Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
* Dark Protector: This new ability allows a Black Guard to watch over an ally and gain additional hatred whenever that ally is attacked.
Szegény BGm azt hittem végre foglalkoznak majd vele, de hogy ezért az 1 fosért minek resetelik a pontokat nem vágom... 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Remeljuk hogy sikerul a jatekot vegre jatszhato allapotra patchelni ,de a jelenlegi Karak Azgalos helyzetert en szemely szerint egy forintot sem vagyok hajlando fizetni,egy ilyen hozzanemerto impotens fejlesztogardanak.
Hatalmas Bejelentes:Armorewamp, butchering skill rewamp.
A kurva annyjukat mintha ezzek lettek volna a legnagyobb problemak
Iszonyatosan szar laggos serverek(koszi GOA), bughegyek (olyanok is amiket 1 eve folyamatosan reportolunk) (koszi Mythic),unbalanced classok es unbalanced oladalak(koszi koszi)
Belefaradtunk, szuneteltetunk remenykedunk (mert ha a fejlesztoket nem is de a vilagot nagyon szeretjuk)es talan meg visszaterunk...
Fonok.Ki az a corporation?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
OMG O_O
Érdeklõdnék, h Karak-Azgal -on van-e most magyar guild?
Régen Infernum -ban voltam
Steam: [HUN]Feriggno
Warhammer fronton mi a pálya? minden okés, zakatol a game, van player stb.? Csak azért kérdem, mert elég rég logoltam be és nagy a csend. Infóhiányom van. Thx
Az új sentinel egy összemixelt szar, van benne minden, annitól kezdve invaderig. Az új conq az alap t4 set, amit a merchanttól lehet venni. Talán a DP új, de ahogy ismerem õket, az is csak vmelyik másik setnek az átszínezett változata. Úgys sok újdonságot nem látok sajna...
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
na legalább besegítenek a biowaretõl a tesztelésbe. Ennek csak örülhetünk :p
A problemaval foglalkoztak az FS-en is ,ahol valamilyen kis program segitsegevel lehetett utanajarni merre hibadzik a vonal.A mi mereseink szerint valahol Nemetorszagban van a gebasz.
Invitel nem tud segiteni, en most gondolkodom hogy valtok LAN-ra.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A medical condition involving loss of vision due to damage to the optic nerve from insufficient blood supply. People are usually aware of vision loss after waking up. AION is one of the most common causes of damage to the optic nerve. The condition may be confused with low-tension glaucoma or even multiple sclerosis.
😊
Mellesleg talan fog az Aion olyan jatekelmenyt nyujtani ami miatt visszanyeled a hanyasod...
De lehet hogy nem...
De lehet hogy gargalizalsz vele visszanyeles elott...
bejönnek az angyalszárnyak, hogy kit akasztasz rá az cska tõled függ te szerencsétlen elmebeteg :f
anti hero
V9ykn8_TZL0
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
harom csodas szo amiert erdemes jatszani a WARral
anti hero
anti hero
Vazze en eddig azt hittem hogy az csak egy mazsorettes kislany.Ment elottem porgette a kis botocskajat neha integetett a destrosoknak...
Jah hogy az egy healer karakter?...vazz mennyi healpotit sporolhattam volna meg....
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Amúgy Elthelriorn (random név rulez 😊 ) a botpörgetõ noob am, és azt hittem, hogy a héten még felnézhetek egy kicsit, és tolok 1-2sc-t, de kiderült, nem 26-ig, hanem csak 16ig volt accom....
Most jönnek a vérnyulak, a morgópockok és a több veszélyes lény, aztán majd meglátjuk, hogy merre tovább.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"