3755
  • Nuki
    Frankón létezik olyan Gameboy Advance-os játék, aminél ha 1, azaz EGY darab kazettát beteszel valakihez, és össze vagyunk kötve NÉGYEN akkor arról minda a négyen tudunk játszani?
  • Cosmone
    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni. Keresem a Polarium Advance nevű játékot, találkozott már valaki ezzel a verzióval, vagy esélytelen, hogy találok belőle itthon? Egyszerűbb ha beszerzek egy flash kártyát? Köszönöm a reakciókat!
  • Keviny
    Help Help!

Supercard SD GBA-s flashkari kéne nekem sürgősen! Ha valaki tud segíteni, kérem tegye meg egy privivel! :)

köhh!
  • timantes
    Jó állapotú GameBoy Advance gépet vennék ( lehet bármilyen tipusú ) játékokkal!!

Ajánlatokkal bombázzatok!

köszi
  • PHM
    http://gbatemp.net/?dynamic=8
    Itt nézelődj!Webbolt linkek is vannak.
    Ha konkrét kérdésed van valamék kariról, írj privit!
    A GBA flashkarik kifutóban vannak, ezért nálunk szinte egyáltalán nem, külföldön is egyre kevesebb helyen kaphatók.
    Amúgy meg épp most alakítok át 1 EZ4 Lite Deluxe karit GBA-hoz.
    Ha érdekel, írj privit!
    (2 van belőle és nem ezen akarok meggazdagodni.)
  • joshua
    Hát magyarországon (az én ismereteim szerint) sokkal drágábban mint külföldön. Én pl németországból rendeltem egy mini sd-s supercardot, postaköltséggel együtt 12 ezer volt. Míg ugyanezt 20ért láttam pesten. Sztem nyugodtan rendelhetsz külföldről (persze ha megbízható a cég).
  • Mardel
    Google-be keress rá a nevükre és megtalálod h hol lehet őket beszerezni. Remélem segítettem.

Google-t ismerem de mégsem találtam olyan boltot ahol lehetne venni külföldről meg nemszívesen rendelnék.

Jah és itt elolvastam az egész oldalt amúgy csak angy összevisszaságba meg fake pokémonokba meg m3 perfekt, stb-be nem találtam értelmes dolgot.
  • joshua
    Amugy nem kellett volna sokat visszaolvasnod és sokkal okosabb lettél volna
  • joshua
    Először is kell egy supercard vagy M3,G6...stb és ebbe kell belerakni a mini sd kártyát(vagy másmilyet). Google-be keress rá a nevükre és megtalálod h hol lehet őket beszerezni. Remélem segítettem.
  • Mardel
    Hali!

Akkor egy kis felvilágosítást kérek.

Milyen kártya kell GBA microhoz, és jó-e bele a sima sd kártya, vagy mini sd vagy mi kell bele?

Hol lehetne ilyen kártyákat kapni?
  • PHM
    Nincs mit, kérdezz nyugodtan.
  • Nuki
    Értem már, köszi
  • rooko
    Naon jó állapotban van, kék színű. Ha kell küldök képet!
  • mateus33
    Nekem is van egy sötétkék, használtam kb. 1órát:)) Múltkor nagyon azon voltam h eladjam, de ezt lehet érdemes megtartani az utókornak:)
  • kisgabo
    állapot, szín?
  • rooko
    Hello
    Nem kell vkinek egy Gameboy Micro 11-12 ezerért????????,
    ha érdekel vegyél föl MSNre [email protected]
  • hairdresser
    valaki jártam az ebayen történő rendelésben?
  • PHM
    Igen, és ezen kívül kibővítik a konzol tudását.
    Gondolok itt a zenehallgatásra, filmnézésre, vagy a txt olvasásra.
  • Nuki
    Akkor mégegyszer szájbarágósan (csakmert buta vagyok, sry ):
    ezek olyan kártyák, amikre PC-ről lehet tölteni rá okosságokat (pl. játékok) ?
  • PHM
    Hú de ciki! Kiszúrja a szememet!
    Konkrétan DS és GBA flashkarik.
    GBA viszonylatban az M3 perfekt, G6 Lite, EZ4, és a Supercard lehet érdekes.
  • Nuki
    Szmájlik gomb a szövegdoboz alatt :)

Konkrétan milyen kártyák? (nem az, amivel a fiad elnyeri a pénzed xD)
  • PHM
    Kártya példul az is, amivel a fiam elnyeri tőlem a fizetésemet. :)
    Hogy a fenébe rakjátok oda a smiley-kat?
  • kisgabo
    mi az a kártya?
  • PHM
    G6;M3
    EZ4;EZ5
    SC
    R4
    CycloDS
    Acekard
    stb.
    Ezek kártyatípusok.
  • Nuki
    G6 M3 EZ4
    Ezek micsodák? :P
  • PHM
    Hát, ők tudják...
    Pedig 1 G6-ot még rendeltem volna tőlük. :(
  • kisgabo
    jahm... semmi gba karijuk nincs, g6 nincs m3 nincs, semmi supercard nincs.

szerintem, lejtőn a banda... ez5-öt rendeltem tőlük, az oké. gyorsan emeltek az árán is utána..
  • PHM
    Jaja, vettem észre.
    EZ4-et példul a napokban húzták ki.
    Ha így haladnak, maholnap lehúzhatják a rolót...
  • kisgabo
    winsunx pl már nem árulja, sőt, a repertoár is egyre galádabb náluk..
  • koryne
    Ds bootkártya. Régebben, mikor még szükség volt rá, ilyenekkel verték át a ds-t, hogy az alsó kártyáról is be tudjon olvasni ds romokat.
  • zsidike
    De ez mégis mi a rák? : http://www.shoxx.com/catalog/product_info.php/products_id/2493?sID=aa6546286f79a304b9fae145b6290bbd21d11a2978bae7fc6ea8cdfbfdfe3d5b
  • PHM
    Felejtsd el.
    A Superpass 2 egy DS bootkártya.
    Semmi köze a GBA-hoz, ráadásul elavult hulladék.Ezért adják ennyiért...
    http://www.shoxx.com/catalog/product_info.php/cPath/73_92/products_id/3390?sID=aa6546286f79a304b9fae145b6290bbd21d11a2978bae7fc6ea8cdfbfdfe3d5b
    Esetleg ez, ha már ennél a webboltnál tartunk.
  • hairdresser
    eladó flash2advance ultra kártya 1gb
  • joshua
    Németországból a postakölcség 2800ft volt....tehát sztem nagyon megérte:)
  • Nuki
    drágább az ideszállítás mint maga a kártya+prograozó bigyó... :|
    de összvissz megérné ^^
  • PHM
    Nem akarok rosszmájú lenni, de ezen az oldalon egyetlen GBA-ba alkalmas kártyát láttam, azt meg épp nem lehet kapni.
    Inkább nézd meg a realhotstuff.com -ot.
  • joshua
    Még karácsony tájban én is innen rendeltem a Supercard mini sd-t:) Megbízható oldal. Ajánlom nektek.
  • zsidike
    Sziasztok!

Nézzetek szét ezen az oldalon: http://www.shoxx.com/catalog/default.php?sID=eca1770cee33511adc3fc57ea8246c1460355cf13f6f384c9b7a7a127d5de8e0 Ezen az oldalon a GBA-knál van 1 pár kártya. Azok mire jók? És milyen árban vannak a Pecsában kapható játékok, kb mennyiért árulják őket és hogyan másolják. Előre is köszi!
  • bublee
    Hali mindenkinek!
    Volna pár kérdésem, rem vki tud válszolni rájuk.(előre is köszi érte)
    Na szóval, találtam egy boltot ahol szerintem kedvező áron lehet 1 év garival 16 rugóért kapni GBA Micro-t.Ajándékba adják hozzá a Final Fantasy Tactics játékot,Kérdés, hogy ez jó gamma??A másik, hogy flash kari mostanában mennyi(mert régen(2-3éve)elég drága volt)?,Illetve, hogy van e kompatibilis a Micro-hoz??Egyáltalán, még mindig csak keletről lehet rendelni?Esetleg ti honnan(lehet magyar webshop is) vennétek és milyet az én helyemben??A másik igazán annyira nem fontos kérdés, hogy előlapok hol vásárolhatóak hozzá??Még egy utólsó kérdés:kb mennyiért lehetne eladnia az általam említett játékot?
    Mindenféle segítséget előre is köszönök!
  • bdani95
    Magyarországon valaha lehet majd kapni Super Card-ot?