lejárt a timer vagy max 10-40percel a vége elõtt. Nem tudom, hogy akkor az alacsonyabb tierben melyik fél dominált, de azt hülyeségnek tartom, hogy alacsonyabb tier-béli fölény akkore hatással legyen t4-ben a lock gyorsaságára.
Tudtommal a maximális WP ami osszejohetne elméletben 100, ebbõl kell 65 vagy 66 (amit az addon %ban kiir az nem az ossz lehetseges szazaleka hanem a szuksegese, volt utobbi idoben 116%os lockunk is, de mashol lockoltak mar keep nelkul is)
Persze lehet hogy indulas ota bugos csak egyeseknek most jut eszebe elovenni mivel valamire csak ra kell fogni.
Inkább az RR-t tornázzátok fel mert béna zöldekre nincs szükségem.😊
Multkor már írtam, hogy megdfordulnak lassan a dolgok és már meg is történt. Azthiszem ez a 3. fordulás. Elsõnek destro zerg 2. order zerg, 3. destro, gondolom 1-2 hónap és megint fordul ha lesz még elég ember.
Mondjuk engem orvr vagy altdorf nem nagyon motivál. Elég érdekes amikor lovagolsz és 10 sec múlva kirakja melléd destro zerget meg a release gombot + a lag miatt a játékosok teleportálva közlekednek, legalábbis nálam.
Pár napja ha jól emlékszem praagba az északi várnál 225 destros volt és 1 wb orderes védte(vagyis bukta) és az egész zónát 20 perc alatt lockolták és ebbe 4 bo + 2 vár bevétele volt 0 SCvel. Mondjuk destro 1 óra alatt középrõl a forton van de, hogy csinálják fogalmam sincs. Van addonom is ami írja ha sc-t nyernek de álltalába 0 sc-vel lockolják 20 percenként a zónákat.
Te kivered nekem en kiverem neked de semmi buzulas..
Nehogyma' rajta nyereszkedjetek.<#hehe>#hehe>
Beszeljunk meg egy inkabb egy kolcsonos farmolast---ingyen warlord mindenkinek...<#eljen>#eljen>
Tegnap esti altdorf Aglar: Warlord Head, nekem Warlord belt...
Kezd alakulni, hál' istennek meglesz a toughnessem 1.3 -ra ahogy már irtátok is.
Asszem a Dok warlord head szerver elsö... De nem vagyok biztos benne