3755
  • Sheltem
    Ha veszel egy flash kártyát azt USB n kötöd össze a géppel. Ilyen egyszerü
  • NecroJoe
    Miért akarod összekötni?
  • Roteiro
    Heloka!
    Össze lehet valahogyan kötni a számitogépet és a GBA-t?Mien kiegészitők vannak még GBA-hoz?
  • tojásoslecsó
    Ez tényleg működik! Köszi!!!
  • koryne
    Vecsésen van a csomagom! :D Onnan már csak ideér még ma (Törökbálint)!
  • radeer
    Emuvortex behallt.
    Ez megy most :
    GRN

Várd meg a toplistát és alul bökj rá a német vagy amcsi zászlóra .
  • tojásoslecsó
    Van, csak nem működik :-D 1ébként gba-ra is úgy kezdtem anno gyűjtögetni a romokat, hogy az emu még igencsak gyerekcipőben járt. Meg ha lesz nds-m, meg flashkártyám, akkor már ott is nyomulhatok a gamékkal ( 2 már van ). Jajj, a kezem már megint a bilibe lógott! Mega thx a címért!!!!
  • orkenyid
    Itt keresgélj!
    DS-hez még emu sincs
  • tojásoslecsó
    Kösz, most már kapisgálom, viszont úgy látom, hogy az emuvortex beszart, nem tud valaki valamilyen tuti címet? Esteleg NDS romok?
  • orkenyid
    Ezzel lehet használni.
  • tojásoslecsó
    Megtudja mondani valaki, hogy az emuvortex-en található GBA trainerek mire valók és hogyan kell használni? (igaz letölteni nem tudom :-) )
  • koryne
    Akkor OK :) Ma kifizettem, mostmár csak rágom a körmömet izgalmamban, nameg kíváncsiságomban.
  • NecroJoe
    Azt hogy ki hozza ki nem tudom, azt viszont igen hogy szémélyesen kell átvenni.
  • koryne
    Ugye a csomagot nem a Posta hozza ki?! A múltkor egy csomag BE VOLT GYÖMÖSZÖLVE a kerítés két rúdja közé, abban egy GBA kazi volt, szerencse, h senkinek sem támadt kedve lenyúlni...
  • koryne
    Köszi szépen!
  • NecroJoe
    Ennyi: Shop #CA, CV/1, No.13(A) , Rua De S. Domingos, Macau

(a magyar WU ívre ez se fér ki csak ha kisebb betüvel kezded írni...)
  • koryne
    Necro, a "street number"-hez csak ennyit kell írni:
    Shop #CA, CV/1, no 13A, Rua De S. DOMINGOS, MACAU ?
    Bocs, hogy folyton zaklatlak, de Te vagy itt, akinek van tapasztalata ebben a témában :)
  • koryne
    Rendeltem egy ECube-ot a Winsunx-tól. Most kezdhetek izgulni, h minden rendben menjen :)
  • radeer
    Kipróbálnám ezt a Racing Gear A.-ot valakivel egy sörözőben ha lenne itt lakna Pécsen!
    Van linkkábelem ..
    Nincs senki?

• NecroJoe
    A Racing Gear Advance nagyon király, csak akkor tudtam abbahagyni amikor már megfájult a hüvelykujjam amivel a gázt nyomtam :)
  • orkenyid
    A Mario Superstar Saga-t vitte már végig valaki?
    Hogyan kell ott megcsinálni annál a főellenségnél (?) amikor átváltozik 3 lukká és beleesnek meg villámokkal támad? Egyszerűem támadni sem tudok és GameOver :(
  • radeer
    Aki szereti a felülről mutatott autós versenyeket ( szerintem nagyon jók, mint anno Amigán a Super Cars), amiben lehet upgradelni sőt előre-hátulra fegyvert ( oil,rocket,stb) tenni annak ajánlom a Racing Gear Advance-ot. Nagyon bejövős gém :)
  • koryne
    Jaja, B.U.É.K., meg jó bulizást! (GBA-t ne vigyetek, a végén még összetörik!)
  • Seth
    én most az új zeldát nyomom meg a KingdomHearts-ot(ez szerintem eszméletlenül monoton lett)
  • radeer
    B.U.É.K. !
    GBA 4Ever ;-)
  • koryne
    Akkor a Harmony rövidebb... 6 óra alatt végig lehet vinni (ha nem akadsz el :))
  • NecroJoe
    Nálam Castlevania - Circle of Moon (46%, kb 6 óra tiszta játékidő eddig)
  • Anubys
    metál slagg edvensz

csak baromi nehéz a kicsike... :(
  • dante666
    Ha érdekel valakit, eladó 50000Ft-ért egy 1 hónapos,garis Gameboy Advance SP+512Mb XG2FLASH Turbo kártya+ 400 játék.
  • koryne
    Én épp most játszottam végig a Castlevania: Harmony of Dissonance-ot. Alaposan kiveséztem (mindhárom befejezés, összes rejtett cucc, meg minden kis biz-baszt is összegyűjtöttem). Szóval kellene vmi új... Nem akar vki cserélni?
  • Seth
    Ki mivel játszik mostanában ?????
  • Whave
    meg, rendes volt a vamos... magyarazkodtam picit, oszt kesz. de a legegyszerubb, ha ugy keri az ember (mar ahol kell, lik-sangnal pl a 90 dolcsis rendelesemre keres nelkul 9 dolcsit irtak), hogy kis osszeget irjanak ra, legalabb tapasztaltam, hogy ezt jobb odairni a bekesseg erdekeben :)
  • koryne
    Whave, szeretném megkérdezni, h sikerült-e az "e-mail preparálás"?
    Szóval, megúsztad a sok mani kifizetését?
  • Borgi
    Sziasztok!
    Végra tudok írni forumba.
    Szeretnék bocsánatot kérni azoktól, akiket privibe zaklattam.
    Most majd ide jövök ómázni ;>
  • Anubys
    Hoppá, ebből asszem én is berendelek egyet... K*rva olcsó, azért gondoltam, hogy kijött a 256-os is... :)
  • NecroJoe
    Ecube-ból csak 1G-s van a WinsunXnél, ez 110$
  • koryne
    Nem. 110-ért 1 Gb-s ECube jár
  • Anubys
    110-ért 256-os ECube jár?
  • NecroJoe
    Az ECube jó választás, lassan csak kijavitják a bugjait :)
  • koryne
    Kösz, Necro! Azt hiszem egy ECube lesz a rendelés tárgya. A bugjait folyamatosan javítják, sztem megéri 110 dolcsiért