Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Csak mert benéztem és látom, hogy most ingyen át tudom vinni a karaktereimet a Nornra, de lehet, hogy amikor a jövõben aktiválom az accountomat akkor már nem lehet majd transzferelni.
Amúgy miért van ez? Haldoklik a Norn is esetleg vagy csak a K8P-n vannak túl sokan? Elég változatos infókat találtam a fórumokon, van, aki azt írja, hogy lassan új szerver kéne, mert egyre több a játékos, van aki pedig azt, hogy kevesen vannak a szervereken.
K8P-n amikor legutóbb játszottam durva destru túlerõ volt. Ez a transzfer engedélyezés nem szúrta el a Nornon a balance-ot (amikor játszottam, akkor a Nornra mondták, hogy a legbalanceoltabb szerver)?
Vagy mindkettõ😊
Erre nézem, hogy US only a funkció... O_o
Komolyan mondom, ennél a GOA-nál impotensebb társaságot nehezen találhatott volna a Mythic.
Ez egy kulcsfontosságú funkció új elõfizetõk szerzéséhez és az amcsiknál 10 hónapja üzemel, nálunk meg a mai napig semmi. Ráadásul a hivatalos fórumon (azt legalább fellõtték már, sõt, már avatarok is vannak rajta, juhú 😊 ) van pofájuk másfél hónappal ezelõtt leírni, hogy vannak embereik, akik ezen dolgoznak.
Számomra teljesen irreálisan hat, hogy egy az amcsiknál lassan 1 éve mûködõ funkció bevezetésén itt hónapokon át kelljen dolgozni. Könyörgöm, arról van szó, hogy ha az én recruit-a-friendben megadott emailcímemhez aktív elõfizetés rendelõdik én kapok +1 hónapot (és ingame itemeket X meghívott után), nem bírom elképzelni, hogy ez egy több hónapos programozói kihívás legyen, pláne, hogy csak másolni kéne az USrõl.
Vagy valaki ismét úgy veszi fel a fizetését, hogy közben nem is csinál semmit, vagy simán hazudoznak.
Na mindegy, annyira nem nagy ügy, de azért engem megdöbbentett... 😊
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Hát ez nem teljesen igaz. A magassarkú plate csizma, a tökéletesen hátrafeszített gerinc mikor megállsz, a hátraszaltós 3x megpördülös nyakonvágás, a plüty plüty puííí puííí hangok folyamatosan ott vannak benne :-)
A "mangás stílus" szvsz csak nyomokban vehetõ észre, persze azért a játékban találkozhatsz igen hajatmeresztõ karakterekkel is... az xpzés 40 körül igencsak belassul, bár ezen a szinten legalább kényelmesebben el lehet ütni az idõt instákban(jó xp/az adott szintre lootok amivel könnyebben tudsz haladni), kb 8 siegen vettem részt - itt legalább megadott idõpontokban vannak (fel lehet rá készülni, nem kell a mapot lesni folyamatosan) nem úgy mint Warban ahol bárki bármikor kis partizánakcióval beninjazhat egy várat, az artifactoknak komoly szerepe van siegeknél (buffok/debuffok) amiket megfelelõ idõben érdemes használni... Engem igazából a small-scale pvp érdekel amit már 30-as szinttõl kellõképpen tudtam élvezni (amígy nincs siege, zerg sincs csak kis csapatok portyáznak abyss területén), endgametõl igazából a Dreadgion nevû PvPvE instát várom (6v6 pve tartalommal és közben a másik frackió gyepálásával, ilyet egy régebbi játékban láttam már
oN
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
anti hero
Egyelõre nem nagyon láttam túl sok perspektívát a dologban, ahogy mondtam is az endgame pvp rendszerrõl, a sok grindról amirõl beszéltek, stb. meg alapvetõen engem személy szerint taszít ez a mangás stílus, de a beszámolód alapján meglátjuk, lehet majd megnézem vkinek az accával.
Ráadásul ha jól hallom a szolgáltató se könnyíti meg a dolgukat, mert sok a crash, a sorbanállás és a goldseller/farmbot.
Nekem nagyon gyorsan unalmassá vált a játék, pedig tényleg elég pozitívan álltam hozzá az openbétához. Persze az endgame tartalmon sok múlhat.
Persze mindezt csak laikusként írom, nem Aionozok.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"Client's frame rate has drastically improved, I switched to full details and even despite of these huge numbers of players, my gaming experience was good - it wasn't possible before unless I switched all details to minimum."
"I must say that I was amazed by the performance of the game during Test event last night. There were more than 250 people involved each of the 3 keep sieges and I personally got almost no lag at all. I must note here that I had in-game graphical settings set to highest quality and highest screen resolution"
Én is ugyanezeket tapasztaltam. Az engine már korántsem olyan hulladék, mint ami volt hónapokkal ezelõtt.
Egyébként 80as zealottal élvezet játszani😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
anti hero
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
(bar az aion motorja sokkal jobban megy es szebb a taj is ;op)
anti hero