22827
-
Jobb, mint volt. -
rohatt :y -
Pio #18822 Na köszi, reméljük addig nem gondolják újból meg magukat. :)
Amúgy stabil a szerver így is, hogy mindenki feltalált? -
Jó, mi másra számíthattunk volna tőle. :/ -
mindenki levagta egybol, hogy jar inaktivaknak is csak geronimo trollkodott, bizony am! -
Na mégis lesz -
Pio #18818 Amúgy szerintem ez nem a GOA bakija, hisz a warhammeronline-on is úgy volt hírezve, hogy kapunk ingyennapokat és amikor írtam az amcsi supportnak a kliensletöltés ügyében akkor a válaszukban benne volt, hogy én is kapom majd a 2 hetet. -
Pio #18817 Jaja, azt mindenképp eljátszanám, csak ahhoz még be kéne jutnom az accommal... :D
Még jobb is a csajozós bónuszcuccokkal, igaz 4 nappal rövidebb, de ha most megkapnám a 14 napot, akkor ezt nem lőhetném el fél évig. :) -
Geronimo hibája! Ő mondta, hogy töltsem le :/ De legalább az accountomhoz hozzáférnék... -
Mondjuk ha nem is adnak 14 napot. Itt a US reenlist cucc. Elvileg ez működni fog réi accocra is. -
GOAnak sikerült még utoljára elbaszni valamit mielőtt leléptek :D -
Pio #18813 Most nézem, tényleg mindenhol alattomos módon átszerkesztették. Ez elég ciki lesz, tekintve, hogy előtte elköremailezték mindenkinek, hogy kapunk 2 ingyen hetet.
Lesz itt némi hőbörgés az tuti. :)
Gondolom rájöttek ők is arra, amit mondtam, ha most játszik teszem azt 50 ezer EU-s játékos és rájuk vannak méretezve a szerverek, akkor elég necces lenne, ha mondjuk a 400ezer korábbi játékosnak akár csak a 20%-a visszanézne.
Én mindenesetre kíváncsian várom a holnapot ha másért nem is akkor azért, hogy be tudjak végre jelentkezni az account managementre. -
Mindenki mást mond kb. WHAra írt andy, írtam neki hogy most akkor mondja el, hogy mi is a szitu. Remélem visszanéz és válaszol -
Pio #18811 Sok tehetségtelen, most potyára terheltem 10 gigányi letöltéssel szegény t-online szervereit. :) -
Most nézem GOA oldalon is át lett írva currentre. Úgyhogy úgy néz ki ezt a 2 hetet bukták a régi előfizetők. Valószínű GOA elírta. -
Mq nezten, nekem a Mythic acc management oldalan mar jovairtak a +2 hetet. -
Én erre gondoltam: "All game play during this period will be free for existing subscribers and current European subscribers will receive two weeks of free game play beginning 7th July. " Itt azt mondja, hogy a jelenlegi előfizetők kapnak 2 hetet. -
Pio #18807 Szerintem még senki nem kapta meg a +2 hetet és ezért nem vagyunk még aktívak. Amint fellövik a +2 hetet mi is be tudunk majd lépni.
Lehet, hogy szándékos a késleltetés, hogy ne egyszerre rohamozzon mindenki.
A hírben tényleg mintha az lenne, hogy most már mindenki használhatja az új account managementet, de ez van. -
Mondjuk ahogy én értelmezem az új oldalon a hírt ott nem azt veszem ki, hogy kaptok ti is 2 hetet. Mármint azok akiknek nem volt aktív accjuk. -
Pio #18805 Akkor téged jobban szeretnek, mint minket! :'( -
hollófernyiges #18804 Engem eurral legalábbis peccselni beengedett, most csorog le a 9(3) giga. -
Pio #18803 Szerintem akkor fogunk tudni belépni amikor élesítik a 2 ingyenhetet az pedig hatodikára lett ígérve, szóval még van 1 nap. -
Nekem is ez van _eur vagy nem, account managementben sem enged be :( -
hollófernyiges #18801 Az _EUR-t hozzátetted? -
Pio #18800 Azok, akiknek nem volt aktív az accja továbbra se tudnak belépni. Vagy legalábbis én nem tudok. :) -
Van olyan aki régen war előfizető volt és nem tud belogolni az új account oldalon? -
Na megjött a hivatalos update a szerverekről. Hamarabb indult hivatalosan is úgy néz ki. -
spectra #18797 ebben az esetben a szükséges fileokat itt találod:AppData\Local\Temp és a legkésőbb létrehozott. -
spectra #18796 ha véletlenül nem bíznátok egy random emberkébe a neten akkor ajánlom, hogy inkább innen szedjétek le a file-t:
http://www.warhammeronline.com/download/index.php -
semennyit -
Murmur #18794 WARban nem lehet a fel seces castot szakitani. :) -
t0xikus #18793 hát ezt nem tudom :/ -
Agaba72 #18792 Akkor kb mennyit? Mert nekem 1 hónapban a war kb 3 gigát "eszik" meg....szóval van 3-4 giga szabad kapacitásom de ha túl lépem az gáz a hónap végéig( amugy meglepően jól mennek nekem az mmo-k mobilról is, van naponta 1-2-szer, hogy bénázik de töbnyire a fél secces castot is tudom szakitani ) -
t0xikus #18791 nem tölt le 9gigát. lemegy egy full filecheck. először megrettentem énis:) -
Agaba72 #18790 Hát az tény, hogy én nem vagyok egy nagy számítástechnikai guru...nem igazán értem, hogy mi a szent xart akar ezzel az amerikai cliensel 9 gigát letölteni. (mobil netem van 7 giga után lassul mint állat egész hónapban).Szerintem az amerikaiknak is elvileg bitre megegyezőleg az van a gépén mint nekünk ( mármint a clienst leszámítva). össz vissz a játék 14giga nálam erre akar még 9-t mert amerikaira mennék.....
Más: Ha jól értelmezem a dolgot akkor már egy jó ideje mehetne a játék az új szervereken, (mert már megy is csak az talán nem hivatalos) csak szerdáig amolyan tesztelés folyik. (sok önkéntes teszterrel :) ) -
t0xikus #18789 http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=329657 -
Nem tudom, hogy a jelenleg alacsonyabb populáció miatt, vagy amiatt, mert a mythic legalább ért a szerverkonfigoláshoz, de az új szerverek nagyon jók. Nem látni warpolo playereket se mounton, se pedig gyalogosan. Knockback után nincs repkedés, skillek instant reagálnak stb. Jó furcsa így :D -
krisz073 #18787 igen megtaláltuk, köszi szépen -
Pio #18786 Lesz egy új accja az eamythicen, ugyan az lesz a felhasználónév csak a végén ott lesz, hogy _EUR.
Már most is láthatja, hogy megvan, ha rákeres a mailcíméhez tartozó accountokra, de belépni egyelőre nem tud. -
krisz073 #18785 Sziasztok,
Lenne egy olyan kérdésem, hogy öcsém anno megvette a CE WH-t. viszont egy éve már nem játszott vele nem volt aktive accountja. Időközben csinált egy accountot (ua. névvel,passal mint a warhammerben) a daochoz ezen az oldalon.
https://accounts.eamythic.com/
Szóval ezen az oldalon neki van egy regisztrált accountja. Kérdésem hogy szerintetek a régi CE verzióju WH-t fogja ehez az acchoz reggelni, vagy ez már egy teljesen új lesz?