Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem nem kihaltak a szerverek. Jó jó nincs tolongás de remek kis keep ostromokban. PQ-k ban, war-okban vettem részt eddig is. Általában szép mennyiséggel vannak játékosok egy egy nagyobb csatában. Csak meg kell nézni éppen hol zajlik valami. A fõvárosokban meg elég sokan vannak szinte mindig.

SC-n még sosem fordult elõ hogy ne népesebb csapattal lettem volna.
TDC Geronimo
Nem kevesebben szerintem, mint amikor toltam. Elvannak õk ezzel a mennyiséggel. Játszogatok triallal és kedvem lenne visszamenni nagy karikhoz. Voltak régen azért jó kis pvpk.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hát igen, elég nagy a pangás sztem, elég kevés ember tolja..

szerintem

anti hero

TDC Geronimo
ja hogy ezért? 😄 Kíváncsi leszek az új 100% RvRes city siegekre. Elvileg ebben a hónapban jönnie kell a patchnek. Nézegettem még játszik pár ember a régi guildembõl lehet visszalesek jövõ hónapba -.-

nem még 3 giga patchet le kéne töltenie, de azzal megvárom még újra szól a szélessáv.. : ) ma megyek újcuccért, de amúgy nem vonz az aoc, nagy noob szarsag az is-.-.-.-.- TOR kéne már .zzz

anti hero

ja bocs azt nem irtam.

hat bementem egy SCre és teljesen egyedül voltam..
befoglaltam 2 zaszlot es vegetert a jatek, de azért überizgi volt...

anti hero

TDC Geronimo
Tényleg és aocot megnézted? 😊

TDC Geronimo
miért gáz? 😄

nem triallal tolom de kurvara gaz a jatek : )
egy 21es sorcom van de vannak kisebbek is.

ja nincs most netem befosott a router 3gvel tolom :o)

anti hero

TDC Geronimo
Ha triallal tolod még mindig gyere azgal destrora. Van ott egy szakadt kurvám (zealot) :d

Még jó hogy én kártyával fizetek.
Dejó hogy már nem fizetek elõ 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

MrStokes

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Húsvét a Shadowlanden.

Boldog Húsvétot kívánok minden Warhammeresnek!

Egg for a egg god!

szintén 10 év, és amúgy ja: én is rá kellett, hogy jöjjek valami ilyet keresek én is már (csak)
Forrest Tomee
Norn-on van még Desto oldalon magyar csapat, vagy mindenki Orderben van?

Pari
Prof: transfernel csak akkor latszik, ha olyan szerveren van karid, ahonnan van jelenleg ervenyben free transfer...az Azgal nem ilyen, oda csak vinni lehet.
saccard: ha order parti vagy, akkor Norn es amit A4tech javasolt. Ha destro parti vagy, akkor Azgal, hardcore-abbnak Moth, casualnal Tartarus...de nincs nagy jelentossege, egy allyba vagyunk es 95%ban kozos progik vannak - 3+ grp kirakhato ha van ra igeny
de Nornon az order , Azglon meg a destro az underdog.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Mi lenne, ha pl elolvasnád a FAQ-t ?!

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Kérdés.. hogy lehet az hogy az accountomnál nem tudom megnézni hogy milyen karakterem van? Már level 14 -es szóval már biztos látszania kellene. Ugyanígy van a transzfernél is. Megnéztem de azt írja ki hogy nincs karakterem... Mi okozhatja ezt?
Ok. Akkor majd beírom ha lejár az accom. Addi van még vagy 15-17 nap. Addig nem évül el ugye?

"melegek és felhõs mesékre vágyók: order
emberek: dest"

Ez hatalmas. 😊 Mellesleg nekem a káoszos oldal sokkal jobban tetszik. A karakterek valahogy jobban bejönnek mint a rendnél, no meg ki ne álmodott volna róla hogy sárba tiporja a csillogó páncélú lovagok eszményképeit? 😊
"melegek és felhõs mesékre vágyók: order
emberek: dest"

Annyit fûznék hozzá, hogy Norn orderben ki tudunk állítani majdnem egy full guildes WBt alkalmanként, sokan 80asok vagy 70+.. insta gear-t pillanatok alatt farmoljuk bárkinek, SCbe mi vagyunk az istenek 😊 amúgyis a harci ló sokkal menõbb mint a bálnafejû gyík 😛

reklám:
http://fistofsigmar.forumcircle.com/portal.php
http://sarkanylovagrend.blog.hu/
a blog mondjuk elég tré, de csak azért mert nem én szerkesztem

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

s0n1c
😄D
FSpofon
melegek és felhõs mesékre vágyók: order
emberek: dest

Arab money

Saccard
Köszi😊 még annyi hogy hol a nagyobb magyar társaság destrun vagy orderen (gondolom szervertõl is függ de mondjuk leginkább)

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Pari
http://war-europe.com/
itt kell accot csinalnod, de elotte csekkold hogy nem az amerikai trial cklienst huztad-e le?
a hardwareden el fog futni a game, de en a helyedbe a minimum grafikan futtatnam rvr-be...mondjuk ha eromuvem lenne akkor is azon futtatnam, mint minden mmot

Pari
varj

Áron alul jutottam egy 2 hónapos gamecardhoz.

Ha most beírom az accountomnál ahova kell akkor ez hozzáadódik a jelenlegi 1 ( vagyis most már csak fél ) hónapomhoz? Vagy majd akkor kell beírni ezt amikor lejár a mostani elõfizetésem amit a game mellé adtak?

A szerver összevonás nem nagy baj sztem legalább nyüzsgõbbek lesznek maradék szerverek+ gondolom át lehet rakni karinkat másik szerverre majd + megoldják az accountok ügyét is...
Saccard
Na a telepítés sikerült mostmár csak logint nem tudok csinálni mert vmiért soha nem fogadja el:S

Saccard
Nagyon szép estét kívánok mindenkinek! Lenne 2 kérdésem hozzátok, remélem tudtok mihamarabb segíteni. 1. Mivel úgydöntöttem szívesen kipróbálnám a játékot letöltöttem egy trialt de 99%nál megállt a letöltés és connecting problem, mi a teendõ? 2. Egy 3ghz (nem 2 magos), 3gb-os, Asus p5ös alaplapú, 256 mb-os NX8600gt-s géppel el fog futni a játék? Egyelõre nem akarok nagy csatákban részt venni szóval nem gond ha ott akadozna. Dehát régi vas és hát mmo-k mindig is gépigényesek voltak (kivéve a wow). Elõre is nagyon köszönöm válaszaitok!

FSpofon
már a warról is pletykálják, azt hiszem valami customer supportos szólta el magát hogy nemsokára várható.

Arab money

Forrest Tomee
WAR-ról volt szó és hogy majd meg fog történni. Mennyire kacsa vagy nem azt nem tudom.
Nem is tudtam, hogy még mennek DAOC szerverek.

s0n1c
Nem lehet, hogy a Daoc-ról (Dark Age of Camelot, régebbi Mythic mmo) beszélgettek ott az emberek? Csak mert pontosan ott történt ezt pár hete.
Forrest Tomee
Azt olvastam a fórumokon, hogy hamarosan az Eu szervereket átviszik és beolvasztják az US szerverek közé. Ez mennyire fogja vajon megnövelni a latencyt? Mert egy pvp játékban elég kellemetlen lehet.
Gondolkozom, hogy másfél év után megint belefogjak a WAR-ba, de ha ezt így variálják nem tudom megéri-e.

semmi gond. sztem tobb mint 10 eve tolom a mmokat, es manapsag csakis rovid szorakozasra vagyom, ezert ennek megfeleloen tolom.
biztos ezert hangzik vérpistisen, de mostanában csak arra van erõm, hogy "szórakozzak", funoljak, zergeljek egy egy varvedesnel, az épített csapatok katonas rendje, meg a hu de nagyon komoly hozzaallas már a múlté
: )

anti hero

s0n1c
Lehet, hogy nem ugyanazt a topicot olvassuk, mert én semmilyen gyalázó szöveget nem véltem felfedezni.
"trialba max a 10 v 11 szint a meno, nem tudom 11 van-e, de nem is ez a lenyeg, en ugy erzem SCn es odakint is RAPE ami megy azon a szinten alatta meg szopika.
foleg ilyen irritalo tipusu karikkal probaltam mitn a shadow warrior lvl11en juj, most meg randa a sorc de azzal tolom. FAJERPOWER."

Igen érett és komoly gondolkozású és világnézetû érett embernek tûntél pl a fent idézet komment után 😉

De biztos tévedtem és akkor elnézést 😊
/Vér István
ha a 30at elérted a sárkány lovagrend szeretettel vár😊

ha healer vagy akár 20as szinttõl is 😊

Így van!
Például full kezdõ vagyok én is, és szinte csak ez az oldal segít az elején mindenkinek, akit "igazán" érdekel a játék...😞((
Az egyik legösszetettebb fantazi játék, amit valaha kiadtak PC-re!
Az akkori viszonylag nagy gépigény, és a GOA felelõtlensége, illetve a tavalyi válság az ami majdnem hazavágta az egészet.
Hála Istennek azért a mag megmaradt, és remélem sikerül bekerülnöm majd egy rendes order klánba norn-on...!
WAR forever!!!

Karak-Norn Immortal Legion

Nem értem. Ugyanazok az emberkék folyamatosan gyalázzák a játékot. Nem tetszik ne játsz.
Azt még megérteném, ha valaki most kezdi, nem tetszik neki és beír ide.
De egyfolytába gyalázni....??
Tessék menni Tetrisezni vagy Pacmannel játszani és annak a fórumán írogatni milyen szép, milyen jó.
Akinek tetszik vagy ha van érdeklõdõ nem kéne befolyásolni.
További kellemes játékot/kinek warhammer, kinek Tetris😊)/
Na. 14 szint játék után eddig nagyon tetszik a game. A szerverek népsûrûsége megfelelõ és jók WAR- ok is. Külön jó pont hogy nem kell szintek tucatjait várni mielõtt más játékosokkal küzdhetünk hanem majdnem a kezdetektõl fent áll ez a helyzet.

A grafikán nem találtam kivetni valót. Nem a mostani csilivili de tökéletesen megfelel.

A karakterek kaphattak volna több arcot is de mindegyik reális úgymond. Ha valaki egész életét háborúkban töltötte és egy ilyen világba nõtt fel az inkább a WAR karakterire fog hasonlítani mint mondjuk az Aion csilivili lányos szépfiúira.
Tehát egyelõre tetszik. Kíváncsi vagyok hogy hosszabb távon is tudja e hozni ezt az élményt.
s0n1c
mellément
inkabb 1000 postomat kellett volna elolvasnod, mielott kinyitod a szad, és levérpistikézed öregapád, kisfiu

next

;o)

anti hero

Jéé egy vérpistike 😄
(igen elolvastam kb 10 post-odat)
Viktor99
Nekem is pont most fejezte be a patchelést. Gondoltam leszedem, ha már ugysem idõlimites (csak szintlimites) akkor van idõm kipróbálni benn mindent. 😊
Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

trialba max a 10 v 11 szint a meno, nem tudom 11 van-e, de nem is ez a lenyeg, en ugy erzem SCn es odakint is RAPE ami megy azon a szinten alatta meg szopika.
foleg ilyen irritalo tipusu karikkal probaltam mitn a shadow warrior lvl11en juj, most meg randa a sorc de azzal tolom. FAJERPOWER.

anti hero

BEAST
Biztos jo, trialt netegettem es igy huszadszorra az elso par szinten mar belogolaskor asitozni kezdek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ennyire jó?: D

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

BEAST
En meg 10 percnel tovabb nem tudok belogolva maradni :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."