1107
Return to Castle Wolfie!!!!
  • Blasta
    A haverom meg szeretne csinálni egy-két pályát a filmből, legalábbis nagyon inspirálja a pályakészítésben a film!
  • Blasta
    Szeva kuk@c! Nem találjuk a wolf pályának a cimét, elküldeni meg nem tudom mert 11,3 mega! De szerintem valaki itt biztos tud segíteni!
    AZ ÚJ WOLFPÁLYÁT HONNAN LEHET LETÖLTENI????
    SEGÍTSETEK KUK@CNAK!!!!!!
  • vrob98
    Jazz ne add fel! Sokat vesztesz ha koddal mesz tovabb, inkabb tolts vissza egy regebbi mentest!
    ...
    Ez a Henrik csavo nem is volt olyan kemeny mint gondoltam. Persze azert jo sok golyo belefert. :)
  • liquid
    Igen, ez már az uccsó...
  • jAMEsbAUd
    Te gyerekek, mostmar ez a Heinrich I ez mar remeleme tenyleg az utolso palya, mert mar kezd egy kicsit tele lenni a taram, hogy minden palyara azthiszem mar, hogy ez az utolso... 3 Super Soldat utan, meg minden szar... valaki biztasson mar valamivel :)
  • kuk@c
    Sajna még(!) nincs +, de ti elég jó dolgokat mondtok róla, ezért biztos, hogy +szerzem!
  • Herr General
    Sehogy se magától kell, hogy szétlőjje!
  • D3t0nat0r
    még 8 rész :)
  • I.C.ram
    sajna elfelejtettem megnezni az elit alakulatot :(( pedig nagyon vartam mar ra :(( nem baj van meg 4-5 resz hatra :))
  • D3t0nat0r
    Az utca végén lévő nagy kaput elvileg kilövi a tank, oda menj be...
  • liquid
    Remélem mindenki nézte a Band of Brothers-t tegnap az HBO-on, a második részben végrehajtott ágyú-robbangatás egy az egybe mehetne rögtön Wolf-mapnek...
  • D3t0nat0r
    Azért csődült mindenki 2 helyre, mert a többi serveren sz@rul van megoldva a mapcycle(túl gyorsan vált pályákat), már írtam az adminoknak, remélem mielőbb megcsinálják...
  • I.C.ram
    azt kell csinalni hogy odamesz az amcsi katonakhoz akik tartjak a frontot a dokival es ott elkezdenek pofazni neked valamit hogy menjel vissza segiteni... Rohanj vissza amilyen gyorsan csak tudsz a tankhoz es majd meglatod hogy ott meg lesznek emberek akiket lelehet olni!
  • Herr General
    Hát nem :)
  • jAMEsbAUd
    Koszi a segitseget! Sikerult vegre a nagy mamlaszt megolnom, mostmar a kastelynal vagyok, ahol valami Dark Knight-ok lesznek, ha minden igaz... gondolom ok sem lesznek kedvesebbek... :(
  • I.C.ram
    nekem ADSL-lel a magyar szervereken olyan 30-60-as pinget dob!
  • Kilyan
    Én szívesen játszanék multiban ha a szerverek (vagy az én kapcsolatom?56K) pingjei nem 210-350 között lennének.A landor-ok nem bme-sek? Beszálltam egy két játékba de nagyon nagyon lassú volt. A wigner-en és amnestia-n pangás volt(azaz 0 játékos). Mindenki két helyre csődült.
    Elvileg jövő héten lesz ADSL-em majd kiderül ki a hunyó a ping ügyben.
    Üdv
  • liquid
    Másik megoldás: ugrálj ki a golyóálló üveg mögül, eőször ereszd belé a rakétákat, aztán meg a venommal puhítsd. Ha közel jön, rohanj el, aztán csald vissza az üveghez. Türelemjáték, de beválik.
  • I.C.ram
    arra a nagy pancelos katonara gondolsz? mertha igen akkor ugy kell megolni legalabbis en ugy oltem meg hogy odacsaltam a gaz palackokhoz es szepen szet lottem akkor amikor ott allt mellette ezekbol a gazpalackokbol van egy par a terembnen es igy szepen meglehet rongalni a katona pancelzatat es utana mar mehet az oldoklese! nagyabbol ennyi
  • jAMEsbAUd
    Nem tudtok valami jo kis trukkot arra a villamokat szoro "Uber Soldat"-ra, aki ott nagyon okoskodik vegen? Mert marhara nem birom megolni, es eleg zavaro kezd lenni a helyzet... hatha van valami gyenge pontja, vagy valami...
  • dookey
    kérek minden szerveradmint, hogy írjon nekem emilt, hogy kitehessem a www.rtcw.hu-ra. Jó lenne ha valami admin elérhetőséget is kapnék hozzá, mert ügye az nem árt. Ha valaki futtat wolfstatot akkor annak az urljét is küldje el nekemnek, hogy azt is kilinkelhessem. Köszi
  • TneX
    Aoohh ez az ami kell nekem:)))
  • Herr General
    Ja nekem is kockás a láng. Egy kicsit zavaró. Eddig azt hittem, hogy a videokártya miatt...
    Szal mit és hol kell állítani?
  • skorpio7
    Lenne egy kis problémám .Letöltöttem a játék csak multira használható részét , gondolva arra , hogy kihúzom vele a Mo.-i megjelenésig , csak sajnos nem akar indulni egyik magyar tört szerverrel sem .Csatlekozik rá , csak utánna kilép a következő hibával .

FS_FreeFile ( NULL )

Mi lehet a gond ?
  • I.C.ram
    Tudom hogy ez most nem ide tartozik de valaki elmondana hogy a letoltott filmekhez hogyan lehet hasznalni a feliratozast? melyik lejatszoval es hogyan? a legujabb mediaplayerrel lehet (WIN XP-s)
  • Pharaoh
    Hogy megszünjön a pangás a magyar szervereken leírom az összeset, és ha lehet ti is minnél több helyre írjátok ki.

Mportal fc1 :: wolf : 194.88.58.23:27970
    amnestia.rtcw.hu : 195.228.254.145:27960
    MP Landor FullWolf : 152.66.93.244:27960
    DogsOfWar : 195.228.240.56:27960
    mojo.wigner.bme.hu : 152.66.229.21:27960
  • Pharaoh
    Az egy elég szívós rész. Én is elég sokáig baszakodtam vele, amíg észre nem vettem ,hogy amelyik ajtóból a super solder kijön, az ajtó két oldalán van páncél és élet. És így már pofon egyszerű, ha úgy látod kezd elfogyni az életed egyszerűen felveszeele egy ki páncél és életet és már lehet is folytatni a csihi-puhit.
  • Sephi
    Hogyazistenben olom meg a X Laborba aszt az atkozot Super Soldiert? Hat nem igaz! Bemegyek ott van az a huje oreg tata ess kinyilik lenn az ajto megjeleik a draga es siman egy villam puskaval kivegez! De ha el is rohanok ugy 5 masodperc mulva megint kezdi es meghalok :( hogy olom meg????
  • I.C.ram
    na elmondom mit hianyolok a multiplayerbol!

tehat nincsen sima puska mauser tavcso nelkul! mert tavcsoves puska kegyetlen pontatlan ha nem nezek bele a tavcsobe!

a mernok nagyon gyenge (engineer) szerintem kene neki akna lerako kepesseg is!

nincsenek botok!

keves a palya!

az kene meg hogy a nemeteknek a fegyvereit csak a nemetek hasznalhatjak az amerikaiakat meg csak az amcsik! kulon mesterloveszpuska az amcsiknak!

lusta megoldasok! nincsenek benne a wolf single playerben mar jol ismert fegyverek mint pl a paratrooper fegyver! vagy hangtompitos fegyverek hianya! es meg sok mas! persze ilyen tesla fegyvereket nem lennenek jok de egy picit realisabbak mar boven beleferhetnek!

Szerintem kiraly lenne ha az utanpotlas ejtoernyovel erkezne a palya tetejerol szerintem nagyon kiraly lenne! meg szerintem lehetne tobb tereptargy ami hasznalhato pl granatveto (angolneven : monrtar)

De nem baj mert jon a medel of honour!
  • dookey
    Most má üzemel üzemel a szerver (asszem stabilan) az amnesia.rtcw.hu címen, és nem kis örömömre sikerült beüzemelni a wolfstatot is, de az valahogy nem egyszerű dolog...
    Úgyhogy mostantól mindenkit sok szeretettel várunk a szerveren. Jelszó nincs.
  • Bilux
    "osonni is felesleges,"
    Na várjál a 3. vagy 4. missioig...
    Majd ot megtudod,hogy nem kell osonni...
  • Pharaoh
    Csak az a gond vele, hogy csak a demo, nem a full.
    Itt egy feltötr, full, magyar szerver:
    195.228.254.145:27960
  • I.C.ram
    ja azzal csinaltam mar vagy 10 CD-keyt semmelyik sem valik be nekem :((
  • colos
    Key-Gen-t használsz?

colos
  • I.C.ram
    nektek megy? mertha igen mondjatok honnan szerezzek CD-keyt!
  • I.C.ram
    a kurva eletbe amikor letoltottem a wolfot es felraktam mindenhova feltudtam menni minden baj nelkul tehat a CD-keyt elfogadta de most!! hat szornyu sehova se tudok bemenni! :((
  • mikike
    azért gáz hogy botokat nem tudtak beletenni

amúgy a silos pályát hiába nyomom nekem sem pipálja ki soha az ensure no alarm soundot
    pedig még azt is szétütöm ami elött az a katona áll akit már nem szabad lelőni
  • Laalee
    melyik magyar szerveren vannak? idaig amit lattam az pangott...
  • Herr General
    lehet de én 2-est írtam a 0 helyett :)
  • Blasta
    Szasz skacz!!
    Elakadtam! Sejtem a megoldást, de nem akarom újra kezdeni! Ott vagyok, ahol meg lehet szerezni a nightvison-ös "snooper"-t! Kinyírtam, mindenkit a táborban, csak az az ajtónál álló ör van meg! És mindig észrevesz, ha megközelitem a teherautót! Kérdés: Nem kellett volna a társát lelőnöm??? Az a sofőr mi? De akkor meg hogy a rákba közelítsem meg a truck-ot? Az az egy őr is mindig észrevesz, nemhogy kettő? Netán meg kell várnom míg elindul, és utána ráugrani? Szal plíz help!!!