Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meggondolom, de ez a jatek meg rondan is nagyon poen : ) tegnap is annyi kocsogot megdugtam, te jo eg 😄DD

anti hero

TDC Geronimo
gyere aoc :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

na ha minden jól megy, este megveszem a lovam (dinomat)
<#hawaii>

anti hero

Feltöltõkártya ~ 4.000 Ft + 1.000 Ft posta/csomag:
Gameplay

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

A játék jövõjét tekintve halvány reménysugár:

http://www.massively.com/2010/03/19/bioware-talks-warhammer-onlines-forthcoming-expansions/
(friss reg miatt nem szúrhattam be url-t sajna)
Ott még nem. Most csak erõsödök. 9-es szinten és kétkezes axe-val vége elértem hogy nem darálnak be elsõre ha war-ba megyek. 😊
Magadat tudod flaggelni es akkor barki megtamadhatsz. Ellent nem tudod flagelni csak ö sajat magat.

Amugy ha pvpre vágysz érdemes az rvr teruleteken es sckben keresni.

Tehát tulajdonképpen bárkit megtámadhatatlanok ha flaggelem. De pl tier 1-en tier 3-asként falggelek valakit akkor csirke leszek.
Értem...
Vissza lehet menni, csak ha rvr falgged leszel (bemész rvr területre, megtámadsz egy embert, buffolsz/healelsz flaggelt embert) a szintednél kisebb tierben akkor csirke leszel. Viszont PvE szorakozni lehet, pl jol el lehet utni az idot tome unlockok csinalgatásával ha unatkozol vagy sc popra varsz.

És igen az rvr lakeken kivul is lehet harcolni de amig valamilyen modon nem leszel rvr flaggelt addig nem tudnak megtamadni. Ha latsz egy ellenséget és nem vagy flagelve de harcolni akarsz vele jobb klikk a fejeden es flag for rvr.

Végül is úgy oldottam meg hogy felvettem a buchery + a Apo skillt. majd csinálok magamnak. 😊

Ha elértem egy szintet modjuk 15 -est akkor a 1-12 területekre már nem nézhetek vissza? Mert néha level 40 -es játékosokat is látok ott.

Csatamezõn kívül is lehet harcolni ugye? engem pl egy kis edei úton messze a war zone-tól támadott meg 3 Orderes a fair play szellemében. 😊
TDC Geronimo
Hónapok óta nincs nekem már befizetve. Unlimited triallal néha ránézek azt annyi

AH, vagy osszerbarátkozol egy apothecarys emberkével, vagy recruit quartermaster t1ben a warcampben medálokért. Nagyobb tierekben medálos quartermasterek csak keepekben és fõvárosban lesznek.

s0n1c
Valszeg így fog, ahogy olvasom néha Gero postjait nem sokat invesztálnak már ebbe a gameba.
Potionokat hol lehet venni? eddig nem nagyon találtam ilyen helyet. 9-es vagyok.
Jelenleg ennek a jateknak az a legfobb baja hogy rengeteg kis zergling játssza akik csak akkor kepesek kitenni a labukat rvr teruletre ha van mellettuk 200 társuk😊

Ebbõl következõen a gyengébb realm addig szinte egyátalán nem RvRezik amig meg nincs a 2 underdog pont. Remélhetõleg ez azért majd javulni fog amikor mindenki kifarmolja magának sckbõl a fegyvert.

lehet más baja is van, de hosszú hónapok után visszanézek és nagyon dúrván szar a grafika, én ezt láttam elsõre... (félreértés ne essék nem a tájjal stb van bajom, továbbá azzal is tisztában vagyok, hogy "régi" a game és ezért nem kell összehasonlítani egy stalker-besüt a nap, vagy BF BC2-hóvihar van gfx-el) amúgy vannak ilyen újfajta mozdulatok animok, az tetszett, de a sorc grafika, nem értem...
a shammi ahhoz képest ég és föld, nem értem hogy lehetnek MÉG mindig ilyen különbségek, de gondolom ez örökre így marad.

anti hero

Rendben.És igen az Azgalon vagyok.
s0n1c
pedig ennek a gamenek nem a graf a baja 😊
csinaltam egy shammit : )

prof te a azgalon vagy chosen ugye? osszejohetunk majd PQzni ilyesmi

anti hero

lehet befizuzom azt is, uj gepemen nem láttam még valszeg nagyon pitsadurván nézne ki (de a játékmenettõl elalszom)

anti hero

malav de!
csinalj egy sorcot es castolgass szted az a grafika normális, akkor biztos bennem van a hiba..
nem a wowot inditottam el, de ott azert nagysagrendekkel jobban nez ki a cucc, maga a jatek ratyi mondjuk.. de nem ertem miért miért ilyen gyik a cucc, más kari után kell néznem mert ezt nem bírom ki

: (

anti hero

Értem. 😊 akkor szerencsére level 7. en még nem maradtam le semmirõl. 😊 Akkor addig fejlõdgetek még.
Pari
lv11tol nyilik meg a mastery fa(a carrier trainernek), 3 aga van, lv21ig 2 szintenkent kapsz egy pontot, majd lv21tol szintenkent...
wardb.com - sokat segithet

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Kösz.

Van mód valamilyen fegyverre specializálódni? Mert nekem skillek között az van hogy tudok mindent használni a axetõl kezdve a swordokig.

Tehát ilyen skillekre adó rendszer nincs? Skillfa nincs? Vagy ha van hogy lehet megnyitni? Mondtad hogy milyen ágak vannak? Ezekre hogy lehet adni?

Bocs de még nagyon nem értek ehhez...

És melyik jobb? Most kard/axe + pajzs al vagyok. Eddig bejött.
Ehhez annyit szeretnek hozzatenni hogy sckben a szint korlatok epp legutobbi patchel vatoztak,
t1 - lv1-lv11
t2 - lv12-21
t3 - lv22-31

tehat mar nem lehet x8-tol a kov tierben sczni. Bár amugy is érdemes kiélvezni azokat a szinteket a tierben amikor a legerosebb vagy😊

Pari
1, Fejlodni altalaban akkor tudsz gyorsan ha dmget osztasz, ergo 2 hand weapon, az elso bal oldali ag a kifejezetten 2h mastery fa, de a jobb oldali ag....ravage-es ag is jo(a ravege nem phisical dmget, hanem magic dmget ad...)
2, open field rvr:
t1 - lv1-lv11
t2 - lv12-21
t3 - lv22-31
t4 ....
a repulo utak automatikusan 10-20-30 szinten nyilnak meg...
mount lv20tol, land of dead lv25tol,
scenariokba x8 szinttol mehetsz akar a kovetkezok tier-be is, de azert erdemes maradni lv11-21-31ig a sajat orvr-nek megfelelo tier-u scenariokba jarni, hogy oszd az eszt.
3, renown rankos megkotes, csak merchantnal,es itemeknel van....teruletnel nincs, majd meg lesznek az ugynevezett ward-ok, mely egy resze renown rankhoz kotott, de az rr31ig nem lesz erdekes neked
4, tome of knowledge-ba a 2 ful a quest, ott raklikk az adott questre, es abandon...
jah, lv36ig a renown rankod nem haladhatja meg a szintedet.

TDC Geronimo
Hát azért ennyire nem rossz a helyzet. Nem a wowot indítottad el véletlen? <#hehe>

Még pár kérdés.

- Bizonyos területekre csak megfelelõ renow rangal lehet eljutni? Mert kb 3 helyre lehetett menni az utaztatóval.

Küldetéseket lehet leadni és hogy? Felvettem vagy 2-t a darkelfeknél de azok még nagyon nehezek nekem.

Ha már túr erõs vagyok nem mehetek vissza gyengébb területekre?
Aha értem.

A renown rankom jelenleg 3-as. Tetszik hogy renow pontokért a fejlõdésen felül lehet még maradandó plusszokat szerezni mint például erõs, intelligencia stb... Ezek nem is tûnnek el el soha.
Tehát minnél magasabb a renow szintem annál jobb dolgokat tudok majd venni idõvel. A renow pontokat meg mindenféle maradandó statnövelõre tudom költeni. Ez jó ötlet hiszen szinte kötelezi a két oldal játékosait hogy egy más torkának ugorjanak. 😊
Most még level 6-oként nincs nagy beleszólásom a dolgokba de ha még fejlõdök pár szintet akkor remélem hamarosan orderesek vérétõl piroslik majd a fegyverem. 😊

Kérdések.

- Chosenként mit javasoltok fejlõdésnek? Mikre rakjak miket vegyek?
- Ha egy tierhez túl erõs lettem oda már nem térhetek vissza háborúzni/kalandozni?

Elõrre is kösz a válaszokat! 😊
Állítólag ohh shinyin nem néz ki rosszul😄

Torzonborz
mennyé aocozni 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

én is befizettem, de szornyulkodve tapasztaltam, hogy kúrva ronda az egész

van egy sorcom azzal toltam 5 percig kb, uristen, elvezhetetlenul ocsmany, valami iszonyu gyik ez a jatek, igy hosszu ido utan visszaterve es mai jatekokat jatszva..
:G meg jo hogy csak 1 honapot fizettem be, nekem eleg is volt...
sorry

anti hero

Pari
hja meg instakbol....

Pari
1, 40 rank van, es 80 renown rank(rvr)
2, du2-tol hajnal 2-ig az order uralkodik, azon kivul a destro...ha ez balance, mintha az order tobben lenne es prime timba tobbnyire ok dominalnak, a destro csak megkeseriteni tudja a dolgukat.
3, mondhatnek sokat, Inglorious, Enklave stb. de ok komoly rvrt tolnak
a magyar guildek kozt nem igen kell kulonbseget tenni, tekintve, hogy egy allyba vannak es tobbnyire egyutt mozognak, nincs jelentosegge igazabol a guild nevnek: Moth, Tartarus, Prophecy,Unknown,Heretic Religion...
4, asszem a server cap 4k...
5, armort, weapont csak ugy nem lehet venni, Auction houseba, renown merchantnal lehet venni, elobbihez renown szint kell utobbihoz gold. amugy meg pqbol/inf-bol lehet farmolni

Még 1 kérdés.. Merchantoknál hogy hogy nem lehet felszerelést kapni? Már 3. chapterben vagyok de fegyvert és páncélt még csak questekkel tudtam nyerni. Pedig szívesen vennék egy só sisakot.
Na elsõ benyomások.

Tzetch kiválasztottjával nyomulok. A grafika nekem tetszik fõleg hogy a karakterek nem a Lineage meg Aion féle langyi szépfiúk hanem látszik rajtuk hogy egy kegyetlen durva világban nõttek fel. 😊
A Holló Isten eddig rámosolygott mert már az 5-ik szintél tartok. A küldetések tetszenek különösen azok amikbe úgymond automatikusan bekerülök amint beérek. Démonölés, büdös birodalmiak lemészárlása... csupa öröm az élet. 😊
Bár még nem sikerült olyan szép páncélra szert tennem mint ami magasabb szintû karaktereken van de ami késik nem múlik. Így küldetéseket csinálgatva egyedül vagy közösen elfejlõdgetek még egy darabig hogy egyre jobban megismerjem a világot ( szépen sorjában ) aztán majd jöhetnek komolyabb WAR -ok rend kutyái ellen. 😊

Mindent összevetve eddig tetszik a játék és népsûrûséggel is meg vagyok elégedve.

A Karak Azgalon játszom...

Kérdések...

- 40 szint van csak? Ezen felül hogy is lehet pontosan fejlõdni?
- A Karak Azgal kiegyensúlyozott szerver? Van sok "rendes" is ott?
- Milyen Destrós klánok vannak ott ahova érdemes belépni? Nem muszáj magyarnak lenniük.
- Hányan lehetnek a szerveren általában? meg lehet ezt nézni valahol?

Válaszotokat elõre is köszönöm.
😊 Ezt káosz õsi nyelvén írtam. 😊

Nem baj ha nincs magyar guild. Jól tudok angolul. 😊

Ha a Karak Azgalon belefuttok majd egy Pharos nevû délceg Chosenbe az én leszek. 😊
Mi az az egyensuly?😄

komoly magyar guildet ne keress, de ott a moth vagy Tartarus
Na végül is az új account megoldotta a dolgot. jól esett itt magammal beszélgetni. 😊 Hamarosan Tzeetc új kiválasztotja tûnik fel Karak Azgal szerverén. 😊 Remélem ott jó a Destro-order egyensúly. Izgalmas csatákat szeretnék. 😊
Mi lehet a baj? végre befejezte a patcholást de most is azt a *****va üzenetet írja ki hogy "Licence required."

Azt hittem egyszerûbb lesz. Vagy a trial helyett hozzak lére egy új accot?
Bár ez még a game feltelepítése és patcholása elõtt volt. Jelenleg is patcholódik. Lehet hogy elõtte full gamének fenn kel lennie? Esetleg az a baj hogy Trial volt az accountom?
A licence is reqired. - írja amikor be akarom írni kódot amit kaptam a honlapon. Mit jelent ez? Mit kell még csinálni?
Ja persze nem is mondtam hogy ma meglett a game. 😊 Az 576-ban valami akció keretében 3000! ért vesztegették.
Destro oldalon hova érdemes menni? Karak vagy Eltharion? Persze úgy hogy nagyjából ugyanannyi orderes is van ott hogy érdekes legyen a játék.
érdemes, lásd elõzõt
akkor is jobban jársz order oldalon Norn, desi oldalon Azgal.
Ott találsz full magyar guildeket akik segítenek.
Ebben a játékba se keress olyan karaktert ami "mindent visz"
Csapatjáték, kivéve ha a mobhentelés érdekel
T3ban kicsit szegényes az élet, t1,t2,t4ben viszont bõven találsz embereket.

Most nézem hogy 3000ft-ért vesztegetik gamet. Érdemes még megevvi? mekkora nyüzsgés van szervereken? Vannak még játékosok?
az az oldal erdekel most, amelyik leradirozza a masik oldalt, mert nagony casual idore tervezem a jatekot. nem ismerek senkit, nincs épített grpot és idõm se hgoy komolyan foglalkozzak vele stb stb, szal addolos leechre akarok ramenni, valami aae dotolos karival termszetesen. a cel a rp leechen kivul az ellenseg idegszalain valo zongorazas 😄 fun durvan ennyi igy elso blikkre

köszi a választ

anti hero