Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyen konfiggal hogyhogy ilyen felbontásban játszol? Add el az egyik vesédet és vegyél a zsetonból egy nagy monitort. 😊
TDC Geronimo
Emberek a végefelé már lagoltak de skillek nemnagyon. e8400,4gb ram 260gtx a gépem, de a különbség ég és föld. 1.3.1 és 1.3.2 rengeteget javított. Csináltam egy templates choppát. Hát valami brutálisan néz ki ez a tovl back. Asszem fel is viszem liveon 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Képek jöhetnek 😊 Milyen géped van amúgy, amivel ezt tudta produkálni? És a nagy ostromnál se volt skill lag?
TDC Geronimo
Hát csináltam 1-2 képet, de annyian voltak, hogy akárhogy álltam sehogy se fértek bele 😄

Event végén 5 csillagos keepet támadtunk. Arany táskákba conq itemek voltak, aki nem nyert táskát az conq medált kapott. Legrosszabb fpsem 15 volt de átlag 20-40 között futott. Pár hónapja kb álmodni se mertem volna ilyen teljesítményt, de így játszani teljesen más élmény 😊

Screenshotolj párat a tömegrõl, ha van kedved 😊
TDC Geronimo
focus test van ptsen akit érdekel. Elsõ keep támadásnál 200+ emberrel high beállításokkal bõven játszható fpsel és szinte 0 skil laggal ment. 1 év után végre megéltük ezt is 😊

Én jelenleg hordás vagyok ;D

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

0Fritz0
Csak lélekben. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ti mind destrosok vagytok?
😄 Igaz! 😄 Gondolom akkor engi húzott, BW aoe, IB meg guardolt valahol mellettük 😊

Biztos elveszett az engi a dzsumbujban. Mondjuk nem csoda, ki veszi eszre azokat a hulye torpeket. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Hmm akkor nem tudom, volt valami rvr videó amiben egy bw rángatta magához az embereket és nyomott valami aoe spellt amitõl mindenki dõlt kifele.😊 De lehet akkor elnéztem valamit.

BWnek nincs. AoE stunjuk van, de 1.3.2ben azt is elveszik tõlük.

Huh el is felejtettem hogy a marának is van rántós cucca, pedig marauderem van. 😄 Látszik hogy rég játszottam.
A bright wizard-nak is van aoe magához rántása ha jól tudom.

Stagger az olyan lesz hogy tovább vesz ki forgalomból de ha megütnek leesik rólad.

Dps speccelt tank és wp összehasonlítás így elég nehézkes, mivel a tankok között elég nagy a különbség, pl egy jó Ironbreakernek a közelébe sem ér.

A bubi féleségek absorbok, x sebzést felfognak, elég sok karakter számára elérhetõ.

1.3.2re konkrét dátum tudtommal még nincs de tesztszerveren már fent van.

Rántós spellt single target a white lion és marauder, aoe-t a magus és az engineer tud.

Mi az a stagger? Tank tol nagyobb dps-t 2 handeddel vagy egy wp 2 handeddel? csak azért ezt mondom mert destroval még nem játszottam.
meg néztem videót és vmi bubi féleséget toltak magukra a emberkék.
ha ne vegyem meg 1.3.2 elõtt az mennyi idõ kb? mikor jön ki az új patch?
Magamhóz rántós spellt ki tud csinálni?
Tankban itt az a jó, hogy
1. tényleg bírja az ütleget
2. pár pvp-ben hasznos tankképessége is van, pl.
challenging shout: ha nem õt ütik, akkor 30%-kal kevesebbet sebeznek az ellenfelek
taunt: ha nem õt ütik, a tank nagyobbakat sebez rajtuk
guard: egy haverra rányomod, és a fele sebzést, ami õt éri, te kapod helyette
hold the line: minden kapott sebzést felez, és a mögötte állók is kevésbé sebzõdnek (eközben nem tud mást csinálni)
3. van egy halom képessége, amivel eldobálja meg szétszórja az ellenfeleit, az poén :p Ilyet wowban talán csak a sámán tud ritkán, itt meg az összes class, van is nagy ide-oda röpködés csata közben, meg egymás lelökdösése bele a lávába :p Ez wow után esetleg újdonság lehet.
4. kétkezessel elviselhetõen dps-el
werkfilm
pedig úgy reklámozták a gamet a napszemüveges arcok hogy itt nemlesz cc ez nem lassított bohóckodás hanem háború 😛

TDC Geronimo
Stunok 1.3.2vel megszûnnek és helyette jön a stagger.

Nyugodtan tedd fel szerintem a kérdéseidet, azért van a fórum. 😊
Vannak igen stunok,knockbackek és lassító effektek, néha elég idegesítõ tud lenni 😄 Olyan magadhoz rántós spell is van mint a wow-ban a DK-nak csak ez AoE.Tankok közül a chosennel is elég szép dps-t lehet nyomni 2H fegyverrel, többivel nem próbáltam.

Áhh nagyon thx az infót. A War-ban vannak olyanok h stunnok??? Pl( hammer of justice, repentance stb...) és a tank kasztok egyáltalán nem jó dps-ek?
mert vagy blazing sun-t vagy warrior priest kezdtem volna. de, ha mindenki destro-nál van...
az 1.3.2 mikor érkezik?
de csomó kérdésem val szal nem akarok minden hüyleséget leírkálni. végén még kinéztek...
Ha destrot indítasz akkor a Karak Azgalra gyere, ott ha van kedved csatlakozhatsz a Prophecy nevû magyar guildbe ha van recruit.
Kezdésnek én a Chosent ajánlom 😉

Hááát, nagyon nagy vonalakban:

Hunter: squig herder a destrónál (pet + ranged dps), ill. talán a shadow warrior order oldalon (lövõs), vagy white lion (petje van, de melee dps).

Warrior, DK: Kb. a tank osztályok. Inkább tankolósabb jellegûek, nem annyira sebzésosztók itt.

Pala: Warrior Priest és Disciple of Khaine, bár nincs heavy armorjuk.

Druida: nincs ilyen stílusú, talán a sebzésre speccelt healer kicsit hasonlít a balance-os druidára abból a szempontból, hogy tud gyógyítani is, ha kell, de ez elég gyenge párhuzam.

Mage: Bright wizard, sorceress

Warlock: talán magus és engineer hasonlítanak még rá, inkább ilyen aoe meg dot osztályok ezek

Rogue: witch elf, witch hunter

Shaman: passz, ha encha akkor a melee dps itt olyan, ha elemental, akkor a ranged mágikus dps, ha healer akkor meg a healerek :p

Priest: gyógyítók, bármelyik.

Én a helyedben megvárnám az 1.3.2-es patchet a kezdéssel.
Tulajdonképp csak annyit, hogy hol játszik sok magyar. Order vagy destro. Meg én wowoztam egy ideig és, hogy pl meik kaszt minek felel meg. Gondolok itt bright wizard=mage és stb...
Mit szeretnél tudni pontosabban?Szerintem itt tedd fel a kérdéseidet mert senki nem fog emailben válaszolni sem msn-en. 😊

helo. vki segítene nekem pár dologban? karakterválasztás,szerver, magyarok a szervereken stb...
ha igen akkor légyszi írjatok: [email protected]
Na resubboltam, jó tudom még nincs itt az 1.3.2, de a játék nem igazán javult meg, sõt. Kicsi dolgok is zavaróak már, mert hanyagságot mutatnak, pl. hogy a tooltip még mindig azt állítja, hogy a poti buff halálkor eltûnik, holott ez már fél éve nem így van. Vagy hogy simán beragadnak a channeled animációk. Egyedül a LotD volt érdekes számomra, de az meg gondolom csak az újdonsága miatt (most láttam elõször). Elbaszott 3k huf, összességében. Szerintem persze.
TDC Geronimo
Ízlések és pofonok. Nekem talán black crag és caledor kivételével az összes tetszik.

Praag speciel nekem is tetszik, de a többi nem.Fõleg az elf területek nem, az erdõket szerintem nem jól oldották meg.Legjobban szerintem a T1-es területek sikerültek.

TDC Geronimo
Hát azon alakítgatnak folyton, de mindig lesz valaki, aki felõl jön majd a QQ 😊 A CC okozta frusztrációt és problémákat ezzel a patchel véglegesen megoldják úgy néz ki. Ideje volt

Valóban van pár kivétel, de engem is leginkább a sivatagokra emlékeztettek. Idõnként hó vagy fû textúrával, az igaz.
TDC Geronimo
Kietlenek? Szerintem az RvR zónák is egytõl egyig remek designel ellátott helyek. Fõleg praag.

Egyébként szerintem a területek a játék egyik leggyengébb pontjai, egyszerûen szerintem túl kietlenek.Nagyon tetszett az új eventhez tartozó sûrû erdõ, remélem a jövõben több ilyet fognak betenni.

A végén még játék lesz ebbõl.😊)

Mi a fene, egész ígéretesen kezd kinézni.

No és a class balance hogyan áll? :p
Mintha a közelebb esõ dolgokon is élénkebbek lennének a színek.

A végén nmég tényleg kikupálják ezt a gamét. 😊Kedvem támadt be trialzoni... + ha tetszik majd kipróbálom. bár igazán az lenne jó ha olyan lennem int a GW. Megveszed az alapjátékot aztán pedig ingyenes. Ha így lenne már rohannék a boltokba.
TDC Geronimo
Egy példa a látótávolság megemelkedésére:

TDC Geronimo
1.3.1es engine javítás is átment livera ugyanolyan állapotban 😊

Ez tényleg jól hangzik, kérdés, hogy live-ra is jó marad-e és hogy a goánál is ilyen lesz-e 😊
Ha lesz EUban is stresszteszt valaki legyen szíves és próbáljon meg benézni rá.
Bandee
nem kissé bíztatóak a commentek hivatalos fórumon 😄

TDC Geronimo
Meg itt is. Ez lemaradt 😊

TDC Geronimo
Itt van pár komment az 1.3.2es optimalizálásról.

TDC Geronimo
Tegnap csináltam, majd ma megpróbálok még párat. Ez a kép egybõl a kezdõrõl van, a portál elõtt. Jobbról teljesen eltûnt a terület, a lenti kis quest hub is át lett alakítva illetve a híd utáni rész is. A tutorial is jópofa az új érkezõk számára. Aki 1.3.1 elõtt hagyta abba wart egy triallal mindenképp nézzen rá 1.3.2 után. Ég és föld lesz a különbség a régen tapasztalt és a mostani engine között.

Bandee
na este belekóstolok én is most már pts-en 😄

TDC Geronimo
RvRbe is jól fut és ezzel az új textúra streaming cuccal meg a karakterfigurákkal variáltak. PvE területen is hajlamos volt be-beszaggatni hirtelen fordulásoknál stb, de ennek nyoma sincs már. Természetesen minden effect engedélyezve 4*es AA és 16*os AF mellett. Látótávolság is nagyobb lett. utolsó 2 patchbe kb 150%al nõtt az fpsem és rengeteget változott a motor.

Bandee
csatlakozom \o

WTB screenshots.

Azt néztem én is, hogy elég durván átalakítják a kezdõ tartalmat, úgy néz ki sok újoncot szeretnének becsábítani. Ha élesbe megy a patch tuti én is megnézem egy trial erejéig, hogy mit alkottak a kezdõzónákkal és ha tényleg megszûnt az orvr lag akkor szerintem beaktiválom az itt porosodó GCt is. 😊
Ez egy nagyon bátor lépés volt, hogy egy kezdõzónába húztak össze mindenkit. Kár, hogy az empire/chaos zónába, mert nekem a dwarf/greenskin zónák a kedvenceim 😊 Na persze ez csak a kezdõzónát jelenti azon pedig hamar túlesik az ember.

Rezes: mi a baj az "azgalos helyzet"tel?
Bandee
mit értesz az alatt mint az álom ? pve eddig is 60 fps sync miatt, de nagyobb orvr csaták (effekteket engedélyezve) ?