Return to Castle Wolfie!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem akar nekem megjavulni 😞( meg mindig sehol semmi szerver 😞( semmiem szervert nem ir ki nekem pedig ujrainstallaltam 😞(
aha akkor jo mert most installaltam ujra es semmi valtozass de most megnyugtattal mert tudom hogy csak varni kell! es megis meddig? 😊)
És ha vársz akkor bejön egy ID Software szerver ami természetesen nem tört
Nekem is volt ilyen én semmit nem csináltam csak vártam aztán megjavult 😊
Nekem is volt ilyen én semmit nem csináltam csak vártam aztán megjavult 😊
beszart nekem a WOLF 😞( amikor rakattanok a get new listre nem csinal semmit 😞( nektek nem volt ilyen problematok? most fogom ujra installalni!
kiporbaltam es nagyon kiraly 😊) bar azthittem a fegyver valtas is benne van meg az eletet is kijelzi 😞( de hat nem 😊)
nem a másik per? Ez: /cg_drawfps 1
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egyébként tudnál linuxos servert indítani? Mert az lenne a legjobb, de jelenleg még nincs crack, csak wondowsoshoz.
Nem ez az e-mail címe?:
[email protected]
[email protected]
Azt a 2 servert Flex üzemelteti, ha jól tudom, Landor a nevük. H olvasod a "Téli szünet-->SG multi-partik" topicot, akkor tudod, hogy jelenleg én is keresem az email címét 😊
Akik elindították azt a két magyar crack-elt full szervert meg kéne érdeklődni honnan szették a fullos szervert! Kituggya lehet hogy indítok egy szervert én is
jó majd megnézem
igen, ne konzolból lépj be egy serverre 😊
multiplayer->source-t állítsd favourits-ra, majd add favourite. Addj neki nevet is(akármi lehet).
multiplayer->source-t állítsd favourits-ra, majd add favourite. Addj neki nevet is(akármi lehet).
sziasztok
egy oan kérdésem lenne hogy ha beírom a konzolba a connect xxx...akkor előtte megtudhatom hogy kb mekkora lesz a pingem?
mert felszámol 500ig/56os modem..../s kurvára tele van a tököm mert azelőtti nap meg 250es pingel mentem egy német szerveren
megoldás létezik?
egy oan kérdésem lenne hogy ha beírom a konzolba a connect xxx...akkor előtte megtudhatom hogy kb mekkora lesz a pingem?
mert felszámol 500ig/56os modem..../s kurvára tele van a tököm mert azelőtti nap meg 250es pingel mentem egy német szerveren
megoldás létezik?
Hi!
Kéne egy kis segítség!
Az 5. missio 2. küldetésénél tartok ahol az X-laborban vagyok. Már mindenkit megöltem, de nem találom azt a dokomentumot amit meg kell találni. Létszi aki tudja, hogy hol van az írja már meg.
Kéne egy kis segítség!
Az 5. missio 2. küldetésénél tartok ahol az X-laborban vagyok. Már mindenkit megöltem, de nem találom azt a dokomentumot amit meg kell találni. Létszi aki tudja, hogy hol van az írja már meg.
Gondolkodom rajt, hogy egy már létező topicú játéknak nyitott újabb topicot átnevezek Dikkma-topicra, és oda lehetne panaszkodni. Vélemény?
ja en is vegig vittem! 😊) szerintem kiraly volt bar en tobbet vartam de ezt a jatekot inkabb csak a multiert szedtem le 😊)
Wolfenstein pénteken... - 07:53
Az id Software-től Todd Hollenshead elárulta, hogy a napokban elkészült Return to Castle Wolfesntein című FPS játékukat ehét péntektől kaphatja meg az európai nagyközönség. Amerikában már november 20-tól kapható, ám a jelek szerint nekünk sem kell már sokat várnunk...
Mire nem jó az internet...
Kár,hogy én már végig vittem...
Az id Software-től Todd Hollenshead elárulta, hogy a napokban elkészült Return to Castle Wolfesntein című FPS játékukat ehét péntektől kaphatja meg az európai nagyközönség. Amerikában már november 20-tól kapható, ám a jelek szerint nekünk sem kell már sokat várnunk...
Mire nem jó az internet...
Kár,hogy én már végig vittem...

Most vagy ki akart veled b@szni valaki, vagy tényleg te voltál, és mivel már mindenki téged szapult gyorsan bejelentkeztél, és teszed most az értetlent. Úgy se tudjuk meg mi az igazság, talán a moderátor megtudná mondani, de tökmind1, a lényeg, hogy törölni kéne innen az utóbbi hozzászólásokat, kivéve amelyekben ténylega wolfról volt szó!
en szerintem egy fantasztikus es rohadt szep game a WOLF!!! nem en raktam be azokat az ocsmány képeket, más valaki a Nagy GC fan😊)))))(velem eggyutt
Ez a két kép qrva szar minsőségű, itt van jobb minőségben, de ezek sem tükrözik a játék szépségét:
Kép1
De az már kiderült, hogy még nem játszottál a játékkal, úgyhogy elhúzhatsz ebből a topicból, de nagyon gyorsan!
Dikkma! Légyszíves töröld Gamecube utolsó üzeneteit itt!
Kép1
De az már kiderült, hogy még nem játszottál a játékkal, úgyhogy elhúzhatsz ebből a topicból, de nagyon gyorsan!
Dikkma! Légyszíves töröld Gamecube utolsó üzeneteit itt!
Üdv...
A következő fájl kellene a "wolfenstein"-hez: "rzr-rtcw.051" ez hibásan jött le.
A következő fájl kellene a "wolfenstein"-hez: "rzr-rtcw.051" ez hibásan jött le.
Nyugi! Most épp a 35 másik topikba másolja be a kedvenc képeit :-)))
Általában én szoktam nyitni topic-ot Dikkma figyelmének felhívására , hogy az ilyen barom konzolosok oda is beteszik a lábukat , ahova nem kéne .Így volt ez version-nál is .
Nyissam a topic-ot vagy eltakarodsz innen a konzolos szaroddal az elmúlt időszakban egymás hegyére-hátára nyitott konzolos topic-ok egyikébe ???
Dönts gyorsan !
Nyissam a topic-ot vagy eltakarodsz innen a konzolos szaroddal az elmúlt időszakban egymás hegyére-hátára nyitott konzolos topic-ok egyikébe ???
Dönts gyorsan !

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Na, úgylátom kérésem meghaladta az értelmi szintedet, biztos megakadtál annál a szónál, hogy multiplayer.
Bár nem is tudom miért vártam el tőled, hogy próbálj értelmesen válaszolni, amikor egy 3millió évvel ezelőtt élő zöldmoszat IQban büntetett volna téged...
Bár nem is tudom miért vártam el tőled, hogy próbálj értelmesen válaszolni, amikor egy 3millió évvel ezelőtt élő zöldmoszat IQban büntetett volna téged...
Ez tetszik! Olyan szép! Szerintetek mennyivel szebb a szaromnál? Lehet másra is használni sámlin kivül? Ja már látom! Elég fasza RCA kábelt adnak hozzá! Lehet használni a csatikat az erősítökhöz!
Na, ez már Wolf téma!
Most kérlek támaszd alá állításodat, pontról pontra, miért csalódtál a single player, multiplayer részében stb.!
Most kérlek támaszd alá állításodat, pontról pontra, miért csalódtál a single player, multiplayer részében stb.!
Köszi! A landoron (152.66.93.50) tegnap este nagy meccs volt voltunk több mint 16 an is. De ma nem megy 😞
Huzz innen a jo edes kurva anyadba!!! szarok a kibaszott HALO meg a kurva szar gonzolos fosaitokra!!! bassznad meg a kurva gamecubeodat!! dugd fel keresztbe az undoritoan szar kepminosegu TV-det is bazd meg!!! kurvara elegem volt eddig is a konzolosokbol de mostmar ez sok hogy bepofatlankodod ide magad es kesz! en sem rakok be a kibaszott konzolos topicjaidba szar off-topic kepeket!!!
<- ez egy kocsog konzolos jelen esetben GC!

<- ez egy kocsog konzolos jelen esetben GC!1. Ha PC-n meg fog jelenni, akkor sokkal szebb lesz, ha nem akkor nem érdekel.
2. Húzzál el innen, ha nem Wolf témában szólsz hozzá a topichoz.
2. Húzzál el innen, ha nem Wolf témában szólsz hozzá a topichoz.
Húzzál már vissza valamelyik IQtlan konzolos topicba, és oda rakosgasd be ezeket a fos képeket.
Dikkma, plz törölj 😊
Dikkma, plz törölj 😊
Olvastam .Mostmár csak az a kérdés , hogy pontosan hol és mikor is lesz megvásárolható a game . 

Nem szeretnék ugyanis megint megélni egy DUNE-Emperor várakozást , amikor is csak jó 6 héttel az európai megjelenés után sikerült csak hozzájutni a game-hez .Mindenestre elég érdekes , hogy a CD-Galaxis csak jövőévre datálja az itthoni megjelenést .Lehet , hogy ez a game is DUNE szindrómás lesz !?

Nem szeretnék ugyanis megint megélni egy DUNE-Emperor várakozást , amikor is csak jó 6 héttel az európai megjelenés után sikerült csak hozzájutni a game-hez .Mindenestre elég érdekes , hogy a CD-Galaxis csak jövőévre datálja az itthoni megjelenést .Lehet , hogy ez a game is DUNE szindrómás lesz !?
"A BC a jobbik csapat jutalma."