Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Legyél csak IB. Játék legjobban összerakott karija, tankok között abszolút best ráadásul megkapták a BGk 50%os healdebuffját is -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Összerántós taktika már nem menõ. Fél éve láttam talán utoljára még ilyen engiket/magusokat. Jó kari az engi. Ez a videó meg nem azért lett csinálva, hogy megmutassa milyen pro a srác szerintem 😊

Turret knockdown mondjuk mostantól stagger lesz hála égnek :p

Amúgy az engi tényleg ennyire szerencsétlen vagy csak a srác ügyetlenkedett? Mert így a videó alapján lövi a nagy CD-s snipe-ot, amivel lekapja 1-1 ellenség HPjának negyedét, magyarul semmit nem ér aztán valaki unalmában visszadob rá 2 dotot és bele is hal.
Level 20-as csak az engim, szóval biztos, hogy ha valamikor befizetek kezdek inkább valami mást, ha ilyen impotens a végjátékban.
Level 20on is csak a gránátozással lehetett jelentékeny DPS-t produkálni, de az meg aoe volt, amit simán kihílelt az ellen. Mondjuk CC-re egész tûrhetõ volt, de ostromoknál annak nem hiszem, hogy olyan nagyon sok haszna lenne... Bár gondolom an engi összeránt - magus aoezik taktika még mindig menõ.

Az új kaszt KotBS lenne, ha nem kéne vele twistelni, számomra egy eléggé unszimpatikus mechanizmus (bár ha jól tudom van addon, ami megoldja ;-) ). Így lehet, hogy Ironbreaker lesz a vége, amiatt úgyis mindig hisztizik a nép, hogy túl erõs... <#vigyor1>
TDC Geronimo
Ja holnap meg hozzánk, juhé 😊

TDC Geronimo
rossz topikba írtál ;>

No, beesett a második siege videó is:

forrás némi infóval a felvételrõl
ma jön US szerverekre 1.3.2. eléggé termetes patch notes

Felgolos
"a lila pandamacik mészárlása vágottszemû szárnyas karival, buzi rucikban "csodaszép" szivárvány alatt pedig nem vonz."

LOL<#eplus2>

Jeffjohnson
Sziasztok!
Kb. fél éves kihagyás után visszatérek WAR-hoz
Conan halott a lila pandamacik mészárlása vágottszemû szárnyas karival, buzi rucikban "csodaszép" szivárvány alatt pedig nem vonz.

Destro oldalon Karak-Norn szerveren van komolyabb magyar guild vagy inkább eleve külföldit keressek? Eltharionnal mi lesz? Mert ahogy olvasgattam nem túl rózsás a helyzet bár nem hinném ,hogy az utolsó En ORvR szervert bezárnák de gondoltam ti hátha többet tudtok.

0Fritz0
Hát szerintem ez nem volt 150 fõs sem de azért nyami. (fõleg a destrozerg a végén <#hehe>)
Javítgassák csak, mert eddig a WAR pvp-je jobban bejön, mint az angyalkásé. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST
Malav mindig behypol valamit, aztan elmulik 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ja, ráadásul amíg más MMOkra tettem az iméntihez hasonló mérhetetlenül gúnyos megjegyzéseket, addig az emeleti szobámban a két zárt, vastag faajtó mögött biztonságban voltam, de ezek simán berepülnek az emeleti ablakon a szárnyaikkal...!! O_o
Na látod, kellett ez neked? Téged is utolért az aionrendõrség, nemsokára kopogtatnak az ajtódon... 😊

Biztos te is meguntad, ha ennyit lógsz a fórumon.... <#vigyor1>
s0n1c
Ne ferdítsünk kérem szépen! <#ejnye1>
Tuti csak részesedést kap minden magyar IPrõl befizetett hónap után... ;-)
nem untam még meg, de ez a wart itt tulzottan behypolta malav 😄

anti hero

Csak a topikban meg ne tudják! Ma is nekiugrottak valakinek, mert megunta ;-)
Megnéztem a videót. Ha ez így megy a GOA-nál is élesben majd, akkor OMG, az egész videó alatt talán ha 2-szer láttam megröccenni 1-2 karaktert... 😊
Ha ügyesen reklámozzák ezt az új patchet, akkor simán visszahozhatnak egy csomót azok az emberek közül, akik a játszhatatlan endgame miatt hagyták abba.
na dalold el melyik a legjobb szero, hol tolod es milyen nev alatt, benezek majd
😄 hianyzik mar egy kis pvps pufogatas pokemonom meg soha nem fog felnoni lvl20 fole ;G

anti hero

TDC Geronimo
Neked ott vannak a repkedõ pokemonjaid <#ejnye1>

faszom malav belinkelsz meg egy ilyet es befizetek<#idiota>

anti hero

Kiegészítés: a 20/200 csak hasraütésszerû számok, tõlem lehet akár 5/5000 is, lényegtelen...
Amíg az általad lakott szerver közössége aktív ÉS elegen játszanak összességében ahhoz, hogy a fejlesztõnek megérje foglalkozni a játékkal addig szerintem minden rendben van. Teljesen mindegy, hogy a Tiédnek kívül még 20 másik szerveren zajlik ugyan az (WAR) vagy 200on (WOW), úgyse lesz velük semmi kapcsolatod.
A szerverösszevonások is legfeljebb ideig-óráig kellemetlenek, hosszú távon biztos, hogy az adott szerver profitálni fog belõlük.
Elég sokan mondták, hogy ha nem lesz lagfest a játék akkor visszatérnek, szóval ha az új patch tényleg beváltja a reményeket, akkor remélhetõleg most már több összevonásra nem is lesz szükség (bár írta valaki itt korábban, hogy a K8P kezd halott lenni).
Sõt, szerintem ha tényleg olyan jó a patch akkor ha adnának megint 5-10 nap ajándékot a régi játékosoknak a patch után, hogy nézzék meg, akkor akár még növekedhetnek is a játékosállomány. Mert tényleg nagyon sokan voltak úgy vele, hogy a játék nagyon hangulatos, szerethetõ és még egyáltalán nem untak rá, de az endgame lag/dc hegyek miatt nem áldoztak rá több pénzt.
TDC Geronimo
PTSrõl keep siege videó. ~250 ember és fraps ment ugye végig.

TDC Geronimo
játékosok*

TDC Geronimo
Nem tudom melyik szerveren vagy. Azgalon sose éreztem a játákosok hiányát, sõt...

Nekem nincsenek róla információim, hogy mekkora az elõfizetõi bázis. Úgy legyen, ahogy mondod, én is jelenleg elõ vagyok fizetve, nem ellene beszélek.
Csak a játékon belüli benyomásom volt az, hogy egyre az kevesebb ember, az az egyre kevesebb is csak sír, voltak most ugye ezek a szerverösszevonások is, stb, tehát mintha döglõdne. Nyilván lehet, hogy én gondolom csak így.
TDC Geronimo
Azért mert nem játszik vele milliós tömeg? Van egy 2 max 300k-s stabil elõfizetõi bázisa. Nemhinném, hogy megmentésre szorulna. Fõleg az utóbbi pár patch minõsége után.

TDC Geronimo
Miért kéne megmenteni?

Csak az a baj, hogy ez sem biztos már, hogy megmenti a war-t... Kár érte, pedig olyan kevés kellett volna neki :/
TDC Geronimo
1.3.2 benyomások egy kis blogon

TDC Geronimo
Mai US pts update

"
We have recently added server improvements to support a faster response time on combat abilities and other aspects of the game. We want for you, the players, to come out and experience these improvements first hand."

Egyre jobban néz ki ez a patch. Kiváncsi vagyok a holnapi reakciókra a test után US fórumon.

Ha megveszed a játékot kapsz egy szériaszámot és ezt a szériaszámot tudod hozzárendelni egy accounthoz. Innentõl ezzel az accounttal fogsz tudni belépni a játékba akármelyik számítógéprõl, de egyszerre csak egy helyrõl lehetsz bejelentkezve természetesen.
A játékhoz jár 1 hónap játékidõ és ennek a lejárta után kell havidíjat fizetni.
Hy , ha feldobom a gépre a gamet az csak 1 gépen használható már??És havidíjat is cak regisztrálás után kell fizetni v h van ez sose vettem még mmo-t XD

Találtam 1 játékot ami garantáltan felpörget ha unatkozol.<#buck>Big Rigs bemutató

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TDC Geronimo
Azok sentinel cuccok. Nem tudom mondjuk miért fos PvE seteket raktak rájuk egy RvR játékban :p

Amelyik medálokért aráulott az RvR setekekt lehet venni, egyébként lehet venni zöldeket renown gear merchant nevû npcktõl.

Egyébént itt a t1 2 3 4 az alapvetõen nem a gearre van hanem a területekre😊

A karakterválasztásnál a karik ugye ott a háttérben elgé jó cuccban vannak. Az a t4? És a t1,t2,t3-at hol lehet venni? meik vendornál? ameik medálokért árul?
Elado WAR ACC!
Azgal szerver Destro, 3db lvl 40 kari. WE-BG-SQ rr58-40-49
Erdeteti tulaj vok : cd key-titkos jelszo
Keress privibe.

TDC Geronimo
Csakúgy a nagy pangásba. PTSrõl order kezdõ.

TDC Geronimo
1.3.2es Grab bag

TDC Geronimo
"If they can truly bring the improvements from the PTS to the Live servers. I think this will be one of the biggest improvements ever made to this game. I was able to run with all settings on high, every thing turned on... and didn't lag one time at the Keep Defense in Riekland last night.
If this goes to the live servers, I think it will draw back more players than any change they could possibly make. The fact that the game runs well and looks good is a huge draw. Most players can put up with bugs, imbalances etc... as long as the game runs and plays well."

Bandee
potit tankomnak, amúgy mást még nem. ostromgéprõl emtom (én nem vettem, h látni láttam-e ... mivel nem tudom hogyan is nézk i😄)

Én vettem már belõle gépeket, feleslegesen. 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Egy gyors kérdés:
vett már valaha valamelyikõtök ordnance-ért valamit? Vagy eleve láttatok valaha is valamit, amit azért vettek? Tudjátok, olyan speckó ostromgépeket meg oil immunity potionokat lehet belõle venni.
Bandee
hánem is arra gondoltam 😄 de zászlót cibálhatnád a csata közepén 😛

leaderséget nem kérem vissza😊 még csak újraismerkedek😊

Bandee
jön szyl kapod a rangot majd vissza csak én emtok állítani csak inv-ben tudtam segejteni 😄

nornon ma reggel 8körül pl keepfoglalás volt. ami annó k8p-re sem volt jellemzõ. igaz 3 hónapja nem játszottam😊