Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anubys
Az FFT az, amikor hogolyozással kezdessz? Valahogy az elej annyira gáz, hogy nem volt türelmem kivárni a játék elejét, pedig vagy négyszer nekifogtam... A Sword Of Mana is majdnem így járt, azóta elõlépett az EOB utáni második kedvenc GBA-s PRG-mmé... Csak az a rohadt félórás intro lehetne kilõhetõ, vagy legalább ne úgy csinálták volna meg, hogy minden mondat után le kell nyomni a gombot, különben nem megy tovább, mert így még azt sem tudod csinálni, hogy otthagyod a GBA-t magára fél órára, amíg lemegy az intro... 😞

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

oldproximusz
Adj még a magadéhoz vagy 10 évet.
Én se tudom néha lerakni.
Sokszor többra tartom a PC-s játékoknál.
De tényleg, EMU-val sehol nincs a grafika és a hangulat a GBA-n levõhöz képest.

Sheltem
Ki fogom próbálni a dúmot. Baszki ez a final fantasy tactics milyen hosszú... Már legalább 1 hónapja tolom és még szerintem sehol nem vagyok... 😊 Azért ez a 300 küldetés üt 😊 Tudják ezek a squaresoft os srácok, hogy mi kell a népnek 😊 Tactics Ogre is ilyen? Vagy az mivel másabb ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Anubys,akkot kérlek nézd meg,hogy
otthon van-e a Versus!

Köszi!

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

Anubys
Amint meglesz, próbáld ki a Doom-ot... Sokkal szebb eredeti GBA-n, mint emun. Egy csomó játékra igaz ez amúgy (Asszem egyedül az EOB jobb emuval, legalábbis én mást nem találtam...)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

A flash kártyát biztos meg tudjuk oldani
Sheltem
Hát még EMU-n...De már nem sokáig. Remélem hozzá tudok majd jutni valami jó és nem túl drága 256os flash kártyához is.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Anubys
Bazzeg srácok, ne keserítsetek el, eddig azt hittem én vagyok a legöregebb arc a GBA-sok között a 25 évemmel... 😄

Anubys
Jah, kérem, szal te emun nyomod? Akkor ezért nem tetszett a Doom... Próbáld ki real GBA-n... 😊

radeer
Na ja azt az élményt mikor ülsz ott ahova a király is gyalog jár, és közben nyomod a GBA SP-t....megekirály

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Sheltem
Ami pcn nagyon fílinges és jó az a Call of Duty 😊 Az mondjuk nagyon leköt multiban is és singleben is.

Sheltem
Énis már 26 elmúltam jócskán...De sokkal jobban leköt mint a pcs játékok..Nem tudom miért...A fíling más... Pedig csúcskategóriás gépem van,de se a mostanában megjelent Farcry se a Painkiller se semmi nem köt le úgy mint egy GBA-s Final Fight One vagy éppen egy Final Fantasy Tactics... Nameg ugye a GBA SP hordozható így sz*rni is vihetem magammal 😊

radeer
Hát én már elmúltam pár évvel 30 de azért tök jó ez a kis gép, és melóhelyen mikor nincs senki tök jókat szoktam játszani.
Itt látszik, hogy nagyon fontos a csiri-viri grafix mellett a játékélmény. Hihetetlen milyen jó kis játékok vannak. És ami még +lepõ, hogy PC-n nincs annyi türelmem egy játékhoz, itt azonban nagyon sok gémet végignyomtam már, ami soxor hetekben mérhetõ volt.
Az utobbi idõk gémei amik nekem tetszettek visszafelé :

Ice Nine .::. FPS. és sokat fejlõdött a gfx az utobbi idõk ilyen játékaihoz képest.

Wade_Hixtons_Counter_Punch_ .::.Box játék. Igaz hamar meg lehet unni, de azért pár napig nagyon leköti az embert és ez a rajzfilmes ötlet nagyon odavág.

Splinter_Cell_Pandora_Tommorow_ .::. Arcade 2D . Hát az utobbi idõk egyik legjobb játéka szerintem. Sok mozgás, és tök izglamas. Kár, hogy a sokadik pályánál kifogy a szufla és meguntam, de addig nagyon jó volt 😊

Sabre_Wulf_ .::. Logikai-Platform . Egyik legszórakoztatobb játék volt számomra. Ilyen eszement ötletek amiket felsorakoztat a játék a szintek megoldásához, nem semmi. És a fõhös az örge és visszavonult vadász, nekem régi kedvenvcem PAMPALINIT juttatta eszembe.

Megaman_Battle_Chip_Challenge .::. Kártya-Akció . Hát ennek elsajátitása, nem 2 perc volt. Egyszer már félre is raktam, azonban mikor nem jelent + normális stuff elõvettem és adtam neki még egy lehetõséget. SZámítógépes chip-ek versenyeznek egymással és a deck-et mi állítjuk össze a megszerzett ( vásárolt-elnyert) kártyákból. Minden ellenfélhez megfelelõ taktika kell és fontos az is, hogy milyen terepen megy a kûzdelem.

Ezek csak az utobbi hetek próbálkozásai voltak, és persze nem a legnagyobb kedvencek...de azért ha nem próbáltad adj a játékoknak szerintem egy próbát.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Sheltem
Tökjó lehet...Jajj csak már nekemis meglenne...Tuti még munkahelyen is csapatnám 😄
Ez már beteges? Sebaj...Addigjó amíg az ember tud gyerek lenni! Ez az alapelvem

😊
Én is lefekvés után még
vagy 1,5 óráig nyomtam az ágyamban
a Donkey Kong-ot.
Legjobb,anno az egyik kedvencem volt.
most is az 😊

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

Seth
Hejjj....akkor nem csak én vagyok ilyen pihent

PSN ID.: Beegabor

Sheltem
Fenébe valaki plz aki játszott ff tacticss al mondja már el hogyan tudom elõhozni csata közben a "Law Cards" menüpontot... Néha olyan sux szabályokkal kezdõdik a csata és nem tudom hogy kell/milyen kaszttal használni a kártyákat.

Sheltem
Hmm télleg kellemes.... Azért én se vagyok normális..Hajnal 2 ig toltam a final fantasy tacticsot kisablakban GBA EMUval ahelyett hogy vmi PC-s játékkal játszanék 😛

guardian hero
Double Dragon & Final Fight rajongóknak egyébként tudom ajánlani a Gekido Advance nevû játékot is!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sheltem
Jó neked...Én majd vizsgám után májusban...Nehogy csak a gba legyen semmi tanulás 😊

Öcsém megvette végre az SP-ét. 😊
ennyi.
örülök 😊

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

Sheltem
Dehogynem játszottam...Csak nem nagyon szeretem a pixeleket...Ezért jó a GBA SP 2ds megjelenítése..A doom ok nagyon kockásak...Ha 3dt akarok akkor elõveszem PC-n a painkiller-t vagy a call of duty multit.

guardian hero
Én nagyon hiányolom belõlük a multit, milyen állat lenne már deathmatch négyen linkelve 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Anubys
Valszeg azért, mert az eredetiekkel nem játszottál... Egy az egyben megcsinálták azt a pc-s gámát GBA-ra, amivel kb. 10-12 éve nyomultam... 😊
Hihetetlen feelinges lett...

Sheltem
Hát nekem se a doom1-2 se a wolf nem jön be GBAn...a gba nem erre van sztem..Gagyi a 3d..De ez a Final Fight ONE most nagyon leköt 😊 Eszméletlen jó

Anubys
A Golden Axe a SEGA Smash Pack része, a Sonic Spinball és az Eco The Dolphin társaságában... (Mellesleg SNES-re nincs is Golden Axe. 😊

Nálam a kedvencek? Hm...

Castlevania-sorozat
Doom 1-2
Duke Nukem
Mortal Kombat Advance (csak az európai, az USA verzió tök bugos)
Prince Of Persia - The Sands of Time
Sword Of Mana
Eye Of The Beholder
Metroid-sorozat
Wolfenstein (kicsit nehezebb, mint az eredeti, de tök jó nosztalgiázni vele... 😊
SEGA Smash Pack
Pinball Of The Dead
Lode Runner
Blackthorne

guardian hero
A Golden Axe-t Sega Smash Pack néven keresd, ez 3 játék egyben ha jól emléxem.

Az én listám:

Metroid-ok
Castlevania-k
Mario&Luigi Superstar Saga
Zelda
Harvest Moon
Kirby Nightmare in Dreamland
Tactics Ogre
Advance Wars
stb...

oldproximusz
Ugy látom a Metroid mindenkinél bejön.

Sheltem
Nálam eddig:
Super Street Fighter2
Metroid: Zero Mission
Metroid: Fusion(még nem toltam végig)
FF Tactics(bár picit monoton)
Double Dragon
Invaders
(És gyanítom hogy a Zelda és a Sword of mana nomeg a Shining Soul2 is rajta lesz a listán ha kipróbáltam) 😊)
Énis RPG Fun vagyok.

Seth
Na meg a bubble bobble
Kedvenc: Metroidok
Castlevaniak
Shining Soul2
Sword of Mana
Breath of Fire1-2
Prince O.P.
FF Tactics, Onimusha Tactics
AstroBoy
DragonBallZ-Legacy of GokuII
FireEmblem

nálam RPG rulez!!!!

oldproximusz
Nekem a kedvenceim:

Metroid-Fusion
Metroid-Zero Mission
Muppet Pinball_Mayhem
Hardcore Pinball
Fifa 2004
Space Invaders
De jo volt nosztalgiázni a Bulder Dash-sal és a Lode Runner-rel is.

Seth
Lesz Final Fantasy I-II remake GBA-re juhuuuu

Sheltem
Hü ez a Final Fight one télleg nagyon császár! 😊 Köszi!
Na hogy kicsit feldobjam a fórumot rendezzünk top 10 vagy 15 öt...Akinek van kedve állítsa sorrendbe a kedvenc GBA játékait(lehetöleg télleg GBA st ne SNES meg egyéb EMUST) aztán a végén összesítünk és eldöntöm mikkel érdemes játszanom 😊 Na?

Sheltem
Golden Axe ? Nekem megvan az összes gba játék de golden axe nincs közte... Az SNES játék ? Emuval tolod gban ? Sztem Double Dragon se uncsi 1 játékosként...Pláne egy hosszú buszozás alatt 😊

guardian hero
Nekem tetszett a Super Street Fighter is, csomót játszottunk vele. Double Dragon meg ilyen játékok sztem fõleg ketten játszva élvezetesek, egyedül azért unalmas.

Anubys
A Super street Fighter 2 nem... tényleg szép meg jó, csak valahogy nekem nem állnak kézre a felsõ gombok (fõleg a nyilak feletti)... Inventorynak, meg ilyen keveset használt cuccoknak okés, de hogy azokkal kelljen támadni, az már durva... A DD viszont jó móka... A Final Fight One és a Golden Axe is egy-az-egyben játéktermi, azokat is csípem... 😄

Sheltem
Kircsi, akkor kipróbálom ... Super street Fighter 2 meg a Double Dragon is nagyon visszaadja a játéktermi hangulatot... Bejön nektek?

Anubys
Szerintem az elsõ a legjobb, pont azért, mert olyan nyomasztó. Iszonyatosan jól eltalálták egy élõholtakkal telepakolt kastély hangulatát... a 2-3 meg egyre gyengébb (de még így is nagyon jók!)...

Seth
Naná.Kicsik és nagyok.
Én a 2.-al kezdeném, aztán 3., aztán talán 1 .,mivel az 1 egy kicsit nyomasztóbb mint a többi ( sztori meg úgyse kapcsolódik9

Sheltem
Vannak benne föenemyk ?

Seth
mondjuk nem lövöldözõsek 😊

Seth
Castlevania összes része szupi GBA-ra. Az elsõ még kezdetlegesebb(de attól még szupi), a 2.,3. állat. Hasonló map rendszerû mint a metroid.

Sheltem
Zerot már végignyomtam 😊 Nagyon imádom az ilyen lövöldözös gameket amiknél a mapok végén hatalmas boss nmyk vannak...Tudtok még ilyesmit GBA ra?

Seth
A Metroid Zero-t se hagyd ki....kicsit uncsin indul de durvajó lesz...

Sheltem
Jóvanna...de így ha vki dicsér egy játékot csak kikeresem szám alapján és már tolom is 😊 Most FF tactics, double dragon meg Metroid Fusion a menö nálam...aztán jön(Zelda,Sword of Mana stb)..
A 3ds játékok viszont gban nem tetszenek(NFSU,DOOM) csak a 2dsek...Mintha a GBAt 2dre találták volna ki 😊

Micsoda élmény lehet ugyanazon játék mindhárom(jap,usa,eur) verzióját végignyomni😊))

barret
Remélem végignyomod mindet!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sheltem
Végre megvan az összes GBA játék(1453 db) 😊 Nem semmi idö volt leszedni...Na ha sikerül a vizsgám május 3. án akkor meglepem magam egy GBA SP vel...Addig emu...nomeg tanulás 😊

guardian hero
Lesz Final Fantasy I - II GBA-ra!! A nyáron jön ki Japánban, USA/EU megjelenésrõl nem tudni, de reménykedjünk!

Mondjuk az is jó lenne, ha a snes emulátor kiforrná magát, és lehetne tolni FF6-ig az összes részt, de ebben valahogy nem nagyon bízom (azért a GBA nem biztos, hogy elég erõs a Super Nintendo emulálásra... majd esetleg a DS).

Ha lenne mirõl írni, nem haldokolna... :/