Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve átdolgozták az empire/chaos kezdõzónát külsõleg és itemeziáció szempontjából is, gondolom jobb minõségû lett, mint volt és azt szeretnék, hogy a trialosok mindenképp az általuk legjobbnak tartott kezdõzónában aktívkodjanak.
Amúgy a legelsõ patch note-ban olvastam. Nem biztos, hogy a véglegesben is bennemaradt, bár végül is egy teljesen logikus módosítás.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mondjuk örvendetes lenne, ha errõl valamiféle üzenet tájékoztatna és nem csupán annyi, hogy el se indulaz egész úgy, ahogy van... 😊
anti hero
anti hero
Viszont letöröltem néhány random kevéssé szimpi kis méretû fájlt a játék gyökérkönyvtárából és elkezdett tölteni egy 700 megás patchet. Hamarosan kiderül, hogy mi fog történni... 😄
Ha elindítom megjelenik a task managerben nagyjából 2 másodpercre majd eltûnik, az asztalon semmi jele az indításnak.
Valakinek van ötlete...?
Amugy szerinted ha 1 játékba nincs cc(mivel 1 hülye mindig van aki aoezik) és a meleenek van snare+ charge az kinek kedvez akkor?
Mondjuk aki csak akkor pvpzik ha van premade az ugyse érti, többiek meg tudják mi van a pugban. Class és moral balancot+ rr80 revardokat ha jól emlészem szeptemberre ígérték még nyár elején, amit most csináltak azt meg nyárra...mondjuk én aug. játszottam utoljára, de ugylátom még lehet szüneteltetni.<#buck>#buck>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
anti hero
Amugy kár is ezen rágodni, mert aki pug-gal megy nem sok változást lát majd, sõt a premade is ugyan úgy legyalulja a pugot mint eddig. Valószínû a hülyék is megmaradtak és olyan szépen aoeznak majd mint eddig, így legalább az ellenfelek CC immunisak lesznek mindig...SC dmg lista sokak számára a mérce így legalább mindig mindenki CC immnuis lesz sc-be, mert nincs sc legalább 1 hülye nélkül.<#buck>#buck>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
A 10 napos trial tetszett. Játszadozok gondolattal hogy bemegyek. 😊
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
(wtf eddig nem volt jó? Mindegy, csinálják)"
Amikor mindenkinek más idõt mutat a keepeken dominationra vagy mondjuk a fortressek, ahol szintén különbözõ idõpontokban érkezõ embereknek más idõ marad bizony néha idegesítõ tud lenni.
A séta/ülés nekem például nagyon tetszik. Én eléggé kiábrándítónak találtam, hogy emote-ok és úgy alapvetõen RPG lehetõségek, skillek, itemek terén nagyon harmatos a WAR. Remélem a jövõben erre az irányvonalra is oda fognak figyelni egy kicsit. Azt láttam az 1.3.2-es videón, hogy van már egy csomóféle mount meg láttam tûzijátékot is valamelyik videóban, szóval alakul ez... 😊
* Ability to walk and sit. (RP players rejoice!)
(ez engem ugyan nem érint, de kidolgozottabbnak hat tõle a játék)
* Various UI fixes, such as making sure timers synchronize properly on PQs.
(wtf eddig nem volt jó? Mindegy, csinálják)
* Graphical enhancements (Bloom, improved weapon trails, heat shimmer, etc…😉.
(na ennek viszont tényleg nagyon itt volt az ideje, mert az effektek most... hát... szóval láttam jobbat is :p .)
* Pet and monster pathing improvements.
(sose rossz az)
+szokásos balacolások, bugfixek.
Amúgy mi ütött a war teambe, hogy most így lassan egy év után elkezdtek fontos dolgokkal is foglalkozni? Ha így folytatják, hamarosan megkapjuk a harmadik oldalt is :p
Viszont most nézegetem az Ironbreakert és ez a grudge rendszer eléggé oath friend függõnek tûnik én meg szerintem egyedül fejlõdnék, bár ez talán nem akkora probléma, ha gyakran indulnak alacsony tierekben is scenariok ;-)
Valószínûleg ránézek mind a kettõre aztán amelyikkel jobban fog tetszeni az elsõ 10-15 szint azzal haladok tovább, tankokkal úgyse játszottam szinte egyáltalán a béta alatt, szóval bõven bele fog férni. De az is lehet, hogy maradni fog az engi, azt nagyon bírtam. De az is lehet, hogy visszatérek a bétás favorit warrior priesthez, az akkoriban halhatatlan volt, nem hiszem, hogy ez nagyon sokat változott volna... 😄
Mondjuk épp ezt szerettem a WARban, hogy nincs benne túl sok 1v1 helyzet, mindig találsz valami csapatot, így igazából eléggé lényegtelen az 1v1 balance, csapatban pedig mindenkinek megvan a maga szerepe. Ráadásul most már állítólag az endgame se kizárólag az aoerõl szól... 😊