Return to Castle Wolfie!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herr General
Aha!!! jópofa ez a nosztalgia-dolog, de hogy lehet visszaállítani az eredetit...
D3t0nat0r
Elindult egy igényes magyar wolf honlap!

http://wolf.hcgamer.hu

D3t0nat0r

Figyelem (tört)linux servert indítani akaró emberek!

Linux server: DOWNLOAD

Crack: DOWNLOAD

Lazarus
Hm.. nekem megy minden rendesen
Egyébként kb 1 napot vártam amíg megjavult
CSOCSO
marcikám ICQ?
I.C.ram
gyere vissza ajanlom 😊)
Lazarus
Na várjál mingyárt megnézem magamnak.. ha nem jövök vissza akkor jáccok 😄
I.C.ram
nem akar nekem megjavulni 😞( meg mindig sehol semmi szerver 😞( semmiem szervert nem ir ki nekem pedig ujrainstallaltam 😞(
I.C.ram
aha akkor jo mert most installaltam ujra es semmi valtozass de most megnyugtattal mert tudom hogy csak varni kell! es megis meddig? 😊)
Lazarus
És ha vársz akkor bejön egy ID Software szerver ami természetesen nem tört

Nekem is volt ilyen én semmit nem csináltam csak vártam aztán megjavult 😊
I.C.ram
beszart nekem a WOLF 😞( amikor rakattanok a get new listre nem csinal semmit 😞( nektek nem volt ilyen problematok? most fogom ujra installalni!
I.C.ram
kiporbaltam es nagyon kiraly 😊) bar azthittem a fegyver valtas is benne van meg az eletet is kijelzi 😞( de hat nem 😊)
Blasta
nem a másik per? Ez: /cg_drawfps 1

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Laalee
meglepi😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

D3t0nat0r
Egyébként tudnál linuxos servert indítani? Mert az lenne a legjobb, de jelenleg még nincs crack, csak wondowsoshoz.

D3t0nat0r
Azt már próbáltam, nem működik.

Pharaoh
Nem ez az e-mail címe?:
[email protected]

Lazarus
Jah? 😊
D3t0nat0r
Azt a 2 servert Flex üzemelteti, ha jól tudom, Landor a nevük. H olvasod a "Téli szünet-->SG multi-partik" topicot, akkor tudod, hogy jelenleg én is keresem az email címét 😊

Lazarus
Értem?
Lazarus
Akik elindították azt a két magyar crack-elt full szervert meg kéne érdeklődni honnan szették a fullos szervert! Kituggya lehet hogy indítok egy szervert én is
jó majd megnézem
D3t0nat0r
igen, ne konzolból lépj be egy serverre 😊
multiplayer->source-t állítsd favourits-ra, majd add favourite. Addj neki nevet is(akármi lehet).

sziasztok
egy oan kérdésem lenne hogy ha beírom a konzolba a connect xxx...akkor előtte megtudhatom hogy kb mekkora lesz a pingem?
mert felszámol 500ig/56os modem..../s kurvára tele van a tököm mert azelőtti nap meg 250es pingel mentem egy német szerveren
megoldás létezik?
Pharaoh
Hi!
Kéne egy kis segítség!
Az 5. missio 2. küldetésénél tartok ahol az X-laborban vagyok. Már mindenkit megöltem, de nem találom azt a dokomentumot amit meg kell találni. Létszi aki tudja, hogy hol van az írja már meg.

I.C.ram
okes csak ne ezt alakisd at 😊)
Dikkma
Gondolkodom rajt, hogy egy már létező topicú játéknak nyitott újabb topicot átnevezek Dikkma-topicra, és oda lehetne panaszkodni. Vélemény?
I.C.ram
ja en is vegig vittem! 😊) szerintem kiraly volt bar en tobbet vartam de ezt a jatekot inkabb csak a multiert szedtem le 😊)
Wolfenstein pénteken... - 07:53
Az id Software-től Todd Hollenshead elárulta, hogy a napokban elkészült Return to Castle Wolfesntein című FPS játékukat ehét péntektől kaphatja meg az európai nagyközönség. Amerikában már november 20-tól kapható, ám a jelek szerint nekünk sem kell már sokat várnunk...

Mire nem jó az internet...
Kár,hogy én már végig vittem...
D3t0nat0r
Most vagy ki akart veled b@szni valaki, vagy tényleg te voltál, és mivel már mindenki téged szapult gyorsan bejelentkeztél, és teszed most az értetlent. Úgy se tudjuk meg mi az igazság, talán a moderátor megtudná mondani, de tökmind1, a lényeg, hogy törölni kéne innen az utóbbi hozzászólásokat, kivéve amelyekben ténylega wolfról volt szó!

D3t0nat0r
Nézd meg a #297es hozzászólást...

GAMECUBE
en szerintem egy fantasztikus es rohadt szep game a WOLF!!! nem en raktam be azokat az ocsmány képeket, más valaki a Nagy GC fan😊)))))(velem eggyutt
GAMECUBE
ne szarozz engem bazze, most mas is van itt a nevemmel😊
D3t0nat0r
Igazqad van. Fel kéne venni a kapcsolatot a Landor adminjával, mert ez így már nem helyzet 😞

D3t0nat0r
Ezt nem hiszem el.

KÉP1

KÉP2

D3t0nat0r
Ehh bocs, elrontottam, itt van megint:

Kép1

D3t0nat0r
Üdv...

A következő fájl kellene a "wolfenstein"-hez: "rzr-rtcw.051" ez hibásan jött le.
Blasta
Nyugi! Most épp a 35 másik topikba másolja be a kedvenc képeit :-)))

skorpio7
Általában én szoktam nyitni topic-ot Dikkma figyelmének felhívására , hogy az ilyen barom konzolosok oda is beteszik a lábukat , ahova nem kéne .Így volt ez version-nál is .
Nyissam a topic-ot vagy eltakarodsz innen a konzolos szaroddal az elmúlt időszakban egymás hegyére-hátára nyitott konzolos topic-ok egyikébe ???
Dönts gyorsan !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

D3t0nat0r
Na, úgylátom kérésem meghaladta az értelmi szintedet, biztos megakadtál annál a szónál, hogy multiplayer.
Bár nem is tudom miért vártam el tőled, hogy próbálj értelmesen válaszolni, amikor egy 3millió évvel ezelőtt élő zöldmoszat IQban büntetett volna téged...

Blasta
Ez tetszik! Olyan szép! Szerintetek mennyivel szebb a szaromnál? Lehet másra is használni sámlin kivül? Ja már látom! Elég fasza RCA kábelt adnak hozzá! Lehet használni a csatikat az erősítökhöz!

D3t0nat0r
Mert amíg ilyen tartalmasakat írsz, addig a véleményed egyenlő a nullával.

D3t0nat0r
Na, ez már Wolf téma!
Most kérlek támaszd alá állításodat, pontról pontra, miért csalódtál a single player, multiplayer részében stb.!

D3t0nat0r
Köszi! A landoron (152.66.93.50) tegnap este nagy meccs volt voltunk több mint 16 an is. De ma nem megy 😞

I.C.ram
Huzz innen a jo edes kurva anyadba!!! szarok a kibaszott HALO meg a kurva szar gonzolos fosaitokra!!! bassznad meg a kurva gamecubeodat!! dugd fel keresztbe az undoritoan szar kepminosegu TV-det is bazd meg!!! kurvara elegem volt eddig is a konzolosokbol de mostmar ez sok hogy bepofatlankodod ide magad es kesz! en sem rakok be a kibaszott konzolos topicjaidba szar off-topic kepeket!!!<- ez egy kocsog konzolos jelen esetben GC!
D3t0nat0r
1. Ha PC-n meg fog jelenni, akkor sokkal szebb lesz, ha nem akkor nem érdekel.
2. Húzzál el innen, ha nem Wolf témában szólsz hozzá a topichoz.

D3t0nat0r
Húzzál már vissza valamelyik IQtlan konzolos topicba, és oda rakosgasd be ezeket a fos képeket.
Dikkma, plz törölj 😊

skorpio7
Olvastam .Mostmár csak az a kérdés , hogy pontosan hol és mikor is lesz megvásárolható a game .
Nem szeretnék ugyanis megint megélni egy DUNE-Emperor várakozást , amikor is csak jó 6 héttel az európai megjelenés után sikerült csak hozzájutni a game-hez .Mindenestre elég érdekes , hogy a CD-Galaxis csak jövőévre datálja az itthoni megjelenést .Lehet , hogy ez a game is DUNE szindrómás lesz !?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Laalee
ejha 😊 pentek hetfö helyett 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me