Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvileg megy a testszerver, nekem még tölt újabb 110mb-ot. Hamarosan lent van.
TDC Geronimo
?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

werkfilm
új kaszt spelljei szép effektek nagy helyet foglal

TDC Geronimo
1.3.0ról 1.3.1re 700mb? oO

Na de elég az off ból, valaki esetleg tudja mikor lövik fel a WAR tesztszervereket? Patchelni már lehet, kb. 700mb szedett le nekem elsõ körben.
Nem arról van szó, hogy mit hozol össze, engem asmonál az zavart amikor üresjáratban a karaktered (férfi) egyik kezét csípõre rakja+popsi enyhén beriszál és valami idétlen kombinációban csinálja ezt, amit csak bizonyos csoportokra jellemzõ. Nem velük van bajom, de a karim hülyén nézett ki, fõleg úgy, hogy egy én ezt egy igazi gonosz karakternek szántam, kinézetét is úgy alakítottam, és így mindennek lehetett nézni, csak gonosznak nem... Elyosnál ez egy mellkason öszerakott karban kimerült, nem tartottam zavarónak. De mondom, nem ezen múlik, hogy egy játék jó vagy nem, csak hát én ezen pl. kiakadtam, és ha valaha belevágok az Aionba, akkor határozottan elyos oldalon fogom tenni a fent említett problémák miatt <#wink>
s0n1c
Langyi karaktert minden gameban össze lehet hozni, ez csak a játékostól függ 😄D
endgame-be nem igazán találsz " prüncögõ kutyákat/malacokat " max balaurokat amik inkább "alienek"re hasonlítanak kis túlzással... amúgy ha érdekelnek az endgame set-ek amik nem rózsaszín kislányos etc... akkor nézz utána kicsit a külföldi fórumokon, oldalakon.. warral elég sokat játszottam kineveltem jópár karit, a scenariokat valószínûleg semmi nem fogja felülmúlni, de a lagg/fps nem igazán tett jót nekem... a "meleg jegyek" inkább az elyos férfi karakterekre igaz ^^ bár nézõpont kérdése... szvsz "wow"verõ pff minden új mmora ezt mondják ami kicsit jobban van reklámozva... ez egy faszság, meghát nem azért játszik az ember egy mmoval merthogy az wow-verõ, talán azért mondják mindre, mert már unják a wowot?! :o

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Nem olvastam még át rendesen a patchnote-ot, ezért kérdezném, hogy a 2.rámpa csak keepeknél vagy fortnál is lesz? A keepre utaló részt megtaláltam, de a fortot nem láttam (bár lehet ott volt az is csak elkerülte a figyelmemet).
AION-ról annyit, bétát néztem tényleg brutálisan jól össze van rakva, nagyon erõs motor van alatta. Nagy tömegben pvp-t nem sikerült megnéznem nem volt türelemem/idõm felhúzni a karakterem lvl25ig. Az biztos, hogy bár mennyire is próbálták itt néhányan erõltetni, hogy nem annyira keleties stílusú, azért erõsen érzõdik rajta, hogy honnan jött a game. Nem hozom fel a rózsaszín bubikat mert azt már sokan elõtték elõttem <#wink> , de pl. nekem elsõ ránézésre az asmo pasik mozgáskombinációja erõteljes "meleg" jegyeket hordoz magán, bár valószínûleg ezért választanak sokan nõi karaktert (azok viszont brutálisan jól néznek ki). A rózsaszín, libafoszöld színû ruháktól nem voltam elájulva (tudom van festék), nekem már sok volt mondom ezt úgy, hogy a warban egy ff am-et terelgetek, és ugye itt is voltak igen érdekes szinösszeállítású ruhák. Viszont ha valaki mindezeken túlteszi magát, meg tudja emészteni a prüncögõ kutyák mészárlásást, a vérnyulakat és a többi érdekes lényt, az nagy valószínûséggel egy nagyon jól összerakott játékot fog kézhez kapni. Én szívem szerint maradnék a warban, de ha a többség lelép, szerverek kihalnak, akkor én is megyek prüncögõ kutyákat/malacokat ölni...
PsyhoApu
Kaptam 10 napot a WAr-ba, hátha visszatérek. Nem tudom ki hogy van vele, az utóbbi pár hónapban elég jól alakult a dolog, sanszos hogy megújítom az elõfizumat.
Mondjuk az is igaz, hogy én Warhammer rajongó vagyok, rengeteg könyvem van otthon a témában.

http://kutyuszoba.blog.hu/

TDC Geronimo
Ha van aktív accod nézd már majd meg test servert. Lõhetnél pár képet az új city PQról meg a 2. rámpáról keepeknél. Ja meg az is érdekelne, hogy ez "Significant performance improvements have been made to the game’s animation system." érezhetõen jobb lett-e nagyobb tömegbe, ahol kismillió effekt van

Kedvedért megnéztem mass pvp-s aoin videot youtubeon és kb mint a diafilm + a lag miatt nem tudták megütni a többiek, gondolom ide-oda teleportált.(nehéz számokat mondani, de szerintem még nagyon sokan se voltak) War-ba olyan 300+ harc felett hal meg a szerver. Kiváncsi leszek aoin hogy kezel 300 feletti harcot amihez cpu kell igazán, hiába a gpud.
Hát hogy milyen ölõ lesz nehéz megmondani, de vannak ott buktatók is(WO-ra is ezt mondták). pld szerintem minden MMOt a casualok tartanak el. Na most az én olvasatomba ha megölnek pvpbe buksz pontokat, casual meg mindig bukni fog mert cuccba eleve lamarad + nem szervezett a nagy hc guildekkel szembe akik szerintem majd letarolják a többit mint a tekegolyó a bábukat a pvp területeken, talán erõs szóló kariknál más lesz. Ne felejtsük, hogy valószínû aoinba is nem fõidõbe pughadseregek mozognak majd és war-ba mindenki tudja mi az a pug wb. Ezt erõsíti meg bennem a daoc szerû pvp amit mondasz. Ott fg-pal a cc-k miatt simán kicsináltál 3-4x több pugot is.
Másik nagy hátránya, hogy van mana. WOnak ez a nagy elõnye hogy itt nem kell várni vagy üldögélni mint daoc-ba vagy wowba, nem tudom aionba hogy oldják meg. Majd min fél év után kell nyilatkozni, hogy milyen jó az endgame farm,balance stb, mert lehet aoinból is visszamennek wowozni warozni vagy 1 új játékba, mert ugye mindenki azt nézni, hogy amelyik karival játszik mind1 milyen béna vagy hülye neki mindent le kellene tudni verni.<#buck>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Attól tartok, hogy ezzel már elkéstek, Aion már most 2 hónappal megjelenés elõtt is lazán kezel lag nélkül akkora tömeget mint War 3fps-el, teszi mindezt gyengébb gépen.
Miközben mindenki arról beszél, hogy Aion így meg úgy wow-ölõ lesz, attól tartok hogy inkább a war amúgy sem túl fényes karrierjét töri derékba. Kb ezerszer közelebb van a Daoc szerû pvp-hez mint a war maga, ami azért lássuk be vicces, és picit szomorú is.
Aki eddig azért nem ment vissza wow-ba, mert az open pvp jobban érdekli mint a scriptelt bossok az most már válthat. Tartok tõle hogy nemsokára már csak kizárólag azok maradnak akiket tényleg a Warhammer univerzum tart itt, és nem az hogy más játékban még ennyi open world pvp sincs.
TDC Geronimo
Én is meg arról is, hogy mennyivel megy majd jobban a game olyan környezetbe, ahol kismillió effekt van.

Jah, ezen mult, hogy elofizetek-e. 😉
A patch mindenesetre biztato, majd varom a beszamolokat a varos ostromokrol, ha kijon. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

TDC Geronimo
Látom sikerült megragadni a lényeget <#hehe>

Bug Fixes

* Chat: Corrected an issue where typing ‘^^’ would only result in ‘^’ being shown in chat.

<#taps>

TDC Geronimo
Szerintem mindenki így van vele. Ezzel jön majd a rég ígért 2. rámpa. City siege revamp végre meg sok kis apró fix amit régóta kellett volna már csak most nagy a nyomás ugye ideje végre valamit kiadni. "Significant performance improvements have been made to the game’s animation system. " Erre meg nagyon kíváncsi vagyok, mert az fps esések javarésze a rosszul megírt anim rendszer miatt volt. Mikor 50 fpsrõl ment le 10re úgy hogy 4 bw aoezta a szarjait ott tudni lehetett, hogy a gáz azzal van.

Részemrõl jobban örülök egy ilyen patchnote-nak mint valami új contentnek. Bár nem tudom, hogy ez hogy van azoknál, akik hónapok óta folyamatosan játszanak.
TDC Geronimo

Szaruman
404 - Not Found

lementette vki?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TDC Geronimo
hmm leakelt 1.3.1es note. Úgy látszik most, hogy jönnek az új MMOk elkezdték felkötni a gatyát és ténylegesen a hibákat próbálják javítani? Mik vannak 😊

Nekem is windows 7-en fut a játék, simán megy rajta.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Bandee
nem 64 bit, max 2g-t lehet neki címezni, ergo legyen szabadon 2g ram a játék indulásához. gpu-t nem nagyon terhelni, alsó kategória környéke (8800 gt, stb) elég neki. prociból viszont 2 magos az alap, és szinte csak ez befojásol teljesítményt, nem a gpu. ram-ból meg ha xp 3g min, vista/win7 4g aztán kényelmes. grafikai beállítások meg minden nyílván gépre szabja, rengeteg szájbarágós elemzés volt ebbõl, mindenki találhat nyelvére valót is, csak ne ferdítsük a valóságot ...

korábban használtam, és jóval kevesebb erõforrást zabált mint a vista és gondom sem volt vele.
köszi majd megnézem
TDC Geronimo
Elindul, miért ne indulna? 😊 1-2 progi van amivel még gondok vannak (pl punkbuster) de ezen kívül minden fut 7en, ami ment vistan. Nincs vele semmi gond. Csak ajánlani tudom a 7est mindenkinek.

Valaki próbálta már windows 7-el a játékot? Elindul egyáltalán?
Más játékoknál észrevettem hogy jobban fut win7-el mint vistával, ezért érdekelne
ha lassan egy éve nem sikerült csinálniuk semmit vele akkor szerinted?😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Na, tegnap sikerült megcáfolnia engem a játéknak, mert The Maw fort ostromnál sikerült leesnie ilyen 2-3 FPS-re úgy, hogy közben mindenkit úgy láttam körülöttem, mintha állnának. Valamit gyorsan kéne kezdeni ezzel a szerverrel...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

4 giga van nekem is, igaz a videókarim csak 8800GT de még elviselhetõ a minõség illetve mondjuk úgy hogy nem megy a játékélmény rovására de majd 1-2 helyen fejlesztem a gépet 😄
Egyetertek. 4GB RAMmal, uj videokartyaval eloszor nem tapasztaltam nagy valtozast, aztan alaplap+proci csere kovetkezett, es sokkal jobb lett. Persze ra lehet arra is fogni, hogy az ujabb lap+proci jobban meghajtja a videokartyat meg a memoriakat, de azert ennyivel biztos nem. Sz.r a mythic fele engine. 😛

TDC Geronimo
Procit nem tudom mennyit használ, de nagyon sok számítást a GPU helyett az csinál, mert ilyen szarul van megírva. Szal ezt nem mondanám, hogy nem kell neki proci. A lényeg, hogy hulladék az engine akárhonnan nézzük és lehet bármilyen géped 😄

A RAM számít neki igazából. Nekem 8 GB van, fastest framerate-en úgy 10-15 FPS-el viszi a nagy fort ostromokban a lord fightot. Viszont ahogy néztem, a memória használat nem nagyon megy 50% fölé sosem, szóval valószínû 4 GB is elég neki.

Procit alig zabál a játék, abból nem kell durva.

Sajnos a szerver lagjét semmiképpen sem tudod kiszûrni semmilyen brutál konfiggal, ahhoz a goának kéne valamit alkotni.

Én a 2custom settingset használom. Az egyikben karakter animáció+effektek a legyorsabbra vannak téve, árnyékok kikapcsolva, lightmaps+alatta a másik opció kikapcsolva, fû bekapcsolva (mert sokat dob a tájon 😄) és full efektek bekapcsolva. Nekem ez így szinte minden szituációban használható, több wb összecsapása esetén sincs gond. Ha esetleg nagyon belassul (inkább fort ostromkor fordul elõ) akkor a második custom beállítások ugyan ezek, annyi a különbség, hogy kicsivel csökkentve van a látótávolség, és az összes effekt ki van kapcsolva. Sokat javult a helyzet, mert korábban pl. egy Praag sc effektek nélkül is leesett 18alá az fps, ez most full effektekkel sem fordul elõ.
TDC Geronimo
Jobb ha hozzászoksz 😊

Értem akkor nem én éreztem rosszul. Persze sokkal jobb gépet nem akarok most ennél, viszont nem lenne célszerûbb akkor RVR-eken csökkenteni a résztvevõk számát, illetve korlátozni?
Persze tök jó lenne ha egy igazi csatában lehetnénk annyian ahányan akarunk csak így hogy kb 10fps-el megy elég élvezhetetlen a dolog. 😞
Ott van az a csuszas castereknel is, max. nem vetted eszre. Egyszeruen sz.rul irtak meg a combatot; bar a megjelenes ota azert sokat javult. Tobb szaz embernel azert durvan leesik az fps, szerintem hiaba veszel Paksot otthonra.

Hali srácok,
Mostanában kicsit melee dps karival játszom healer után és mintha azt vettem volna észre hogy szinte mindig van egy kis lag. Elnyomom a skillt és kicsit elcsúszva aktiválódik, nem vészes de észrevehetõ. Rosszul látom?
A másik hogy a mai napig érdekel hogy mégis milyen gép kell ehhez a játékhoz hogy élvezhessek egy igazán nagy csatát úgy h nem folyik ki a szemem a kis fps-tõl. Bár patch óta sokat javult de ahogy te írtad 3-400embernél mekkora az fps?
TDC Geronimo
Nem kell ahhoz annyi ember. 2 wb is elég már, hogy laggoljon meg repdessenek az emberek mindenfele.

rezes
Jah tegnap a MAW ostromnal lord leolese utan elfelejtett lockolni a zona ugyhogy az IC ostrom elmaradt.
Egyebkent picit talan laggmentesebb a jatek de azert osszeszarja magat a goa szerverparkja egy nagyobb akcional.kb 3-400 ember egy zonaban mar kicsit laggoltat de meg jatszhato(nem ugy mint regen)

Fonok.Ki az a corporation?

Mi ujsag az uj patch ota? Erezheto nemi valtozas?

Casus Mortis ami teljesen magyar, de vannak magyar játékosok elszórva az elitebb guildekben

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

Forrest Tomee
Karak Eight Peaks-en van magyar orderes társaság?

Eladó 60 napos GC 6500forint . érdeklõdni , alkudni ( 😊 ) PM-ben
Lassítani lehet ezután is.
Aoe nerf nem hinném, hogy sokat. Viszont CC immunity miatt bomb groupok nem hinném, hogy ugyan olyan müködõképesek lennének. CC immunity meg egyértelmû melee buff 10 sec alatt jobb choppa healer-rel a seggedbe is kinyir, ha meg 2 melee dps van 10 sec alatt 2 healert is kicsinálnak, mert ugye ellökni,lekötözni,kite,lassítani,stb nem lehet.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TDC Geronimo
1.3.0b szerdán. Kiváncsi vagyok RvRbe mit fog számítani ez a kis aoe nerf meg a CC immunity timer változtatás, de szerintem nem sokat -.-

rezes
Tegyel minden energiat az elulso elharitopajzsokra

Fonok.Ki az a corporation?

1Stabilizátort raktál bele? Ha igen, tegyél bele többet.
Üdv Kéne segítség apothecary ba.
Miért van az hogy felhúztam 46 ra a skillt és berakok 25 ös maint meg stabilizatort és csak a vial az ami lvl 1 es és azt írja ki tuti betörik?
Hogy húzzam fel 50 re a skillt?