Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom pont azért, mert kvázi feleslegessé váltak azok a területek és ne ott próbálgassa az ember a játékot ahol nincs is már senki és semmi.
Illetve átdolgozták az empire/chaos kezdõzónát külsõleg és itemeziáció szempontjából is, gondolom jobb minõségû lett, mint volt és azt szeretnék, hogy a trialosok mindenképp az általuk legjobbnak tartott kezdõzónában aktívkodjanak.
Amúgy a legelsõ patch note-ban olvastam. Nem biztos, hogy a véglegesben is bennemaradt, bár végül is egy teljesen logikus módosítás.
TDC Geronimo
miért lesznek kitiltva azokról a területekrõl? Amúgy EvC t1en kívül máshol nem is nagyon lesznek, mivel már mindenki ott kezd.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Trial viszont nem megy. Szerintem simán arról van szó, hogy a trial verzióhoz még nem lõtték fel az update-et, mert most azért azzal is van némi munka, hisz a trialosok ki lesznek tiltva az empire/chaos tier1 zónán kívüliekbõl.
Mondjuk örvendetes lenne, ha errõl valamiféle üzenet tájékoztatna és nem csupán annyi, hogy el se indulaz egész úgy, ahogy van... 😊
BW/sorc perpill a legerõsebb meele dps karakter a játékban😄

TDC Geronimo
Nekem megy. Hm most nézem milyen gyorsan logol be a szerverre a kliens is

ja megy :o) pecccsel

anti hero

ménem megy a war??

anti hero

A triviális dolgokat, mint a gép restart, reinstall, legújabb dx megcsináltam és nem segítettek.
Viszont letöröltem néhány random kevéssé szimpi kis méretû fájlt a játék gyökérkönyvtárából és elkezdett tölteni egy 700 megás patchet. Hamarosan kiderül, hogy mi fog történni... 😄
TDC Geronimo
gép restart esetleg?

TDC Geronimo
eh ezt hogy írhattam így el 😄 Szal változásokról :p

TDC Geronimo
dev diary az új game performance válrotásokról.

Hmm, be szerettem volna nézni trial accal, elindítottam a warpatch.exe-t, patchelt egy gyorsat aztán visszaszámolt restartra, eltûnt és azóta se híre se hamva.
Ha elindítom megjelenik a task managerben nagyjából 2 másodpercre majd eltûnik, az asztalon semmi jele az indításnak.
Valakinek van ötlete...?
TDC Geronimo
Blackguardal játszom. Most kezdjem el elsírni én is a bánatom? Mert lenne mit. Staggert okosan kell használni. Nagy RvRbe puggal valóban semmit se ér, de premadekbe nagyon erõs cc lehet. Találj egy rendes guildet, toljad te is premadevel és nem lesz sírás :p

Látom megfogtad az írásom lényegét...probáld meg még1xer a BW helyett bármelyik papír classal, akár healer és talán menni fog.<#hehe>
Amugy szerinted ha 1 játékba nincs cc(mivel 1 hülye mindig van aki aoezik) és a meleenek van snare+ charge az kinek kedvez akkor?
Mondjuk aki csak akkor pvpzik ha van premade az ugyse érti, többiek meg tudják mi van a pugban. Class és moral balancot+ rr80 revardokat ha jól emlészem szeptemberre ígérték még nyár elején, amit most csináltak azt meg nyárra...mondjuk én aug. játszottam utoljára, de ugylátom még lehet szüneteltetni.<#buck>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Macintosh verzió?! <#wow1> Francba ezek után muszály megvenni <#szomoru1> Fallout 3 GotY úgyis kitudja mikor jön magyarországra mw2 meg nemérdekel

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

juj nagyon hot ez a cloak amit egy eves WAR evfordulora kuldtek!!!

anti hero

TDC Geronimo
Helyrerakás alatt nem azt értettem, hogy buffolják a BWket...

Elolvastam a patchnote-ot, de én nem láttam sok helyrerakást. CC nélkül nem tudom BWk mit csinálnak majd, mert ugye debuff dotokat pörgetik és ez egybõl kiszedi CC-bõl, rootot meg törik szintén egybõl. Mivelhogy én láttam BWvel és a BW-t healelõ szemszögbõl ezért tudom, hogy 1 melee heal mellett is megöli a BW-t ha hozzáér és CC nélkül miért ne tudna hozzáérni. Eleve 0 armorja van debuffok miatt már az elsõ ütésnél.
Amugy kár is ezen rágodni, mert aki pug-gal megy nem sok változást lát majd, sõt a premade is ugyan úgy legyalulja a pugot mint eddig. Valószínû a hülyék is megmaradtak és olyan szépen aoeznak majd mint eddig, így legalább az ellenfelek CC immunisak lesznek mindig...SC dmg lista sokak számára a mérce így legalább mindig mindenki CC immnuis lesz sc-be, mert nincs sc legalább 1 hülye nélkül.<#buck>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

dzshád is visszatért pl.😊 (guild alapító)

Felgolos
Van egy olyan érzésem ,hogy sok ember fog visszatérni!!!😊hûtlenek voltunk de a war megbocsát nekünk<#worship>

egnem, belobogot pl. többet hirtelen nem tudok mert sok hónap kihagyás után tértem vissza énis😊

Felgolos
CasusMortis csak most nézem😊, régen ott játszotam.Megyek vissza ha lehetséges.tudnál mondani nevet, hogy ki keresek?

azt viszont látod nem tudom,h nornon mennyi magyar destrós van. mi order oldalon tuljuk

Felgolos
ok akkor Norn, Dest oldal majd holnap startolok 😊

a nonr az pörgõs tényleg

Jeffjohnson
Szerver fórumokat olvasgatva Karak-Norn/Azgal ami nagyon pörög. Én Norn-on kezdtem Dest oldalon karit bár itt több az Order az összevonások miatt ennek ellenére jól tartja magát a destro és volt város ostrom is mind2 oldalon. Ahogy olvastam minden Tier nagyon pörög és gyakran vannak sc-k is.

Felgolos
újra visszatérek, az Aion nem jött be!Melyik szervere érdemes menni,ahol jó a balanc?nem a régi karaktereket visszem ha nem kezdek egy ujat.alacsony szinten van élet?

Jeffjohnson
Mostani patchben kiveszik a Fort-okat kíváncsi leszek mi lesz ennek az eredménye azokon a szervereken ahol nincs balance a két oldal között.

Neten nézz szét, vannak digitális boltok, ahol lehet venni kizárólag gamecard kódot, magát a gc-t nem küldik el, csak a kódot kapod meg emailben. Én a 60napos gc-t 5200Ft-ért vettem, és ahogy nézem most is kb. annyiért adják, ami szerintem nem rossz ár.
2 hónapra nem is olyan sok. Majd ha jobban beindul meló és persze a pénz akkor majd befizetek rá. Csak addig meg ne szûnjön a game .😊
Igen.

Még mind 7000+ egy hatvan napos kártya?
Hány dolcsi most egy hónap? Vagy inkább hány forint?

A 10 napos trial tetszett. Játszadozok gondolattal hogy bemegyek. 😊
TDC Geronimo
Holnap

Holnap. Patch note #16940-ban volt linkelve.
Reméljük így lesz és nem valami lehúzós fizetõs exp fog jönni, mert végül is 1 éve megy a játék szóval akár az is soron következhetne, de tekintve, hogy úgy nagyjából mostanra lesz játszható az endgame még egy évet várhatnának vele... 😊 Nem DAOCoztam, nem tudom mik a szokásaik ezzel kapcsolatban.
Mikor jön ki a legújabb peccs?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

TDC Geronimo
Most látszik, hogy ezekkel az 1.3.x patchekkel nagyon is helyre kívánják rázni a gamet és minden idegesítõ/rég itt lévõ hibát orvosolnak. Career balance, CC változások, stabilitás és performance stb. "polishing" fázis, ahogy írja a levélben is. Ha ezzel megvannak szerintem kidobnak egy nagyobb kieget, akár live expansion formájában új tartalommal és ezzel máris nyernek és valószínûleg meg is tartanak egy rakat embert. Itt jön képbe ez a kileakelt cucc is. Majd meglátjuk mennyire igaz 😊

"* Various UI fixes, such as making sure timers synchronize properly on PQs.
(wtf eddig nem volt jó? Mindegy, csinálják)"

Amikor mindenkinek más idõt mutat a keepeken dominationra vagy mondjuk a fortressek, ahol szintén különbözõ idõpontokban érkezõ embereknek más idõ marad bizony néha idegesítõ tud lenni.

TDC Geronimo
Mostani PTS fileokban dataminerek találtak utalásokat vampire countokra és új, hozzájuk kapcsolódó területekre. Ki is szedték másnap mythicesek. Lehet, hogy ez lesz a köv live expansion (1.4). Én személy szerint imádnám, de ez csak spekuláció.

Állítólag az EA a tökükre lépett és kirúgtak 1-2 nem oda való embert a vezetõségbõl, illetve volt valami összeolvadás féleség a Bioware-rel is, bár nem tudni, hogy a WARban is összedolgoznak-e.

A séta/ülés nekem például nagyon tetszik. Én eléggé kiábrándítónak találtam, hogy emote-ok és úgy alapvetõen RPG lehetõségek, skillek, itemek terén nagyon harmatos a WAR. Remélem a jövõben erre az irányvonalra is oda fognak figyelni egy kicsit. Azt láttam az 1.3.2-es videón, hogy van már egy csomóféle mount meg láttam tûzijátékot is valamelyik videóban, szóval alakul ez... 😊
Vannak ebben érdekes cuccok, patch 1.3.3

* Ability to walk and sit. (RP players rejoice!)
(ez engem ugyan nem érint, de kidolgozottabbnak hat tõle a játék)
* Various UI fixes, such as making sure timers synchronize properly on PQs.
(wtf eddig nem volt jó? Mindegy, csinálják)
* Graphical enhancements (Bloom, improved weapon trails, heat shimmer, etc…😉.
(na ennek viszont tényleg nagyon itt volt az ideje, mert az effektek most... hát... szóval láttam jobbat is :p .)
* Pet and monster pathing improvements.
(sose rossz az)

+szokásos balacolások, bugfixek.

Amúgy mi ütött a war teambe, hogy most így lassan egy év után elkezdtek fontos dolgokkal is foglalkozni? Ha így folytatják, hamarosan megkapjuk a harmadik oldalt is :p
Van valami aura twister mod, ami csinálja helyetted az aura kattintgatást, a curse.com -on láttam.
Azt a kasztot vártam annak idején nagyon, de aztán olvasgattam errõl az aura twistelésrõl, ami nekem nem igazán volt szimpatikus, folyamatosan egy ilyen teljesen monoton kattintgatásra figyelni... nem is tudom...
Viszont most nézegetem az Ironbreakert és ez a grudge rendszer eléggé oath friend függõnek tûnik én meg szerintem egyedül fejlõdnék, bár ez talán nem akkora probléma, ha gyakran indulnak alacsony tierekben is scenariok ;-)
Valószínûleg ránézek mind a kettõre aztán amelyikkel jobban fog tetszeni az elsõ 10-15 szint azzal haladok tovább, tankokkal úgyse játszottam szinte egyáltalán a béta alatt, szóval bõven bele fog férni. De az is lehet, hogy maradni fog az engi, azt nagyon bírtam. De az is lehet, hogy visszatérek a bétás favorit warrior priesthez, az akkoriban halhatatlan volt, nem hiszem, hogy ez nagyon sokat változott volna... 😄
Mondjuk épp ezt szerettem a WARban, hogy nincs benne túl sok 1v1 helyzet, mindig találsz valami csapatot, így igazából eléggé lényegtelen az 1v1 balance, csapatban pedig mindenkinek megvan a maga szerepe. Ráadásul most már állítólag az endgame se kizárólag az aoerõl szól... 😊
A játék indulásakor simán megkaptuk a 30 napot, nem kellett megadni se bankkártyát se gamecardot és a FAQ szerint ez most is így van: regelsz egy accountot az oldalon és abban megadod a játékkódodat aztán mehet is a 30 nap.
1 kérdés. Ha megveszem az alap játékot, ami ugye tartalmaz 30 nap ingyen gamet, az csak akkor érvényes ha vezsek mellé egy 60 napos feltöltõt is? és így lesz 90 napom, vagy külöm 30 is van
s0n1c
Attól, hogy atm aionnal játszom még érdekel a játék sorsa, nem mellesleg mivel házigazda vagyok illik néha benézni 😊
s0n1c
kotbsel mi a gond? nem azt tologattad?
TDC Geronimo
új producers letter is jött ma, most nézem csak :o

Még buffolják? Tetszik.... ;-) Amúgy benne az nem tetszik, hogy olyan kis töpszli, nem tanknak való az olyan. Tudom, hisztisebb vagyok, mint egy fürdõsk*rva... 😊