Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hittem ezt a 10%ot nem lehet majd észrevenni, de érezhetõen gyorsabb a mount.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Még emlékszem rr6xen annihilatorba rohangáltam ugyanis conqueror nem volt mert fortot se tudtunk bevenni. Token rendszer óta meg ahogy 40es vagy kb conquerot ki tudod váltani és utána max invaderbe lehetsz, mert feljebb nem elérhetõ. A 2 set között meg nincs nagy különbség amitõl 1ik kari erõsebb lenne mint másik ugyanabból a classból. Röviden itt a casual is 1 jó cuccba van a HChez képest amiket meg én olvastam Aion-ról ott meg nem egész errõl van szó. Ott a casual lesz a töltelék akiket lehet instant ölni.😊
Amugy minden MMO fram/grind, különben ki játszana vele hosszú ideig?<#hehe>#hehe>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Ha jól emlékszem valam Abyss pontokat kell farmolni és abból lesz az über gear" - warba mit csinálsz? rp-t farmolsz, hogy felvehesd a magasabb szintû cuccokat, amit ugyanúgy farmoltál tokenekbõl etc...
"minden amivel sebez kb. heali magát" Mese habbal. 😊)
Elméletileg single ágat erõsítik mindenkinél + a CC immunitás = megint melee lesz a trónon.
Gondolom sokan felhördülnek, de majd 1 olyan choppa/WE vagy bármelyik melee akik új talismanokba vannak és új cuccokba úgy átgyalogolnak rajtad, mintha ott se lettél volna. CC immunitással nincs kite...
Amugy megemlítem itt, hogy attól még tudsz castolni, hogy action barod szürke.(leggtöbb esetbe tovább szürke mint ameddig az effect tartana és csak szürkének látod, de már aktív minden)Order szívott WE miatt több mint fél évig és akkor az volt a balanced, most kicsit ti is szívjatok WH miatt és csak azt tudom idézni amit nekem írtak amikor WE OP volt: Erre lett kitalálva, hogy megöljön.... ja, hogy 0% esélyed van túlélni?😊L2P
Kicsit szemetszúrt nekem ez a zealot téma amit itt említesz. 3 dolgot említek neked amit nem 1x eljátszottak velem miközbe távolrol röhög rajtad.😊1, Transference(mondjuk ez az 1 spell elég arra, hogy sok játékost megöljön). 2, 100 ft-re insta stun. 3, 100 ft-re silence + minden amivel sebez kb heali magát és ez lenne 1 healer class. amugy shamy ,dok se különb.
Már csak az a kérdés melyik MMOba van balance?😊), mert szerintem 1ikbe sincs.
Szemely szerint orulok hogy maradsz, varunk t2-ben ahol a ganksquadunk jarorozik csak hogy szokjak a destrosok.
Fonok.Ki az a corporation?
Ami kulonosen "tetszett":
"This should help break up the "I get CC'd at the beginning of a fight and there is nothing I can do about it" issues."
Avagy: balanszolni nem tudunk, ezzel azert majd kicsit jobban erzitek magatokat.
Egyebkent volt szerencsem talalkozni ezzel a jelenseggel, WH betamad, kiszurkul az action barom es leut rolam 7k+ hp-t ugy, hogy egy healt el nem nyomtam.
Orvendetes, hogy atgondoljak az AM/shaman dolgait, de azert a legelcseszettebb mastery treevel meg mindig az RP/zealot paros buszkelkedhet.
Hogy ne sirjanak, kapnak buff stackelodest, kb. sz.rt ernek vele. 😛
A tobbit inkabb nem kommentalnam, latszik, hogy nem nagyon tudnak mit kezdeni a jelenlegi RVR contenttel, hogy erdekesebb legyen.
Nekem holnap jár le az acc., és még nem tudom mi legyen, legyen-e hosszabbítás. Múlthéten volt néhány jó rvr összecsapás, de ez a hét, eddig nem nyûgözött le. Nem nagyon élveztem a pvp-t. SC-k nagy része is egy nagy 0volt. Volt egy praag sc ahol 3full grp-ra voltam egyedül healer Jolta-Quoboo banda ellen.... Nagy élmény volt. Vagy a másik véglet amikor low level, szürke destro jön be és 0kihívás, unalmas farm az sc.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Sajnos altdorfban csak 62 VPig jutottunk de lesz ez még jobb is:😊
Viszont erdekes hogy este 6-kor 600 online orderes volt amibol 97 volt lvl 40 es kb.2-300 jatekos volt T1-T2-ben.Gondolom ezek nagy resze a 14 nap miatt visszatero ember ,ugyhogy kivancsi leszek a jatekosszamra ha veget er az ingyenidoszak.
Konnyen elfordulhat, hogy benezek en is a 10 nap freere 😊 (persze ez nem fenyegetes 😊 )
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
A piramishoz meg ugyebár nem kell glyph csak egy kicsit ásni meg jelekre ráállni, a bosst meg még csak meg sem kell ölni simán kikerülöd és bemész.