Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi ez az éledezés?😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Ennyire jó lesz az új patch? 😛 Akkor lehet en is befizetem a dps zealotomat. <#nevetes1>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

TDC Geronimo
noes :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szaruman
eddig is olvasgattam, csak nem volt mit hozzászólni 😊
megyek majd dessy oldalra, és csinálok egy pwnzor sorcit <#violent>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Jockey
semmi reroll
ott van egy orc tankom (nemtom milyen kaszt mar) azt azzal elbohockodom..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TDC Geronimo
najó kik írnak ide megint :d

Szaruman
Lol, én is minnyá elõfizetek 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Sáska
reroll vagy folytatjatok ahol abbamaradt?

TDC Geronimo
:o

Jockey
gyüvök én is 1 körre, csak valakivel le kell töltetnem a kliens meg fel kell pecseltetnem, mert mobilinternet power van:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

jaja 😊

Pari
zomg, jon az aod, menekuljetek😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

TDC Geronimo
~2 hét

😊 Az jó. Az új patch mikor jön ki?
TDC Geronimo
Hát egyre többen leszünk már így papíron napról napra 😄

TDC Geronimo
24v24 lesz városostromba, Nem nevezném zergnek :o

lál
<#mf2>

anti hero

BEAST
rank1! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hanyas a dokod:d

anti hero

neked volt az a bonedancered akivel beragadtal az mgn a lepcsoforduloba es probaltal mikozben onnan szabadulni😄 kinyirtal lifetappel valami nubot aki kozben utott?
😄

anti hero

BEAST
Sosenem!

Csak ha lesz kivel huzni a dokomat. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ha lesztek páran, lehet én is vissza néznék 😊

nem a zerg a baj, hanem az, ha nem lehet lekezelni..
<#idiota>

anti hero

0Fritz0
"Új patchel meg végre nem pve ratyulás lesz az endgame se."

A zerg azért megmarad, ugye? 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ratyiak!!!

anti hero

TDC Geronimo
Jön ratyibíszt is! :d

TDC Geronimo
😄 sose

Rájöttünk, hogy ha pvpni akarunk még mindig ez a legjobb. Új patchel meg végre nem pve ratyulás lesz az endgame se. Gyere velünk 2 év után végre te biacs :p

no, most hogy jon a conan kieg??!???
istenverte nubok vagytok vaz
<#beka3><#idiota>

anti hero

TDC Geronimo
Úgy néz ki visszanézünk páran jövõ hónap elején. Addig triallal elökörködünk. Megpróbálok minél több régi ismerõst visszacsábítani 😄

Szia!

Nem rossz, sõt...
INGYENES a kliens, tehát csak utalni kell és a trial azonnal aktiválódik véglegesre!
Nehogy megvegye bárki, simán le kell csak tölteni!!!!

WAR!!!!!!!!!

Üdv.:

KEcsesz_78

Karak-Norn Immortal Legion

Pari
Azgal-destro, Moth-Tartarus-Prophecy-Unkown-Heretic Religion ally, bar en vagy 2 hete nem voltam online egyeb okokbol kifolyolag, holnapra tervezem a visszaterest😊

TDC Geronimo
Ti merrefele vagytok?

Sajnos nem.

bocs Bucher Pass.
Fell Landingból nem lehet átjutni valamelyik Black Ark-ra? A térképen ott látom de elindulok felé a bitcher Pass ban lukadok ki.
Pari
moth, tartarus, unknown, prophecy, hertic religion

Valaki játszik innen a karak-azgal szerveren káosz oldalon? esetleg valami magyar klán ahova lehet jelentkezni?
Na srácok, mivel a screenshot contest egy nagy csalás, arra kérek minden kedves jelenlévõt hogy a 6. oldalon az 57-es post-ra April screenshot contest(EU) topicban nyomja csak meg szépen a 'Waaaaaagh' gombot 😊 igen, a csigás az! Segítsétek a Krein alapítványt közelebb a griff mounthoz

kkthxbye

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Huh éppen most lettem level 21-es. Akkor asszem nem merem majd levenni a sisakot. 😊 Sejtettem én hogy a káoszt szolgálni nem éppen arcbõrt kimélõ meló. 😊
TDC Geronimo
Collectors editionos fej az. Minden fajnak van +1 fej a CEbe.

10 vagy 20 szintenként mindig változik valami a karakterek kinézetén(pl maraudernél a karja), a chosennél a feje ha jól emlékszem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Találkoztam ma egy olyan chosennel amelyiknek olyan volt a feje mintha átküldték volna egy húsdarálón szemi nem voltak csak egy nagy lidérces szem a homloka közepén. Hogy nézhetett ki így? Mert a karakter készítésnél nem lehetett ilyen arcot választani az tuti.
TDC Geronimo
Hát ha csak egyedül mennék vissza akkor igen. WARba még láttam régi klántársaimat, így annak több értelme lenne.

na mi van kifujt az AOC?
:op

anti hero

Én jelenleg A T2-ben vagyok és ott ha nem is átfogóan de mindig van olyan helyszín ahol valami nagyobb csetepaté vagy ostrom zajik. Eddig ha beléptem ( és éppen azt akartam ) átlag 10 percen belül találtam valami jó kis warbandot amibe becsatlakozhattam.

A fõvárosokban sok játékos van minden idõben.

Sztem a T3- is hasonló lehet a t4 meg állítólag sokkal népesebb ezeknél hisz nagyon sok magas szintû játékos ott.
TDC Geronimo
wow nem hangzik rosszul. Talán lesz végre értelmes endgame majdnem 2 év után? 😄

TDC Geronimo
na végre nyilvánosságra hozták a city siege változásokat. Itt lehet olvasni. Én is most látok neki 😊

Sziasztok!

Az a kérdésem lenne, hogy érdemes-e beruházni ebbe a játékba még? Sokfelõl hallottam, hogy a contentet nem bõvítik (esetleg csak elvesznek belõle) ill. hogy egyre kevesebb ember játszik.
Egy ideje már próbálgatom a trialt, a játékkal magával nincs bajom, és t1-en elég sok ember is játszik. Persze valószínû ez a trial miatt van, nagyobb szinteken is akad még bõven játékos?
Esetleg van aktív magyar guild? Ha igen, melyik szerveren illetve oldalon?
Remek volt tegnap este. Tier 2 ben Ostlandban ahogy ott mászkálok látom hogy kemény 2 Chosern lés 1 Choppa próbálja betörni keep ajtaját miközben a némileg nagyobb orderes védõsereg hangos röhögések közben öntözi õket olajjal.

Szólat három játékosnak hogy Keeepet nem így ostromolunk szóval vissza. Aztán szerveztünk egy Warbandot és nekiáltunk haverokat/éppen ráérõket toborozni. 10 perccel késõbb már 20-an voltunk. 😊 3-an visszamentünk a táborba ostromcuccokat venni majd olyan szabályszerû ostromot mutattunk be hogy csak na. 😊 Remek volt hangulat. Végül idõn belül minden orderest sikerült kipucolni és meg elsõként egy Massive Loot Bag -al lettem gazdagabb. Az az elsõ hogy Keep attackban ilyet kapok. 😊

Szóval nagyon jól sikerült. 😊
SC kicsit bugos és néha elõfordul hogy egyedül vagy bent vagy csak a ti partitok es seniki mas ha csapatban csatlakoztok, de van a másik véglet is amikor ez egyik oldalról 3 partit enged be es 12v 18 😊