Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Huh ez az lotd brutálisan néz ki és elég nagy fun egyelõre :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én vista-ról nyomom és eléggé kevés így neki a 2gb ram ezért akarom kipróbálni a win7-et mert állítólag az kevesebb memoriát használ. De csak azért kérdeztem h kompatibilis e😊 Akkor lehet majd kipróbálom én is azt.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Sziasztok
Csak nekem halt be?
Még a /www.war-europe.com se jön be!
Elég régóta win7-rõl tolom.
Valaki próbálta már a játékot windows 7 alatt?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Gwint jól láttam tegnap este sc-n a neved alatt a Rigor Mortis klánnevet?
Mi történt?
Ha valakit esetleg érdekel, Official Guide és Atlas együtt, postával mindössze ~ 2.600 Ft:
Game UK

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Szaruman
De legalább jó RP volt <#hehe>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Nekem is nyilván olyankor megy el a netem amikor kezdünk felállni egy puggal disorder premade ellen... Argh
TDC Geronimo
<#fejvakaras>

Gwynt: Bocs a kirohanásért, de ezt éreztem.
Lehet nem kellett volna megosztanom veletek, de van benne igazság.
Szaruman
Te mirõl beszélsz? <#wow1>

Ide süllyedt a WHA forum... Ekkora baromságot.
Ez az egész az Ankus gyerek miatt van meg az ilyenek miatt, itt akarnak istenné vagy nemtommivé válni.
Ezeknek a postjai fájnak ha elolvasom, az is sértõ hogy létezik ilyen ember...
Multkor nekem sem okozott különösebb gondot 40 orderes közt rohangálni majdnem 2 percig, alázva öket, ez nem tudás hanem setup.
5 hónap után még mindig van kiismernivaló a kasztomban, nincs olyan hogy legjobb
TDC Geronimo
"Közben számtalanszór látom SCbe amikor 1 tank guardolja és 3 WP kb halhatatlanná teszi miközbe pbaoeval rohan elõre mint 1 eszetlen, mert ugye senki se tudja megölni így" Pontosan... Semmi extra nincs benne se csak 3 WP védi a seggét meg egy guard folyamatosan ahogy te is mondtad. Best player of each classs topic WHAn is egy baromság, mert ilyen meg nincsen :p

Semmi értelme az úgymond nagy "duel star"oknak. Eleve 1vs1re kihegyezett tactikákkal + cuccal és olyan ággal mennek ami a legjobb erre, ha összefutsz ilyennel és te nem úgy vagy taktikázva/nem olyan cuccokba vagy + azt a fát se raktad ki ami erre való kb el is futhatsz vagy gyorsan meghalsz.
WA is van ilyen önstaroló forum és maradjunk pld az én classomnál a BWnél. Ott van Jenna akirõl pld a forumon olvasok olyanokat, hogy õ az egyedüli bw aki nem 1 gombot nyomogat és úgy aoe-zik mint a többi BW. Közben számtalanszór látom SCbe amikor 1 tank guardolja és 3 WP kb halhatatlanná teszi miközbe pbaoeval rohan elõre mint 1 eszetlen, mert ugye senki se tudja megölni így. Vagy ha nem ezt csinálja akkor meg duel specel rohangál olyan cuccba amit nem sok BW mondhat magáénak.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TDC Geronimo
"Guys,

Please remember that just because you do not see a response does not mean issues are being ignored. This problem has been on the top of our list of issue list since the day it reared it's ugly head. The problem is that we were unable to track down a 100% reliable repro case until a couple days ago. There were lots of posts we went through, from all of you, as we were trying to track down the cause of the problem but nothing was working. Long story short is that the problem lied somewhere other than all of the suggested causes.

Now that we have this reliably reproduced and in the hands of our coders we hope to have a fix for this soon."

MDPS OUT OF RANGE bugra -.- Hát kurvára ideje lenne, ha kezdenének vele valamit

Szaruman
Hát... játszottál valaha hort ellen? 😊

Hmm akkor veled asszem meg nem vivtam 😊

Szerintem a legjobb WL Braeden😊

rezes
dehat hmmm...

Fonok.Ki az a corporation?

rezes
Szerintem Hort gyengus de hat nezopont kerdese.
A nevem Harrah

Szaruman
A legjobb WL hort 😊

Megkerdezhetem mi a WL-ed neve?

Azt meg nem mondanam biztosra hogy Akame a legjobb WL a szerveren

rezes
Szerver legjobb WL-e Akame es nem allitottam hogy uber jatekos vagyok de azert megneznem mit kezdene Tombkingel(sorc) pl. vagy Plink-kel(SH)..
Nem tudom mennyit szamit a gear nagyjabol akameval azonos talenten vagzok de neki full invader,warlord felszerelese van mig en orulok a sentinel/conqerornak is😄

TDC Geronimo
Hát azért én ismerek 1-2 WLt aki erre rácáfolna :p

TDC Geronimo
Másik oldal ugyanezt csinálja szal kár ebbe belemenni 😊

rezes
Volt 2napja CW-ben de mit mondjak...?Gyakorlatilag WL-lel mindenki osszepakolt aki ott volt(egy marauder kivetelevel)Dok,chosen,zealot,we,sh,sorc,magus.Azert orulok mert sikerult annyira szarra nerfelni a classt ,hogy gyakorlatilag tomor szopas vele a jatek a megrendezett 1v1-ben.(opvp-re pedig hasznalhatatlan)

Nekem a héten az egyk sc-ben jött össze az 1v1. Egy chosen kötött belém, nagyon nem akart békén hagyni, valahogy elkeverdtünk a többiektõl és sikerült zavartalanul tolni egy 1v1-et. Mondjuk többször próbált elszaladni (nem értem, õ kötöt belém, akkor már harcoljon végig)de siekrült leverni õt. Pedig 1v1-ben AM-el noob vagyok, nem sokat szoktam harcolni (healer healeljen 😊 ), meg általában esélytelen is a dolog, dotolgatni tudok, de általában akkora dmg-et kapok be, hogy dps-re nem is nagyon van idõm, amikor éppen nincs disabled/silence/hátonfekvés kombo akkor healelni kell magam, hogy ne haljak egybõl.
Kéne egy kis 1v1-et tolni valamerre, de nem farmoltatni magunkat csak skilleket/masteryket gyakorolni és jokat küzdeni, rég nem láttam 1v1 helyszint, vagy mindig lemaradok...?
Azt hiszem még mindig a WP, BW, IB hármas a sztár bár mostanság nem nagyon figyelem kik miért vinnyognak inkább a játékkal töltöm a játékra fordított idõmet😊

rezes
Aruljatok mar el hogy destro oldalon miert megy most a legtobb whine?Mert nekem kezd a tokom tele lenni azzal ,hogy choppa elol osszerant kapom a disabled/cc-t es szurke skillbarral figyelem ahogy leaoeznak a rangedek+choppak.Baromi elvezetes jatek plane ha az ugynevezett "Pro Premadek" ezzel rohangalnak allandoan gyakorlatilag ha nincs guildes FG felesleges scenariozni(az OPVP-rol mar reg lemondtam a WL-lel.)

Köszi a segítséget. Ki is próbálom
Sziasztok nagy warhammer gamerek! Csak írok már én is nem csak olvasom a sok kritikát. A nevembõl ráfogtok jönni szerintem ki vagyok a játékban! Legalábbis Karak Azgalos Destros csapat biztos! na béke
Olyat se láttam még, hogy fortig beütik és nem mennek rá hanem elmennek pld DWbe ami full order elötte és dw+ eatainet+ Sw-t is beütig addig amíg az 1 óra lejár a másik fortról.

Amit én írtam ott nem volt sc, mivel CW lett visszafoglalva és praagba akkor ért mindenki. Déli várat egybõl buktuk ezért aki ott volt ment északira védeni. Északi várnál mivel felvettem lord küldijék kb 60 destro halt meg mire bevették és voltunk bent 1 wb-vel.(ezért azt se mondhatjuk több orderes halt meg orvorbe mint destros és ebbõl pontot nem kaphattak, max -t) Nekem nem %os addonom van hanem pontokat mutaja aminél 97 pontnál lockol a zóna. Mikor a destro rájött a várra már 80 pontjuk volt(elsõ 10 perc végénél, 3 zergbe foglalták praagot kb összes bo + déli vár 10 perc alatt elbukott)
1 sc se ment mert mind a 225 destros praagba volt és 0 sc futott, ergo nem is jelentekztek scre. Tehát ebbõl sincs + pontjuk.
Lehet nem bugos, de nem domination-nal lockolnak és sczni se scznek. Na most amióta én játszok ilyen gyorsan sck nélkül sose lockoltak mint most.

Próbáld meg a Buffthrottle addont, régen sokat segített, de lagot nem szünteti meg, viszont sok player esetén sokat javít a játék futásán.link

Hogy mûködjön ezt az utasítást be kell írni játék közben: /script BuffRefreshDelay = 0.5 (elég 1x begépelni)
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a játék eléggé belaggol ha sok player vagy npc kerül egyszerre a látóterembe. Tudom hogy a gépem a szar és le is húztam a grafot amennyire csak lehet de még jó lenne lentebb. Létezik ehhez v.mi külön program vagy bármi más?
Elõre is kösz
TDC Geronimo
Nem is tudtam, hogy van már r37es guild EUba. Ma láttam K8Pen :o

5%- Pve
5%- Lower tier

Ez a kettö 10!-ot ad ki amiböl gyakorlatialg folyamatosan megvan nekünk 7-8% ahogy lockolni kezdünk
Ahogy sanyii mondta ha ehhez adsz még egy minimáslis SC- VPt még skirmish sem kell le lockol Objectivekkel.

Nem bugos hanem sok a destro minden tierben....
Szaruman
De legalább a 6v6 jó volt tegnap. Végre tudtam klános csapattal menni 😊

Nem tudom pontosan hogyan mûködik a lockolás, de az biztos, hogy a héten volt olyan praag lock, hogy a timer még egyik bf.objecten/keep-en sem járt le, elvileg 0sc-vel, kb20perc alatt lockolva lett a zóna úgy, hogy még összecsapást sem láttam a területen.
Volt olyan magyarázat, hogy destro nagyobb létszámfölényben van a zónában és ezért tud hamarabb lockolni, de emlékeim szerint ordernek is volt olyan zónalockja ahol destro nem negyon volt a zónában, még a destro wc-nél sem alakultak ki összecsapások, mégis vagy akkor lockolt az adott zóna amikor lejárt a timer vagy max 10-40percel a vége elõtt. Nem tudom, hogy akkor az alacsonyabb tierben melyik fél dominált, de azt hülyeségnek tartom, hogy alacsonyabb tier-béli fölény akkore hatással legyen t4-ben a lock gyorsaságára.
Mar regebben is volt olyan joparszor hogy bementunk egy zonaba es 60 vagy tobb VPnél megált minden, defending by not defending alapon. Most minden mienk alacsonyabb tierben gyakorlatilag, ez +2-3 VP-t jelent azokhoz a sikertelen lockolasi kiserletekhez kepest. Ha jobban belegondol az ember es hozzaad egy-ket sct, esetleg egy kis skirmisht is akkor mar meg is van a dolog.

Tudtommal a maximális WP ami osszejohetne elméletben 100, ebbõl kell 65 vagy 66 (amit az addon %ban kiir az nem az ossz lehetseges szazaleka hanem a szuksegese, volt utobbi idoben 116%os lockunk is, de mashol lockoltak mar keep nelkul is)

Persze lehet hogy indulas ota bugos csak egyeseknek most jut eszebe elovenni mivel valamire csak ra kell fogni.

rezes
Mar hogy mondhatsz ilyet?Az nem bugos hanem a destrosok jobban jatszanak es kulonben is jobban vannak szervezve...

Szaruman
Bugos a VP. Olvass fórumot 😊

Hála az égnek BW warlord és 1.3 után sovereign setbonusz is nagy kalap sz.r lesz. Nekem ilyenek miatt nem kell izgulnom.😊

Elméletileg nekem royalt kellene dobnom. Mondjuk még warlord is sok nektek.😊
Inkább az RR-t tornázzátok fel mert béna zöldekre nincs szükségem.😊
Multkor már írtam, hogy megdfordulnak lassan a dolgok és már meg is történt. Azthiszem ez a 3. fordulás. Elsõnek destro zerg 2. order zerg, 3. destro, gondolom 1-2 hónap és megint fordul ha lesz még elég ember.
Mondjuk engem orvr vagy altdorf nem nagyon motivál. Elég érdekes amikor lovagolsz és 10 sec múlva kirakja melléd destro zerget meg a release gombot + a lag miatt a játékosok teleportálva közlekednek, legalábbis nálam.
Pár napja ha jól emlékszem praagba az északi várnál 225 destros volt és 1 wb orderes védte(vagyis bukta) és az egész zónát 20 perc alatt lockolták és ebbe 4 bo + 2 vár bevétele volt 0 SCvel. Mondjuk destro 1 óra alatt középrõl a forton van de, hogy csinálják fogalmam sincs. Van addonom is ami írja ha sc-t nyernek de álltalába 0 sc-vel lockolják 20 percenként a zónákat.

Szaruman
Éjjel. Kb éjfél után kezdõdött egy kicsit.

TDC Geronimo
Wow tegnap eljutottatok ezek szerint stage 2be gz. Mikor volt Altdorf amúgy? 😄

rezes
Ahogy Torrente is megmondta:
Te kivered nekem en kiverem neked de semmi buzulas..

rezes
Komolyan Fidelt el kell tiltani toletek😄
Nehogyma' rajta nyereszkedjetek.<#hehe>

Beszeljunk meg egy inkabb egy kolcsonos farmolast---ingyen warlord mindenkinek...<#eljen>

Fidel te Warlordot adsz, már mondtam. szerinted miért krgetünk mint a hülyék? hehe Elvileg van benned Sovereign is...

Tegnap esti altdorf Aglar: Warlord Head, nekem Warlord belt...
Kezd alakulni, hál' istennek meglesz a toughnessem 1.3 -ra ahogy már irtátok is.

Asszem a Dok warlord head szerver elsö... De nem vagyok biztos benne