Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
naja, elég addiktív :F
Az Aion károsan hat a figyelelési képességeidre is! <#bee1>
s0n1c
huh, akkor az elkerülhette a figyelmemet, sorry
Bandee
k8p vált kritikusan low poppá, ezért nyílt meg onnan a transfer, és igen a többség norn-ra jött (korábba kértem is topic managert h változtassa meg 😛)

Bandee
nemazért de r10-ig (t1-ben) kiindulni random szerver tapasztalatból necces 😊 gyere norn-ra order (casus mortis). pörög a t4 minden este és eléggé adok-kapok szintû mindig a nap minden órájában, hétvégén meg nonstop 😊

Bandee
norn-on vagyunk jópáran (jelenleg 2 nagyobbacska guilddel)

Akkor megint szervermegszûnés került kilátásba...? Kár érte, a K8P volt annak idején a legnépesebb és legjobb "progressû" szerver 😞 Ha jól emlékszem ott volt elõször fõváros ostrom a világon.
TDC Geronimo
Norn és azgal a 2 legnépesebb EU szerver. K8Prõl azért volt transzfer, mert kevesen voltak rajta.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Orderes magyarok most a Nornon vannak? Csak mert bannerban még K8P van, de valaki mintha nemrég ezt írta volna.
Csak mert benéztem és látom, hogy most ingyen át tudom vinni a karaktereimet a Nornra, de lehet, hogy amikor a jövõben aktiválom az accountomat akkor már nem lehet majd transzferelni.
Amúgy miért van ez? Haldoklik a Norn is esetleg vagy csak a K8P-n vannak túl sokan? Elég változatos infókat találtam a fórumokon, van, aki azt írja, hogy lassan új szerver kéne, mert egyre több a játékos, van aki pedig azt, hogy kevesen vannak a szervereken.
K8P-n amikor legutóbb játszottam durva destru túlerõ volt. Ez a transzfer engedélyezés nem szúrta el a Nornon a balance-ot (amikor játszottam, akkor a Nornra mondták, hogy a legbalanceoltabb szerver)?
"Vagy valaki ismét úgy veszi fel a fizetését, hogy közben nem is csinál semmit, vagy simán hazudoznak."

Vagy mindkettõ😊

Egyik haverom kipróbálná a WARt én meg mondom neki, hogy várjon, küldök neki egy recruit-a-friendet és akkor én is be tudok nézni egy hónapra.
Erre nézem, hogy US only a funkció... O_o
Komolyan mondom, ennél a GOA-nál impotensebb társaságot nehezen találhatott volna a Mythic.
Ez egy kulcsfontosságú funkció új elõfizetõk szerzéséhez és az amcsiknál 10 hónapja üzemel, nálunk meg a mai napig semmi. Ráadásul a hivatalos fórumon (azt legalább fellõtték már, sõt, már avatarok is vannak rajta, juhú 😊 ) van pofájuk másfél hónappal ezelõtt leírni, hogy vannak embereik, akik ezen dolgoznak.
Számomra teljesen irreálisan hat, hogy egy az amcsiknál lassan 1 éve mûködõ funkció bevezetésén itt hónapokon át kelljen dolgozni. Könyörgöm, arról van szó, hogy ha az én recruit-a-friendben megadott emailcímemhez aktív elõfizetés rendelõdik én kapok +1 hónapot (és ingame itemeket X meghívott után), nem bírom elképzelni, hogy ez egy több hónapos programozói kihívás legyen, pláne, hogy csak másolni kéne az USrõl.
Vagy valaki ismét úgy veszi fel a fizetését, hogy közben nem is csinál semmit, vagy simán hazudoznak.
Na mindegy, annyira nem nagy ügy, de azért engem megdöbbentett... 😊
TDC Geronimo
l2p issue

Felesleges mert Zealotommal 2 castolás között le is jár a sor <#mf1>

TDC Geronimo
szóljál asszonynak álljon be sorba, mire hazaérsz nyomhassad <#mf2>

pofádat evésre <#gunyos1>

TDC Geronimo
Na ratyion offot tessék befejezni <#hehe>

most megfogtál😄 nem vagyok manga fan sõt sose néztem ilyen animeket stb... de a játék ettõl függetlenül bejön😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

"A "mangás stílus" szvsz csak nyomokban vehetõ észre"

Hát ez nem teljesen igaz. A magassarkú plate csizma, a tökéletesen hátrafeszített gerinc mikor megállsz, a hátraszaltós 3x megpördülös nyakonvágás, a plüty plüty puííí puííí hangok folyamatosan ott vannak benne :-)

oFF:
A "mangás stílus" szvsz csak nyomokban vehetõ észre, persze azért a játékban találkozhatsz igen hajatmeresztõ karakterekkel is... az xpzés 40 körül igencsak belassul, bár ezen a szinten legalább kényelmesebben el lehet ütni az idõt instákban(jó xp/az adott szintre lootok amivel könnyebben tudsz haladni), kb 8 siegen vettem részt - itt legalább megadott idõpontokban vannak (fel lehet rá készülni, nem kell a mapot lesni folyamatosan) nem úgy mint Warban ahol bárki bármikor kis partizánakcióval beninjazhat egy várat, az artifactoknak komoly szerepe van siegeknél (buffok/debuffok) amiket megfelelõ idõben érdemes használni... Engem igazából a small-scale pvp érdekel amit már 30-as szinttõl kellõképpen tudtam élvezni (amígy nincs siege, zerg sincs csak kis csapatok portyáznak abyss területén), endgametõl igazából a Dreadgion nevû PvPvE instát várom (6v6 pve tartalommal és közben a másik frackió gyepálásával, ilyet egy régebbi játékban láttam már ahol igencsak megfogott ez a "tournament"... pve részrõl még annyit, hogy bár csak 3 instát jártam végig, most 40-esen elérkeztünk egy Steel Rake nevû instához ahol elég szép bossfightokat lehet tolni (nem a szokásos tank&spank), úgyhogy gondolom az 1.5ös content patchel igyekeztek kielégíteni mindenfajta játékosnak az igényeit, nagyjából ennyit bocs az oFFért, ha a war jó lesz visszanézek azért😊
oN

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

TDC Geronimo
2-3 hét :p

malav mikortol lesz ez a lagfree zomg uber WAR ?

anti hero

3x próbáltam ki a 10-napos trialt. mindig orderes voltam és 1x nem nyertünk bg-n. asszem egy ideig elég belõlük
Thx. Akk destros leszek. Vmi jó kis tank vagy dps...
s0n1c
Np. Kérdés van msnen megtalálsz.
Nagyon köszi, egy ilyen összefoglalót eddig még csak remélni sem mertem. 😊
Egyelõre nem nagyon láttam túl sok perspektívát a dologban, ahogy mondtam is az endgame pvp rendszerrõl, a sok grindról amirõl beszéltek, stb. meg alapvetõen engem személy szerint taszít ez a mangás stílus, de a beszámolód alapján meglátjuk, lehet majd megnézem vkinek az accával.

s0n1c
Maga a játék nekem nagyon bejön, gyönyörû és jól fut (a lore kurvajó és ötletes), a chain skill rendszer hasonló a Conan kombo rendszeréhez, csak itt sokkal kézenfekvõbb és egyszerûbb, xpzéssel nekem eddig nem volt gondom (lvl26-os vagyok, itt nagyjából 2-3 óra egy szint kényelmes tempóban, kemény grindel 2 órára le lehet szorítani), bár hiperkockáktól én is azt hallom vissza, hogy 35-40 környékén bekeményít a game xp ügyileg, de headstart óta eltelt 2 és fél hét és már 40 felett vannak, szal nem értem a rinya okát... Mindenesetre L2-höz képest jóval kevesebbet kell xpzni. Endgame-rõl személyes tapasztalatom még nincs (lévén, hogy 26-os vagyok), pvp-re már lvl 25-tõl van lehetõség (kb. mint daoc nf, az egész endgame fortress/artifact téma egyébként nagyon hasonlít a daoc-hoz, de ezt már írtam neked az aion topicban is 😊, craft nem egetrengetõ újítás viszont egyszerû és jó dolgokat lehet csinálni, amit az aktuális szinten is lehet hasznosítani, jó ötlet, hogy gyûjtögetés nem külön szakma, csupán ketté van bontva (levegõben/földön). Repülés nagyon jó és profi szinten van kivitelezve, pvpbe új színt vitt, az biztos. Sorban állás van, mondjuk engem ez nem idegesít, mert amíg várok addig a napi szarságokat el tudom intézni. A fejlesztõk koreaiak, viszont látszik erõsen, hogy az EU piacot is megakarják célozni. Meló/bnõ mellett 2 hét alatt lettem lvl26, kényelmes tempóban, mert craftal sokat pöcsörészek. Vannak problémák, pl. crashelések, ami elõtt én spec értetlenül állok, mert keleten a game már 1 éve live, és ott nem voltak ilyen problémák és nem is a GOA a szolgáltató EU-ban 😊 Valószínûleg orvosolni fogják, muszáj nekik gyorsan, mert ezen bukhat a game, nagyot. Ennek ellenére nálam még mmo ilyen stabilan és bugmentesen egyszer sem futott. Csak ajánlani tudom!
Szerintem az L2-t szeretõ réteg ott fog maradni, mert azt mondják, hogy az egész egy felturbózott L2-höz hasonlítható, a szokásos, WARnál is jelen volt "húúú a wow már szar de ez mekkora jó lesz" réteg pedig nagyjából az új wowos content patchig fog kitartani.
Ráadásul ha jól hallom a szolgáltató se könnyíti meg a dolgukat, mert sok a crash, a sorbanállás és a goldseller/farmbot.
Nekem nagyon gyorsan unalmassá vált a játék, pedig tényleg elég pozitívan álltam hozzá az openbétához. Persze az endgame tartalmon sok múlhat.
Persze mindezt csak laikusként írom, nem Aionozok.
Mik a kilátásai amúgy annak? Ezek a koreai játékok általában "végtelenített" xp-zési és pénzgrindelési ismérvekkel büszkélkedhetnek, ami gondolom a konstruktívabb, változatosabb tartalom hiányát akarja feledtetni. Be-be néztem a játék topicjába és ezt vmennyire alá is támasztották, mert pár hsz-en belül sóhajtozott Rasztah, hogy középszinten is milyen eszetlen sok xp kell a szinthez, aztán vki meg linkelt egy exponenciálisan növekvõ grafikont a dinghez szükséges xp mennyiségekkel. Ez meg nyilván annyira nem ízlik a fehérembernek.

TDC Geronimo

NE SZEREPEJJÉ NE SZEREPEJJÉÉÉÉÉÉ!

s0n1c
Ezek szerint sokat 😊 Ha térdel az aion mindenképp visszanézek majd, bár lehet amúgy is.
TDC Geronimo
Hát nem tudom mennyit játszott közre, de mióta a bioware bejött a képbe (bár állítólag semmi közük WARhoz csak segítenek tesztelni a patcheket) és mark haverunkat kibaszták, azóta csak felfele ível a játék 😄

Mivel AoDsok többnyire abbahagyták azgal order ordalon már magyar nem nagyon van tudtommal, viszont eltharionon ott a sárkány lovagrend nornon meg a casus mortis ha jól tudom.

Order oldalon játszik még magyar? Egyáltalán vannak még orderesek a szerveren? 😄
Vagy Dreadcall esetleg Sazar 😛 Destro oldalon õk is.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

destro oldalon Kiggrag, Cukrosbacsi, Kisgonosz
s0n1c
A faszért nem lehetett ezt releasere kivitelezni... Mark Jacobs .i..
na szóval. akkor karak azgal szerveren tudnátok nekem neveket mondani? Akikre ráírhatok. order vagy destro
TDC Geronimo
Csak néhány idézet megint a test szerver fórumról a ~400 emberes keep siege test után :

"Client's frame rate has drastically improved, I switched to full details and even despite of these huge numbers of players, my gaming experience was good - it wasn't possible before unless I switched all details to minimum."

"I must say that I was amazed by the performance of the game during Test event last night. There were more than 250 people involved each of the 3 keep sieges and I personally got almost no lag at all. I must note here that I had in-game graphical settings set to highest quality and highest screen resolution"

Én is ugyanezeket tapasztaltam. Az engine már korántsem olyan hulladék, mint ami volt hónapokkal ezelõtt.

Nagyon sokan voltunk😛

Egyébként 80as zealottal élvezet játszani😄

Javult sokat azóta.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

<#eplus2>

anti hero

régen kipróbáltam egy triált de többen írkálták h a késõbbiekben játszhatatlanul laggol a játék, így végül nem vettem meg. most így pár hsz-t visszaolvasva... végre játszhatóvá vált?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

TDC Geronimo
Kipostolták a tegnapi pts tesztet wareun. Ott ~400 körüli létszámról írnak szal kicsit alábecsültem 😄

TDC Geronimo
Hogy mondhatsz ilyet. Az 1000+ embert visz játszható fpsel és ahogy hallottam sose lagol! <#ejnye1>

Ja, ráadásul a beszámolók alapján az csak 2 percenként crashel massPvPben! 😄
TDC Geronimo
😄D go away!

jo képek!
(bar az aion motorja sokkal jobban megy es szebb a taj is ;op)

anti hero

TDC Geronimo
Itt van pár kép, de mint mondtam felét se tudtam lekapni a résztvevõknek, mert nem fértek bele a képbe 😊

TDC Geronimo
1680*1050be játszom, de 2mbnál többet nem enged feltölteni így nem .jpgbe alakítom át, hanem átméretezem a képet, mert .png még mindig ezerszer szebb, mint a .jpg :p