3755
  • bdani95
    Hello
  • PHM
    M3 Lite + GBA case
  • Totis
    Micro-ba melyiket ajánlanád ami normális méretű?
  • PHM
    Microm is van. Konzollista alant.
    GBA-hoz jelenleg M3 Lite, G6 Lite, EZIV Lite Deluxe és EZV 3in1 bővítő van használatban.
  • Totis
    Visszaküldted? Tényleg Micro-d van? Milyen kártyát használsz GBA-hoz?
  • PHM
    Ha az SC-re gondolsz, azt már visszaküldtem.
    Sajnos zárlatos. :(
  • Totis
    Sikerült a kártyát megcsinálni?
  • Dj Siegfried
    gba sp elkelt 10.000 huf ért!
  • Dj Siegfried
    nincs mit!!!!
  • Nuki
    köszi, végre egy újabb hely ;)
  • PHM
    Ha nem csal az emlékezetem, a klónod elől el kell bújni.Asszem felfelé 1 nem látható platformon kell meghúzni magad, amíg elmegy.
    A játék végéig esélytelen vagy ellene.
    Mondjuk engem még ott is megölt, úgyhogy végül a fiam gyakta le a klónt. :)
  • PHM
    Igazad van, a Metroid játékokban nincsenek pályák, viszont a zónáknak külön nevük van.
    Tulajdonképpen erre gondoltam eredetileg.
  • rezo
    ohm, levertem a pokot, de utana azt a feladatot kapom, h valamit talaljak meg... ami a zold, kek, sarga ajtokat aktivalja meg a liftet, de mindig szembetalalom magam a klnommal aki X-szel van vegyszerezve vagy mi...

es mindig megol, nah most azt kerdeznem h merre fussak? lehet h nem is jo iranyba mentem
  • rezo
    KOCCE:))))
  • Beast Machine
    a Metroid játékokban nincsenek pályák, de tudom melyik főszörnyre gondol

a megoldá kb, hogy amikor leereszkedne érted, menj át morph ballba, és takarpodj onnan. amikor kinyitja ott fennt a pofáját, adjál nek rakétákkal, majd megfekszik.

ha végeztél vele, akkor tied a Space Jump.
  • PHM
    Mi a pálya neve?
    Fusiont régen nyomtam, amit írtál, abból nem jövök rá.
  • rezo
    sziasztok!

lenne 1 kerdesem, a metroid fusionnal jatszogatok es nem tok tuljutni az egyik resznel... amikor leugrunk 1 terembe es jon a tuzet okedo(csak neha kopi a tuzet) pok... allandoan elkap felvisz afalon, leugrik velem... 2-3 ien utan meghalok:S

meg tudnatok mondani, h hogyantom elpusztitani??
  • Dj Siegfried
    www.vatera.hu

internetes árverés, gba játékok lelőhehye:)
  • Nuki
    Nagyon köszi, nézelődök... ez ilyen apróhirdetés bigyó?
    (most jut eszembe, esetleg a tesz-veszt is meg kéne néznem)

Vagy amúgy mi az a vatera?
  • Dj Siegfried
    Hát!! Ilyen nincs!! A vaterán kb 2 hónapig volt fenn 1 yugioh 1000 huf ért.... most bezzeg nincs...... bocs, pedig kerestem...
  • Nuki
    Francba, nem találok sehol Yu-Gi-OH játékot, se Duel Masters játékot GBA-ra... ti nem tudjátok hol kereshetnék?
    (Pecsa bolhapiac-on kívül, azt egyszer megpróbálom megrohamozni megint)
  • PHM
    A Tales of Phantasia valahogy kimaradt, de be fogom pótolni. :)
  • qwertzi
    Köszi, épp az előbb jöttem rá:) nem is éri meg annyit bohóckodni érte...
  • Tomek83
    Ok,kipróbálom. Supercard liteom van azon csak real time save-elni tudok,szóval ígyis-úgyis quick save-elnék:)Te már próbáltad a Tales of phantasiát?
    SM3ban a horgony arra jó,hogy a hajó nem megy el ha meghalsz azon a pályán,mert ha meghalsz akkor a hajó a térképen elrepül máshova.
  • qwertzi
    super mario 3-ban a horgonyt mire lehet használni? 2es világ 2es pályán lehet megszerezni, ha felszeded az összes coint és életet. tudja vki mi haszna? nem vettem észre semmit...
  • PHM
    Próbáld ki a BOF2-őt GBA-n, minimálisan változtattak rajta, de az előnyére vált. Kicsit pergőbb lett a játékmenet és bárhol lehet quick save-elni.
  • hairdresser
    miért van az hogy nem tudok új játékokat feltenni a flash 2 advance ultra kártyámra,pedig le van törölve szinte az öszes játék róla és a kártya 1gigás?!
  • Nuki
    felírtam magamnak a címét, köszi a tippet
  • Tomek83
    Én a Tales of Phantasia-val voltam így,minden nyáron végignyomtam SNESen,aztán most télen beszereztem GBA-re is. BOF2-t még SNES emun nyomtam de nem játszottam végig.
  • Totis
    Huha jó kérdés. Tudtommal Windows-ra jött csak ki. Abból is 98? Kb akkor jelenhetett meg. Viszont PC-n nem éri el azt a hangulatot. Bár PC-n is nagyon jó!
  • PHM
    Jaja.
    Egyébként ez volt az a game, aminek hatására rákattantam a kalandjátékokra. Nem is tudtam, hogy PC-re is portolták.
    Mikor és milyen oprendszerre adták ki?
    A másik nagy kedvenc a Super Metroid SNES-re, ill. a Metroid zero mission.
    Mostanában többet van bekapcsolva a Micro, mint a DS...
  • Totis
    A Breath of Fire 2 nagyon jó játék. Anno Micro-n nyomtam sokat aztán megvettem a PC-s port-ját. Azzal már nem is játszottam. Viszont a Micro-sat elő fogom venni megint DS-re. Maga a grafika is gyönyörű...
  • PHM
    Breath of fire 2.
    Ezt kb félévente előveszem nosztalgiázni, és még mindig nem untam meg.
    Ritka az ilyen manapság.
    A játékot egyébként ajánlom minden kalandjátékokkal ismerkedni szándékozó gamernek. :)
  • Borgi
    látom jó utra tévedtél fiam, a sötét oldalt kerüld el, már innen könnyeb dolgod lesz a teljes emgtisztulás felé.
    [viccel]
    NES-es nagy nevek, alaművek. aki nem játszott velük, nem tudja mienek, az csak "divat" játékos.. nem tudja mi az a játékélmény.. illetve tudja de nem az am szerintem a jó, szvsz
  • Nuki
    én így vagyok a pokémonnal :)
    tetrisem csak ilyen 9999 in 1 tetriszkütyükbe volt, de nem is emlékszem nagyon a rekordomra :P
  • qwertzi
    Hát igen, a grafika nem minden... Énis jobban élvezem a régebbi játékokat (C64 a kedvenc masinám:D). Utolsó igényes játék PC-n a WoW volt szerintem. FPS kategóriában pedig a quake3-at még egyik game se überelte... szerintem... Nekem csak pár hónapja van nintendom, előtte emuláltam NES,SNES,N64, GC. Engem a N64 fogott meg a legjobban, csak azért nem vettem konzolt mert nincs hozzá flashkaris cucc (ha jól tudom:)). GC-hez elég gyenge volt a pc-m és inkább vettem egyet, nem csalódtam benne. Wii sztem a forradalmian új irányítása miatt "sikeres", DS nálunk meg nem olyan nagy sláger, mint egy PSP.
  • Bogyi007
    Egyébként a Tetrist megemlítve. első játékra 25226 pont level 9-en, 90 sort kirakva J? eseménynek számít? Kinek mi a rekordja benne?
  • Bogyi007
    Kezdem megérteni a Nintendo-s életérzést. Az eddigi játékaimmal is j?l szórakozom, de most lepődtem meg igazán. kaptam 3 játékot amik sima gameboy kazik (tetris, golf, fifa international soccer - a legelső fifa) és nagyon jó játszani ezekkel a játékokkal! főleg a tetris, kiszínezi a gép a játékot extráként és nagyon j?l leköti az embert. Komolyan mondom a Burnout legújjabb része Psp-n nem tudott lekötni. Hogy csinálja ezt a Nintendo? Több mint 10 éves játékot játszik az ember egy 7 éves konzolon és jobban élvezi ezt mint egy mai high-tech masinán futó csilli-villi játékot (ami pedig mégsem lenne egy rossz játék). Egyszerűen nem értem hogy lehetséges ez? Ezért volna napjainkban sikeres a Wii és a Ds is? Valaki válaszoljon erre!
  • Dj Siegfried
    GBA SP bordó + mario luigi superstar saga + golden sun.... 13.000 huf
    eladó
  • Bogyi007
    Cserébe elfogadnák valami Marios játékot vagy a Wings című játékot. Persze más játék is jöhet, de ezek érdekelnének főleg.