Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jatek kozben beszedett nyugtatok szama megelozi az orszag teljes lakossaganak osszfogyasztasat, es kurvara nem orulok amikor whine miatt nerfelik a karaktereimet, ugyanakkor 1 eves bugokat nem tudnak kijavitani, sot meg ujabbakat kevernek a jatekba.
Buszken gondolok Eltheriornra a botporgeto Archmage-re,Setorinara a cimbalmos goblinra es termeszetesen az egesz Angels Of Darknessre.Szeretem amikor az FG-nket 2 WB destro zergeli szarra,szeretem azokat akik szerint White Lionnal jatszani OP, szeretem a 20 perces destructionos zonalockokat,szeretem a jatszhatatlan laggos unbalanced szervereket ,szeretek egy PVP jatekban elbaszott PVE instakbol felszerlest farmolni,de legfokepp azokat szeretem akik szerint Karak Azgalon nincs destro zerg.
Itt elek Azgalon ki tudja meg meddig.Az SC-kben meg mi vagyunk a csaszarok es igen is nalunk el ciganyFidel a csiterbugger haverjaival!!!
Laghammer Bugline, en igy szeretlek???????
Fonok.Ki az a corporation?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Azgalon épp egy pötty destro fölény van de csak épp annyira hogy a "túltápos" order karaktereket ellensúlyozza <#beka2>#beka2>
Tegnap rekordot döntöttek 210-en voltak egy idõben egy szerencsétlen váron... <#taps>#taps>
Van most valami kiegészítõ lebegtetve a jövõben? Én a Land of the Dead elõtt nem sokkal hagytam abba, az jó?
Jah a klán sikeresen atjött,csak a tabardot nemtom, hogy milyen szinbe volt,alig használtam😊
Nornon most nagy az élet Kortez vezeti a népet,már fortig jutottunk,pedig nagy a destro fölény. Ilyen még jaték kezdete óta nem volt hogy reggel 9kor mentem scbe es azóta vegülis nemsok rvrhez sikerült ellovagolni😊
Az oroszlanom megelozi az elso utesemet, es nem orulok amikor a benak sirasa miatt tovabb nerfelik a classomat.
Buszken gondolok Harrahra a szerver harmadik legjobb White Lionjara, Akamera, Hortra.Szeretem a Pounce-t, a Leonine Frenzy-t, es a Bloodfist Greataxe -t.Itt elek a destrozerg sziveben.1v1 ben mi vagyunk a csaszarok, es igen is minket kovetnek a vilag legjobb cicusai.White Lion ,en igy szeretlek!
Most olvasom, ez a szerver is kipusztult :S
Sikerült átvinni a guildet?
Milyen most a game? kb. fél éve nem játszok, jobb lett vagy ugyan olyan...javitgattak vmit?
Üdv
Dzsihad
Fo erenyunk a szervezettseg es hogy majdnem huek vagyunk a papahoz.
Ket fo erenyunk...
Varunk
Már várom a Dark Winggel a találkozást!😊
Egy szó: BenX - Mindent elárul.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Egy szó: BenX - Mindent elárul.
Sajnos orderbe a nagy része salak akár healerrel néztem akár dpsként, Valószínû, hogy a vezetõ egyéniségek hiánya miatt. 1xrûen nincs összejáték, mondjuk hülyékkel nehéz is.(scbe bementél és pld egymagam voltam healer és szétment a 12 ember 4 groupba+ 1-2 szóló..😊Guardolt sorci mellé odamegy BW és aoezik,tankot ütik,stb. Pedig olyan szépen el tudná repíteni a tankját, a sorcit meg heal debuffolni,silencelni..de bw is meg sorci is csak nyomogatják a gombjukat. Helaerként amikor játszottam mindig az volt az érzésem, hogy a BW-k olvasták forumokon=vagy destroból jöttek át), hogy pbaoe-t kell nyomni és mindenki meghal és jön 3 choppa bw meg befut közéjük,ccnélkül csak pbaoezik és csodálkoznak, a legjob amikor rezz után fut vissza közéjük.<#hehe>#hehe>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Viszon tenyleg nagyon ugyes engi, szerintem a legjobb a szerveren (a frissen jotteket nem szamitva, roluk meg nem nyilatkozok mivel meg nem volt ido megfigyelni oket).
A héten lesz még több 1v1 majd szólok mikor de kicsit késöbbre tesszük majd hogy az rvr-ne zavarjon be. Tessék többen megjelenni orderek, mi ott voltunk vagy 10-en order meg csak Harra.
Atjohettel volna a ventrinkre szolni, akkor visszmentem volna a pofonjaimert😄
Egyebkent jo sokan voltatok orom volt latni.(meg kozben irtam a neveket hogy kire erdemes figyelni 1v1 ben)<#eljen>#eljen>
Egyebkent jo volt koszi nektek.
Nem jo
(Ha kicsi lányom nem kavar be, 1-2 gyors 1v1-re flenézek)
Egy kérdés: ott etainben volt 1v1-ed AM-el is? Korábban próbálkoztam sorcik ellen, és a nagyok közül 1-2nevet siekrült 1v1-ben elcsípnem. Daboz vagy Quouoboo (tudom nem így hívják, de soha nem jegyzem meg.. bocsi) megvolt egy sc-n, tiszta 1v1kill volt. Zargelica rvr területen volt meg, véletlenül mert partyban voltunk, én kiszúrtam, hogy egyedül van, egyból dotoltam, csak azt nem vettem észre, hogy a többiek bementek sc-re (nem baj, így szép 1v1kill volt)
Mea culpa. mea maxima culpa.