Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Na meglett végre gr37 \o/

Azt hittem ezt a 10%ot nem lehet majd észrevenni, de érezhetõen gyorsabb a mount.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Terawatt
LaggHammer 4Ever!-by:Torolelyne Laaaggh 😄

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Akkor jol emlekeztem, hogy meg mindig bugos. Mondjuk nem jellemzo, hogy leszedegetnek magukrol, foleg ha 8 masik debuff kozott kell keresgetni. 😄

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

TDC Geronimo
1.3.0b note végérõl : "* Transference: The effect from this Tactic can no longer be right-click removed. "

Látod ez 1 nagy tévedés...ugyanis WOba pve-bõl jön a legjobb cucc LV+TotVL amihez 0 rp-t kell gyüjteni, 0 játékost kell megölni...ez 1 pve játék aki még nem jött rá.😊
Még emlékszem rr6xen annihilatorba rohangáltam ugyanis conqueror nem volt mert fortot se tudtunk bevenni. Token rendszer óta meg ahogy 40es vagy kb conquerot ki tudod váltani és utána max invaderbe lehetsz, mert feljebb nem elérhetõ. A 2 set között meg nincs nagy különbség amitõl 1ik kari erõsebb lenne mint másik ugyanabból a classból. Röviden itt a casual is 1 jó cuccba van a HChez képest amiket meg én olvastam Aion-ról ott meg nem egész errõl van szó. Ott a casual lesz a töltelék akiket lehet instant ölni.😊
Amugy minden MMO fram/grind, különben ki játszana vele hosszú ideig?<#hehe>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

BEAST
Mindennek vannak gyengebb vagy rossz oldalai, lineage 2nek ez a vegtelennek tuno pve grindeles es az idegesito % alapu craftolas volt, pvpben viszont nincs parja.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Én nem játszottam vele, csak forumon hasonlították hozzá. Amugy rengetegen áradoznak Aion-ról, de 1-2 ember leírja az árnyékos oldalt is.

Én is olvastam errõl de én nem tudtam magamról leszedni, de azt se merem mondani, hogy véglegesen, mert ebbe a játékba bizonyos bugok vissza-vissza térnek valami csoda folytán. Lehet legutolsó hotfixbe megint le lehet szedni...ki tudja?😊)

<#eljen>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

BEAST
voltam prophet is -.- Soot, voltam warcryer is, ami a legjobbabb az osszes kozul 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

na igen, fogadjunk nem volt support karaktered😛

BEAST
Az a vicc hogy nem is szamitott -.- mert igy is szorakoztato volt mindenkinek. Viszont mar 45os a gladiatorom! 😄

TDC Geronimo
Mondjuk ahogy nézem ez a plusz majdnem 1 hónap se volt elég, hogy az új mechanikát is beletegyék shamannak/AMnek... Kb ugyanaz maradt, mint volt még a régi PTSen. Ehhez kellett idõ? -.-

reméljük, hogy kárpótol;Ð ám balance ott se volt, sõt... 😊

"Ha jól emlékszem valam Abyss pontokat kell farmolni és abból lesz az über gear" - warba mit csinálsz? rp-t farmolsz, hogy felvehesd a magasabb szintû cuccokat, amit ugyanúgy farmoltál tokenekbõl etc...

BEAST
Ha hasonlitana az l2hoz az endgame akkor a vilag legjobb jateka lehetne... miota mmokkal jatszom nem volt sehol mashol annyi hihetetlen jo pvp elmenyem mint ott.

A transference bugot kijavitottak mar? Regebben le tudtad magadrol szedni a debuffot jobb klikkel.
"minden amivel sebez kb. heali magát" Mese habbal. 😊)

Ezzel nem tudok mit kezdeni, de azzal sem, hogy rögtön az elején kaptam egy cc-t, amibõl csak a ressurect gomb hozott ki... Másik esetben megkaptam a cc-t, túléltem de a party nem kapot egy deka healt sem, így egybõl kihaltak. Nem hiszem, hogy a kevesebb cc ártana a játéknak, de majd meglátjuk. Én azt mondom, jobban esik ha leütnek, de közben azért még tudtam tenni valamit az egész ellen, tudtam healelni a csapatom, esetleg mozogni/elfutni, mint az, hogy állok és nézek, és az egymás után kapott cc-tõl mozdulni sem tudok.
Amiket én olvasgattam aion-ról abból az derül ki, hogy jó az egész csak az endgame valami advanced lineage2. Röviden ultra grindfest. Ha jól emlékszem valam Abyss pontokat kell farmolni és abból lesz az über gear, minél többet farmolsz annál jobb gear, valami leneage a négyzeten. Én sajnálom pedig jól van megírva + szép is, mondjuk forumokat olvasgatva balance ott sincs.😊)

Most átestek a ló másik oldalára ezzel a CC immunis dologgal, patch után eljön a melee kora megint. Megismétli magát a történelem.(mint régebben a resist stack)
Elméletileg single ágat erõsítik mindenkinél + a CC immunitás = megint melee lesz a trónon.
Gondolom sokan felhördülnek, de majd 1 olyan choppa/WE vagy bármelyik melee akik új talismanokba vannak és új cuccokba úgy átgyalogolnak rajtad, mintha ott se lettél volna. CC immunitással nincs kite...

Azt nem tudom ki mit ért a balanceon, mert ugye mindenki szeretne az õ karijával megölni mindenki + akiket megölt azok is szeretnének megölni mindnekit. Ebbõl lesz a sírás a forumon, hogy xy OP, mert õ nem bírtam megölni.
Amugy megemlítem itt, hogy attól még tudsz castolni, hogy action barod szürke.(leggtöbb esetbe tovább szürke mint ameddig az effect tartana és csak szürkének látod, de már aktív minden)Order szívott WE miatt több mint fél évig és akkor az volt a balanced, most kicsit ti is szívjatok WH miatt és csak azt tudom idézni amit nekem írtak amikor WE OP volt: Erre lett kitalálva, hogy megöljön.... ja, hogy 0% esélyed van túlélni?😊L2P
Kicsit szemetszúrt nekem ez a zealot téma amit itt említesz. 3 dolgot említek neked amit nem 1x eljátszottak velem miközbe távolrol röhög rajtad.😊1, Transference(mondjuk ez az 1 spell elég arra, hogy sok játékost megöljön). 2, 100 ft-re insta stun. 3, 100 ft-re silence + minden amivel sebez kb heali magát és ez lenne 1 healer class. amugy shamy ,dok se különb.
Már csak az a kérdés melyik MMOba van balance?😊), mert szerintem 1ikbe sincs.

rezes
"folytatjuk a harcot a goldsellerek ellen" sokaig ez volt a legfontosabb hir, amit a jatekkal kapcsolatban elmondtak nekunk a fejlesztok.
Szemely szerint orulok hogy maradsz, varunk t2-ben ahol a ganksquadunk jarorozik csak hogy szokjak a destrosok.

Fonok.Ki az a corporation?

Engem pont az ellenkezõjérõl gyõzött meg, szóval befizetek ismét. Eddig mindenkinek a cc-vel volt a legtöbb gondja, most legalább ezzel is kezdenek valamit és remélhetõleg jobb lesz tõle a játék. Pozitív, hogy vezetõváltás után, viszonylag rövid idõn belül kijönnek valamivel, amiben a közösség által legjobban kifogásolt dolgokat próbálják orvoslni. Ez nálam jó pont, mert eddig inkább csak fostak a fejünkre, és mentek a maguk feje után, a hülyébbnél hülyébb ötleteikkel... A balance meg egy olyan érdekes dolog, amivel soha senki nem elégedett, de egyben a legnehezebb dolog eltalálni azt. Ennek ellenére azt mondom, hogy itt akkor sincs olyan mint sok más mmoban, hogy az aktuális op classokkal felálló csapat ellen nincs esélyed. A war-ban pont az a szép, hogy rákényszerít a csapatjátékra, és ha azt jól csinálod akkor van sikerélmény. Sokan azt felejtik el, hogy nem 1v1ben kell nézni a balance-t (itt nem rád gondolok) és sírni, hogy xy class jobb nálam, nem tudok vele mit kezdeni. Mindig lesz olyan akivel 90%hogy nem tudsz mit kezdeni, hacsak nem egy vérpistike aki nem tudja kijátszani az adott classt, de mondták neki, hogy az nagy op ezért azzal játszik, mégha bénán is.... A másik, hogy war-on kívül nem sok mmo van kint ami pvp-ben felvenné vele a versenyt. Ott a daoc ami sokak szerint máig a legjobb és kész. A koreai termékek nekem nem jönnek igazán be (Lineage, AION) nem szeretem ezt a nyálas manga stílust.
Lassan lejar a 10 ingyen nap, gondolkoztam rajta, befizessem-e, de ez a level meggyozott, hogy folosleges. 😛

Ami kulonosen "tetszett":

"This should help break up the "I get CC'd at the beginning of a fight and there is nothing I can do about it" issues."
Avagy: balanszolni nem tudunk, ezzel azert majd kicsit jobban erzitek magatokat.
Egyebkent volt szerencsem talalkozni ezzel a jelenseggel, WH betamad, kiszurkul az action barom es leut rolam 7k+ hp-t ugy, hogy egy healt el nem nyomtam.

Orvendetes, hogy atgondoljak az AM/shaman dolgait, de azert a legelcseszettebb mastery treevel meg mindig az RP/zealot paros buszkelkedhet.
Hogy ne sirjanak, kapnak buff stackelodest, kb. sz.rt ernek vele. 😛

A tobbit inkabb nem kommentalnam, latszik, hogy nem nagyon tudnak mit kezdeni a jelenlegi RVR contenttel, hogy erdekesebb legyen.

TDC Geronimo
1.3.0b a héten PTSen és soon (ebben a hónapban) Liveon.

Jah, nekem is hasonloak az emlekeim. 😄

BEAST
A random zerg szervezo kiraly? :d Legalabbis amikor meg jatszottam es valahol zergeltek a destrok szinte biztos volt hogy o vezette :d

Abból 4félekéépen szerintem én írtam ide a nevét, de sajnos sc-n nem nagyon van idõm megnézni a pontos nevét, általában megdolgoztat rendesen ha összefutunk...<#wink>
TDC Geronimo
Qovbo. Így hívják, mert már láttam leírva ötféleképpen itt kb 😄

rezes
Hat pedig maradnod kene ,hiszen mi lehet annal nagyobb elmeny hogy healeled a hatsomat mikozben a barsonyos hangom oromtelin sikkangat a ventrin<#buck><#vigyor1>

Hát azt tekintver hogy anno nem egyszer eljátszotta a destro oldal azt hogy szinte veszteség nélkül kinyirtuk az összes orderest utána meg levipeoltunk az NPCken az is szép ám😊

Beiktatták ezt a 10napos toborzási programot, de szeritnem nem jókor. Az egy dolog, hogy javult a játék, kevesebb a lag, jobban fut a kliens, de annyi és olyan minõségû frissítés nincs még a játékban, ami tartós eredményt hozna az elõfizetõi bázis emelésében. Aki nemrég hagyta abba, az nem fogja látni a "hatalmas" fejlesztéseket és azok eredményét.

Nekem holnap jár le az acc., és még nem tudom mi legyen, legyen-e hosszabbítás. Múlthéten volt néhány jó rvr összecsapás, de ez a hét, eddig nem nyûgözött le. Nem nagyon élveztem a pvp-t. SC-k nagy része is egy nagy 0volt. Volt egy praag sc ahol 3full grp-ra voltam egyedül healer Jolta-Quoboo banda ellen.... Nagy élmény volt. Vagy a másik véglet amikor low level, szürke destro jön be és 0kihívás, unalmas farm az sc.

rezes
LoL mythic ujabb szerverosszevonast tervez.A vegen megiscsak egy szerveren lesz az osszes magyar ...meg europai jatekos..

Stonewatch fortban nem nagyon volt védõ. AOD-ból kb 3-4en voltunk ott, rajtunk kívül még max 5-10védõ lézenget, mire kaput betörte a destro, azok nem is éltek. Mi próbáltunk felmenni a legfelsõ szintre és onnan csipegetni, de egy láthatatlan fal sajnos ebben megakadályozott.....
Szaruman
Nekem viszont meglett az invader cuccos. És leraktuk egy félpuggal az enklava WBt, ami nagy eredmény 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Nekem tetszett, ráadásul végre úgy sikerült destronak eljutnia altdorfba hogy szervezés volt mogotte nem vegigzergeltunk mindent. És 2bõl 2 sikeres fort is olyan dolog amit idotlen idok ota nem lattam azgal destrotol.

Sajnos altdorfban csak 62 VPig jutottunk de lesz ez még jobb is:😊

deari;D

TDC Geronimo
nemigazán, belülrõl jött :d

rezes
Tegnap jo volt az Altdorf ostrom.Lattam sokakat akik abbahagytak es gondolom a 14 nap miatt visszatertek,mindenesetre a frusztralo ostrom befejezes ellenere voltak jo pillanatok az ostrom alatt.
Viszont erdekes hogy este 6-kor 600 online orderes volt amibol 97 volt lvl 40 es kb.2-300 jatekos volt T1-T2-ben.Gondolom ezek nagy resze a 14 nap miatt visszatero ember ,ugyhogy kivancsi leszek a jatekosszamra ha veget er az ingyenidoszak.

malav sokat törted rajta a fejed mi?😊

TDC Geronimo
ratyion 😞

odahát 😊

Hova, Aionozni? 😊 Lehet, mondjuk jo volna kiprobalni elotte, csak egyelore meg nem foglalkoztam vele.

szeptemberbe jössz? :o

BEAST
Malavval kezdtunk csopa'kat, jol elbohockodok meg egy hetig :d

Visszatertem en is a 10 ingyenes nap erejeig, egyelore nem erzem azt, hogy hosszabbitani kene. <#rolleyes>

Már megerte, hogy jatszottam ezzel a jatekkal, ha ennyire megmaradt bennetek hihetetlen bolcsessegem 😊
Konnyen elfordulhat, hogy benezek en is a 10 nap freere 😊 (persze ez nem fenyegetes 😊 )

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

Mivel a 2x2setes ékszerekrõl beszéltem, ahhoz azért le kell menned egy párszor lairbe ha ki akartad váltani. 12+2 Silver-ankh +x mennyiségû scarab (ez nem lényeges, bõven összejön annyi)kell hozzá. Lairekbe így durván 5x kellett lemenned, hogy ki tudd venni õket. Ugye akkor ez azt jelentette, hogy 3volt elérhetõ, mivel bugos volt 1pq, ezért ez 15lair látogatást jelentett+15pq farmot minimum, abban az esetben ha nem kellett menned segíteni a klántársnak, mert neki xy glyph éppen hiányzott (mindig kellett menni.....). Ezt így összeszámolva elég sok idõt kellett lent tölteni, és összeszámolve ez órákat vett igénybe, és nyugodtan nevezhetjük farmolásnak..
Hát azért az órákat farmolni erõs túlzás, lairbe menni meg amugy is felesleges hacsak nem akarod nagyonnagyonagyon azt a fegyvert .
A piramishoz meg ugyebár nem kell glyph csak egy kicsit ásni meg jelekre ráállni, a bosst meg még csak meg sem kell ölni simán kikerülöd és bemész.

Nézõpont kérdése, de majd biztos megint lecigányozol mert azt mondom, ha elõbb tudom ezt, akkor nem szopok napokig azokkal az unalmas pq-kal, meg lairekkel, hogy ki tudjak váltani 2x2-es ékszer set-et. Ez egy pvp játék, de lod nagy része egy idióta pve farm lett, órákon át kell farmolni a pq-kat, hogy be tudj menni egy lairbe, hogy ott majd megölj 5perc alatt egy bosst, és ezt minden lairben ismételd meg 5x (akkor még csak 3 volt elérhetõ egy bug miatt). Amúgy a létszám opcionális, mert 6fõ esetén nem is kell fent várakozni, lehet haladni az instába, mert ha nincs szerencséje a támadó félnek akkor kb 95% hogy szívni fognak, 3ember tuti kiveszi a lila zsákot, következõ alkalommal õk kiszállnak a rollból és a másik 3 embernek is megvan a lila zsák+mellette jön egy kis potya renown is.
TDC Geronimo
<#hehe>