Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Kerdezd Forcsyt :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
tudsz valamit? <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
Egy ellen biztos nem! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Egyedül én vagyok ott, végülis mondhatni aktív <#idiota>

TDC Geronimo
védve vagyok már ellenük sry

kemelol
rigor ujra aktiv, keszithetitek a CVket...

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

kemelol
gyertek ti KAra

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

Menjünk akkor orderezni, úgyis az az imba. <#idiota>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

kemelol
majd malavval inditok egy facebook grpot "akiket megcsiptek a poklabuak"

Ne destrozni menjetek, gyertek inkább orderezni Nornra a Lovagrendbe! Már kb a játék kezdete óta van a guild, esténként átlag 12-15 ember szokott online lenni. Ha majd velünk jönnek alkalmanként a Sünök is, az már kb 20 körüli ember lesz.
Igazából arra gyúrunk, hogy meglegyen majd a 40-es WB normálisan, ugyanis az új king ölésekre csak a jól szervezett 40-es warbandoknak lesz esélye. Úgy tudom, azgalon van 5-6 magyar guild, mindegyikben játszik 2-4 ember, úgy meg semmire nem lehet vinni szerintem, fõleg nem ezután.
Plusz Nornon van egy nagy rakás destro ellenünk, szóval sosem unatkozunk, mindig van kit gyilkolni, az SC-k is nagyon gyorsan poppolnak T4-ben délután/este, szal lehet élvezni rendesen a játékot.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

TDC Geronimo
😞

TDC Geronimo
:o

tratarusba vannak páran, moth kb 1-2 ember van onlány a többi vszleg HIDbe!!! van, többirõl nem tudok, infernum állítólag alt guild lett vagy mi, néztem hogy a leader papaya karija😄😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Melyik destros guild él még akkor azgalon?Moth?Vagy feltámadt hamvaiból az Infernum?😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

BEAST
Ezzel csak az a baj, hogy forcsy meg elvezne is 😄

szerintem élõben már a töködre lépett volna😊))

malav nem akar téged senkise! 😄

kemelol
spiderlannel tolod ?
amugy ez a prophecy nem az ahonnan 2x is kibasztak geronimot ( egyszer nem volt eleg )mert nub volt ?<#miaz>

Most pár napig nem tudom mi lesz, mert egyetemi napok vannak. Persze szigorúan csak azért megyek, hogy szemmel tartsam a hallgatókat, nem isznak-e sokat. Különösen a lányokra kell nagyon odafigyelni. 😊)

nemigaazz 😄 hát én még akkor fizettem be utoljára mikor volt az a szarvasos event 😄 és akkor még volt prophecy, még toltuk is együtt mindig 4-5 en 😄

prophecy? omfg mikor 1,5 éve abbahagytuk akkor is haldokolt😄

TDC Geronimo
Mikor leszel ma? Segíthetnél egy órácskát lotdn xp farmba :p

Fszom, kezditek meghozni nekem is a kedvem, lehet befizetek még a héten egy kis hentelésre, már ha a buzi marámmal lehet kezdeni valamit endgémben 😄
Prophecy megvan még?

Bocmester: de, fos. Majd szervalok valamit.

Rasztah: benne lennek en is egy ilyen lotd korutba. 😊

TDC Geronimo
Én ezt használom, illetve tervezem használni, mert még csak 36os vagyok, de ezzel a buildel 40es ratyikat is simán padlóra lehet küldeni másodpercek alatt 😊 Nem tudom egy 40es jól öltözött choppa mire képes, ha már ilyen szinten gagyi cuccokba is elég durva 😄

Kérdezd meg Banatakot 😊 Ja, és szerezz magad mögé egy partyt minimum 2 healerrel meg legalább 1 tankkal 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Van vki tapasztaltabb choppa-s ember?
vmi buildet tudna javasolni vki? 😊

nézegettem a buildeket a neten, de nem bízom bennük 😊

A Zealotnak nem olyan az invader, mint az AM-nek (vagyis egy kalap szar, ha healelni akar)? Warlord kéne neked, meg DP és/vagy Tyrant.

hétvégén páran megnézzük ezt a lotd-t, majd behozunk pár nagykarit is a guildbe ha lehetséges😊 rájöttünk hogy alt karikhoz nincs gyomrunk már, öregszünk 😊

Pari
destruction ag, aoe dmg

ez a l2p duma meg healerre nezve szanalmas, gyakorlatilag rr70ig majdnem free rp kategoria egy slayernek vagy egy whnak marpedig sok rr80as ftkos beloluk, ha meg puggal, ts/ventri nelkul megy az ember sok jora nem szamithat

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

haha nekem sorcnál se tiszta a bombtad :o pontosan melyik ágat is jelenti, 1,5 év kihagyás azért meglátszik😄

sanyi: koszi a tippeket, majd szetnezek. Most alvas.

A4tech: normalis jatekban lehet. 😊

Amugy kimaradt par dolog, reg jatszottam, pl. a staggerrol sem tudtam. 😊

http://www.wardb.com/item.aspx?id=2002047

ja és l2p 😛 normális healert semmi nem solozza le (pláne nem azonnal)

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Aha, 2fos party, order wb ellen ad-ben. 😄

Akkor irány PvEzni vagy DPS zealot xD

Egyébként nézz magadnak primeval cuccokat AHban, nagyon jók. priceless-re rakeresel megtalálhatod õket javítható formában. 3 invader wounds bonusért + 3 jol kivalasztott primeval darabbal sokkal jobb leszel.

Stagger meg nagyon nagyon jó dolog😊

TDC Geronimo
Ma is milyen jók voltunk... :d

Nyomkodom en a lokest, de ott az a franya disrupt, meg ki is kerulik neha. 😊
Azert vagyok invaderben, mert anno rohangaltam eleget annihilatorban meg sentinelben, tobbet en azokat fel nem veszem. Conq. van vagy 3 darab, de az se healelos cucc. 😊
Ertelmes csapat meg majd lesz. Foleg, ha visszatolja innen par nyomi a kepet. <#vigyor>

Rakd ki a staggert vagy az ellokést és bizony tud kiteolni 😊

Egyébként Invader nem tul jo cucc zealotnak healelesre , bar nehany darabot erdemes lehet felvenni ha nem all mas rendelkezesre. De 3nál semmiképp sem többet. Gogo PvE vagy RP farm warlordig.

És persze az sem árt ha szerzel magadnak egy értelmes csapatot aki figyel rád 😊

Nem akarom en halomra olni oket, felre ne erts. 😊 Csak kicsit ugy erzem, hogy invaderben se healelek tobbet, mint pl. annihilatorban, a dd-k pedig a jobb gearrel sokkat tobbet sebeznek.

ui.: a zealot nem tud kiteolni, max. menekulni. 😊

TDC Geronimo
ratyi kártyádat kotord inkább elõ már, csoppának kell a híl :d

De tényleg, ha egy rr5x zealot egy éve okésnak számító gearben meglát egy WHt aki tele van pakolva lotd cuccokkal, esetleg egy 75% aa speed növeléses ( gyk 4x-es sebességû autoattack ugyebár, de épp most fogják nerfelni) slayer/ wl-t akkor bizony futni kell , el kell kezdeni kiteolni még mielõtt odaér hozzád vagy bizony instant halál lesz.

És persze nem érdemes mindent healre pakolni és 150 toughnessel rohangálni, hiszent healer elsõdleges target.

TDC Geronimo
teneked

😄

BEAST
Ezt meselte mar o is, szomoru 😞

kemelol
l2p

Lehet felhuzom inkabb az SH altot. 😄 Jo kari az manapsag?

El is mult a fertozes. Ha nekem jon egy normalisabb wh/slayer, detaunt+self heal... aztan par masdoperc es halott vagyok. Regebben se volt egy alom, de ez fos.

BEAST
Mert Gero megfertozott! 😄

Igen vasárnap tényleg kafa volt, ott voltam, de tegnap este a nagy szívásnál is...
A tábor bejáratáig tuszkoltak vissza mindenkit a 3x-os túlerõ miatt!

Karak-Norn Immortal Legion

Miert vagyok olyan hulye, hogy elhiszem, ebbol valami jo fog kisulni? 😊)