Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Errõl beszéltem. És ezek nem csak azon az sc-n vannak. Amikor ezt tapasztalod, az azt jelenti, hogy t1-t4ig mindenkinek van abban az idõpontban.... Az új patchel érekezett, nekem is ez tett be egy kicsit.
TDC Geronimo
Mióta lett ennyire lagos fos ez? T1be alig lehet meleevel rendesen játszani meg sc-be egy körbe legalább 5* vannak akkora lagspikeok, hogy megáll mindenki pár másodpercre... Ezek nem tudnak anélkül egy patchet megcsinálni, hogy ne fejlõdjenek ugyanannyit visszafele.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hyder
nah, reinstall segített...már megy rendesen

Steam: [HUN]Feriggno

Hyder
nincs húzva semmi

most telepítem újra, de reggel óta megy a patchelés 😊

0Fritz0
Izé, a felsõ jobb. 😊
(Vedd le a gamma-t, nyúb <#bohoc>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
na pont fordítva. Felsõ kép az 1.3.1 utáni

TDC Geronimo
Errõl beszélek

elõtte

utána

nem csak itt ilyen, hanem szinte mindenhol 😞

TDC Geronimo
1.3.1 után furcsák voltak a színek a játékba és megnézegettem régebbi képeket és valóban másabb volt. Törpe kezdõn is sokkal fakóbbak a falak, mint régebben voltak. Nem tudom mit csesztek el, de eléggé silány lett a képi világ így jópár helyszínen :s

Elvileg alapból menni kellene Win7 alatt. Nekem is Win7 x64 van fent, semmit nem kellett állítanom, simán ment a WHO. Proci,VGA,RAM nincs húzva?
Hyder
Hali

kérdésem az lenne, hogy a következõ hibára tudja-e valaki a megoldást?

Win7 x64 alatt 0xc000142 -es hibával nem indul el

amiket már próbáltam:

- swapfile ki/be kapcsolás (többféle méretben is)
- BIOS ban CAS-t 2.0 ról 2.5 -re és vissza
- dx9 telepítve
- kompatibilitás xp sp2, sp3 vista sp1, sp2
- adminként futtatás

Sajnos semmi nem segített és nem nagyon találok rá megoldást

ui: ez a hiba a WAR.exe nél jöün elõ amikor a patch után indulni szeretne. a patch rendben lemegy és elindul

TDC Geronimo
Nem, de olyan furcsa az egész 😄

Monitort takaritottal? <#idiota>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

TDC Geronimo
Hm csak nekem tûnik úgy, mintha nagyobb lenne a látótávolság vagy képzelõdöm? 😄

TDC Geronimo
Megnéztem ezt az új patchet trial accal. Amit elsõre észrevettem, hogy végre kiszedték ezt az idegesítõ kamerapörgést halál után. Emiatt már n1 😄

Ja és nálam group healnél mindig elõjön ez a hiba...
Shadow Warriorom is ezt csinálja, és másnak is van hasonló gondja a klánban, de sc-ken is láttam így szaladgálni embereket. A gond az, hogy healerként amúgy is szem elõtt vagyok, destro részrõl meg amúgy is van egy jól kiépített "rajongótáborom" akik elõszerettel targetelnek engem amint meglátnak a harcmezõn, és ebben a helyzeteben nem igazán fér bele kimaradt heal a folyamatba. Ez meg túl sokszor volt.....
Nekem a sámlin akkor szokott beakadni amikor castolás kozben kiszalad a célpont rangebõl. És grouphealnél még nem láttam.

Szóval szerintem ez nem szimpla cast lag, valami mást rontottak el.

rezes
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Fonok.Ki az a corporation?

Dundikának átküldtem az elérhetõségeimet ingame mailben, azokon a címeken elérhetõ leszek. Szept26-ig él az accountom, de belogolni már nem nagyon akarok.
rezes
Azt majd en eldontom jo ,hogy ki mikor hova vonul.

TDC Geronimo
"A másik bajom az, hogy castolok végig megy a castbaron a csík, és a végén beakad, csik fullon, bot a fejem fölött és nem történik semmi"

Ez a jó kis castlag, ami több mint fél évükbe telt mire úgyahogy kijavították, de ahogy olvastam ezzel a patchel sikerült elbaszni megint. Majd fél év múlva jó lesz megint 😄

Optimalizáltabb lett a játék sokkal. Utóbbi 2-3napban voltam egy pár fortres+altdorf védésen és elég szépen megy a játék. Ami viszont idegesít, az a lag. Valószínûleg csökkent, ezt melle jobban tudja mert én healerrel korábban is csak a durva lagokat érzékeltem. De ami mostanában elég gyakran van, hogy 2-3secre megáll a játék, utána meg vagy élek vagy nem. Nem a gépemmel van a baj, a szerver fos. T2-T4tierben egyidõben jött elõ, ezt klánon belül tapasztaltuk. Ezek miatt nagyon sokszor haltam ki, volt hogy várvédésnél kint találtam magam az ajtó elõtt a destro tömegben, mert ezalatt a 3sec alatt úgy értelmezte a program, hogy én kimentem a kapun... SC-n mikor véres szemmel, hadonászva ront rám 2choppa meg a töltelék és futnom kéne, akkor megáll a kép és már nem futok sehová... A másik bajom az, hogy castolok végig megy a castbaron a csík, és a végén beakad, csik fullon, bot a fejem fölött és nem történik semmi. Ez régóta így van (talán a LOTD-es patch elõtti patchel érekezett ez a hiba) és sajnos most sem változott. Healerként erre nincs idõm, hogy 1-2cast emiatt maradjon ki, amikor destro szórja az aoe-t, alig van hpja a partynak és akkor egy ilyen elõjön (amúgy elég sûrûn 10castból 2-3 is így végzõdhet..). Sokáig próbálkoztam, nem adtam fel, mindig adtam újabb esélyt a játéknak, de tegnap elég lett belõle. Noob Elthelriorn határoztlan idõre visszavonult...
Hát nem tudom, nekem eddig csak jó tapasztalataim voltak..

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Pedig jár 30 nap játékidõ ingyen, ha megveszed a játékot. Pont mint a többi MMOnál.
Amúgy ITT 2900 forint a játék és 5300 a 60 napos gamecard. Persze ez nem hivatalos viszonteladó, de paypalon árulnak ahol elég komoly minõségbiztosítás van (ha becsapnak kitiltják õket a paypalról magyarul kipusztulnak 😊 ). Én elég sokat vásároltam tõlük és mindig mindent megkaptam.
Ha megveszed a jatekot az elso honap ingyen van, mint minden MMOban.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

bocsi hogy beleszólok de a Patchet igen keményen eltolta a játék fejlesztõk! Több a bug mint valaha! Ennyit errõl...
A játék dobozosan kb 7000ft körül van, a havidíj ugyan annyi mint wow-nál, kb 12 euro.A feltöltõkártya 2hónapra szól, az 7000ft.Nem kapsz ingyenes játékidõt, de van most egy 10napos trial lehetõség, nézd meg a war-europe.com-on.

Amúgy szerintem fasza lett az új patch, érezhetõbben kevesebb a lag.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ja és igen... ha megveszem kapok valamennyi ingyenes játékidõt?
Mi a helyzet? Jelenleg mennyi game, mennyi havidíj/gamecard és mennyien vannak? Csökken-nõ a számuk vagy stagnál?

Meg szeretném majd venni mert tetszik a világ +a játék de az még odébb lesz...
Tegnap este sikerült megnéznem Altdorf ostromot. Valamit csináltak a srácok, mert a korábbinál sokkal jobban fut, az ostrom sokkal élvezetesebb, igazi harc megy a szûk utcák között. Az engine érezhetõen sokat javult, de nálam pl. gyakran történik olyan, hogy 2-3s-re megáll a kép, és utána hirtelen pörögnek a számok mintha gyorsított felvételt néznék. Gyaníthatóan, ez már a GOA 486DX2-es erõmûvekbõl kíszitett szerverparkjának köszönhetõ....
TDC Geronimo
Tényleg game hogy fut új patchel?

TDC Geronimo
armor set redesign képek

rezes
Kivancsi leszek hany embernek fogja bevenni a gyomra a koreai tipusu jatekokat.Megy a hype minden uj MMO korul,mindegyik wow veronek van titulalva es persze mindegyik kore rogton begyulik a sok veresszaju fanboi akik szerint az a jatek lesz az uber a tuti, aztan par honap mulva roppennek tovabb az aktualis hype utan.
En az utobbi idoben beszoptam par megjelenest ugyhogy varok, idom van meglatjuk kesobb milyen velemenyek lesznek az aionrol.(amikor megalkul az ottani Ruscorp akik vegiggankelik a szervert, vagy csak elojonnek azok a hibak amik nem derultek ki a jatek elejen)

Visszterve a War-ra vegre latok valami fejlodest a jatekban, legalabb is az uj patch az azt mutatja hogy probalnak valtoztatni .Mas kerdes hogy a KA-n destro foleny van, ugyhogy jelenleg a konnyitett varosostrom az csak nekik kedvez,(jon a 2 enklava premade WB aztan lepucolnak mindent a fovarosi instanceban) ugyhogy kivancsi vagyok mikor hullik el a kiralyunk, de tartok tole hogyha a patch rendesen mukodik akkor a hetvegen😄
Csak kerdes hogy megeri-e azert fizetni ,hogy a destrozerg gankeljen.

Ahogy látni lehet, sokan elmennek. Meglátjuk mi lesz,- bár az end-game nekem nem tünik túl erõsnek ott sem.

No igen szept 25 igazából karácsony környékén derül ki hogy mennyire lesz sikeres az Aion illetve mennyien maradnak.Amióta elkezdõdtek a béta tesztek 3.5 millión tolják ázsiában és ehhez még hozzájön az európai tábor is amirõl nem tudom pontosan mennyi.A legjobbakat kívánom a war-nak mert igazán jó játék és kár lenne elcseszni de nem lesz könnyû dolga sõt egyik jelenlegi mmo-nak sem lesz könnyû dolga.
Akkor ha 6v6-ot nem is, de 3v3-at majd tolhatunk <#nyes>
Én, meg bztos lesznek még vagy hárman mások 😄

rezes
Es ki fog akkor meg jatszani vele?

TDC Geronimo
Új producer's letter. Nofene év végére még a végén egész jó game lesz ebbõl 😄

köszi a választ ennél konkrétabbra gondoltam mert videót énis néztem😊majd meglássuk milesz megvalósitva ebböl legközelebb
TDC Geronimo
Kis leírás a keep redesignrõl képekkel illusztrálva.

rezes
Mondom a cimet akkor hogy hova hozasd magad taxival.Illetve te nem is annyira kellenel inkab az az uveg nedu.

Hát a tegnapi nap után én készültem, itt van mellettem egy üveg TulamúrDjú, szal estére nekem minden szép és jó lesz...
rezes
Elth ne siess.Mindjart altdorf ostrom jon remelhetoleg beverik stage 2-t is.
Nyugtato es/vagy alkohol legyen nalad.Ha erre fele jarsz hozz legyszi egy uj billentyuzetet es ha latsz az utcan egy eldobott Zerghammeres feltoltokartyat hasznald nyugodtan.Mert megerdemled...<#mf1>

rezes
Az jo gyere azgalra aztan nezz szet order oldalon.Megjobban fogsz<#alien>

Rohogok ezerrel. <#nevetes1>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

rezes
szar.Nerfelik A lionokat.Egyebkent meg ledowngradelik a varosostromokat ugyhogy warlordot mindenkinek akcio lesz.A szerveren jelenleg dessy elnyomas van ugyhogy orulok is ennek, mert 1-2 sikeres Altdorf stage II ostrom utan nem kell szarakodni a varosi instakkal.
Mythic kapaszkodik felnek az AION miatt,szeptember szerintem jelentos jatekosallomany vesztes lesz.Ha 1.1/2 -2 honappal ezelott jott volna az ujitas lett volna eselye ,de igy az AION hype elvisz sokakat.
Jojjon probaljuk meg hatha sikerul,jomagam szurkolok a WHO-nak de hat en fanboi vagyok😄

rezes
nyugi elinteztek a dessy siras miatt a petet bar ugy hallottam az egesz szarkodasnak az oka hogy a mythik csak 5 classal akar szarozni ezert a tobbirol leszoktatja az embereket.
Chosen/dok/sorci/Sh/Choppa
Kotbs/wp/bw/wh/slayer

Ha nem ez vagy akkor kiszoptal.Na megyek rerollolok egy csuzenre egy gombnal tobb nem valo nekem.Valahol van felvetel ahol nem ismernek?<#eplus2>

Inkább arról meséljetek, hogy milyen az új peccs! 😊
Már megint kiteolni akarsz, hogy a peted intézze el helyetted az ellenfelet. Nem vetted észre, hogy már a peted is utál???? Naponta hányszor van visítás, hogy már megint nem jön vissza, hiába hívod? Szerinted normális, hogy hívod, és inkább bemegy a legnagyobb destros tömegbe meghalni? Meg amúgy is mától csak neked: kishesl 1g, nagyheal 3g, hot 0.5g/tick.... <#mf1>
Nemsokára indulok haza, addig kezdj el farmolni.....