Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
AION-ról annyit, bétát néztem tényleg brutálisan jól össze van rakva, nagyon erõs motor van alatta. Nagy tömegben pvp-t nem sikerült megnéznem nem volt türelemem/idõm felhúzni a karakterem lvl25ig. Az biztos, hogy bár mennyire is próbálták itt néhányan erõltetni, hogy nem annyira keleties stílusú, azért erõsen érzõdik rajta, hogy honnan jött a game. Nem hozom fel a rózsaszín bubikat mert azt már sokan elõtték elõttem <#wink>#wink> , de pl. nekem elsõ ránézésre az asmo pasik mozgáskombinációja erõteljes "meleg" jegyeket hordoz magán, bár valószínûleg ezért választanak sokan nõi karaktert (azok viszont brutálisan jól néznek ki). A rózsaszín, libafoszöld színû ruháktól nem voltam elájulva (tudom van festék), nekem már sok volt mondom ezt úgy, hogy a warban egy ff am-et terelgetek, és ugye itt is voltak igen érdekes szinösszeállítású ruhák. Viszont ha valaki mindezeken túlteszi magát, meg tudja emészteni a prüncögõ kutyák mészárlásást, a vérnyulakat és a többi érdekes lényt, az nagy valószínûséggel egy nagyon jól összerakott játékot fog kézhez kapni. Én szívem szerint maradnék a warban, de ha a többség lelép, szerverek kihalnak, akkor én is megyek prüncögõ kutyákat/malacokat ölni...
Mondjuk az is igaz, hogy én Warhammer rajongó vagyok, rengeteg könyvem van otthon a témában.
http://kutyuszoba.blog.hu/
Hát hogy milyen ölõ lesz nehéz megmondani, de vannak ott buktatók is(WO-ra is ezt mondták). pld szerintem minden MMOt a casualok tartanak el. Na most az én olvasatomba ha megölnek pvpbe buksz pontokat, casual meg mindig bukni fog mert cuccba eleve lamarad + nem szervezett a nagy hc guildekkel szembe akik szerintem majd letarolják a többit mint a tekegolyó a bábukat a pvp területeken, talán erõs szóló kariknál más lesz. Ne felejtsük, hogy valószínû aoinba is nem fõidõbe pughadseregek mozognak majd és war-ba mindenki tudja mi az a pug wb. Ezt erõsíti meg bennem a daoc szerû pvp amit mondasz. Ott fg-pal a cc-k miatt simán kicsináltál 3-4x több pugot is.
Másik nagy hátránya, hogy van mana. WOnak ez a nagy elõnye hogy itt nem kell várni vagy üldögélni mint daoc-ba vagy wowba, nem tudom aionba hogy oldják meg. Majd min fél év után kell nyilatkozni, hogy milyen jó az endgame farm,balance stb, mert lehet aoinból is visszamennek wowozni warozni vagy 1 új játékba, mert ugye mindenki azt nézni, hogy amelyik karival játszik mind1 milyen béna vagy hülye neki mindent le kellene tudni verni.<#buck>#buck>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Miközben mindenki arról beszél, hogy Aion így meg úgy wow-ölõ lesz, attól tartok hogy inkább a war amúgy sem túl fényes karrierjét töri derékba. Kb ezerszer közelebb van a Daoc szerû pvp-hez mint a war maga, ami azért lássuk be vicces, és picit szomorú is.
Aki eddig azért nem ment vissza wow-ba, mert az open pvp jobban érdekli mint a scriptelt bossok az most már válthat. Tartok tõle hogy nemsokára már csak kizárólag azok maradnak akiket tényleg a Warhammer univerzum tart itt, és nem az hogy más játékban még ennyi open world pvp sincs.
A patch mindenesetre biztato, majd varom a beszamolokat a varos ostromokrol, ha kijon. 😊
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
* Chat: Corrected an issue where typing ‘^^’ would only result in ‘^’ being shown in chat.
<#taps>#taps>
lementette vki?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
köszi majd megnézem
Más játékoknál észrevettem hogy jobban fut win7-el mint vistával, ezért érdekelne
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Procit alig zabál a játék, abból nem kell durva.
Sajnos a szerver lagjét semmiképpen sem tudod kiszûrni semmilyen brutál konfiggal, ahhoz a goának kéne valamit alkotni.
Persze tök jó lenne ha egy igazi csatában lehetnénk annyian ahányan akarunk csak így hogy kb 10fps-el megy elég élvezhetetlen a dolog. 😞
Mostanában kicsit melee dps karival játszom healer után és mintha azt vettem volna észre hogy szinte mindig van egy kis lag. Elnyomom a skillt és kicsit elcsúszva aktiválódik, nem vészes de észrevehetõ. Rosszul látom?
A másik hogy a mai napig érdekel hogy mégis milyen gép kell ehhez a játékhoz hogy élvezhessek egy igazán nagy csatát úgy h nem folyik ki a szemem a kis fps-tõl. Bár patch óta sokat javult de ahogy te írtad 3-400embernél mekkora az fps?
Egyebkent picit talan laggmentesebb a jatek de azert osszeszarja magat a goa szerverparkja egy nagyobb akcional.kb 3-400 ember egy zonaban mar kicsit laggoltat de meg jatszhato(nem ugy mint regen)
Fonok.Ki az a corporation?
Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Miért van az hogy felhúztam 46 ra a skillt és berakok 25 ös maint meg stabilizatort és csak a vial az ami lvl 1 es és azt írja ki tuti betörik?
Hogy húzzam fel 50 re a skillt?