Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
véletlenül leejtettem a GBA-mat kb 60 centi magasságból és azóta nem mükszik. supercard nélkül elindul, kiírja hogy gameboy, hang is van. viszont ha belerakom az SC-t nem csinál semmit. még a LED se világít! szerintetek az SC vag a GBA ment tönkre? sajnos nincs másik gba kazim hogy kiproszáljam:( egyébként szétszedtem mind2õt semmi nyoma sincs az esésnek... még vanalami, GBA-hoz nincs olyan titkos kód mint pl a telókhoz, hogy le lehessen tesztelni a készüléket?
Nekem személy szerint Micro-m van. Nekem ez azért jó, mert nincs egy régi gameboy játékom, tehát az nem számít.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Mindkettõ új, akit érdekel, privizzen.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
áraknál. Lehetnek játékok és/vagy kiegészítõk is hozzá. Egyébként játék árajánlatokat is várok.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
-Primal Rage
-The amazing Spiderman
-Killer Instinct
-Speedy Gonzales
-Super 45 in 1 (45 vegyes játék, logikai de van rajta komolyabb is pár)
-Street Racer
Egyben 7 k+posta (csak a 45 in 1 került annyiba).
PÜ, vagy [email protected]
(Ugyanide kis-nagy ps2 moddolás, x360 fejcsere stb ügyben mail, vagy PÜ)
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
M3, EZ IV-nél nem tapasztaltam ilyet.
Na persze, ha az eredeti szaggat, az flashkártyán is szaggatni fog.
Ilyen pl a Metroid Fusion is.
Sajnos.
többi flash cucc is ezt csinálja? eredetivel gondolom nem lassul be... vagy tévedek? megvan eredetiben a GTA az is szaggat:(
GBA-hoz M3,SC,EZ4 kell,(miniSD-s)vagy G6 Lite.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
plz hlp, thx
kinek mennyit ér?
Ha érdekel valakit, privizzen!
Az M3 Lite Pro-hoz adtak GBA tokot.
A Perfekthez nem adnak, pedig azt kiválóan lehetne használni GBA-ban is.
(+ az árába is bõven belefért volna)
Na ebben mi a logika?
Nem fér a fejembe...
Vagy csak én vagyok nehéz felfogású? :)
Mint írtam, volt M3 SD-m, azt eladtam, majd késõbb vettem 1 SC minit.
Az említett különbségek nálam annyit nyomtak a latban, hogy visszasírtam az M3-at, annak ellenére, hogy "böszmenagy xar"
Persze fogok venni majd M3 minit, csak hát most másra kellett a zsé.
Az összehasonlításból kifelejtettem, hogy a SC mini ára majdnem a fele az M3-énak.Ez viszont neki egy nagy piros pont.
Ez is szubjektív.
Mert drága!
Majdnem annyiért vettem EZ5+3in1+1GB microSD-t.
SC vs M3:
SC-ben nincs RTC.
M3-mal GBA-n is tudok txt-t olvasni, ékezetes karakterekkel.
Az M3 menüje átgondoltabb, jobban használható - igaz, nincs külön cheat menüpont.
Az SC kliensprogramja nekem nem igazán jött be, többet kellett szarakodni a játékok felrakásával.
A véleményem szubjektív, ha valaki nem is ért egyet vele, nem kell megsértõdni.
Az SC miniSD méretével nekem sem volt gondom egyébként...
énnekem is m3 perfect minim van, ez a beszt, ugye csibe? :)
porki fagyok fállalon
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Ráadásul még lassú is...
Az SC-vel meg nem vagyok megelégedve, GBA-ra szvsz az M3 az ideális.
M3 SD-m volt, kilógott, ezért helyette vettem 1 SC miniSD-t, hát mit mondjak: megbántam.
Érdemes itt is szétnézni.
Az árak magasabbak, viszont
1 db-nál a pk 14-16 dodó, de 3 db-nál sem több 20-nál.
Így a SC miniSD kb 13000 Ft.
Ketten-hárman összefogva még olcsóbb...
Azt viszont qrvára nem értem, hogy a régi GBA flashkarik miért olyan drágák még mindig.
Pl: XGFlash 2 turbo 512 kb 110 dodó. Miért???
de azért a Game Parkan igen sokminden kaphato még. Nem tudom kerstetek-e már ott, egy probát megér.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
nameg õk árulnak eredeti gamékat, mellette a wárz kari.... rontja a cserekari biznicet.
látom, 35 font /380/ az 13300 + biztosított érmél... nem látom hol 3.5 font, kevésnek tûnik. namindegy, akkor +1330 cuzammen 14700 píz.
hát iggen.... sokan hiszik, hogy kinából ingyé van a posta, de hát ott a cucc nem font, hanem dodóban van, lehet számolni. <#vigyor1>#vigyor1>