3755
-
PHM #3075 EZ4 miniSD.
Árban kb azonos, de nem lassulgat.
Néhány helyen még árulják.
A kezelésénél pár dologra oda kell figyelni, de ez igaz az SC-re is. -
PHM #3074 Elektrotechnikus vagyok.
A konzol a hobbym, ezért a környék hibás hardverei mind nálam kötnek ki.
Gond akkor van, ha a tulaj előtte már megpróbálta "megjavítani".
Ezek sokszor már menthetetlenek. :( -
bdani95 #3073 Vagy valakitől vennék -
bdani95 #3072 tudja valaki hol lehet Super Cardot venni? Magyarországon nem lehet? -
#3071 Köszi! -
Nuki #3070 Bagszipoke oldala jó hely :)
Onnan szedtem le Red Rescue team játékot, hogy kipróbáljam érdemes-e megvenni, és így elsőre nem bizonyult túl könnyűnek :P
Azt írtad: "Jópár járt már nálam javításon, messze kerülendők.", te civilben mivel foglalkozol, hogy járnak nálad javításon? -
PHM #3069 Az eredeti Pokemonokkal szerencsére semmi gond.
A fake Pokemonoknak kb a fele rossz.
Van, amelyik nem ment egyáltalán, (nem az elem miatt) és gyakori hiba, hogy az Elite Four utáni mentést elcseszi.
Ezek a kazik ugyanis az eredeti 1MBites flash helyett 512 KBites statikus ramot használnak mentésre.
Épp ezért ezek a kazik többnyire zabálják az elemet, egy éven belül üzembiztosan lemerülnek.
Jópár járt már nálam javításon, messze kerülendők.
A Chaos black egy rosszul hackelt Fire red, nem játszható végig, mert tele van hibával.
Anno vettem belőle 1 dobozos! példányt a Pecsában.
Egy hét múlva visszavittem, persze azóta eladták más madárnak.
Fake Pokemon romokat lehet találni Bagszipoke honlapján, egyik-másik egész érdekes. -
bdani95 #3068 hol tudnék venni akkor olyan cuccot a Micro Sd-m hez azt a kazitt? -
Dj Siegfried #3067 nincs mit! -
bdani95 #3066 mert vanekem egy 1GB -s Micro SD csak az a kazetta kéne -
bdani95 #3065 már csak keresni kell egy helyet ahol tudok venni de mennyibe kerül? -
#3064 http://i1.iofferphoto.com/img/1148799600/_i/12253255/1.jpg -
bdani95 #3063 tudna valaki képet mutatni/küldeni arról a kártyáról? -
#3062 THX! -
#3061 No, ha lesz olyan kártyád, akkor ez neked (de gondolom másoknak is) egy kincsesbánya lesz:
http://roms2u.net/dll/index.php?dir=GBA%20ROMs/ -
#3060 Némi rutinnal könnyen fellehet ismerni őket a kinézetükről is (most nem az ilyen 34 in 1 kártyákra gondoltam :D ). A kínai kártyáknak a burkolata valahogy "durvább", főleg a Game Boy Advance feliratnál látszik, meg a hátulján a Nintendo feliratnál, van amelyikre Nintondo-t nyomtak :) A cimkén sokszor szar az "aspect ratio", összevan nyomva vagy szétvan húzva a kép. Egyébként ja, ha menti a játékállást, akkor csak az elemmel lehet gond max, de azt ha nemis könnyen, de lehet cserélni.
Pokémonoknál meg szerintem csak a fake kiadásokkal lehet gond, nem? Ha menti az állást, akkor működik rendessen a kínai is gondolom. Ha tévednék jelezd légyszi, jó tudni ilyeneket. A fake Pokémonok meg bugosak, de nem játszhatattlanok. Nemrég volt nálam egy Chaos Black, és utánna néztem, annál irogattak olyan, hogy teljesíthetettlen pár mellékküldetés, stb. -
Dj Siegfried #3059 http://www.vatera.hu/nintendo_gameboy_advance_34_in_1_34157540.html -
Dj Siegfried #3058 http://www.vatera.hu/nintendo_gameboy_advance_super_mario_world_33981010.html
a győztes játék :) -
bdani95 #3057 [IMG][/IMG]
és ha ezt a kisebb kártyát beteszem a nagyobb kártyába és ezt a nagyobbat meg a GBA-ba ugy jó? mert ez van nekem -
PHM #3056 Esetleg nézz szét a gbatemp.net -en.
Van pár review. -
PHM #3055 Igen, és mivel sokféle van, nem árt előtte kicsit kutakodni a neten.
A legtöbb mai kártya jó még txt olvasásra, képnézegetésre, és korlátozottan zenehallgatásra, filmnézésre is.
Google a barátunk, dolgoztasd meg egy kicsit! :) -
bdani95 #3054 vagyis a kártya az arra jó hogy a netről rátegyek játékokat pl? -
bdani95 #3053 értem köszönöm mindenkienk a segítséget -
PHM #3052 Külföldről lehet rendelni.
Nem baj, ha nem teszel bele kártyát, csak akkor nem fog működni. -
bdani95 #3051 és baj ha nem teszek bele kártyát? -
bdani95 #3050 és olyat hol tudok szerezni? -
bdani95 #3049 [IMG][/IMG]
ez az ami van nekem ... -
#3048 A memória kártya az jó csak kell hozzá egy "átalakító" SuperCard, EZFlash IV, stb... amivel bele tudod rakni a Gameboy Advance, Sp, Micro-ba. -
bdani95 #3047 Végülis ez ugy van nekem hogy vettem a telcsihez memoriakártyát az ilyen kicsi és attak hozzá egy nagyobb kártyát Micro sd a kártya neve és ez jó GBA-hoz? -
bdani95 #3046 van szerencsére -
#3045 De jó a MicroSD de ahhoz kell egy "Flash kártya", hogy be tudd rakni a Micro-ba. -
bdani95 #3044 és ilyen Micro SD kártya nem jó hozzá? -
PHM #3043 A Petőfi csarnokban valóban sok minden van, de arra azért felhívnám a figyelmet, hogy az ott kapható játékok kb 70 %-a hamisított.
Ez általában nem probléma, kivéve a Pokemon játékokat.
Ráadásul már a színes tok sem biztosíték az eredetiségre. :(
Az egyetlen biztos módszer GBA játékoknál, ha megnézed a kártya csatlakozóját.
Az érintkezők felett szerencsés esetben kilátszik a fehér NINTENDO felirat egy része.
Na ezek biztosan eredetiek, Pokemonból csak ilyet vegyél!
A többi játék nem olyan vészes, többnyire az elem merül bennük ki hamar, az meg javítható.
Annyit még, hogy a Gameboy Micro is csak a GBA játékokat fogadja.
Ennek fényében a GBA SP jó választás, de a helyedben inkább DS-t vennék.
Most kb 4000 Ft pluszköltséggel megteheted. -
#3042 A Flash kártya egy olyan eszköz ami képes backup-olt GBA ROM-okat tárolni és a Gameboy Advance xx segítségével futtatni. Magyarul a warez-t elősegítő de annak nem minősülő eszköz.
A Super Card pedig ennek egy fajtája. Pl mint autó és Audi. -
bdani95 #3041 Mi az a Flash kártya? és a Super Card? -
bdani95 #3040 Shaman King - Master Of spirit 2 -öt nem tudja valaki hol lehet venni? -
bdani95 #3039 Hmm érdekes amit leírtál tudnivalokat kösz vagyis ugy érted az 1-2mondatban akinek nem az egész aztal van kipakolva attol ne vegyek? -
Nuki #3038 Petőfi csarnok piacán sokmindent kapni mi szem szájnak ingere :)
Viszont fennálhat hogy másolt a cucc, ha olyantól veszel, akinek nincs egy egész asztalra kipakolt Gameboy áruja.
Ilyen feltételek mellett használtan GBC 3-4 ezer forint, GBA 7 ezer forint körül van, Nintendo DS árát lejjebb 1 hozzászólással látod.
Nintendo DS lejátsza a GBA-s játékokat. A régebbieket nem.
A GBA lejátsza a GBA, GBC, és GB játékokat egyaránt is.
Olyan kártya amit te említettél biztos létezik, mert mintha lejjebb beszéltek volna róla, de nem érdemes ezt csinálni, inkább vedd meg kazettán ha van rá keret mert az úgy fíling :P
Én egyedül a Pokémon játékokból szerzett tapasztalataimat tudom mondani: a pc-kre készült Gameboy játékok kissebb-nagyobb mértékben ELTÉRNEK az eredetitől, (könnyebb legyen végigjátszani) szóval már csak ezért is venném meg kazettában ;)
Még valami, ha véletlenül PONT pokémon játékot vennél, figyeld hogy a kazetták tokja mindig színes legyen :) (Gameboy és Gameboy Coloros játékoknak biztos Gameboy Advance-os játéknál nem tudom mi a helyzet...sry ) Amúgy hamisítványok, ez azt jelenti hogy nem működik a mentés, bug van a játékban, stb... Ha nem kopott a matrica, még megfigyelhető benne belevágva egy szám is, ha azt megtaláltad akkor jó úton vagy.
A többi játéknál nem tudom hogy van e ilyen egyértelmű különbség az eredeti és NEM eredeti játékok között...
A többiek véleményét várom. ;) -
Tomek83 #3037 Szerintem inkább vegyél DS-t,most akár 20ért is vehetsz,mert sokan árulják akik kaptak a UPCtől,és az is lejátsza a GBA játékokat. -
bdani95 #3036 Én még új vagyok és szeretnék venni egy GameBoy Advance-t és infot szeretnék kérni róla, tudom ez hülye kérdés, de csak Advances-kártya jó hozzá vagy a Sima GameBoy-s is? És színes ügye? A Petőfi csarnokba, még mindig lehet játékot venni hozzá? És olvastam valami kártyáról is az minek hozzá? A mentések miatt? És van olyan cucc, hogy ami nekem a gépen vannak játékok, azt rá tudom tenni a GBA-ra?