Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
A másik problémádra talán próbáld ki a healgrid-nevû addont. Nagyjából ugyan az mint a square, de talán ott már mûködik a távoli csapattársak kijelzése. Én régen azt használtam, de egy ideje square van fent nekem is.
Olyan érdekelne ami mondjuk kiírja chatre hogy kit élesztek, vagy a squared helyett vmi más de képzeld tudok addon nélkül is játszani.
De www.jatszonazaddonhelyettem.com oldalon megtalálható.
Régi megszokásból most a squared-et használom ami jó csak 1 bajom van vele hogy nem tudom beállítani hogy aki range-n kívül van azt halványabban mutassa, ez csak akkor történik meg ha már ráklikkeltem, és ez idegesítõ
Megy a sírés a BW meg aoe miatt + milyen nagy a sebzése. Persze melee hallgat az õ dolgairól, mondjuk szerintem melee 90%a tisztába sincsen ezekkel a dolgokkal.
Coven guild is aki elsõnek végignyomta az instát WH tartja a legnagyobb dpsnek. Mindehol írják amugy, hogy veszel 1 szar kék fegyvert és belerak AS-es talismant+ 0 ap 5 secre tali+ melee power + mellé beiszik az új APs potiból és instába 20-30% + dpst tólnak.
Ugye kövi patchbe jön single ág erõsítése minden classnál 20-30%-kal...csak MMOfps lesz a végére a játék<#hehe>#hehe>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Másik a védésért mostmár a fused golden c. mindig csak 2 golden c. ad és csak 1x van láda. Mind1 mennyiszer jönnek be. Talán valamelyik hotfixbe rakták bele ezeket.
Egyébként az hogy choppa 2-3 sec alatt kicsinált, hát lotd soul hastes talisman stackel minden más autoattack novekedéssel. Blackguarddal probalgattam (hastened doom ugye), és mit ne mondjak nevetséges (3.4 speedes ketkezessel 0.17 secenként autoattac... gyorsabb fegyvereknél mégtöbb ugyebár), puha célpont 1, max 2 sec alatt megfekszik.
Mindenesetre én szemely szerint eljatszogattam vele, eleinte vicces volt de nem hiszem hogy ennek helye van a jatekban...
Viszont instakra jo ugyis van par uj boss amihez eleg kemeny dps kell hogy lemenjen.
És kösz a tippet.
Ennyit segítettem az ellenségnek is hátha jobb harcok lesznek és nem halnak meg olyan gyorsan.<#hehe>#hehe>
1 detonate a tömegbe ami majdnem 100%ba garantálja a disruptot(vagy 1 chosen,BG tankra ha nincs elérhetõ tömeg), moral 1el ellökni a tankot tõle majd insta FB ami nem csinál gcd-t FBB és nova. Ez 3 sec amibe szerintem bármelyik 37es sorci belahal close quarter+ mindenféle debuff nélkül.
Mondjuk single ággal 0 aoe ponttal sebzek így ugyan akkorát RoF-fal mint elötte full aoe ággal.
Lassan fps játék lesz WOból😊)
Tegnap is Ariangel meg a kis csapata annyit tud, hogy rádfutnak és aoe. Szét kell menni mindenkinek ennyi az egész.
Mondjuk kicsit átvariáltam a cuccaim(1050 int és +400 MD) meg single dd-re áttértem és pld guard mellett close q. lovag debuff nélkül kicsináltam Focused mind-dal(sok hülye meg a stun miatt sír meg azt használja, de aki már FMra 1x áttért soha nem tér vissza moral 2es aoe stunra)+ FB-vel.
Eszetlenek sírnak az aoe miatt de ha bejön aoe nerf és 20-30%kal erõsítik a single ágat akkor hogy fognak sírni.
cq+ lovag auraval már löttem 4200-4600as FB(VL instába a rekordom 48xx FB-vel), Focused mind mellett + flasfire tactikaval olyan burst sebzést lehet nyomni, hogy talán tankon kívûl senki se éli túl. Ha még ezt 20-30%kal erõsítik majd lestek nagyokat.<#hehe>#hehe>Majd visszasírjátok aoe-t.😊
Ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy melee is annyira felerõsödött ha 1x elér véged. Multkor lovagoltam a sivatagba és rámugrott 1 choppa, olyan 2-3 sec alatt megcsinálta a 7800 hp-mat. Fogalmam sincs, hogy mi vagy hogy proccolt neki vagy macro csítes volt, de csak néztem ,hogy mi történt...sajnos single ág hibája, hogy nincs CC... az 1etlen rootod ami van minden melee insta töri, utána meg lehet releaselni.
😊
Mielõtt vki belekötne, a sorc is ugyanilyen imba.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Fidelt, Akamet hogyan lehet farmolni?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
<#mf1>#mf1>
Egyebkent meg ezert a beszolasodert az altalad balcsin elfogyaszthato alkohol mennyisege kozelit a nullahoz.
Fonok.Ki az a corporation?
(küldtem egy százas zsepit<#hawaii>#hawaii>)