Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Vagy egy game boy micro,1játékkal,1 év garanciával:23000FT-ért.Üdv:Geri
-GBA ezüst színû ( 4player link, tok, kendõ, 2adapter, lámpa, fülhallg.)
-GB Color zöld színû 2 játékkal: Killer Instict, Castlevania.....
Gameboy Advance SP érdekelne.....
[email protected]
meg eza ghost rider gba-ra.. szvsz ezis eléggé szórakoztató. nekem iszonyat bejön
porki fagyok fállalon
Aki elég öreg, és emlékszik a pöcés Lands of Lore 1-re, annak elég kb. annyi, hogy ugyanaz a játékmenet, ugyanaz a grafika, ugyanaz a hangulat. NAGYON ajánlom mindenkinek, akit lekötnek az old scholl RPG-k...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nézz szét a neten, ha szerencséd van, találhatsz akciósat.
Ehhez adnak leírást is, úgy tudom.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Nincs valakinek vmi mûszaki alaprajza a gba-hoz.Belsõ világítást készülök csinálni hozzá😊 Tudom hogy ott van az sp meg a micro, de sajna😊 nekem ez jön be a legjobban, fõleg a fogása miatt😊
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
A
ameddig ezeket begépelted, ennyi erövel 25 fajin játékcimet mondhtatá vóna! 😛
steveke6: sztem Freeman tud majd neked segéjjeni
porki fagyok fállalon
Segítséget szeretnék kérni! 2 hete vásároltam m3 perfect adapter mini SD-t GBA SP-hez, a tegnapi napig mûködött is rendesen. Amikor utoljára bekpacsoltam, a GBA bejelentkezõ képernyõje után elsötétül a kijelzõ. Már formáztam a mini Sd-t, a legujabb (updagcsd.e32) frissítést rámásoltam a kártyára, de semmi. :-(
Van valakinek ötlete, mi lehet a gond? (Nem értek hozzá, az elem csak a mentéshez kell?)
Elõre is köszi
amik jelent pillanatban lekötnek:
kolin mekré 2
moha infininátor
mortal kombat dedli izé.
tudom, vanmég millió nagyonjójáték erre a gépre.
esetleg ha van kedvetek beirhatjátok a saját top10-eteket ^^
porki fagyok fállalon
Jobban beástam magam ebbe a kártya témába. Az ajánlott Supercardhoz át kell konvertálni a játékot és utána rámásolni a kártyára, és az M3 perfect meg egybõl le tudja kezelni? Az M3 másfélszer drágább talán ezért? Itt az M3-hoz az ismertetõ softvert nem találtam. Lehet, hogy csak a saját lemeze kell hozzá.
http://www.modmyds.com/m3-perfect-sd-slim-p-29.html
Van egy 256-os SD kártyám az jó lesz a lányomnak hozzá.
Most megyek Angliába és szeretném tudni melyik flash kártyát érdemes venni a Gameboy Advance-hoz??? A Supercardot, M3 perfect vagy EZ flash 4-et? Természetesen mini SD-vel. Azt olvastam, hogy van olyan is amelyiken tv-t és filmeket is lehet nézni. Lehet, hogy a legújabb típusú konzolon? Meg akarom lepni vele a lányom és a keresztfiam. Belgiumban is meg fogok állni. Valahol csak lehet kapni. Úgy látom ezekhez tudjátok, hogy miként tölthetõek rájuk a játékok. Majd viszem a gépet is, akkor biztos jót fognak adni. Gondolom Én. A segítségeteket elõre is köszönöm!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
GB micro megy M3 CF adapterrel?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|