Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

windrunner
a metroid milyen fantasy világban játszodik??

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

kisgabo
gba játékokat keresek.

ill. segitség kellene a golden sun-hoz, amikor a világitó toronyban csak egy kõ és a szobor között tudok ugrálni, hogyan tovább?

radeer
De LOL mindent írtam csak a kinket nem hehe...
Cyber GameRs Club

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

radeer
Csináltunk egy oldalt, ami azon kívül, hogy összehoz mindenféle multi játékra népeket foglakozik majd GBA játékok rövid ismertetésével is. Ha valkit érdekel nézze meg. Minden játékkal kapcsolatban majd lesz nyitva egy topic a fórumon belül ahova lehet vélemyént írni. Illetve ha regisztráltok ti is tudtok nyitni majd egyébb témákat.
Remélem tetszeni fog nektek, illetve ha valaki akar írni ismertetõt és a cGc klub tagja szeretne lenni akkor dobjon majd egy mail.

radeer
Jó kis hentelõs game volt ez a Van Helsing, csak egy fél du. ki lehet pörgetni annyira könnyûre és rövidre sikeredett.

Sheltem
Menjetek fel efnet irc csatira és #gbatemp csatorna... 😉 Többé nem lesz hiányotok gba romokból 😄

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

oldproximusz
Max 1-2 nap eltéréssel fenn van minden.

radeer
Oldproximus:
Én tudtam 2-3 oldalt, de ez a WRG nagyon jó!
Régi stuffok is fennvannak sorendben.
MegTHX érte.

Seth
Ez is gyorsan frissül? (persze a játékok megjelenéséhez képest)

PSN ID.: Beegabor

Seth
Hopp..itt megvan minden...jó kis oldal

oldproximusz
Én meg innét szoktam szedni:
WRG GBA News

guardian hero
Thx

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Seth
Én személy szerint innen szoktam, hasonló mint az adv.power csak gyorsabban frissül,tehát innen is csak a legfrisebbeket lehet leszedniEmulationGalaxy

guardian hero
Honnan szeditek a friss romokat? Ahogy látom Advance Power most már tényleg behalt...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

radeer
Jaja Van Helsing, nagyon friss árú...mindjárt + is nézem,pár perc.
De azért taktikai RPG-nek a Shining Force sem volt rossz. Jó történet és a játékmenet ill. az irányítás is eltalált.

Anubys
VAN HELSING - Istencsászár horror game GBA-ra! Kötelezõ darab!!!

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

guardian hero
Golden Sun 1-2 talán.

Sheltem
Hát ez a mario and luigi eléggé elakadós gamma... MEgyek-megyek de sehol nem találok ki.. Melyik a legjobb RPG Gba-ra? Elkezdeném

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Anubys
Ja, megneztem... A grafikaval meg nem lenne baj, de az animaciok borzalmasak, a jatszhatosag sem valami jo... Ez persze nem gatolt meg abban, hogy ne toljam vegig... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

guardian hero
Sonic Advance 3 ugye még csak japánul jött ki?

Sheltem
Ez a mario and luigi télleg aranyos kis RPG.. Nagyon bejön 😊 Végigtolom asszem ezt is

radeer
Sajnos nem sikrült a Serious Sam konverzió, darabos mozgás és igen ronda pixeles gfx jellemzi a játékot. Az egyik leggyengébb a MOHAA mellett ebben a kategóriában.
Szerintem mozgásban és gyorsaságban ill. látványban + játékélményben is az ICE NINE a legjobb a GBA-s FPS-ek között.
Mondjuk én pár napig ezzel a játékkal kötöttem le magam :
1459 - Shifting Gears Road Trip USA 32Mbit . Tök poén

guardian hero
Én emun megnéztem a SS-t de kb egy percig bírtam... Sokat ne várj tõle szerintem.

Anubys
Csond, amig nem probaltad ki real GBA-n!!! 😊 Amugy tenyleg van par igen gyenge (pl. Medal of Honor), de vannak nagyon jok is (Doom, Wolf, Dark Arena, stb). Mondjuk a S.S.-et meg nem sikerult bekeritenem, igy arrol nem tudok mondani semmit, de ha csak fele akkora fun, mint pc-n, az mar jo... 😊

Sheltem
Hát nekem a 3ds fps ek nem jönnek be gban 😊 Arra ott a pc... Nem elég hogy pixeles még ronda is 😊

Anubys
Kijott a Serious Sam Advance... 😄

Atcom
Az ott is van egy két trükkös ellenfél!
Sheltem
Mario and Luigiban vannak föellenfelek ? Lehet elkezdek egy Shining Soult vagy egy Zeldat 😊

Sheltem
Közben végigtoltam az Invaders-t is 😊

guardian hero
Mario&Luigi Superstar Saga - egy kis felüdülés lesz a sok csatározás után 😊 (bár ebben is van harc, de nem túl nehéz)

Anubys
En meg mindig Prince Of Persia-zok, meg a www.pdroms.de-rol is erdemes leszedni a Destined Soul-t, egy home-made RPG, de baromi jo lett... 😊

Sheltem
Na mivan eladtátok a gba spket? Vagy mé nem szól hozzá senki? Kijátszottam a metroid fusiont is(így már mind2t) és final fantasy tactics végén vagyok. Mondjatok jó gammát amit érdemes elkezdeni.

radeer
Jó de adattárolásra nem azt használja hanem a külön Copmpacf flash-es dokkoló egyéséget annak mérete meg 512Megabyte nem Mbit 😊

Anubys
Igen, de a GBA-nak a HW limitje 256 megabit, szoval az 512-es kartyan is csak kettekapott filmek mennek...

radeer
Van egy megoldás filmekre gba-ra :
Movie Player for GBA SP
Ez ehy flash kártyát használó kütyû, és van hozzá egy software ami AVI-tól kezdve mindent átalakít. Kb tudom nagyon drága, de egy 512-es compact flash-t ( õleg akinek már van van ilyen ) fel lehet tölteni olyan másfél órás filmmel, de aki csak családi dolgokat akar megmutatni nagymaminak az is akár egy 128-as CF-re is elég sok ráfér, és sokkal jobb minõség mint amit METEO -val tudsz csinálni egy 128Mbites kártyára.

Tibre
remélem majd ezeket is le lehet tölteni,bár egyelõre nem igazán értem,hogyan kell ircrõl tölteni :S,meg jó lenne,ha ezeket is lehetne darabolni mert 256 megabit-es kártyára ráfér ugyan 44 percnyi rajzfilm viszont az ilyen spongyabobok nem érdekelnek 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

barret
A prüntyogés miatt nem szeretem a gba-s játékokat! Mé' kell elrontani azt ami egyébként jó???

Bérbe vehet? reklámfelület...

guardian hero
Még nem próbáltam GBA-n, de gondolom normális digi hang van. Majd ha lesz egy kis idõm kísérletezgetni megnézem.

Tibre
courage the coverdly dog nagyon nagy 😊

Tibre
és a hang az gba-n is ilyen prüntyögés?

guardian hero
http://www.gba-video.com

Most fognak kidobna Cartoon Network rajzfilmeket. Egy teljes film túl nagy lenne szvsz a legnagyobb flash kártyán is, vagy nagyon ragyi a minõség.

Tibre
ezeken a film elõzeteseken kívül lehet teljes filmet is nézni gba-n?Illetve én emu-val tolom egyelõre pc-n viszont a hang eléggé érdekes,ez gba-n is ilyen?

Sheltem
Nem tudom megvárjam e a Nintendo DS -t vagy vegyek e egy GBA SP t + egy memkártyát.. Mind2 hízelgö 😄

Anubys
Hat jo... Most -remelhetoleg- nemsokara vegignyomom a Prince 4-et, utana ujra eloszedem...

Sheltem
Az csak az elején van a hógolyózás 1 szer...Az hülyeség.. Aztán átkerülsz egy másik világba...és kezdõdik a banzáj. De nem lövöm le a poénokat... kicsit merülj bele kurvajó rpg, csak kicsit hosszú és néha picit monoton 😊

Anubys
Majd nekiesem ujra... Ha nem unom meg a hogolyos csatat, talan meg vegig is nyomom...

Sheltem
Hát FF tacticsot nem fogod 2 hét alatt se 😄

Anubys
Nem olyan haj de hosszu, de hosszabb, mint az eredeti... Kb. egy het alatt nyomtam vegig, napi 5-6 ora jatek mellett...

Sheltem
Eob amúgy elég hosszú Anubys? Kb mennyi idõ alatt toltad végig?

Sheltem
😊 FFT nagyonjó... Csak vannak kurvanehéz csaták benne a játék késõbbi szakaszában...Van hogy a hajam tépem(a maradékot) 😊 Aztán persze annál édesebb a gyõzelem... Valaki írta itt, hogy 200 akat sebzett a vége fele..Nem tudom hogyan én max Criticallal Marche val 100 körül sebzek...paladinként. De már 4 totemam van csak az a gond, hogy 2 rõl azt se tudom, hogy ki hozza elõ... 😄