3755
-
#1115 Ha veszel egy flash kártyát azt USB n kötöd össze a géppel. Ilyen egyszerü -
#1114 Miért akarod összekötni? -
Roteiro #1113 Heloka!
Össze lehet valahogyan kötni a számitogépet és a GBA-t?Mien kiegészitők vannak még GBA-hoz? -
tojásoslecsó #1112 Ez tényleg működik! Köszi!!! -
#1111 Vecsésen van a csomagom! :D Onnan már csak ideér még ma (Törökbálint)! -
#1110 Emuvortex behallt.
Ez megy most :
GRN
Várd meg a toplistát és alul bökj rá a német vagy amcsi zászlóra .
-
tojásoslecsó #1109 Van, csak nem működik :-D 1ébként gba-ra is úgy kezdtem anno gyűjtögetni a romokat, hogy az emu még igencsak gyerekcipőben járt. Meg ha lesz nds-m, meg flashkártyám, akkor már ott is nyomulhatok a gamékkal ( 2 már van ). Jajj, a kezem már megint a bilibe lógott! Mega thx a címért!!!! -
orkenyid #1108 Itt keresgélj!
DS-hez még emu sincs
-
tojásoslecsó #1107 Kösz, most már kapisgálom, viszont úgy látom, hogy az emuvortex beszart, nem tud valaki valamilyen tuti címet? Esteleg NDS romok? -
orkenyid #1106 Ezzel lehet használni. -
tojásoslecsó #1105 Megtudja mondani valaki, hogy az emuvortex-en található GBA trainerek mire valók és hogyan kell használni? (igaz letölteni nem tudom :-) ) -
#1104 Akkor OK :) Ma kifizettem, mostmár csak rágom a körmömet izgalmamban, nameg kíváncsiságomban. -
#1103 Azt hogy ki hozza ki nem tudom, azt viszont igen hogy szémélyesen kell átvenni. -
#1102 Ugye a csomagot nem a Posta hozza ki?! A múltkor egy csomag BE VOLT GYÖMÖSZÖLVE a kerítés két rúdja közé, abban egy GBA kazi volt, szerencse, h senkinek sem támadt kedve lenyúlni... -
#1101 Köszi szépen! -
#1100 Ennyi: Shop #CA, CV/1, No.13(A) , Rua De S. Domingos, Macau
(a magyar WU ívre ez se fér ki csak ha kisebb betüvel kezded írni...) -
#1099 Necro, a "street number"-hez csak ennyit kell írni:
Shop #CA, CV/1, no 13A, Rua De S. DOMINGOS, MACAU ?
Bocs, hogy folyton zaklatlak, de Te vagy itt, akinek van tapasztalata ebben a témában :) -
#1098 Rendeltem egy ECube-ot a Winsunx-tól. Most kezdhetek izgulni, h minden rendben menjen :) -
#1097 Kipróbálnám ezt a Racing Gear A.-ot valakivel egy sörözőben ha lenne itt lakna Pécsen!
Van linkkábelem ..
Nincs senki?
-
#1096 A Racing Gear Advance nagyon király, csak akkor tudtam abbahagyni amikor már megfájult a hüvelykujjam amivel a gázt nyomtam :) -
orkenyid #1095 A Mario Superstar Saga-t vitte már végig valaki?
Hogyan kell ott megcsinálni annál a főellenségnél (?) amikor átváltozik 3 lukká és beleesnek meg villámokkal támad? Egyszerűem támadni sem tudok és GameOver :( -
#1094 Aki szereti a felülről mutatott autós versenyeket ( szerintem nagyon jók, mint anno Amigán a Super Cars), amiben lehet upgradelni sőt előre-hátulra fegyvert ( oil,rocket,stb) tenni annak ajánlom a Racing Gear Advance-ot. Nagyon bejövős gém :)
-
#1093 Jaja, B.U.É.K., meg jó bulizást! (GBA-t ne vigyetek, a végén még összetörik!) -
#1092 én most az új zeldát nyomom meg a KingdomHearts-ot(ez szerintem eszméletlenül monoton lett) -
#1091 B.U.É.K. !
GBA 4Ever ;-)
-
#1090 Akkor a Harmony rövidebb... 6 óra alatt végig lehet vinni (ha nem akadsz el :)) -
#1089 Nálam Castlevania - Circle of Moon (46%, kb 6 óra tiszta játékidő eddig) -
#1088 metál slagg edvensz
csak baromi nehéz a kicsike... :( -
dante666 #1087 Ha érdekel valakit, eladó 50000Ft-ért egy 1 hónapos,garis Gameboy Advance SP+512Mb XG2FLASH Turbo kártya+ 400 játék. -
#1086 Én épp most játszottam végig a Castlevania: Harmony of Dissonance-ot. Alaposan kiveséztem (mindhárom befejezés, összes rejtett cucc, meg minden kis biz-baszt is összegyűjtöttem). Szóval kellene vmi új... Nem akar vki cserélni? -
#1085 Ki mivel játszik mostanában ????? -
Whave #1084 meg, rendes volt a vamos... magyarazkodtam picit, oszt kesz. de a legegyszerubb, ha ugy keri az ember (mar ahol kell, lik-sangnal pl a 90 dolcsis rendelesemre keres nelkul 9 dolcsit irtak), hogy kis osszeget irjanak ra, legalabb tapasztaltam, hogy ezt jobb odairni a bekesseg erdekeben :) -
#1083 Whave, szeretném megkérdezni, h sikerült-e az "e-mail preparálás"?
Szóval, megúsztad a sok mani kifizetését? -
#1082 Sziasztok!
Végra tudok írni forumba.
Szeretnék bocsánatot kérni azoktól, akiket privibe zaklattam.
Most majd ide jövök ómázni ;> -
#1081 Hoppá, ebből asszem én is berendelek egyet... K*rva olcsó, azért gondoltam, hogy kijött a 256-os is... :)
-
#1080 Ecube-ból csak 1G-s van a WinsunXnél, ez 110$ -
#1079 Nem. 110-ért 1 Gb-s ECube jár -
#1078 110-ért 256-os ECube jár? -
#1077 Az ECube jó választás, lassan csak kijavitják a bugjait :) -
#1076 Kösz, Necro! Azt hiszem egy ECube lesz a rendelés tárgya. A bugjait folyamatosan javítják, sztem megéri 110 dolcsiért