Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Shining way és eataine határán volt és senki nem mondta, hogy bevettük a fortot annyian 😄

Amúgy meg gogo praag, megy az order zerg! <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem fogom közzétenni, Beast megnézheti 😊 Lehet itt erõsködni, de nekem ez nem volt célom és most sem az, elküldöm neked is 😊
0Fritz0
A Mythic már megint elbaszta, ennyi.
Te meg beszólsz azoknak, akik egy szóval sem verték erre a nyálukat.
Menj és verd ki.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Na de hol a kéééép?😄

HiHi ok😊 BC-röl nincs, ez Shining Way volt 14 emberrel 3 warband order ellen, ennyi maradt belölük. Bocs a minöségért...
BEAST
Kepet!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Nem, mi arra vagyunk "dicsõ"-k mikor 2 fgvel teszünk helyre 2 wbt <#ravasz1>

TDC Geronimo
Még jóhogy van mögötte, mivel ez a game a csapatjátékról szól :p

Tudom hogy idegelõ de mi most errõl egyáltalán nem tehetünk hogy Destro fölény van az Azgalon szerintem aki magyar játszik Destro oldalon nem transferelt hanem itt kezdte eleve. Az hogy most ez van az peh hidd el én sem élvezem a zergelést.
Itt szerintem nem csak a gear a lényeg. Ha valaki ismeri a kariját símán lehet vele pug csapattal is gyõzni. Egy a lényeg mindenkinek azt kell csinálnia amire a kariját tervezték nem mást!
TDC Geronimo
Egy biztos. Rajtad jól szórakozom ;>

én is tudom hogy rossz azon az oldalon játszani ahol kevesen vannak de az a gond hogy sc-ben is gyenge az Order pedig ott limites a létszám
TDC Geronimo
Jó hogy mondod megyek is! Szólok még pár havernak jöjjenek ide destro oldalra <#hehe>

rezes
Hat Karak Azgalon tartjuk meg magunkat ugyhogy ha barkinek kedve van a jatekhoz szivesen latjuk.
Bar ahogy Rangas irta jelenleg eleg nehez helyzetben van az order, mert a Mythic sikeresen berugta azt az ongolt hogy eyg destro zergelt szerverre engedettt destro transfert, ugyhogy jelenleg ugyanolyan destro steamroll van mint eddig csak nagyobb letszamban.

Fonok.Ki az a corporation?

TDC Geronimo
Hát most erre már nem akarok mit írni 😄

Szaruman
Lol...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TDC Geronimo
Mondjuk 1 év alatt megtanultam warba, hogy az order sose csal, sose zergel. Amit elérnek skillbõl érik el, míg a destro csak exploitolni meg zergelni tud 😄

A rohattak 😞

TDC Geronimo
Értelmes hozzászólás. Sok értelme van ilyen faszságokat beirogatni. Mást se látni csak ezeket mindenhol. Mit csináljon az a fél aki túlerõbe van? Logoljon ki és ne játsszon annak ellenére, hogy õ is fizeti a játékot? Jézusom... néha gondolkozzatok már el miket irogattok 😄

Úgynézki a k8p-nek vége,15étõl transferelni lehet a Nornra vagy a Eltharionra. Hol van nagyobb magyar közösség order oldalon? Lennénk úgy 2 tucatnyian😊
TDC Geronimo
ma megnéztem pár keepet T4be elõször a redesing óta...azt nem is tudtam, hogy a körülötte lévõ környezet is átalakult. Nagyon tetszett fõleg a praagba lévõ északi chaos keep. A keep szerkezete, megvilágítása minden nagyon ott van. A másik meglepõ dolog az volt, hogy hatalmas tömegbe is milyen jól futott a game végre. Bevallom kicsit hiányzott már <3 :d

TDC Geronimo
Akik elmennek aionozni azok már most se játszanak, mivel megy az OB is már.

USA szerverek?<#wink>
rezes
Hat en a tuloldalrol kicsit mashogy lattam...
A tegnapi nap szerintem egy nagy szar volt.1 fort lockolva,1 fort del ota bugos volt es nem resetelt, ugyhogy minden akcio stonewatchra es kadrin valleyra korlatozodott.SC-ni gyakorlatilag lehetetlen volt, olyan hogy ORVR nem letezett, mert barhova probaltunk menni ,mindenutt csak a zerggel talalkoztunk.A lag az konstans tenyezo ,bar ahogy hallottam ebben baromi nagy szerepe van a T-mobilnak is.
Jelen pillanatban oriasi hibanak erzem azt, hogy a szerverre engedtek destro oldalra is transferelni jatekosokat.Gyakorlatilag ugyanaz a destro zergblob van mint eddig volt, csak most mar ketszeres meretben.
Kivancsian varom az Aion indulasat hanyan mennek ,hanyan maradnak bar ha nagyon lecsokken a jatekosletszam akkor kivancsi leszek milyen serverekkel fognak minket osszevonni.

Fonok.Ki az a corporation?

Ezt a sok szerverleállást igazán jóvá írhatnák😞
Tegnap Karak Azgalon annyian voltunk, hogy T4-ben a lag miatt élvezhetetlen volt a játék!
Mellesleg a tegnapi 350 vs 300 már kezd warosan kinézni, csak valami cél is kéne amit ennyi ember elérhet, volt pár izgalmas rész de ez igy kevés lesz a továbbiakban, bizzunk benne átalakul az RvR és komolyabb játékélményt nyujt, talán egy két RTS-elem nem lenne rossz, most hogy a Hand of Chaost lenyomtam nagyon látszik mi minden hiányzik még. De akárhogy is lesz, én biztos maradok RR80-ig és talán pont akkor emelnek limitet. Faint lenne
Részemröl tökéletesen elégedett lennék ha vagy megkapnám a BW aoe stunját, és persze resi csökkentését, vagy vegyék el töle a francba, erre 1 év alatt sikerült rájönni.
Knight/Chosen leütés knockdown volt eddig is es szerintem az is marad, 3 illetve 2 sec pont beleesik abba hogy 3 sec vagy kevesebb idotartam.

Szoval szvsz ugyanugy le fogjak utni az egesz bandat😊

BWk meg sirni fognak (ruin and destruction).

TDC Geronimo
Épp ideje volt már. Végre nem fog egyetlen kari lestunolni egy fél warbandet hosszú másodpercekre

Szóval a stagger teljesen használhatatlan lesz mert mindenhol repkednek az aoek ezért kijonnek belole majdnem instant, ráadásul alapból hosszú az idõtartama ezért pofátlanul sokáig ad majd immunityt 😊

TDC Geronimo
"We're introducing a new effect called "Stagger". When you Stagger an enemy, they'll be briefly disabled and unable to move or take any actions, just like a Stun or a Knockdown, but with the critical difference that the Stagger will immediately break if they suffer any damage. We've gone through every player ability that's a Knockdown or Stun, and have done one of two things to it: either it becomes a Knockdown (a clearly offensive tool which allows you to knock an enemy tail-over-teakettle and then beat them down) or a Stagger (which is now a clearly defensive tool to remove an enemy that you're not attacking). Generally speaking, anything that remains or becomes a Knockdown will have a duration that is three seconds or less, while Staggers will typically have durations of up 9 to 12 seconds or so, assuming they're not broken early. You'll note that I don't mention "Stun" anywhere in there, and that's correct, since we're removing it as a vague middle ground—the abilities in question will clearly and specifically be either Knockdowns or Staggers."

Haha van egy új vicces bug(nekem új), most az elõbb történt meg a csapatommal Gates of Ekrund-ban, hogy ha bementünk az orderes roomba(ammunitions akármi, de lehet nem az), akkor mindenki kapott instant kb 10(!) ignitet, pedig nem volt a környéken egy BW sem, nem hogy 10.Combat logban megnéztem, ott meg ilyenekert írkált, hogy Someone's ignite hits you for xy damage.Kezd így egyre viccesebbé válni a játék. 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

TDC Geronimo
interjú Jehh Skalskival. Van benne azért 1-2 meredek dolog.

BEAST
Sok kedvem nincs hozza, de nincs jobb.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Torzonborz
hmm mit is mondtál anno ventrin ? 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
lehetseges :o

Ams
Nyerk?

te is jössz aion-ozni? 😊

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

BEAST
Miert tennem -.-

TDC Geronimo
D&D-t még megjelenéskor próbáltam, de hatalmasat csalódtam benne. Imádtam a világot ezért is vártam tõle sokat, dehát nem azt kaptam, amit vártam. Biztos most már jobb, de a PvE meg nem érdekel 😊

TDC Geronimo
ûrös ratyi, azokat nem szeretem 😄

Dungeons&Dragons Online-nincs nagy pvp, viszont cserébe sok pve ami nagyon instanceolt, de ennek ellenére kellemeset csalódtam ebben a játékban. Jó a világ, tetszik a harc/szabályrendszer és mindent maxra húzva fullon megy+így már jól is néz ki. Nekem az utóbbi idõben idegbajt okozó WHO után, ennyi bõven elég, hogy boldog legyek....
Torzonborz
gyere EVE-be 😊

Beast nem beszólni 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Ja, elõvettem a trialokat 😄

Amúgy a 3 közül most a conan tetszik a legjobban -.-

láttam x-fire-ön már mindent kipróbáltál mostanában😄 conan,wow,war... 😄 nagyon vergõdsz :S

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

TDC Geronimo
Egyre szomorúbb leszek itt az MMOkat illetõen. Lassan lehet visszatérek az offline korszakba most úgyis jön 1-2 fasza game 😄

BFet is elhalasztották rohadjanak meg 😞

<#bdead>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

TDC Geronimo
Ja másik kedvenc meg látom a "melee megöl 20 méterrõl" eset mégdurvább lett, mert kb map másik felébõl ütnek már a melee karik... Feladom :s

Bandee
k8p-n is bõven van akció (szintén a kora reggel és délelõtt kivételével)

Karak Azagalon elegen ahoz, hogy minden tierben menjen valami akció szinte egész nap(délelõtt és kora reggel kivérelével).

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Most kb hányan játszanak a játékkal?
TDC Geronimo
Még szerencse, hogy triallal néztem -.- Havernak, aki nem játszott vele több mint fél éve mondogatom, hogy mik változtak. De tegnap annyit mondott, hogy olyan, mintha 1 évvel ezelõtt játszana és valahol igaza van, mert még mindig benne vannak vagy visszajöttek azok a hibák, amik megjelenés óta itt vannak. Kezdve az animációk beragadásától a lagon át egészen odáig, hogy minden lófaszba elakadsz megint. Pedig ezt 1.2 után úgyahogy megcsinálták, de most megint minden szarba bele lehet akadni -.-