Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ilyeneket azért nem irogatnék ki twittere volt war producerként 😄 Õk se a sajátjukkal játszanak az már gáz :p
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
És ezért egyébként fizetést kapnak 😊
Szerintem ezzel azért egy darabig ellesznek 😊
Nem beszélnek már egyáltalán konkrét tervekrõl, azt se tudják mi lesz 2 hónap múlva. Most év végén összes nagyobb MMOnál kiadtak fél meg 1 éves terveket meg exp infókat. Ezzel szemben itt nem mondtak semmit. Nagyon bizonytalan már a Mythic helyzete az EAn belül ezt jól mutatja hogy kb félévente producert váltanak, ha jól számolom ez már a 4ik a megjelenés óta...
Amúgy meg hátha lesz itt még valami, a múltheti producers letter írja:
Next year is going to be an exciting one, and I am looking forward to sharing more of our plans during the frigid days and long winter nights of January. We’ll have exciting new Live Events, new weapons and cloaks earned by spilling the blood of your enemies in RvR, a new Scenario structure, economy and loot drop improvements, adjustments to the King and Warlord encounters to convert them to RvR-only battles, UI customization enhancements, Tier 4 RvR campaign improvements, daily quests and so much more - and that’s just our near term plans for 2010. Farther into the year we’ll see…oh but you’ve heard me ramble enough! It’s time for that drink, battle, and crying enemies!
Szóval inkább az a kérdés, hogy akarnak-e a játékosok játszani/harcolni, vagy csak a gyengébbet szeretik leütni.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
De ha nem, akkor support...
Nem hiszem hogy magától eltûnik 😊
Még tavasszal lejárt az elõfizetésem, de gondoltam most kicsit leporolom a WAR-t és elõfizetek rá. Viszont az accountom eltûnt. Ez normális? Ha igen, akkor csinálok másik acc-ot, de hozzá tudom majd rendelni a Game serial-ját?
Mondjuk jó lett volna a régi karakterem...
Jimie5
Mivel sem új content sem azok kijavítása nem történt meg amit a producer a levelében ígért ezért elgondolkodtam elõfizessek e...
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
De a remény hal meg utoljára 😉 Hátha kap a game egy normális fejlesztõgárdát.Vagy valami.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nem tudom mit csináltak a szakmákkal, de pl. lvl1-es fragmentekbõl +15-ös lila gemeket lehet csinálni. Tömöm is tele a kiskarimat. 😄
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Viszont így eléggé hülyének nézem õket 😊
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Le van írva ahogy alattam már írták.Mintahogyan az is (fórumban) ,hogy a libertalia azért jött ide mert nagyobb esélye van a king killre ezt nem én találtam ki õk írták. Elõször Azgalra mentek aztán miután látták az ottani helyzetet átjöttek Nornra és mielõtt bárki nekemugrana igen ez lehetséges...
csak mondjuk nem guild szinten (kicsit pofátlan)de goa/mytic lexarja így aztán itt vannak
Egyébként pedig a WAR nem PvE játék, hanem PvP, és nem hiszem, hogy a Libertalia, aki egy eléggé aktív RvR guild, legalábbis azok voltak régen, most azért szeretne belogolni, hogy hajnalban üres instákban királyt gyilkolásszanak. Én mondjuk nem voltam még király instában, csak warlordban, de baromi unalmas volt, ahogy hallom, a király ölés hasonlóan unalmas, akkor már a Piramisban sokkal élvezetesebb harcok vannak. De leginkább szerintem hogyha valaki ennyire PvE-zni akar, az inkább elmegy WOWozni. Nem hinném, hogy azért játszanának a magas szintû guildek 1 éve ezzel a játékkal, hogy pvezzenek...
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com