Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joshua
És eladó? Mert én vevõ lennék egyre. Ha van vkinek nyugodtan szóljon😄

Borgi
joaz, nemszutyok

porki fagyok fállalon

kisgabo
nekem, kis mászkalós szutyok gém..

joshua
Nekem nincs de kéne😄

Colton
Kinek Van Meg A GBA-re A GTA Advance?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

kisgabo
hi

ha nincs tömegverekedés, azé szójj privibe.

szia gabo! köszönöm a kérdést, de mindenféle képpen cserére menne a dolog😊
Heló!Nem érdekel,valakit,egy game boy,6 játékkal,bõrtokkal:12000FT-ért.
Vagy egy game boy micro,1játékkal,1 év garanciával:23000FT-ért.Üdv:Geri
kisgabo
GB Color zöld színû

ez mennyi kp?

Hi, cserére ajánlom fel:
-GBA ezüst színû ( 4player link, tok, kendõ, 2adapter, lámpa, fülhallg.)
-GB Color zöld színû 2 játékkal: Killer Instict, Castlevania.....
Gameboy Advance SP érdekelne.....
[email protected]
Borgi
amugy köszönöm a tippeket és nemtudom mi bajjotok van a kolin mekré 2-vel. iszonyatosan jól ellehet vele szorakázni. de midnent kiprobálok amit mondatot.

meg eza ghost rider gba-ra.. szvsz ezis eléggé szórakoztató. nekem iszonyat bejön

porki fagyok fállalon

Anubys
Srácok, egy nagyon jó dungeon clawer RPG jött ki kb. fél éve GBA-ra, a címe: Mazes of Fate.
Aki elég öreg, és emlékszik a pöcés Lands of Lore 1-re, annak elég kb. annyi, hogy ugyanaz a játékmenet, ugyanaz a grafika, ugyanaz a hangulat. NAGYON ajánlom mindenkinek, akit lekötnek az old scholl RPG-k...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Borgi
tudtommal nem valami tyó :$

porki fagyok fállalon

Afterburner kit a megoldás.
Nézz szét a neten, ha szerencséd van, találhatsz akciósat.
Ehhez adnak leírást is, úgy tudom.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Doom, Wario Land 4, Advance Warz, Advance Gt, Sonic Advance, Sword of Mana, TMNT, Pirates of the caribian, Donkey Kong Country 1-2-3, Final Fantasy (összes😊, Street Fighter, ...... szerintem ezek jók!

Nincs valakinek vmi mûszaki alaprajza a gba-hoz.Belsõ világítást készülök csinálni hozzá😊 Tudom hogy ott van az sp meg a micro, de sajna😊 nekem ez jön be a legjobban, fõleg a fogása miatt😊
Golden Sun - The Lost Age 😊
Golden Sun 😊
Csibe001
Jól van látom már nem is kell írnom, alakul a lista kedves Borgi számára.Csak így tovább... 😊

Totis
Mario Kart, Donkey Kong Country 3, Rayman Raving Rabbids, Harvest Moon, Wario Twisted! Egyenlõre ennyi jutott eszembe.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

joshua
a Pokemonok is nagyon jók sztem. És azokat nem tudod végigvinni egy nap alatt....

zola2000
Hátõ stuntman, james bond nightfire, crazy taxi, need for speed u2; carbon (ezek voltak az élvezhetõ 3d cuccok), mario advancek, sonic advancek (ha platform kõ). jó a baldours gate, az összes final fantasy, golden sun 1 2, tales of phantasya, fire emblem 1,2 (ha rpg kell), mario golf (csakazértis), vannak még jól sikerült multiplatform átiratok is mint fifa07, tony hawks underground2, bunyós a king of fighters ex2, street fighter. Mindenképp nézd meg a két zelda játékot. Csak így elsõre ennyi jutott eszembe.

A

Borgi
jóvanmá 😛
ameddig ezeket begépelted, ennyi erövel 25 fajin játékcimet mondhtatá vóna! 😛

steveke6: sztem Freeman tud majd neked segéjjeni

porki fagyok fállalon

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! 2 hete vásároltam m3 perfect adapter mini SD-t GBA SP-hez, a tegnapi napig mûködött is rendesen. Amikor utoljára bekpacsoltam, a GBA bejelentkezõ képernyõje után elsötétül a kijelzõ. Már formáztam a mini Sd-t, a legujabb (updagcsd.e32) frissítést rámásoltam a kártyára, de semmi. :-(
Van valakinek ötlete, mi lehet a gond? (Nem értek hozzá, az elem csak a mentéshez kell?)
Elõre is köszi
Csibe001
Akkor haladj ilyen sorrendbe, s a végére a mennybe fogsz érni s csak kapkodod a fejed , hogy eddig mikkel játszottál mégis?Vagy csak álom volt...egy nagyon rossz álom? 😛

Borgi
de nekem már ezek is jók.. szal akkor ezen fölüli játékok bejövõsek ^^

porki fagyok fállalon

joshua
ez igaz😄

Csibe001
Nem támadásképpen, de ennél a 3-nál csak jobb van. 😛

Borgi
nemtom-e van-e itt-e még-e olyan-e aki ezzel a masinával játszik, én most tolom igazán, mert eddig nem volt gba-m, ds-en meg en makartam gba-zni. ugyhogy megporbálom behozni a lemaradasáom.
amik jelent pillanatban lekötnek:

kolin mekré 2
moha infininátor
mortal kombat dedli izé.

tudom, vanmég millió nagyonjójáték erre a gépre.
esetleg ha van kedvetek beirhatjátok a saját top10-eteket ^^

porki fagyok fállalon

joshua
Van valakinek eladó Eredeti Payback játéka? Vagy tudtuk linket adni? Elõre is kössz!

Sziasztok!! Cserére ajánlom fel GBA zsebkonzolom, kemény tok, 4player link cablem ''féreg'' lámpa, 2 adapter (autó + hálózat) GBA SP érdekelne😊 a kijelzõ makulátlan!!!
kisgabo
kártya eladó... <#vigyor1>

zola2000
Talán www.Konzolium.Hu

A

Visszajöttem és sajnos nem tudtam kártyát venni, mert mindenhol azt mondták, hogy ez nem engedélyezett.Amit ott meg is értek. Kb 8 üzletben próbálkoztam a dologgal. Még címet se tudtak ahol megnézhetném. Sajnos marad a NET rendelés.
Sziasztok!
Jobban beástam magam ebbe a kártya témába. Az ajánlott Supercardhoz át kell konvertálni a játékot és utána rámásolni a kártyára, és az M3 perfect meg egybõl le tudja kezelni? Az M3 másfélszer drágább talán ezért? Itt az M3-hoz az ismertetõ softvert nem találtam. Lehet, hogy csak a saját lemeze kell hozzá.
http://www.modmyds.com/m3-perfect-sd-slim-p-29.html
Van egy 256-os SD kártyám az jó lesz a lányomnak hozzá.
nekem Supercard jött be legjobban. Honlapjukon van software meg minden hozzá. GBA filmek + állítóolag MP3 is megy rajta, bár még nem próbáltam.
Csibe001
Sztem M3 Perfect.De olvass vissza itt esetleg keress rá rss-be , nem olyan régen beszéltünk errõl a témáról.

Sziasztok!
Most megyek Angliába és szeretném tudni melyik flash kártyát érdemes venni a Gameboy Advance-hoz??? A Supercardot, M3 perfect vagy EZ flash 4-et? Természetesen mini SD-vel. Azt olvastam, hogy van olyan is amelyiken tv-t és filmeket is lehet nézni. Lehet, hogy a legújabb típusú konzolon? Meg akarom lepni vele a lányom és a keresztfiam. Belgiumban is meg fogok állni. Valahol csak lehet kapni. Úgy látom ezekhez tudjátok, hogy miként tölthetõek rájuk a játékok. Majd viszem a gépet is, akkor biztos jót fognak adni. Gondolom Én. A segítségeteket elõre is köszönöm!
joshua
ja és valaki nem tud Eredeti Pokemon emerald játékot? pls akinek van fölös az dobjon meg egy privivel😄

joshua
mennyi lenne?

Nem kell valakinek GBA Micro + 2db Supercard + MiniSD (1gb) ?
Tinman
EREDETI Golden Sun 2 GBA játékot vennék, ha jó állapotban van nem jársz rosszul ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

én is keresek link cabelt microhoz de itthon nem lehet kapni sehol!!!!!! 😞(

zola2000
Miért van három gba téma? Modik?

A

bocsi, ha ismétlõdõ kérdést teszek fel:
GB micro megy M3 CF adapterrel?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Totis
Szia!
Nem tudom jó-e hozzá de az Oldal közepén találod.
jobban jársz ha felhívod õket!

Üdv:
Totis

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

joshua
nem tudna valaki eladó link kábelt microhoz vagy wireless adaptert? az is jó ha adtok linket vagy vmi. Köszi!

kisgabo
mennyié? privi jöhet..

Akit érdekel, nekem van 1 eladó Supercardom. És nem 20 e-ért 😊
szi, mert tudnál gba hoz?
kisgabo
bocsánat, hogy kérdeztem...