Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont Quobo-nak meg 1000köszönet az Archmage warlord cipõért, AH-ban pont 2órával korábban bidelték felül a licitemet <#vigyor1>#vigyor1>
Fonok.Ki az a corporation?
Remegve vártuk, hogy a desy végre belockoljon majd, elkezdtünk partizánkodni. A csúcs az volt amikor 1,5 groupunk a wcot ostromló wbk healereit ledarálta, majd a kitörõ Order a maradékot legyalulta. Nagyon jó érzés volt, a "nagy" neveket puskavégre kapni😊) Sok warlord invader esett. Ezek után köröztünk a pqk között és ahol csak 2x-3x voltak többen betámadtunk. Többször volt wipe, de szerencsére éleszteni lehet😊 Majd elkövettünk 1 fatális hibát - leálltunk 1 helyen harcolni - ekkor már túl sokan vadásztak ránk. Kezdünk ráérezni hol érdemes, hol nem harcba bocsájtkozni. Futni meg felesleges mert rátok borítjuk a wcot is😊) Summa-summárum jó lesz ez....
Emiatt meg sajnálom, hogy BG nem használhat alapból kardokat mert nagyon pron néznek ki 2h kardal
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
😊 WTF <#wow1>#wow1>
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
najó...
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Szerintem most megprobaljak kihuzni Star Wars megjeleneseig a Warral es majd oda atszipkazni a jatekosokat.
Egyfelol felek hogy a Bioware a ratukmalt WarOnline-nal nem fog tudni mit kezdeni es a vegen belebukik (ebbol rendes jatekot osszehozni es visszanyerni a jatekosok bizalmat nehez lesz)
Masreszrol itt a remek lehetoseg hogy bizonyitsanak az MMO fronton.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)
Szerintetek ez mit jelent? WAR-ra fognak koncentrálni? Esetleg rendberakják amit a töketlen Mythic eddig nem tudot megoldani?
PVE mode OFF
Kivancsian varom ,ha ma pvp tartalommal is megtelik a Land of the dead az mennyit fog valtoztatni a jatekon de hogy en nem fogok reggeltol estig Pq-t farmolni az tuti.Komolyan nem ertem hogy gondoltak ezt a tartalmat egy PVP jatekba berakni.
Persze hogy nincs 1 orderes se mindenki kiváncs LoDra, én már kezdem unni más is igy lesz hidd el...
PQk érdekesek vannak jópofák, de én már azt várom amikor innen kiver minket a desy, és fordítva. Amiko ugy kell megcsinálni 1 pqt, hogy mindíg lesel a hátad mögé. Lesznek itt még jó csaták és végre a pve fanok is farmolhatnak van mit ahogy néztem.
rvr-ben és openpvp-ben balance...na olyan a büdös qrva életbe nem lesz, sose, sehol :X
Ekkora baromságot kitalálni nem tudom hogy lehetett. Kiváncsi vagyok késõbb is ez lesz-e a jellemzõ, hogy akié lotd az elvonul oda a másik realm meg mehet altozni addig. Alakul ez <#idiota>#idiota>
Rohanok haza kiprobalni az uj baltamat meg leechelni nemi targyat(mar ha Krisz atkuldte)
Utalom ezt mondani de PVE uzemmod: ON
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer