3755
-
bdani95 #3035 Hello -
PHM #3034 M3 Lite + GBA case -
#3033 Micro-ba melyiket ajánlanád ami normális méretű? -
PHM #3032 Microm is van. Konzollista alant.
GBA-hoz jelenleg M3 Lite, G6 Lite, EZIV Lite Deluxe és EZV 3in1 bővítő van használatban. -
#3031 Visszaküldted? Tényleg Micro-d van? Milyen kártyát használsz GBA-hoz? -
PHM #3030 Ha az SC-re gondolsz, azt már visszaküldtem.
Sajnos zárlatos. :( -
#3029 Sikerült a kártyát megcsinálni? -
Dj Siegfried #3028 gba sp elkelt 10.000 huf ért! -
Dj Siegfried #3027 nincs mit!!!! -
Nuki #3026 köszi, végre egy újabb hely ;) -
PHM #3025 Ha nem csal az emlékezetem, a klónod elől el kell bújni.Asszem felfelé 1 nem látható platformon kell meghúzni magad, amíg elmegy.
A játék végéig esélytelen vagy ellene.
Mondjuk engem még ott is megölt, úgyhogy végül a fiam gyakta le a klónt. :) -
PHM #3024 Igazad van, a Metroid játékokban nincsenek pályák, viszont a zónáknak külön nevük van.
Tulajdonképpen erre gondoltam eredetileg. -
rezo #3023 ohm, levertem a pokot, de utana azt a feladatot kapom, h valamit talaljak meg... ami a zold, kek, sarga ajtokat aktivalja meg a liftet, de mindig szembetalalom magam a klnommal aki X-szel van vegyszerezve vagy mi...
es mindig megol, nah most azt kerdeznem h merre fussak? lehet h nem is jo iranyba mentem -
rezo #3022 KOCCE:)))) -
#3021 a Metroid játékokban nincsenek pályák, de tudom melyik főszörnyre gondol
a megoldá kb, hogy amikor leereszkedne érted, menj át morph ballba, és takarpodj onnan. amikor kinyitja ott fennt a pofáját, adjál nek rakétákkal, majd megfekszik.
ha végeztél vele, akkor tied a Space Jump. -
PHM #3020 Mi a pálya neve?
Fusiont régen nyomtam, amit írtál, abból nem jövök rá. -
rezo #3019 sziasztok!
lenne 1 kerdesem, a metroid fusionnal jatszogatok es nem tok tuljutni az egyik resznel... amikor leugrunk 1 terembe es jon a tuzet okedo(csak neha kopi a tuzet) pok... allandoan elkap felvisz afalon, leugrik velem... 2-3 ien utan meghalok:S
meg tudnatok mondani, h hogyantom elpusztitani?? -
Dj Siegfried #3018 www.vatera.hu
internetes árverés, gba játékok lelőhehye:) -
Nuki #3017 Nagyon köszi, nézelődök... ez ilyen apróhirdetés bigyó?
(most jut eszembe, esetleg a tesz-veszt is meg kéne néznem)
Vagy amúgy mi az a vatera? -
Dj Siegfried #3016 Hát!! Ilyen nincs!! A vaterán kb 2 hónapig volt fenn 1 yugioh 1000 huf ért.... most bezzeg nincs...... bocs, pedig kerestem... -
Nuki #3015 Francba, nem találok sehol Yu-Gi-OH játékot, se Duel Masters játékot GBA-ra... ti nem tudjátok hol kereshetnék?
(Pecsa bolhapiac-on kívül, azt egyszer megpróbálom megrohamozni megint) -
PHM #3014 A Tales of Phantasia valahogy kimaradt, de be fogom pótolni. :) -
qwertzi #3013 Köszi, épp az előbb jöttem rá:) nem is éri meg annyit bohóckodni érte... -
Tomek83 #3012 Ok,kipróbálom. Supercard liteom van azon csak real time save-elni tudok,szóval ígyis-úgyis quick save-elnék:)Te már próbáltad a Tales of phantasiát?
SM3ban a horgony arra jó,hogy a hajó nem megy el ha meghalsz azon a pályán,mert ha meghalsz akkor a hajó a térképen elrepül máshova. -
qwertzi #3011 super mario 3-ban a horgonyt mire lehet használni? 2es világ 2es pályán lehet megszerezni, ha felszeded az összes coint és életet. tudja vki mi haszna? nem vettem észre semmit... -
PHM #3010 Próbáld ki a BOF2-őt GBA-n, minimálisan változtattak rajta, de az előnyére vált. Kicsit pergőbb lett a játékmenet és bárhol lehet quick save-elni. -
hairdresser #3009 miért van az hogy nem tudok új játékokat feltenni a flash 2 advance ultra kártyámra,pedig le van törölve szinte az öszes játék róla és a kártya 1gigás?! -
Nuki #3008 felírtam magamnak a címét, köszi a tippet -
Tomek83 #3007 Én a Tales of Phantasia-val voltam így,minden nyáron végignyomtam SNESen,aztán most télen beszereztem GBA-re is. BOF2-t még SNES emun nyomtam de nem játszottam végig. -
#3006 Huha jó kérdés. Tudtommal Windows-ra jött csak ki. Abból is 98? Kb akkor jelenhetett meg. Viszont PC-n nem éri el azt a hangulatot. Bár PC-n is nagyon jó! -
PHM #3005 Jaja.
Egyébként ez volt az a game, aminek hatására rákattantam a kalandjátékokra. Nem is tudtam, hogy PC-re is portolták.
Mikor és milyen oprendszerre adták ki?
A másik nagy kedvenc a Super Metroid SNES-re, ill. a Metroid zero mission.
Mostanában többet van bekapcsolva a Micro, mint a DS... -
#3004 A Breath of Fire 2 nagyon jó játék. Anno Micro-n nyomtam sokat aztán megvettem a PC-s port-ját. Azzal már nem is játszottam. Viszont a Micro-sat elő fogom venni megint DS-re. Maga a grafika is gyönyörű... -
PHM #3003 Breath of fire 2.
Ezt kb félévente előveszem nosztalgiázni, és még mindig nem untam meg.
Ritka az ilyen manapság.
A játékot egyébként ajánlom minden kalandjátékokkal ismerkedni szándékozó gamernek. :)
-
#3002 látom jó utra tévedtél fiam, a sötét oldalt kerüld el, már innen könnyeb dolgod lesz a teljes emgtisztulás felé.
[viccel]
NES-es nagy nevek, alaművek. aki nem játszott velük, nem tudja mienek, az csak "divat" játékos.. nem tudja mi az a játékélmény.. illetve tudja de nem az am szerintem a jó, szvsz -
Nuki #3001 én így vagyok a pokémonnal :)
tetrisem csak ilyen 9999 in 1 tetriszkütyükbe volt, de nem is emlékszem nagyon a rekordomra :P -
qwertzi #3000 Hát igen, a grafika nem minden... Énis jobban élvezem a régebbi játékokat (C64 a kedvenc masinám:D). Utolsó igényes játék PC-n a WoW volt szerintem. FPS kategóriában pedig a quake3-at még egyik game se überelte... szerintem... Nekem csak pár hónapja van nintendom, előtte emuláltam NES,SNES,N64, GC. Engem a N64 fogott meg a legjobban, csak azért nem vettem konzolt mert nincs hozzá flashkaris cucc (ha jól tudom:)). GC-hez elég gyenge volt a pc-m és inkább vettem egyet, nem csalódtam benne. Wii sztem a forradalmian új irányítása miatt "sikeres", DS nálunk meg nem olyan nagy sláger, mint egy PSP. -
#2999 Egyébként a Tetrist megemlítve. első játékra 25226 pont level 9-en, 90 sort kirakva J? eseménynek számít? Kinek mi a rekordja benne? -
#2998 Kezdem megérteni a Nintendo-s életérzést. Az eddigi játékaimmal is j?l szórakozom, de most lepődtem meg igazán. kaptam 3 játékot amik sima gameboy kazik (tetris, golf, fifa international soccer - a legelső fifa) és nagyon jó játszani ezekkel a játékokkal! főleg a tetris, kiszínezi a gép a játékot extráként és nagyon j?l leköti az embert. Komolyan mondom a Burnout legújjabb része Psp-n nem tudott lekötni. Hogy csinálja ezt a Nintendo? Több mint 10 éves játékot játszik az ember egy 7 éves konzolon és jobban élvezi ezt mint egy mai high-tech masinán futó csilli-villi játékot (ami pedig mégsem lenne egy rossz játék). Egyszerűen nem értem hogy lehetséges ez? Ezért volna napjainkban sikeres a Wii és a Ds is? Valaki válaszoljon erre! -
Dj Siegfried #2997 GBA SP bordó + mario luigi superstar saga + golden sun.... 13.000 huf
eladó -
#2996 Cserébe elfogadnák valami Marios játékot vagy a Wings című játékot. Persze más játék is jöhet, de ezek érdekelnének főleg.