Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Én csak azt írom, amit a fórumon olvasok. Még szeptemberben abbahagytam a wh-t 😊 De az azgal fórumon ilyeneket írogattak.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Bandee
😊

Hát nem azért, de egy guildre vagy alliancera ráfogni, hogy tönkretesznek/tönkretettek egy szervert azért, mert játszanak hajnalban is, meg amiért letolják az end-contentet, eléggé röhejes. Eltharionon volt király ölés délelõtt, délután, este és éjjel is IC-ben. Az már igaz, hogy miután kb július közepétõl október elejéig Destro zerg volt ott, 1-2 dest megunta és elment, és az Order, köztük a DC, akik addig is játszottak a túlerõ ellen és összeszervezõdtek, legyalulták a destrot amikor kiegyenlített lett a létszám. Volt 1 hét, amikor asszem 4 király ölés volt (az egyik ostromnál 2 instában is legyakták), köztük olyan ostrom is volt, ami este 8-kor kezdõdött. Szal messze nem üres szerver volt.
Erre meg a destronak az volt a válasza, hogy akkor õk majd nem logolnak be bosszúból.
Tény, hogy baromi nagy arcuk van az ilyen Lanister féle figuráknak, de azért rájuk sütni, hogy kinyírják a szervereket, szerintem eléggé nagy hülyeség. A destro szépen szervezze magát össze, és menjenek velük szembe. Azgalon gondolom van megfelelõ mennyiségû ember ehhez.
Az meg nem értem, kit zavar, hogy nekik olyan kedvük volt, hogy befoglalják az üres várost.

Amúgy meg most Nornon jó, eléggé kiegyenlített szerintem a szerver, bár kicsit több Altdorf van, mint IC, de kb csak attól függ, mikor hova mennyien logolnak be. Volt itt is király ölés nemrég, Zakkant barátom volt a main tank. Viszont sokkal kevésbé számít a csapatmunka a nagy létszámok miatt, mint anno Eltharionon...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Nem, eltharionon napközben is tudtak üres ICbe menni😊

Szaruman
Közben megtaláltam. Hajnali 6kor, az üres ICbe bementek. És állítólag eltharionon is ezt csinálták. Nem baj, még 1 szervert tökretesznek^^

TDC Geronimo
Pax Mortis a nevük. ÉS kurvanagy arcuk van 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Destro fölénynek vége lett a transferek óta.

Félre érthetõen irtam.
Király ölés volt, de nincs folyamatos király gyilkolászás.
Királyölést hajnal 5-6 körül csinálták , és igen az ex totenkopf volt (most Warcamp Express néven futnak, death companyból pax mortis lett) mert máskor nem ment😊

Egyébként meg a transfer hírére még transfer elõtt elõjöttek az order zerglinget, volt nemegyszer 250+ orderes volt egy keepen... Hát igen ordernek sosem lett volna létszám problémája ha méltóztattak volna t4be belogolni...

Szóval most jóféle order zerg van😊

Nincs szó király gyilkolászásról. Tegnap egy Altorf egy IC ostrom. St2 sehol. Mérleg egál.
Gondolom a Death Company lehetett, és a Totenkopf alliance. Eltharionon a vége felé folyamatos királygyilkolgatás ment, volt ilyen prime timeban is.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Szaruman
LOL. Pedig mindenhol azt olvastam, h dessy fölény van. Melyik guild volt?

Order

TDC Geronimo
order

Szaruman
Melyik oldal nyomta le a kinget?

TDC Geronimo
Nem amúgy úgy néz ki lesz egy jó kis 6os régi RM party minden nap majd.

TDC Geronimo
ja 😄

Megduplázod Abo zergjét?😄

TDC Geronimo
Hah Abo visszajön megint végre lesz normális guildem meg értelme játszani óje \/o 😄

TDC Geronimo
Pont ezért PvE guild 😄 Ezt csinálták másik szerveren is. Jól be is fuccsolt

Azok igazából nem PvE guild csak reggel 6kor ölték meg a királyt amikor nem volt ellenállás és erre verték a nyálukat😄

TDC Geronimo
Ja ránéztem WHA fórumra, mert elég rég nem néztem, de látom megy egymás osztása rendesen. Jól látom jött valami pve guild is eltharionról azt csinálják a fesztivált 😄

meg

TDC Geronimo
azgalon megölték a kinget? Errõl lemaradtam

TDC Geronimo
Én akkor untam meg mikor kivették a fortokat. Mostanában 2-3 naponta logolok be megnézni mi újság, de általában 2 perc után logolok is ki, mert állandóan city siege megy. Azt hittem 1.3.3ba kezdenek vele valamit, de semmi 😞

Class balance alakul, bár még közel sem tökéletes.

Megmondom oszinten en nem figyeltem sosem hogy xy hasznal e hacket de nem latok repkedo meg teleportalo embereket.

Azt az allitast regen is csak azert lehetett igaznak nevezni mert a warlord pqk és a király megölése PvE 😊 (elõtte be kell lockolni a várost ugye)

Fegyverek és ékszerek bizony továbbra is PvE, de elvileg 1.3.4ben jönnek faszányos RvR fegyók.

Ruházkodás pedig elég karakterfüggõ, sok karakternek elsõre úgy tûnik hogy a pve ruhák milyen hûdeszuperjók mert pl egy sorcinak van rajta crit set bonus, és pvere tényleg jó is de pvpre ezerszer jobb neki egy invader/warlord kombó. Sentinelt meg sorcival az életbe nem vennék fel😊

Healerek azok akik tulajdonképpen úgy vannak hogy mész instázni vagy annihilatorban healelsz 68ig😄

Tanknak meg , sentinel eleinte jó ,darkpromise viszont semmire sem, 5 invader warlord cipõ az imbaság , onnan a következõ upgrade 4 tyrantnél.

nem warhammerezek úgy fél éve (aionoztam cbt/obt/retail), aiont is abbahagytam kb 1 hónap után, annyi elég volt abból a grindbõl 😊 endgame meg számomra kevés volt, mint war-ba 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

MrStokes
Hat igen, SC-ket imadtam, nem is tudom miert hagytam abba a jatekot, de remlik, mintha WoW kiegnek lett volna koze a dologhoz...

Hetvegen leszedtem az endless trial-t es elszorakozgattam vele. Nem rossz, nem rossz, de rank 10 alatt nem sokat lat az ember a kasztokbol (sajnos).

Jelenleg mi a helyzet a class-ok (carrier) kozotti viszonylagos egyensulyt illetoen? Sikerult mostanra valamiflee eppkezlab class balance-ot osszehoznia a keszitonek?

Annakidejen volt 1-2 igencsak OP class ami azt illeti. Persze, tudom, tudom, ez csapatjatek, de azert megis... 😊

Amikor meg jatszottam, eleg sok volt a hack-eket hasznalo jatekos, ezen a teren mi ujsag jelenleg a jatekban?

Meg mindig igaz az az allitas, hogy a legjobb gear-t PvE instabol lehet megszerezni?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Én majd egy éve warhammerezek, kipróbáltam az Aiotn.
Most ujra Warhammer!
Ennyi😄
nem akarlak lebeszélni aionról, de warhammer pvpje még mindig jobb volt mint aioné, az sc-k meg úgy néz ki überelhetetlenek... (sajnos)

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Pedig eddig még a csapból is az folyt hogy az aionban mekkora királyság lesz a pvp meg ilyesmik, erre kiderül hogy sehol semmi <#shakehead>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tulajdonképp azgal destro szempontból sokkal jobb lett tekintve hogy most van order és nem bobobobokeepkeepaltdorf a játék.

Isten ments, hogy lebeszéljelek az AION ról - a 2 hónappal ez elõttihez képest gondolom a WAR sem lett jobb - de ha WAR szerû pvp élményre vársz könnyen csalódhatsz.

Kb. 2 hónapja hagytam abba a játékot, és most újra megjött a kedvem, csak nem tudom megéri-e azt a 3000ft-ot.Történt azóta valami lényegesebb változtatás, jobb lett a játék valamivel?Az AION felé kacsintgatok most, a héten meg is veszem, ha csak nem szól valami nyomós érv a WAR mellett. 😊

jerome
Sziasztok

Lenne egy eladó
Warhammer Online: Age of Reckoning + 60 napos feltöltõ kártya 9000Ft -ért
Érdeklõdni e-mailen: [email protected]
vagy telefonon: 06-30-625-3978

Minden jót!

A mára meghirdetett WAR találkozót elhalasztottuk 1 héttel, így december 11-én lesz megtartva 18 órai kezdettel a Napóleon Cafe (Budapest, VI, Zichy Jenõ utca 6) szeparéjában.
Mindenkit várunk szeretettel, aki úgy érzi, szeretne pár órán keresztül sörözgetni néhány elborult és kevésbé elborult Waros figurával.
További infók itt: Sárkány Lovagrend Guild Sörözés topic

TDC Geronimo
Hát kipróbáltam ezt az 1.3.3at. Nagyon meglátszanak az elbocsájtások a játékon már. Sok dolog, amit ígértek a producers letterbe bele se került 1.3.3ba. Semmi újat nem hoz szinte. Ez a HDR/bloom meg jó fosul néz ki szvsz 😞

Felgolos
nem tudtam hogy van

Szaruman

Felgolos
gamekapocs.hu van

Felgolos
ezt olvastam:
Koncepciós rajzok a Warhammer 40K MMO-ról

A Vigil Games által fejlesztett MMO már évek óta fejlesztés alatt áll, ám mindeddig nem sokat láthattunk belõle. Ma néhány új koncepciós rajz érkezett a játék kapcsán.

Sokak kedvenc univerzuma a Warhammer 40.000, amelyben mindez idáig leginkább a stratégiai játékok kedvelõi vethették bele magukat, ám hamarosan az MMORPG-t kedvelõ játékosok is megismerhetik a véres univerzumot. A Vigil már évek óta dolgozik az eddig cím nélküli játékon, amelybõl érkezett néhány érdekes koncepciós rajz.

Fontos és életbevágó változtatás, most mit izélsz😄

TDC Geronimo
Itt a note amúgy

TDC Geronimo
1.3.3as BG változás : Bug Fixes:
* Fixed numerous tooltip related issues.

😄DDDDDDDD najó

Jeffjohnson
Van pár magyar szétszórva különbözõ klánokban de magyar guild nincs én is meg haver is egy külföldi klánban vagyunk.

TDC Geronimo
jövõ héten 1.3.3 PTS

Sziasztok!
Norn-on van-e magyar destro csapat?
PvE-bõl esnek azért jó cuccok, Pl a BW-nek nagyon jó a DP-Invader vagy DP-Warlord kombó. Healereknek pedig szintén fõleg a PvE cuccok jók, mint a Sentinel és a DP.
Archmage-nek pl az Invader Intelligencet ad, meg Magic critet, ha jól emlékszem, szal hacsak nem DPS AM akar valaki lenni, akkor semmi értelme azt hordani.

DPS tanknak jobbak a pvps ruhák, nagyságrendekkel.

Söt, blackguardnak a DP átverés, tankolásra is jobb az 5 invader+ warlord cipõ.

Tyrant az amit PvEbõl érdemes felvenni tankolni.

s0n1c
Tervezem már egy ideje 😊 Héten megcsinálom.