Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Valami miatt nemtudom feltelepíteni a játékot. Az auto updater folyton kiakad hogy nemtudja a warpatch.bin file-t elemezni. A setupos megoldással meg nem másol fel csomó myp kiterjesztésû filet azért akad ki. Tudtok nekem segíteni? Már néztem mindenhol megoldást de nem segített...

Jó az a pvp LOD-en, fõleg ha a másik frakcióé a zóna, így van tétje a PVP-nek, ha hibázol repülsz onnan, nincs visszaút. Monjuk az már tényleg durva volt tegnap, hogy majdnem 1órán keresztül rezeltük egymást <#wow1>

Viszont Quobo-nak meg 1000köszönet az Archmage warlord cipõért, AH-ban pont 2órával korábban bidelték felül a licitemet <#vigyor1>
rezes
Anyaztatok is tegnap mert elovettem az IB a sufnibol es ugrottam a surube azonnal😄 Dolgozzanak azok a healerek...😄

Fonok.Ki az a corporation?

Nálunk tegnap sokaknak fordult a véleménye LoD rõl negatívról pozitívra.
Remegve vártuk, hogy a desy végre belockoljon majd, elkezdtünk partizánkodni. A csúcs az volt amikor 1,5 groupunk a wcot ostromló wbk healereit ledarálta, majd a kitörõ Order a maradékot legyalulta. Nagyon jó érzés volt, a "nagy" neveket puskavégre kapni😊) Sok warlord invader esett. Ezek után köröztünk a pqk között és ahol csak 2x-3x voltak többen betámadtunk. Többször volt wipe, de szerencsére éleszteni lehet😊 Majd elkövettünk 1 fatális hibát - leálltunk 1 helyen harcolni - ekkor már túl sokan vadásztak ránk. Kezdünk ráérezni hol érdemes, hol nem harcba bocsájtkozni. Futni meg felesleges mert rátok borítjuk a wcot is😊) Summa-summárum jó lesz ez....

TDC Geronimo
Végre volt egy kis RvR land of the deaden, de valahol azt érzem, hogy RvR szempontból eléggé rosszul van megdesignolva a zóna. Remélem késõbb több RvR lesz, mert a PQ farm már most kezd unalmas lenni -.- Egyelõre abból áll a zóna, hogy ha a másik realm bejutást nyer akkor futás elõlük, nehogy véletlenül is meghalj és akkor éledhetsz a fõvárosba. Elég kiábrándító.

Emiatt meg sajnálom, hogy BG nem használhat alapból kardokat mert nagyon pron néznek ki 2h kardal

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

rezes
Bioware FTW.

TDC Geronimo
rosszabb

introducing a new ability available to all careers (which you can purchase as a Renown reward) that will make you briefly immune to all crowd control!

😊 WTF <#wow1>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

BEAST
A "coming months" olyasmi mint a soon? <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
"Many of the C&C changes you saw in the original itteration of the 1.3 patch will be making a reintroduction in the coming months, however, in smaller doses. We are taking a much more incremental approach to implementing these changes to ascertain the larger scope of impact they will have upon the play style and effectiveness of individual careers."

najó...

Szaruman
Érdekes. Remélem, h végre pozitív irányba mozdul el ez a szar 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TDC Geronimo
Producers letter

TDC Geronimo
Fasza azért hogy a reggeli maintenancet elhalasztották mostanra... Miért nem várhatott volna holnap reggelig azt nem tudom

rezes
Marc Jacobs repult.
Szerintem most megprobaljak kihuzni Star Wars megjeleneseig a Warral es majd oda atszipkazni a jatekosokat.
Egyfelol felek hogy a Bioware a ratukmalt WarOnline-nal nem fog tudni mit kezdeni es a vegen belebukik (ebbol rendes jatekot osszehozni es visszanyerni a jatekosok bizalmat nehez lesz)
Masreszrol itt a remek lehetoseg hogy bizonyitsanak az MMO fronton.

Szaruman
Kazgal, order nyerte az eventet --> Eltüntek egy napra --> Altdorf = 5 csillag --> 16 Invader Crest 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

K8P-en destro nyerte eventet -> eltüntek egy napra -> IC = 1 csillag 😊😊😊

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

http://herald.warhammeronline.com/warherald/NewsArticle.war?id=841
Szerintetek ez mit jelent? WAR-ra fognak koncentrálni? Esetleg rendberakják amit a töketlen Mythic eddig nem tudot megoldani?
s0n1c
wow vs war - <#ejnye1>
rezes
Modositanek:
PVE mode OFF

Kivancsian varom ,ha ma pvp tartalommal is megtelik a Land of the dead az mennyit fog valtoztatni a jatekon de hogy en nem fogok reggeltol estig Pq-t farmolni az tuti.Komolyan nem ertem hogy gondoltak ezt a tartalmat egy PVP jatekba berakni.

rezes
Mi is es te is tudod hogy szar a Wow, megsem megyunk oda hogy frocsogjunk.Tedd hat ezt te is es kerulj minket el

s0n1c
Én nem értem, hogy ez neked miért jó, komolyan. Még, ha igazad is lenne, de hát nincs...
Te most amúgy mirõl beszélsz?
jah, meg a remény hal meg utoljára 😄

TDC Geronimo
Eataine lock utáni fort bevonulás RvE oje :d

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Senki se beszélt most a balanceról :p

Az a röhej azt sem tudod mirõl van szó😊)

Persze hogy nincs 1 orderes se mindenki kiváncs LoDra, én már kezdem unni más is igy lesz hidd el...
PQk érdekesek vannak jópofák, de én már azt várom amikor innen kiver minket a desy, és fordítva. Amiko ugy kell megcsinálni 1 pqt, hogy mindíg lesel a hátad mögé. Lesznek itt még jó csaták és végre a pve fanok is farmolhatnak van mit ahogy néztem.

mondtam elsz*rják ezt, de senki se hitt nekem, csak szimplán le lettem nubozva 😊
rvr-ben és openpvp-ben balance...na olyan a büdös qrva életbe nem lesz, sose, sehol :X

TDC Geronimo
0 orderes RvR zónákban. Egyre jobb lesz ez a játék 😄D
Ekkora baromságot kitalálni nem tudom hogy lehetett. Kiváncsi vagyok késõbb is ez lesz-e a jellemzõ, hogy akié lotd az elvonul oda a másik realm meg mehet altozni addig. Alakul ez <#idiota>

rezes
Today, Wednesday 24th of June, the Land of the Dead has opened, and the Necropolis of Zandri is available exclusively to the winning realms for 24 hours.

Rohanok haza kiprobalni az uj baltamat meg leechelni nemi targyat(mar ha Krisz atkuldte)
Utalom ezt mondani de PVE uzemmod: ON

Eljött? Hajnalban néztem, még nem lehetett átmenni.
rezes
Eljott hat a regota vart(???)land of the dead.

Felgolos
Majd ha a másik játékon lejár az elõfizetésem majd benézek. Thx a választ.

Most az 1.3-as patchel javítottak sokat a stabilitáson, nekem ûgy tûnik, hogy nagyobb rvr-ütközeteknél is sokkal stabilabban fut a kliens. Pl. én korábban az rvr-megmozdulások alatt mindig kikapcsoltam az effekteket, ezt most már nyugodtan bekapcsolhatom akár nagyobb létszámú összecsapások esetén is. Valamelyik napon 1 fort ostrommon is voltam bekapcsolt effektekkel, az igaz, hogy megfogta a gépet, de 10-20fps között ingadozott a számláló, szerintem az átlag olyan 13-15fps lehetett. Ezzel együtt a lag is jelentõsen csökkent, ami remélhetõleg így is marad, és nem fogják az egészet elrontani egy gyengén sikerült 1.31-es patchel.....
Solo-t szerintem felejtsd el mert akkor ez nem neked való.Csak egyszer kell ráérezni arra hogy milyen raidben pvp-zve fejlõdni és már el is felejted azt hogy egyedül questelj. Én belépek és mindig sc, orvr és néha PQ-zok, de egyedül nem élvezem a játékot.Persze néha jól esik de hamar megunom.
Felgolos
Hello! A játék hogy áll?Még mindig laggol?Van értelme vissza nézni?

Solozni is csak neten lehet.

A lényeg, addig solozol kb amég a játék elgedi ( vannak olyan küldetések amiket csak csapatban, raidbe tömörülve lehet megcsinálni. Na meg amit mondtam, az mmorpg játékok nem a solozásról szólnak, bár lehet illetve korlátozottan lehet, - hanem a közösségi szerepvállalásról <#smile>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

TDC Geronimo
Miért akar valaki MMOval játszani, aki solozni szeretne? Csak én nem értem? <#fejvakaras>

Fehercsoki
Tehát úgyértem ugyanazokat meglehet csinálni(pvp kivételével) soloba mint neten?

Fehercsoki
De soloba is ugyanolyan a játék mint multiba vagy úgy van h csak az elsõ pár szint solo aztán csak mmo?

Mondhatni unalmas... és egy mmo-nak nem is hiszem hogy az lenne a lényege hogy egyedül játszon bárki is. Fõleg nem egy PVP orientált játék... Nekem szólóba tetszett az elsõ 3 órában, aztán már nem... <#wilting>

Fehercsoki
Miért az milyen?

Lehet, csak arra éppen fölösleges megvenni <#hehe>

werkfilm
de lehet egyedül játszani

Ismét visszatértünk a jó öreg laghoz
Nincs benne single player...MMO
Fehercsoki
Ebbe van single player?Mert tudom h elvileg nincs mert mmo de találtam néhány videót ami szerint van.

Zsír. Nemtudtam lehet venni AH-ba. Amugy esett sok nekem is csak eppen mindig el needelte valaki.Gondolom olyanok is akikiknek már 10x megvan! <#wow1>

Sc közben nagyon sok esett nekem is.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer