3755
-
#3155 igen-igen, gbahoz, supercard minisd -> 0ft-ot ér, szvsz. Volt standard supercard sd-m, szaggatott gba-ba minta kuki. Ds-be viszont prima. -
PHM #3154 Az M3 Lite/miniSD sajnos más kategória, két SC kitelik az árából.
GBM előlapot sajnos nem tudok rendelni, kifogytak.
Önmagában, idegen helyről a postaköltség miatt nem éri meg. -
#3153 ha nem is kamm SC akkor sem érne ennyit, max ha nu M3 perfect mini lenne akkor. tényleg PHM lesz gbm-hez előlapod? -
exoterm #3152 thx, nekem is gyanús volt hogy egyszerre több oldalra is feltette /vatera, teszvesz/.... -
PHM #3151 Csak a kérdésre nem válaszoltam:
Ennyiért szerintem nem. -
PHM #3150 AZ SC miniSD reális piaci értéke szvsz nem több 12 db ezresnél.
Annak idején az enyémet 1 gigás memkártyával együtt 15 rugóért adtam el.
A vevő is elégedett volt, nekem is volt rajta némi hasznom.
Különben szerintem nem ez a legjobb ár-érték arányú kártya, de hát ez ízlés dolga.
A dolog pikantériája, hogy pont ezen hirdetés miatt rendeltem 2 db-ot.
A jövő héten felrakom a vaterára. (normális árban)
Azért az illető arcára kíváncsi lennék, ha meglátja... -
exoterm #3149 tehát nem érdemes megvenni? -
PHM #3148 rugért=rugóért bocsi -
PHM #3147 Korábban 25 rugért hirdette.
Szíve joga.
Mivel nincs konkurrencia, akár még találhat is rá balekot.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a márkajezést a hirdető retusálta-e le, vagy ez eleve egy gagyi klón? -
exoterm #3146 mi a véleményetek erről?:
http://www.vatera.hu/karacsonyi_akcio_nintendo_gameboy_jatek_adapter_44536630.html -
#3145 Donkey Kong Country-k. -
exoterm #3144 tud valaki mondani egy jó platformos ugra-bugra játékot? -
PHM #3143 Kék GBA SP + XGFlash 2 Turbo 512 MBit-es kari 25000.
Ezüst GBMicro + EZ4 Lite Deluxe + 1GB microSD 28000.
A gépek használtak, de megkíméltek. -
timantes #3142 GAMEBOY ADVANCE SP-t vagy GAMEBOY MICRO-t VENNÉK!
+Alapgépet+hozzá játékot /hogy tudjam is mire használni a gépet/
v a g y
+Alapgépet+flash kittel /hog a letöltött játékkal tudjak nyomulni/
Használt lehet a gép, de NEM agyonkarcolt és hibás! Előny az "olcsóság" :)
Jó ajánlat esetén azonnali vétel!
Írjatooook!! -
red13 #3141 [email protected]
Az a baj, hogy ha eladnám a flash kárytát és nemtudnám eladni utána a GBA-t, akkor szívnék, mert akkor lenne egy konzolom játék nélkül :) Ezért adom együtt a kettőt. De ha találok külön külön vevőt rájuk akkor mehet a dolog. -
Nuki #3140 És akinek csak a flash kártya (és a hozzá tartozó kellékek) kellenek annak mennyiért adod? :)
Ja és sűrűbben látogatott ímélcímet is tüntess fel valahol (adatlap vagy itt) -
red13 #3139 Hy
Eladó GBA SP fekete színű+Flash2Advance 256Mbit-es káryta.
Töltő, doboz író megvan hozzá.
Ár: 25.000 Ft -
#3138 off:
mindkettő teljes hasonulás, ezért mindkettő lehet ;> -
PHM #3137 Shining Soul 1-2, Breath of fire 1-2, Pinball Challenge Deluxe, Space invaders. Ez utóbbi szvsz jobb, mint a DS verzió.
Ennyi hirtelenjében, ezekért már érdemes GBA-t venni. -
#3136 Amikor én jártam iskolába, akkor a tanító néni azt mondta, hogy mindkét forma (evvel-ezzel) helyes... Lehet, hogy csak régen volt így...? :) -
#3135 Amit csak így hirtelen fel tudok sorolni: Metroidok, Castlevaniák, Final Fantasy-k, Zelda, Prince of Persia, Warioware, Warioland, Pokémonok (igen, azokat is tudom ajánlani!!! :)), Donkey Kong-ok, F-Zero (ebből leginkább a Climax), Kuru-Kuru Kururin (ha az ember szereti az elvontat), Golden Sun, Advence Wars, a többség szerint a MAriok is jók...
És biztos a többiek is fel tudnak sorolni ezeken kívül sokat, amik most nekem nem jutottak eszembe :)
Én nagyon jól elvagyok a GBA-mmal a DS mellett is (Metroidoknak mindenképp inkább a GBA javallott, mert a Lite D-padja nem a legjobb a hirtelen mozdulatokra szvsz). -
PHM #3134 Maximálisan egyetértek! -
#3133 én meg, ds foreva. és azt is megszoknám, ha az EVVEL pl. ezzel lenne. -
Matthew94 #3132 Teljesen igazad van!!!!! És milyen játékokat ajánlsz?? -
#3131 Nézőpont kérdése, nekem pl nem gagyi. Szép, rajzolt. Lehet, hogy csak azért, mert "öreg" gamer vagyok, de nekem pl nem tetszenek a mai csillogó villogó 3D-s szarok... Nekem egy játék ne élethű legyen, hanem JÁTÉK -
Matthew94 #3130 Egyből megvenném ha szebb lenne a grafikája! Pl.: olyan lenne mint a DS-é!
Vagy annál egy picivel csúnyább! Ti hogy vagytok evvel? Megtudtátok szokni, hogy gagyi a grafika?? :) -
#3129 ára van e? -
red13 #3128 Hy
Eladó GBA SP fekete színű+Flash2Advance 256Mbit-es káryta.
Töltő, doboz író megvan hozzá. -
#3127 Miket meg nem tudunk így időben :O
És köszikösziköszi előre is, Dévvel már tényleg fontolgattuk, hogy esetleg veszünk egy ilyesmit...vagy valami hasonlót :D -
Nuki #3126 Ja jólvan :) -
#3125 Elvileg jah. Mi biztosan megyünk, (majdnem minden héten ott vagyunk :)), nemtom, Gábor olyasmire gondolt-e, hogy esetleg a többiek is jönnek és megint megy a Munchkin meg ami eszünkbe jut, vagy csak dumálni menjünk fel hozzá... Ha esetleg azt mondja, hogy nem, akkor bocs, csak hirtelen felindulásból írtam... -
Nuki #3124 Akkor én még nem tudok róla. Törökbálintonfent? -
#3123 Szívesen. Ha minden igaz, most hétvégén lesz valami fent, nem? ;) -
Nuki #3122 Wow :)
Megköszönnénk ha elhoznád akkor ^^. -
#3121 Jövőbeli autós-versenyzős. A világon senkit nem zavarna a japán szöveg, mert néhány magyarázaton és a sofőrök életrajzán kívül minden angolul van kiírva :) Mellesleg gyönyörű szép (nemtom, hogy 4 player, 1 gamepak esetén is szép marad-e, de kipróbálni mindenképp érdemes). Képz. -
Nuki #3120 És mitet tud? :) Ugrálós, vagy milyen? Csakhogy a többieket mennyire zavarja a japán szöveg
[nagyzol hogy őt nem zavarná a japán szöveg, elvégre úgyis autódidakta módon tanulja, ettül függetlenül úgysem értené] -
#3119 F-Zero Climax tuti ilyen. Japán only, de ha gondolod, következő összeröffenésre elviszem :) -
PHM #3118 Létezik ilyen, de a nevére nem emlékszem.
A Mariokartot pl kettesben kipróbáltuk, rövid távon jó móka, de azt kell mondjam, a multi igazából 2(3-4) kártyával élvezetes. -
Nuki #3117 Oké, csak mert volt egy bolti emberke aki azt mondta létezik ilyen, nagy csodálkozásunkat látva (valamilyen Super mario-ra gondolt ő).
Gondoltam utánakérdezek olyan helyen ahol vannak még hozzáértők :P -
#3116 Sajna ehhez 4 kártya kell. (asszem)