Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezes
Nem fikazom Fidelt, egy guildben jatszunk csak irigylem hogy amig o egymaga szetaoezik egy egesz destro warbandot addig engem szarravernek<#crazya>mikozben probalom feltartani oket
Egyebkent en csak idezgettem innen-onnan ,es irtam olyat is amit csak azok ertenek akik az Angels ventrijen vannak velunk,sok keseruseg is van benne de remenykedem hogy a Bioware gatyaba razza a jatekot.

Fonok.Ki az a corporation?

Rezesnek nem Fidellel van baja, csupán az szúrja a szemét, hogy nem õ lett a cigánybáró. Hiába mondtam neki, hogy amíg nem ugrál fel rendesen a ládákra-hordókra esélye sincs erre a címre....
akarom mondani médiaszemélyiséggé 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Fidel legendává nõtte ki magát.

Érvényesísd az email címedet

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

sziasztok

csinaltam trial accountot, letoltottem a jatekot..de nem tudok belogolni, mert "Authentication failed. Please re-enter your login credentials"..pedig mindent ugy csinaltam ahogy kell..nem ertem miert nem enged be, valaki talalkozott mar ilyesmivel?:-/

Dopti
Ownd! Jót szakadtam kösz, így meló közben.
Más. Ha lehet flame nélkül akár(inkább) PM ben, valaki megmondaná hogy miért fikázza mindenkit Fidelt? Mikor még toltam a játékot volt a guildemben is és teljesen normális volt, de akármikor benézek ide mindíg van 1 Fidelt savazó post. További szép waaaagh -t

TDC Geronimo
lies!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

pro nev!

anti hero

szerk.: Elõször azt hittem, hogy be van kamerázva a szobám és kiszúrták, hogy tegnapelõtt lõttem be a wowos wotlk free trialt és azért küldik de ezek szerint mégse... 😊
BEAST
sose 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Akkor biztos miattatok jön lassan a kliens, szálljatok le a sávszélrõl 😛
BEAST
Jah enis kaptam :d ... rohattak!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

0Fritz0
Jah, csábítanak. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

s0n1c
Azt hiszem megítélem neked a hónap postja címet! 😄D <#eljen>
Ez kész.....
Hoppá! Elstartolt végre EUban is a re-enlistment. 10 napot kapunk mi is ingyen a régi accunkra és néhány bónuszitemet 😊
rezes
1.A jatekban a maximum az Fell Landingon az egyik torony teteje ugy kb 5-6 szint lehet.
2.Ahogyan szoktak mondani minden jatekban sok a magyar ahol mar mas is jatszik rajtad kivul.
3.A jatek megeri.Bar Johnny Firpo szerint a jatek nem jatek.
4.A szerverek ejjel nappal mennek a jatek indulasa ota az viszont rosz hir hogy sokszor leallitjak oket.Megrosszabb hir hogy utana ujra el is inditjak.....
5.Vannak elol utogetosok,hatul kesesek.Meg van Fidel a cigany barataival
6.Vannak instak de masmilyenek mint a wowban,es kozben altalaban a monitort utod ki mert abszolut felhasznalobarat,bugmentes, balancolt harcok vannak benne, aminek nekifutsz 4 honap mulva is,persze nem azert mert szar a droprate es a setbonusz miatt kenytelen vagy lemenni ,hanem pusztan elvezetbol.

A pancelokkal atvertek mindenkit a keszitok ,mert at lehet festeni oket es mindenkinek masszinu a pancelja ,igy azt sem tudom neha hol vagyok,haboruban vagy melegfelvonulason.Egyebkent peldaul ha meglatok egy wiccelfet(o a keses) azonnal lefekszem hatha be tudok latni a pancelja(szoknyaja) ala.(igaz altalaban szoktak segiteni de hat ok mar csak ilyen udvarias jatekosok)
Tapasztalataim szerint angoltudas egyaltalan nem kell hozza napi ket-harom fuck,bullshit,suck my ,szavakkal tarkitott CSR,Feedback,Bugreport megirasa utan sem kaptam semmilyen valaszt ellenben az egyik magyar jatekos magyarul megirt k.anyazos levele miatt 10 napos bannt kapott.PVE-zni egyebkent nem eri meg inkabb fizess valami kinai goldfarmer cegnek a powerlevelingert.(Fidel segithet neked hogy hogyan kell csinalni o is kinaiaktol vette az RR80-at)
Mellesleg szerintem a Conan sokkal jobb jatek ennel ugyhogy en a helyedben biztos oda mennek.(ott oltari jo mellei vannak a csajokak amik futas kozben ugy ringanak hogy...huh azok az emlekek...huh de melegem lett...huhuhu
Mi ez a folt a monitoromon...?

ja bocs azt még lehagytam hogy vannak insták de kis %-ban ha pve contentre vágysz akkor wow bár a LOD-ban van pve de azért ez a játék még mindig pvp orientált.
1. 40 szint + a RR rang ami ha jól tudom szintén 40
2. több szerver van változó népsûrûséggel, de van pár magyar klán mintkét oldalon
3. én wow után jöttem vissza ide és szerintem megéri, nekem fõleg azért mert nem tudok napi 6 órát ott ülni és raidelni,farmolni és itt inkább a játékélményre koncentrálnak
4.a szerverek gondolom azóta mennek amióta a játék kijött ill. a többség azóta, most van 1 kis népvándorlás, szerver összevonás
5.a kasztokat nem írnám le mert sok van inkább nézz körül a hivatalos oldalakon
6. ugyanúgy vannak különbözõ szintû cuccok, setek a jó hír hogy elérhetõek tehát nem úgy van mint a wow-ban hogy volt olyan cucc amit 1 évig nem bírtam megszerezni

Nagy angol tudás nem kell hozzá, és igen a questeknél mutatja a térkép h merre menj bár szerintem kb 25%-ban fogsz questekbõl fejlõdni

De inkább azt mondom h töltsd le a triált és told vele és akkor tuti hogy ha nem tetszik akkor nem vesztettél semmi max 1 kis idõd
Pont ezt akartam kérdezni..
AOC topicbból ctrl+c ctrl+v ?! :o

Hali! Gondolkozok egy elõfizessek-e erre a gammára.. és lenne pár kérdésem.
1. Mekkora a Maximum szint amit el lehet érni a játékban?50?
2.Sok magyar játékos van-e a szervereken? vagy ez 1DB "NAGY" szerver mint a GUILD WARSBAN?
3.Megéri-e a játék ? tudom hogy azt fogjátok mondani hogy igen de csak van olyan aki tud róla mondani jót és roszat is..
4.Mióta mennek a Szerverek? mert nem szeretnék ugy járni mint azok akik elõfizettek a TABULA RASA-ra (MMO) és leálították a szervereket😄
5.Mien kasztok vannak?
6.Vannak-e insták mint a WOW-ban, ahol páncélokat lehet kiütni?
Még egy kérdés de az inkább már csak egy mellékes dolog... a páncélok tekintetében mienek vannak?😄
Bocs a sok kérdésért de .. fizetõs game és nem szeretnék póruljárni😄
Válaszokért elõre is THX
Jah és a legfontosabb hogy nagy ANGOLTUDÁS kell hozzá? és PVE-ben a Questeknél mutatja-e a térkép hogy hova kell menned?

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

rezes
masodszor csalogassd vissza az archmage-t vernyuszi foldrol😄

rezes
Jah kb 2. utese volt a pull utan.Ket tankkal megy siman csak probaltuk az 1 tank 3 dps felallast mert az 5. boss nagyon dps igenyes,idegesito hogy 2 tankkal mindig 2-3% marad az urnajabol.

Szaruman
nem kell megvárni az enraget 😄
mondjuk még mindig jobb, mint ami nekünk volt. a firetrapos részen a csapdák fele láthatatlan volt. és csak 2 ember látta a karokat, úgyh lekapcsolni sem tudtuk. gg

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Hogy is szokták mondani? Elõször is végy egy jó tankot....<#mf2>
rezes
Azert megpofoznam aki kitalalta a 3.bosst a Tomb of the Vulture Lordban.2 tankkal agyonvertuk mar ugyhogy tegnap probaltuk 1 tankkal.Hat 14k-s crittekkel 1shotolta az IB-m.
azannyjukmindenit

Szaruman
Csak töltésnél volt eddig. Ott viszont gyakran (napi 1-2).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TDC Geronimo
Valakinek nem jöttek elõ a CTDk legutóbbi karbantartás óta? Azelõtt nem volt hónapok óta most meg 2 nap alatt vagy 5*

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szia!

Az accountom megvolt tavalyrol,csak a kulcsot most regisztraltam,de ott utottem el valamit.Szoval megindult a material,koszonom a helpet...

csináltál accountot?
Sziasztok!

Ma akartam belepni a jatekba ill. patchelni a frissen feltelepitett klienst.
Sajnos nem tudom elerni a patch szervert.Olvasom a hivatalos forumon ,hogy ez egy fennallo hiba,de megoldast nem talaltam ra.Valami tippet tudtok adni?Koszomom!

Nem vagyok biztos benne, hogy ma heal-rangen belül leszel...<#duhos2>
rezes
Hat nem irigyellek biztos nehez az ujsagkihordok elete<#mf1>

Néztem az idõpontot 5:40-kor írtam a kommentet, akkor már 20perce bent voltam a munkahelyen.
4kor kelek, azért szoktam 10körül lépni ha nincs insta, vagy fõváros ostrom...
ja, és nem vagyok pék <#wink>
FrostBite
Nem blokkolta.
Kb miután írtam a kommentet utána 5 percre jó is lett, kutatgattam és kiderült, hogy idõközönként nem lehet valamiért elérni a patch szervert, de, hogy miért azt nem tudta senki. ^^

rezes
Hu te aztan koran kelsz.....vagy keson fekszel?<#wow1>

Nem a tûzfalad blokkolja?
FrostBite
Üdv

Lenne egy kérdésem.
Ismét el akarok kezdeni warhammerrel játszani, feltelepítem a dvd-rõl és amikor indítom kiírja, hogy a patch kliens nem tudja elérni a "patcher-goa.prod.sig" fájlt.Na most én utánna jártam, hogy ilyenkor elvileg nem elérhetõek az eu szerverek.Most is így van , vagy a telepítésnél szúrt el valamit a telepítõ ?

1000 köszönet a segítségért
Amennyiben Core szerveren játszol, akkor automatikusan PvP módba kerülsz az Open RvR területeken, valamint a scenariokban. Ezen kívül, ha bárhol máshol át akarsz kapcsolni, akkor jobb klikk a karaktered fején bal fölül, és az ott megjelenõ menüben választhatod.
Open RvR szerveren folyamatosan PvP-ben vagy.

Van 2 féle Crafting skill, ezek közül egyszerre egyet tanulhatsz meg.
- Apothecary: Varázsitalt tudsz vele gyártani (regeneráló, gyógyító, strength, willpower növelõ, stb lötyiket). Ezek általában max fél óráig hatnak, és nem adódik össze a hatásuk (pl egyszerre nem hat rád strength és intelligence növelés), viszont nagyobb boostot adnak.
- Talisman making: Talizmánokat tudsz gyártani, amiket bele tudsz rakni a megfelelõ páncélokba és fegyverekbe. Ezek kevésbé növelik a statokat, viszont tovább tartanak, akár örökké.

Van 4 féle Gathering Skill, ezek közül is egyet tudsz választani.
- Butchering: Apothecary alapanyagot tudsz kiszedni nem intelligens mobokból
- Cultivating: Növényeket termesztessz, és abból szeded ki az Apothecary alapanyagot
- Scavenging: Talisman making alapanyagot szedsz ki intelligens lényekbõl
- Salvaging: Fegyvereket és páncélokat bont szét Talisman making alapanyagra

Mindegyik skill szintje 1-tõl 200-ig terjedhet, és ahogy használod õket, úgy van esély a növekedésére, az elején nagyobb, magasabb szinteken már kisebb.
Trainerek a Tier 1 zónákban vannak és a fõvárosokban.
Itt egy link a skillek leírásáról: http://warhammeronline.wikia.com/wiki/Crafting

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Ha orvr szerveren vagy akkor gyakorlatilag pvp módban vagy mindenhol...tehát bárhol támadhatnak..ha pve szerveren vagy akkor csak az rvr területen...ha nem változtak a dolgok. persze, ha scenariokba belépsz ott is rögtön pvp van.

Craftolás nem egy nagy extra a warhammerben, campekben városokban szokott lenni pár npc akiktõl fel lehet venni ezt-azt...asszem max 2 dolgot tudsz felvenni.

érdemes utánanézni a warhammeralliance.com-on vagy van vmi wardb.com oldal is..ezeken lehet részletesebb infokat találni a craftról..vagy ott a hivatalos oldal is.

ne számíts túl sok dologra😊)
hali!!

Néhány napja csatlakoztam a WAR-hez Destruction oldalon, s pár dolog mg nem egészen világos. Az elsõ, hogy hogyan lehet pvp modba kapcsolni.
A másik, hogy hol lehet (greenskineknél) képzettségeket tanulni, vagy hogy van e olyan oldal ahol kapok valami képet a képzettségek láncolatárol. Pl. Butcheringem már van de nemtom hogyan lehetne hasznosítani.... :S
Hivatalos oldalról töltöttem le a játékot. Az autopatcher sem mûködik, mert nemtudja a warpatch.bin filet elérni. Na mindegy akkor hagyom a játékot csak gondoltam visszanézek :-)

Lehet, hogy hibásan lett letöltve. Anno én is digitálisan vettem meg, és hasonló gondom volt, 2x kellett letöltenem, mindkétszer volt sérült file, de nem ugyan az, így a 2letöltött verzióból hoztam össze egy mûködõt...
Anno digitálisan vettem meg így nincsen cd-m. Úgy emlékszem hogy anno az open bétát töltöttem le és azzal nemvolt semmi gond. Nemtudom most miért nem akarja az igazságot.

Én egyelõre azért vagyok nagyon hálás hogy tudok scre menni LotDbõl😄

Így igaz. Be se akartam logolni az elsõ pq farm után, de aztán jött 2 óra partizán akció...
Ha ügyes vagy folyamatosan bent tudsz lenni LOD-on és kis szerencsével állandó rvr-ben lehet részed. Nem lesz ez rossz rá kell érezni az ízére 😊
Szia!
A legutolsó patchet akarod updatelni. Igazából ilyen hibával még nem találkoztam. próbáltad a játék CD-rõl telepíteni és úgy updatelni?