Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, sok T4 sct kivettek és és tettek helyukre kis tierbol masikakat, valamint most mar nem fugg attol hogy melyik zonakban megy az rvr hogy melyik scre mehetsz.

jelenleg t4ben van nordenwatch, lost temple of isha, caledor woods, serpent's passage battle for praag és reikland factory amiket mindig tolhatsz kiveve city ostrom stage1-et.

MrStokes
Legutobbi allas szerint nem vettek ki az SC-ket? Vagy mar visszatettek oket? Korabban vki irta, hogy kivettek oket... <#rolleyes>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ättol fugg hogy mit értesz nyerõ oldal alatt.

Ha nálad az a nyerõ hogy mindig találsz ölnivalót és instant popolnak sck akkor azgal destro vagy norn order.

Ha csak mindent végig akarsz zergelni és bezsebelni az ingyen RPt (személy szerint nem ajánlom mert dögunalom számomra ) akkor azgal order vagy norn destro.

Magyarok egyébként fõleg azgal destro es norn order oldalon vannak.

melyik most a nyero server es a nyero oldal?

vagy mar senki nem jatszik ezzel a gammával?

anti hero

elég sokáig offline a server😞
Még 1db van.
Nagyon jol neznek ki, csak enyhen dragak. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Ha valaki esetleg megszomjazna WAR közben és nincs mibõl innia:
Stein Collection

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

engem érdekelne az egyik prepaid kártya
küldtem pm-et

Még meg van a 2db 60napos prepaid kártyám. 4500/db
Asszem a világtörténelem elsõ MMO patche, ahol képesek a content kivevést feature-ként beállítani (Igen, a scenariokra gondolok).
TDC Geronimo
Hát ez a patch kb azt támassza alá 😄 Patchrõl patchre rövidebb lesz a note.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

rezes
Pedig mar azt hittem a teljes fejlesztobrigadot szelnek eresztettek es neha a takaritonok kapcsolgatjak a szervereket, hogy valami aktivitas legyen a reszukrol...
Szanalmas es nevetseges.

Fonok.Ki az a corporation?

Pari
1.3.4 a PTSen
http://herald.warhammeronline.com/patchnotes/index.php?id=2010_1-3-4

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Ecoterrorist
Mi anno pont a destru "csürhe" mozgása, össze nem játszása miatt léptünk Dragonback M.-re majd Eltharionra orderezni. Borzalmas bénázás ment! Szanaszét rohangálás, semmi vagy nevetséges support, mind1!

Mostanra az akkori helyzethez(2008 vége, 2009 eleje az említett idõszak)viszonyítva végre van csapatjáték. Persze akad még így is elcseszett SC vagy rvr-n szarkodás, de alapvetõen egész jól össze tudnak dolgozni a játékosok. Ámen! <#zavart1>

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

Szaruman
LOL. Ennyire bénák ott a WPk? Én full willpow/toughness voltam, és 2-3 dessi sem tudott leverni ^^

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Rájöttem, hogy utálom az ordert Norn-on, se nem healel, se nem üt.. inkább elfut ha nincs 5szörös túlerõben. WPk full willpoweren szaladgálnak (nem mintha azzal healelnének bármit is), aztán csodálkozik ha egy WE vagy sorc lesolozza. megérdemli az összes hogy lebombázzák a francba

Krein - Sárkány Lovagrend

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Ecoterrorist
Krein, A nagy Krein! 😊
Hallottam az ittas TS-ezésedet!xD BigUP!
........
Nos! Mi lennénk a legboldogabb, ha beszélhetnénk egy jó kis pvp csatározásról Norn-n! Nagyon szeretnénk, ha végre összeállhatna valami komolyabb csapat részünkrõl is, de valami hihetetlen szinten sehol semmi. Komolyan mondom egy ki****tt magyar destru playa-t sem találni rajtunk kívül. Igyekszünk, reklámozunk, fórumok (még a nagyon-nagyon régi Silkroad-s arcoknak is írtam), de lófilé!😊
Még nem adjuk fel, de már beszéltünk házon belül az Azgalra történõ költözésrõl. Mondjuk ez esetben lesz hely Norn-n a régi ex - Lovagrendes karaktereinknek Eltharionról. 😊

Koczka - Sírhant Mûvek as. Mentha(ex S.L. tag)<#worship>

Nemjó. Acélt a nagy karvalyorra miatt hamar levadásznák. oszt free rp😄

nornos magyar desto (úristen, van ilyen), ha ki tudtok állítani egy party-t (ha lehet, royal-osat <#vigyor4>), leszervezhetnénk valami small scale pvp-t (fist of sigmar forum / heretic blog közvetítésével)..

Krein - Sárkány Lovagrend

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Ecoterrorist
"+ 1-2 random ember"? ...és ez az 1-2 random playa nem lenni netán kedv némi destru kószáláshoz Karak-Norn-n? 😊
Ha mégis, erõsíthetnétek a csapatunk!😊
Magyar destru ügyben nagyon kiábrándító a helyzet jelenleg. Mindenféle fórum böngészésbõl begyûjtött infóim alapján valszeg a mi mikro partizán egységünk az egyetlen tömörülés magyar destruction ügyben Norn-n mostanság! Aki tud, mindenképp cáfoljon meg! 😊
<#gonosz2><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead>

Van egy kisebb magyar orderes guild az azgalon: Ninfus Corp + 1-2 random ember mint pl én. De ennyi és nem több. Õket ajánlom kedves, rendes játékosok.
Hali!

nagyon régen a kezdésnél még toltam ezt a játékot, gondoltam h megnézem h milyen lett. nemtudjátok h h lehet bekapcsolni az élsimítást? régen Nvdia vezértlõpultban betudtam de az most nem jó:/
Köszi

Ecoterrorist
Ismerjük a csapatot! Tudunk továbbá a Heretic R. és Unknown létezésérõl is! 😊
Csináltunk karaktert Azgalon amolyan vésztartaléknak, ha az idõ haladtával nem tudunk Norn-n valami épkézláb magyar destru bandát összetoborozni, de továbbra is kitartunk. Hogy nézz már ki, hogy a magyarság nem tud felmutatni legalább egy destru alakulatot Norn-n is! 😊)) Anno ott volt a Dark Wing melynek mi is tagjai voltunk, de jelenleg nem találjuk õket.
Ha mégis költöznünk kell talán összejöhet jelenlegi karaktereink átmentése is, de ehhez írnunk kell a fejlesztõknek, hisz a szokásos transfer ebben az esetben már nem lehetséges. Nem szívesen hagynánk main és alt párosunkat veszni. Azért egy 40-es karaktert nem darálok be szemrebbenés nélkül. Meglátjuk! 😉

Azért begépelem ide is:
A "Sírhant Mûvek" névre keresztelt mikro partizán csapatunk várja Karak-Norn(EN) destru magyarjait.
Ingame keresd whisper v. pm: Koczka v. Etalon

Sziasztok!

Van két 60napos prepaid kártyám akit érdekel az jelezze. 10e
gyertek át Azgalra, van több magyar gild. Keresd a Moth klánt😊
Ecoterrorist
Üdv!

Norn-n kószál még némi destru magyarság maroknyi kis csapatunkon kívül? Próbálunk valami guild félét összehozni, de eddig inkább családi vállalkozásnak tûnik, mint klán-nak. 😊

Ja azt láttam, csak nem tudtam hogy az most ilyen örökre cancel-e 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

TDC Geronimo
EU oldalon belépsz accoddal, ott my profile és ott lesz a terminate your subscription kb 30as betûtípussal :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Erre valaki válaszoljon már pls, mert sehogy nem találom és ma jár le az elõfizum!

Order oldalra tényleg gyere Nornra a Lovagrendbe. Keress ránk, bárki be tud invelni.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Tudtommal nincsenek magyar orderesek azgalon jelenleg.

Low level karival kezdeném újra, látom, pár dologban változott a játék. Az Azgalon kezdtem karit, itt is vannak order oldalon magyarok? ( Gz a killhez )

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Nemtudom hogy mekkora karid van mert ha renown rankot szeretnél fejlesztani most akkor az Azgalra menj, de ha magas a szinted akkor Nornra érdemes menni és ott keresd a Sárkány Lovagrendet mert minden magyar játékos ott van és jó fejek nagyon 😉 Az Azgalon az order nem tud királyt ölni, de a Destro ma pl 5 sikeres wb volt aki megölte Karl Francot 😊 (többek közt én is)
Karak Azgal vagy Norn.

Sziasztok!

Hosszabb pihenõ után térnék vissza a WH világába, egy kérdés: order oldalon melyik szerverre érdemes mennem, ahol hallhatok némi magyar szót ( esetleg van egy-két magyar guild ) ?

A válaszokat elõre is köszönöm!

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

automatic renewalt hol lehet kiszedni?

hát nemtudom. mara 1v1ben nemnagyon szokott elpicsázni😊

Brut spec perpill az egyetlen amiben jobb mint sav az pve dps, ott is csak akkor ha van mas armor debuff. Masra pedig teljesen ertelmetlen sav helyett.

Hát Én most kezdtem el újból brutra speccelve, elég hoki szegény 😄
De majd akkor kipróbálom úgy is, csak lett valami akkor ebbõl a kasztból.

Mara igencsak jo karakter lett savagery ágon 1v1re és smallscalere pedig.

Melyen egyutterzek veled. 😉

Hát nem tudom, az én 40es marámmal az a tapasztalatom, hogy semmit nem tudok elpicsázni ;D (SW-n kívül)

A mara eddig is elpicsazta a wh-t, nem?
Lehet az is twink kari volt, epic armour talizmanokkal. 😊)

A WH-t nerfelték vagy alapból ilyen szar?Kezdtem most egyet, lvl 11en twink itemekben az utolsó marauder is elpicsáz, nemhogy még öljek meg egy DoK-ot vagy valami keményebbet.

Nincs Order zerg csak sok a low lvl-es player aki azt hiszi hogy õ az isten és majd kihealelik... Ezen a felfogáson kéne változtatni a pugnak és kicsit ésszel játszani 😛 És nem megfutamodnia a Destronak a Bohémia primade sc partyktól hanem igen is odatenni magát 😊
Csak pl tegnap😄 meg azelõtt 😄

Kivéve mikor nem😄DD
Orderzerg van többnyire😊

Kivették a fortokat szóval általában cityzés megy, amennyit én a t4 karakteremmel belogolva láttam.Az arányhoz nem tudok hozzászólni. 😊