Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hetente? Egyszer irtam,hogy fussunk ossze valahol.Es nem azt,hogy gyere csupaszon es hagyd magad elverni.Egy igazi idiota vagy es meg hazudsz is.Bár en nagyobb idiota vagyok,hogy irtam neked.

Szaruman
Mondja az, aki hetente ír PMet, h farmoljuk egymást crestekért...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Latoma cheater-buggerkedesben meg mindig toppon vagy!

Köszi szépen máris megnézem õket.
Ami a rest kiírja a chatre az restell névre hallgat és itt megtalálod: http://war.curse.com/downloads/war-addons/default.aspx

A másik problémádra talán próbáld ki a healgrid-nevû addont. Nagyjából ugyan az mint a square, de talán ott már mûködik a távoli csapattársak kijelzése. Én régen azt használtam, de egy ideje square van fent nekem is.
Kösz a szarkazmust de nem ilyenre gondoltam nem is tudom miért vártam értelmes választ.
Olyan érdekelne ami mondjuk kiírja chatre hogy kit élesztek, vagy a squared helyett vmi más de képzeld tudok addon nélkül is játszani.
Van egy olyan addon ami egybõl healeli a sérült csapattársat és figyeli a ranget-t is. Csak most nem jut eszembe a neve.
De www.jatszonazaddonhelyettem.com oldalon megtalálható.
Srácok healereknek van vmilyen ultra-hasznos addon amit ajánlani tudnátok?
Régi megszokásból most a squared-et használom ami jó csak 1 bajom van vele hogy nem tudom beállítani hogy aki range-n kívül van azt halványabban mutassa, ez csak akkor történik meg ha már ráklikkeltem, és ez idegesítõ
Hát igen az a 95% attack speed csökkentés elég jó, nem is értem miért raktak bele ilyet. Mert ahogy írtad nem 2x AS növekedés hanem jóval több, de érdekes ezért senki se sír, hogy a 2x gyorsulás helyett 20x sebességgel üt a melee. Na most képzeld el WE,Choppanal mind2 fegyverébe ilyet rak mi történik.
Megy a sírés a BW meg aoe miatt + milyen nagy a sebzése. Persze melee hallgat az õ dolgairól, mondjuk szerintem melee 90%a tisztába sincsen ezekkel a dolgokkal.
Coven guild is aki elsõnek végignyomta az instát WH tartja a legnagyobb dpsnek. Mindehol írják amugy, hogy veszel 1 szar kék fegyvert és belerak AS-es talismant+ 0 ap 5 secre tali+ melee power + mellé beiszik az új APs potiból és instába 20-30% + dpst tólnak.
Ugye kövi patchbe jön single ág erõsítése minden classnál 20-30%-kal...csak MMOfps lesz a végére a játék<#hehe>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Valaki tesztelte már a Kamenra nevezetû epic talismant ami akciópontot szív el a másiktól. Elméletileg amit elszív az neked tölti, de csak fegyverbe.
Másik a védésért mostmár a fused golden c. mindig csak 2 golden c. ad és csak 1x van láda. Mind1 mennyiszer jönnek be. Talán valamelyik hotfixbe rakták bele ezeket.

Én sorcim volt. De nem igazan jatszok vele ezt mutatja hogy kb 3 honapja volt 33, nemreg lett 38 az is csak a LotD katapultozás miatt...

Egyébként az hogy choppa 2-3 sec alatt kicsinált, hát lotd soul hastes talisman stackel minden más autoattack novekedéssel. Blackguarddal probalgattam (hastened doom ugye), és mit ne mondjak nevetséges (3.4 speedes ketkezessel 0.17 secenként autoattac... gyorsabb fegyvereknél mégtöbb ugyebár), puha célpont 1, max 2 sec alatt megfekszik.

Mindenesetre én szemely szerint eljatszogattam vele, eleinte vicces volt de nem hiszem hogy ennek helye van a jatekban...

Viszont instakra jo ugyis van par uj boss amihez eleg kemeny dps kell hogy lemenjen.

És kösz a tippet.

Sokan azthiszik az alap cuccokért is rengeteg PQt meg farmolást kell csinálni új zónába. Kis idõvel és türelemmel(közbe forumozol vagy bármi mást csinálhatsz otthon)amikor kinyit a zóna oda kell menni VL bejáratához(ilyenkor mindig van legalább 1 fg aki be aakr menni. Õk megcsinálják pq-t te meg bemész és megvárod még másik oldal belockolja és invadelik az instát. Ahova belépsz oda nem tudnak támadni se aoezni. Kivárod a 30 percet és kilootolod a ládát amibe 3 zsák van mindig(max 3an afkzhattok 1 instába😊)A zsákba mindig fused golden c. van ami 2-6 golden c.-t jelent. Ezeket visszaváltod silver ankhra és kb mindent meg is vettél, legalábbis a kezdõ seteket. köppenyt+ ring set és a 2 ring set mellé + ha szerencséd van fegyvert is veszel talismanokkal.
Ennyit segítettem az ellenségnek is hátha jobb harcok lesznek és nem halnak meg olyan gyorsan.<#hehe>

Lehet, hogy félreértettem... A te sorcid csinálta ezt ?.😊)
1 detonate a tömegbe ami majdnem 100%ba garantálja a disruptot(vagy 1 chosen,BG tankra ha nincs elérhetõ tömeg), moral 1el ellökni a tankot tõle majd insta FB ami nem csinál gcd-t FBB és nova. Ez 3 sec amibe szerintem bármelyik 37es sorci belahal close quarter+ mindenféle debuff nélkül.

Azt mondanám ,hogy 1050 int és a 400 MP könnyen össze lehet szedni. Ami annyit jelent mintha 1450 inted lenne és úgy sebeznél. 400 felett azért már nehezebb +okat szerezni. Viszont a resistet és toughness-t áldoztam fel ezért ami égen csak érezhetõ, mivel sokkal hamarabb halok meg ugyanannyi hp mellett.
Mondjuk single ággal 0 aoe ponttal sebzek így ugyan akkorát RoF-fal mint elötte full aoe ággal.
Lassan fps játék lesz WOból😊)

Már csak az a kérdésem, hogy miért hagytátok?😊) Sose értettem, hogy odaáll 1 sorci és nem tudtok vele mit kezdeni. Monitoron nem lát be 180fokot mint élõbe. Kicsit oldalra kilépsz és 1, ellököd a tankját aki guardolja és healdebuff vagy cc a sorcira,2 kioldalazol és megcsinálod hátul a healerét,3 vagy 1xrûen heal debuff mellett megölöd a sorcit.😊)
Tegnap is Ariangel meg a kis csapata annyit tud, hogy rádfutnak és aoe. Szét kell menni mindenkinek ennyi az egész.
Mondjuk kicsit átvariáltam a cuccaim(1050 int és +400 MD) meg single dd-re áttértem és pld guard mellett close q. lovag debuff nélkül kicsináltam Focused mind-dal(sok hülye meg a stun miatt sír meg azt használja, de aki már FMra 1x áttért soha nem tér vissza moral 2es aoe stunra)+ FB-vel.
Eszetlenek sírnak az aoe miatt de ha bejön aoe nerf és 20-30%kal erõsítik a single ágat akkor hogy fognak sírni.
cq+ lovag auraval már löttem 4200-4600as FB(VL instába a rekordom 48xx FB-vel), Focused mind mellett + flasfire tactikaval olyan burst sebzést lehet nyomni, hogy talán tankon kívûl senki se éli túl. Ha még ezt 20-30%kal erõsítik majd lestek nagyokat.<#hehe>Majd visszasírjátok aoe-t.😊
Ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy melee is annyira felerõsödött ha 1x elér véged. Multkor lovagoltam a sivatagba és rámugrott 1 choppa, olyan 2-3 sec alatt megcsinálta a 7800 hp-mat. Fogalmam sincs, hogy mi vagy hogy proccolt neki vagy macro csítes volt, de csak néztem ,hogy mi történt...sajnos single ág hibája, hogy nincs CC... az 1etlen rootod ami van minden melee insta töri, utána meg lehet releaselni.

Azért ezt nem nevezném farmolásnak.....
Szaruman
Az 1 másodpercenként üt. Tegnap én is beleszaladtam, 650es toughness, etc, hajamra kenhetem. Kb a block az egyetlen, amire lehet építeni, ha az nincs, akkor hp 25-30%-a ugrott.

Mért? Az hogy close quartersel disastrous cascadetöl egy 37es sorcitol a 40es tankok siman kapjak a 800+ criteket FÉL SECENKÉNT....épphogy 800 feletti inttel...

😊

Hogy kell farmolni??? Egyszerû a válasz! Õlni kell õket mint az állat 😄 igaz rohadt nehéz de õk sem halhatatlanok 😉
Szaruman
Akkor fogod igazán, ha stackelik a magic powert. Állítólag 6-700 MPt lehet stackelni. Majd ha 1800-2200as PoS/RoF tickeket osztogatnak...

no igen a BW imbaságát éreztem már többször a bõrömön
Szaruman
A 'Pónidzs' nevû BW az enyém. Már kemény 29es, de szánalmasan imba. Hihetetlen, h a mythicnek mennyire fogalma sincs a balance-ról...
Mielõtt vki belekötne, a sorc is ugyanilyen imba.

ennyi 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

TDC Geronimo
Abban a hitben éltem hogy a szentlovag nevû WP a te karid, de úgy látszik tévedtem. Bár a névválasztás még mindig nem az erõsséged <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
Durva vagy. <#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szaruman
Mintha egy dirent láttam volna. Már a BWmnek is megvan 😄

rezes
Enklava WB-vel<#wow1><#mf1>

Fonok.Ki az a corporation?

Akkor annyira nem is vagyok lemaradva a 3warlordommal. Azt hittem full warlordban szaladgálsz.
Fidelt, Akamet hogyan lehet farmolni?
warlord crest az semmi<#buck>én Royal crestet farmolom ilyen karikból mint Fidel, Jenna, Akame stb.! Egyébként 4 warlordom van<#idiota>
Srácok azt lehet tudni hogy kb hány elõfizetõje van a War-nak mostanában?
Nehogy azt mondd, hogy megvan a full warlord set-ed. Nekem rr65-ön lett meg a full invader, de warlordra esélyem sincs. Amit AH-ban lehetett walordot venni, azt megvettem (akkor még azért elég jó ára volt...), kiesett egy vállas, de ez a max. Warlord crestet még esni sem nagyon láttam, elvinni meg abból a 2-3alkalomból mikor esett nem sikerült egyet sem....
vagy Royal crestet hogy kivegyem a Sovergin kesztyût!!!
Fidel dobhatnál már valami warlord cuccot<#beka3>Bár nekem már nem kell de a Gildben elfél a warlord cucc <#idiota><#vigyor1>
Az a gomb arra szolgál hogy egybõl elteleportál a warcampre, ha elnyomnak egy rally callt. Eng game-rõl nem tudok nyilatkozni mert még én sem tartok ott, de a játék élvezhetõsége, játszhatóság nagyon sokat fejlõdött a kezdetekhez képest, én specc nagyon élvezem. 1 tanács: nem tudom hogy csináltad de ha csak questeltél lvl 6ig akkor naná h meguntad, told a pvp-t úgy sokkal élvezetesebb.Technikailag is sokat javult a játék, már jobb az fps ratingem pl.
szerk.: ja és mi az a gomb a minimapnál bal alul ami ugyan olyan, mint a scenario joinoló, csak más színû? Illetve azon és az új "csapatszervezõ" UIn kívül észre kellett volna vennem bármi egyéb jelentõs újítást? 😊
Na, lejött a kliens, elcsábított a sötét oldal, megnéztem a choppát, tetszik 😊 Viszont level6ig bírtam egy nekifutásra, sajnos szerintem végérvényesen túltöltöttem már magam MMOkkal. Nem a WAR hibája ez. Fellõttem pár napja a WOTLK trialomat is de még egy mobot se öltem meg, semmi kedvem nincs ott se elkezdeni kvesztelni/grindelni. En nagyon élveztem annó a WARt. Persze ez valószínûleg azért lehetett, mert a csigatempómmal és a minimális befektetett idõmmel közöm se volt az endgame tartalomhoz amirõl nagyon rosszakat írt mindenki. Ez amúgy még mindig megállja a helyét? Továbbra is laggos az endgame és továbbra is az aoe visz mindent a melee meg sz*pik? Vagy ezek a dolgok megváltoztak már végre? És milyenre sikerült a Land of Dead?
nem hasznalok tuzfalat, viszont van routerem, lehet ott kene allitanom valamit

Tüzfal?

tudom, termeszetesen eu oldalra regeltem be, visszaigazoltam az emailt, mindent ugy csinaltam ahogy kell...warhammer eu oldalon be tudok menni, de a jatek nem enged be:-/ koszi, hogy probalsz segiteni, de mar letoroltem idegessegemben^^

Ha ezek után még mindig nem megy, meg kellene nézni, hogy hová regisztráltál, ugyanis az usa reggel eu kliensbe (fordítva sem) nem fogsz belépni soha az életben, bár ez majdnem minden mmora igaz...
Amúgy tényleg nem egyszerû belépni a játékba, mert közben rengeteg buktató van, amin elvérezhet egy magadfajta nem túl felkészült játékos. Pl. ott vannak a legváratlanabb idõben felbukkannó szerver karbantartások amik alatt nem lehet belépni, és errõl sajnos csak 1-2helyen adnak tájékoztatást. Pl. a kliens indításánál, igaz nem 24es betûmérettel de kiírják, hogy xy idõpontban nincs szerver. Számomra meglepõ volt, de még a hivatalos oldalon is írnak errõl valamit, erre azért már én sem számítottam....
TDC Geronimo
Én be tudok <#rolleyes>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nemcsoda, hogy kihalt jatek, ha meg ezt sem tudjak megoldani, hogy mindenki be tudjon logolni a jatekba...

Ajjajj, csak nem bántott a csúnya ork bácsi??
legpocsekabb jatek amivel valaha is talalkoztam, meg belogolni sem lehet ebbe a hanyadekba, ennyit errol

rezes
Tudod ha a naplopo lovagod nem sundorogne allandoan a nyomomban hogy a kiutott royal cresteket leninjazza biztosan jobb lenne a gearem.
<#mf1>
Egyebkent meg ezert a beszolasodert az altalad balcsin elfogyaszthato alkohol mennyisege kozelit a nullahoz.

Ahogy már korábban minden gyógyítók Gyógyítója, a healerek példaképe, etalonja megmondta: ha nincs guárd nincs híl<#mf2>
capaszabi
Hali! Eladnám accountom, 32es BO van rajta Azgalon, ha jól emlékszem. +bónusz CE-s egéralátét. Ajánlatokat PM-ben, bocsi ha vkit zavartam ezzel.

De ráérsz. Inkább olvasd el az IB fórumokat aztán végre tanulj meg játszani a tankoddal, ne nekem kelljen mindig tankolni, te NOOB.
(küldtem egy százas zsepit<#hawaii>)
rezes
Nincs guárd

Kulonben is minden ujsagot kivittel hogy mar irogatsz?<#mf1>