Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mi az arány Dest vs Order? Vár foglalás már nincs t4-ben?
Szinte non-stop city siege van 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Sziasztok! Karak-Azgal-on t4-ben mik a lehetöségek mostanság? Van élet a szerveren?
Szaruman
Az mi?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

BEAST
ratyi Zephry miatt nekem is be kellene logolnom -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Eddig wowoztak, legalább már váltottak 😄

TDC Geronimo
"Approaching 20 in Aion. Don't know if I can make it. And CCP you've done it again. I'm back. Good call on the new tutorials and Zephry."

Ilyeneket azért nem irogatnék ki twittere volt war producerként 😄 Õk se a sajátjukkal játszanak az már gáz :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szerintem az sem ártana, ha játszanának egy kicsit a játékkal azok, akik fejlesztik. Annyi hülyeséget terveznek, ami nem igazán javítja a játékélményt. Új cuccok, dropok. Economy-t meg fejleszteni, hanem létrehozni kellene.

És ezért egyébként fizetést kapnak 😊

Legalább addigis van mire várni 😄

"Looking back at past accomplishments is all well and good, but we’re not resting on our bloodied laurels here in the land of WAR! Next year is going to be an exciting one, and I am looking forward to sharing more of our plans during the frigid days and long winter nights of January. We’ll have exciting new Live Events, new weapons and cloaks earned by spilling the blood of your enemies in RvR, a new Scenario structure, economy and loot drop improvements, adjustments to the King and Warlord encounters to convert them to RvR-only battles, UI customization enhancements, Tier 4 RvR campaign improvements, daily quests and so much more - and that’s just our near term plans for 2010."

Szerintem ezzel azért egy darabig ellesznek 😊

TDC Geronimo
De kellemes ünnepeket mindenkinek! 😄

TDC Geronimo
A mostani producers letter egy nagy semmi volt :s

Nem beszélnek már egyáltalán konkrét tervekrõl, azt se tudják mi lesz 2 hónap múlva. Most év végén összes nagyobb MMOnál kiadtak fél meg 1 éves terveket meg exp infókat. Ezzel szemben itt nem mondtak semmit. Nagyon bizonytalan már a Mythic helyzete az EAn belül ezt jól mutatja hogy kb félévente producert váltanak, ha jól számolom ez már a 4ik a megjelenés óta...

Kellemes Ünnepeket kívánok minden WAR rajongónak!Én karácsony alkalmából meglepem magam egy 30day subscriptionnel 😄
Amúgy meg hátha lesz itt még valami, a múltheti producers letter írja:

Next year is going to be an exciting one, and I am looking forward to sharing more of our plans during the frigid days and long winter nights of January. We’ll have exciting new Live Events, new weapons and cloaks earned by spilling the blood of your enemies in RvR, a new Scenario structure, economy and loot drop improvements, adjustments to the King and Warlord encounters to convert them to RvR-only battles, UI customization enhancements, Tier 4 RvR campaign improvements, daily quests and so much more - and that’s just our near term plans for 2010. Farther into the year we’ll see…oh but you’ve heard me ramble enough! It’s time for that drink, battle, and crying enemies!

Pár napja 20-an védtünk egy várat az order ellen. Õk kb 50-60-an voltak. Nagyon ütöttek minket, de annyira jók voltak a healereink (köztük én 😊 ), hogy nem tudtak bejönni sehogy. kb. 2 órát harcoltunk, végül feladták, elmentek egy másik várhoz. Nagyon jó volt 😊

Szóval inkább az a kérdés, hogy akarnak-e a játékosok játszani/harcolni, vagy csak a gyengébbet szeretik leütni.

Ez nem a játék hibája, az emberekkel van a baj 😄 Mondjuk nem tudom fidel te nem hagyod ott a csapatod ha hülyére vernek?😄

Ez régen is így volt az elsõ találkozásig, csak utána a vesztes fél wb-jébõl hirtelen mindnekinek dolga akadt és a vesztes wb-bõl maradt 1 fg a nyertes meg növekedett tovább. Utána ha megint találkoztak akkor kb 2fg a 1,5 WB ellen és akkor omg zergelnek, csinálok mást inkább és mindenki eltünt. Na ilyenkor kellett SCzni. Jó olvasni, hogy semmi se változott.<#buck>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Szerintem most nagyon jó játszani Azgalon de csak úgy ha szervezetten mentek csapatokban. Az Order sem erõsebb a Destronál és fordítva is igaz. Csak épp azon múlik hogy melyik fél logol be hamarabb és többen. Szóval jó a balance! De nagyon kell a jó gear a mai csatákhoz, mert ha nincs akkor folyamatosan meghal az emberke
Bocsi Prophecy-t akartam írni én is, nem tudom miért Infernum lett belõle 😄 Valójában az Infernum megszûnt, a maradék tagok pedig Prophecysek lettek.

Van magyar gild nem is kevés 😊 Moth, Prophecy, Tartarus, Unknown meg még volt a Heretic Relegion de az beleolvadt a Prophecybe. De ha IC-ben szerintem írsz Regio chatre tuti fognak válaszolni magyarok mert azért elég sûrûn fent vagyunk! Infernumból én sosem láttam senkit 1 év alatt
Moth
Infernum

sziasztok érdeklödni szertnék hogy van e tört szerver ha van akkor a honlapja van -e és hogy kel meg csinálni nagyon sokan mondják hogy jóó játék csináljam meg é s menyunk gamelnielöre is köszz remélem még irtok ebbe a forumba thy😊😊😛
Destro oldal 😊

Még tavasszal hagytam abba a játékot. Most kicsit játszanék megint. A Karak-Azgalon vannak karaktereim. Van ott még valami magyar klán ami aktív?

Én körülbelül egy év kihagyás után aktiváltam újra az elõfizetésem és nem volt semmi gond, de más mmo-k esetében hosszabb idõ után is simán vissza tudtam menni. Szóval egyértelmûen nem normális eset.

Az lesz :-) Tulajdonképpen csak aért írtam, mert nem tudtam, hogy ez "normális" dolog-e, hogy az elõfizetés lejárta után eltûnik az account is.
De ha nem, akkor support...

Hát akkor esetleg még próbálj meg a megfelelõ helyre emailt írni hogy mi a probléma és akkor csak csinálnak valamit.Valami support még csak van ebben a játékban 😄

Próbáltam, de nem ismeri fel az e-mail címemet, amit a reg. során megadtam.
Próbáltál jelszó emlékeztetõt küldeni vagy valami?
Nem hiszem hogy magától eltûnik 😊

Sziasztok!

Még tavasszal lejárt az elõfizetésem, de gondoltam most kicsit leporolom a WAR-t és elõfizetek rá. Viszont az accountom eltûnt. Ez normális? Ha igen, akkor csinálok másik acc-ot, de hozzá tudom majd rendelni a Game serial-ját?

Mondjuk jó lett volna a régi karakterem...

Jimie5
Hehe ez jó kis kedvcsináló! 😄

TDC Geronimo
Nesztek aktuális videó <#idiota>

Jeffjohnson
Nyilván nem egyik napról a másikra fog meghalni a játék de 2009 et valahol 300.000 elõfizetõvel kezdte igaz év végi adatok nincsenek de nyár-õsz környékére ez a szám 160.000 re esett vissza DaoC olyan 40.000 alatt van AoC 100.000 környékén EvE 300.000 (de talán ez az egyetlen ami megjelenése óta szinte folyamatosan növekszik a kicsi fizetõsök közül).

Mivel sem új content sem azok kijavítása nem történt meg amit a producer a levelében ígért ezért elgondolkodtam elõfizessek e...

szervereket nem nagyon fognak már nyitni:o

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Én azért még nem temetném a játékot, jönnek vissza az emberek.

Jeffjohnson
Nem hinném ,hogy az EA még több pénzt pumpálna egy haldokló gaméba az elbocsájtások is ezt mutatják. Jövõje max akkor lenne ha az egész pvp rendszer újraterveznék mert azért viccesek a keepek meg az is ,hogy egy PvP játékból szerezhetõ legmagasabb cucc PvE tartalomból esik (mégha nem is ez a legjobb minden classnak) cross-realm sc-ket már régesrég be kellett volna hozni stb... Sajnos be kell vallani õk ehhez nem értenek meghát jön majd a Star Wars így EA arra fog költeni ezt meg szépen hagyja meghalni.

TDC Geronimo
A rengeteg elbocsájtás meglátszik nagyon sajnos :s

TDC Geronimo
Egyik se szerintem

Hát ez kurva sajnálatos, pedig kurva sok mindent lehetne kihozni ebbõl a játékból, fõleg mert maga a világ is rengeteg rajongóval rendelkezik..
De a remény hal meg utoljára 😉 Hátha kap a game egy normális fejlesztõgárdát.Vagy valami.

Torzonborz
rip ? vagy vmi "nagy durranás"-ra készülnek ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Teljesen maintenance módba kapcsoltak. Régebben volt levél az elkövetkezendõ 6 hónap terveirõl, aztán átálltak arra, hogy patch után jön levél arról, hogy mi lesz a következõbe. Most már ez is elmaradt

Jeffjohnson
Sajna kieg nem valószínû ,hogy lesz legalábbis egyenlõre kerülik a témát.

Én is elkezdtem a trialt, mert a jelenlegi endgame-ért nem fogok fizetni. 😛
Nem tudom mit csináltak a szakmákkal, de pl. lvl1-es fragmentekbõl +15-ös lila gemeket lehet csinálni. Tömöm is tele a kiskarimat. 😄

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Nem lesz valami új peccs vagy kiegészítõ vagy akármi(LotD szerû) a játékhoz a közeljövõben?Vagy egyátalán betervezve?Vagy valami amiért érdemes vissza jönni, mert bevallom rohadtul hiányzik a játék, de a city siegeket mindíg is untam, és mióta kivették a fortokat úgyhallom a csapból is az folyik..Kínomban már a trialt nyomom 😄

Jeffjohnson
Annó Dragonback en is mikor még én is Order oldalon voltam eléggé nagyképûek voltak persze az hozzá tartozik ,hogy itt sem csak pve-zni fognak de ahogy írták azért jöttek ide mert itt a legnagyobb az esély a king killre

Sorry, ezt nem olvastam.
Viszont így eléggé hülyének nézem õket 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Jeffjohnson
WHA-t olvasgasd gyakrabban...
Le van írva ahogy alattam már írták.Mintahogyan az is (fórumban) ,hogy a libertalia azért jött ide mert nagyobb esélye van a king killre ezt nem én találtam ki õk írták. Elõször Azgalra mentek aztán miután látták az ottani helyzetet átjöttek Nornra és mielõtt bárki nekemugrana igen ez lehetséges...
csak mondjuk nem guild szinten (kicsit pofátlan)de goa/mytic lexarja így aztán itt vannak

TDC Geronimo
Elvileg már akkor jár underdog pont, ha elérnek a városba. Andy írta nemrég. A tooltipbe van elírva.

Az underdog system csak akkor ad pontot, ha Stage II-be lép a városostrom tudtommal. Ott pedig a destro is ölhet királyt. Szóval ha Nornon a Libertalia (ex-Exodus) királyt gyilkolászik, akkor az csak a destronak lesz jobb...
Egyébként pedig a WAR nem PvE játék, hanem PvP, és nem hiszem, hogy a Libertalia, aki egy eléggé aktív RvR guild, legalábbis azok voltak régen, most azért szeretne belogolni, hogy hajnalban üres instákban királyt gyilkolásszanak. Én mondjuk nem voltam még király instában, csak warlordban, de baromi unalmas volt, ahogy hallom, a király ölés hasonlóan unalmas, akkor már a Piramisban sokkal élvezetesebb harcok vannak. De leginkább szerintem hogyha valaki ennyire PvE-zni akar, az inkább elmegy WOWozni. Nem hinném, hogy azért játszanának a magas szintû guildek 1 éve ezzel a játékkal, hogy pvezzenek...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Jeffjohnson
Libertalia is a pve miatt jött a Nornra. Az underdog rendszer meg majd kedvez is ennek napközben a destro altdorfba feltolja a pontot aztán jöhet a hajnalban az order king farmra szép kis játék... legalább amíg a fortok bent voltak addig volt mit védeni. Mytic a saját sírját ássa.