GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mar 182on vagyok es leallt a lemez... kesz...
irom ki nagyra, vezem vissza 300-400 kornyekere..
faszkiva'
<#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
- viper: 5 másodperc
- AR: 5 másodperc
- PSO: 1.5 perc
Amelyik kockán nem megy valami PSO-val, ott a viper se segít...
wiped image = a krikszkrakszok kicserélve 0-val. jobban tömöríthetõ
size stripped image = a mérete kissebb, mert a krikszkraksz törölve lett.
Namost... ha ki akarok írni, akkor a size strip nem túl nyerõ. Ehhez van az fstfix... illetve...
Ha a blokkok a lemezen nem kerek 32kbyte-on kezdõdik akkor az ADPCM hang az sípolássá és sustorgássá alakul... javarészt... ezt is javítani lehet vele...
<#buck>#buck>
OTT A PONT... :D
Most már vágom, csak nem értettem mire gondolsz. De érdekes ha fullosra rávád a "t s f" kapcsolóval akkor kicsit átrendezi.
es miert nem praktikus?
amugy a wipeolt iso az amikor,akkora az iso, amekkora tenylegesen a jatek, tehat ki van wipe-olva belole a felesleges adat... ez ugye azert nem jo, mert a GCnek a fullos lemez kell, hiaba pl 170 mega a zelda FS akkoris...
vago?
;)
Nem lenni praktikus, de lenni olcsóbb. Olvastam, hogy csinálnak új felsõrészt kockára ami nagyot is tud fogadni.
ui.
még mindig nem tudom mi az a wipe-olt :-(
amugy szerinted, erdemes rendes nagy DVD-Rre irni(TY lemezem van, szal minosegben nem szenvedek hianyt) es akkor visszaveszem 300ra... hmm?
azzal kakukk lesz a gépednek de hamar, mondják okosok tartsd 250 felett
mi az, hogy wipolt?
de nekem nem volt Wipolt!
amugy a f@szkiva' mar 200on vagyok, es egy jo fel-haromnyegyed orai RE4 utan DRE!
mennyire menjek le? 150-170?
Szal nem értem, hogy pl. paperm2 mér nem megy olyan lemezen amin starfa csont nélkül futi. Persze most probálom az fstfix-t vagy mi a hányást. Hátha ez javít.
amugy egyebkent PONT nem mind1... hogy mi futtatja, hisz ha BBA-val, vagy AR-rel toltesz be valamit, fogadni mernek ra, hogy eleg sok a DRE a jatek kozben... epp ezert jo, hogy vezerelni tudom en magam... igy mindennel tudok jatszani... gondolom en...
Az biztos hogy a viper volt az "elsõ fecske" akik rájöttek, hogy vonalkód olvasás után a motor leállítható és (ott még a fedélnyitás érzékelõjének átverésével) úgy lehet lemezt cserélni hogy a kocka nem olvas többször vonalkódot. De ettõl még a vonalkódolvasás nincs kiiktatva, kell egy gyári lemez. Azt hogy ezt a kódot egy csip futtatja le, vagy a PSO tölti netrõl vagy az AR futtatja memkártyáról... nem sokat számít...
Én - személy szerint - eddig is megvettem a "gyári" játékokat és valszeg ezután is megfogom (pedig van PSO, BBA meg ARem is...) De soxor vásárlás elõtt ezért megnézném hogy mit veszek...
Az hogy a warez jó vagy sem... a sony meg a microsoft így is (elég jól) megél. Pedig azokat kábé az elsõ hónapban "törték". Szal...
amugy egy BBA ua($), mint a beszerelese egy Vipernek, szal egal, a 0.4es Cobraban, meg van RegioFree is, az sem rossz...
amugy a Viper biosanak amit lehet flesselni, meg fognak kijonni (remelem) ujabb verzioi es akkor mar tobbet fog tudni a Viper is... remelem, engem inkabb a SWAP idegesit... varom az elso rogtonBOOTos Flasht...
/remenykedik
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
VEGRE MEGVAN A VIPER!
tegnap szenne teszteltem magam...
Optorite MiniDVD... LG4361B megirja, de sajnos a gep nem veszi be(2 minimbe meg egy TY nagy DVD-R lemezembe kerult)... Pioneer 108 belu Asus iroval irtam avval ment... :/
most 200 Ohmon van, mert 250nel DRE volt a PAPER mario2-vel, de valszeg valtok Prodiscre, mert haver szerint 300 folott tudja tartani DRE nelkul az erteket...
Ha csak emiatt akarsz kockát venni, akkor inkább ne tedd... ha van már kockád akkor pedig kell rá költeni szépen (PSO1&2+BBA vagy AR+SD vagy AR+BBA+memkártya vagy AR+ismerõs vagy viper) és akkor sem lesz tökéletes.
Grav:
nemtom mire gondósz... nem kell semmit csinálni vele... illetve ADPCM hanggal felvértezett játékoknál fixálni kell, különben majd megtudod mijen ha eccer kipróbálod.
Ki mit tud arról, hogy írás elött kell valamit csinálni a gcm-mel ill. iso-val.
ui.
kokaii: viperfree=anaconda
szerintem egesz kellemes!!!
bar a rally resze nem jon be siznte egyaltalan... de hulyeseg ez a nincs sebesseg erzet!!!! a GT4 ben fele ennyi sebesseg erzet van es a kocsik is lomhabbak mint ebben!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
itthon hozzá lehet már jutni a Viperhez (beszereléssel meg lézerállítással együtt)?
Nem sok ez egy kicsit? Kokaii, hogy még több kérdésed legyen, tájékoztatlak arról, hogy nem is szükséges chip.
Lenne pár kérdésem GC warezzel kapcsolatban, mert sajnos eredeti játékot még nem engedhetek meg magamnak :(
1.Kinek melyik bios jött be?
2.Olvastam kompatibilitási problémákról a COBRA V.0.2 biossal. Igaz vagy nem?
3.Pesten kinél, hol ,és mennyiért lehet beszerezni a Viper chipet?
4.Honnan lehet letölteni GC gameket, és melyik író progival lehet kiírni õket?
5.Mini dvd-t hol lehet kapni?
Három anaconda04 klón jelent meg. Kicsit intelligensebbek mint az elsõ, de ne vitassuk el az alap hasznosságát.
Esztergálás elõtt, kérjük kérdezze meg kezelõorvosát vagy gyógyszerészét.<#idiota>#idiota>
Ez elég részletesen taglalja a viperát és a lézer beállítását.
http://www.agumi.hu/
Nem leszólni akarlak, mindenki tudja, hogy te vagy az ízituinstall-majsztró... <#worship>#worship>
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
De én legalább kiporbáltam!!!
Nem tudom mit lehet ezen elkurni? Tött sebbeségen ment a gép és külömbözõ mértékben patogzott le a réteg. Mind 2 irányból probálutk.
Szóval ha elmondod a titkát még hiszek is neked.
Úrak nem kell valakinek Logitech Force Feedback GameCub
kormány 15000.- ért. Zsir új , csak a doboza avétos egy kicsit.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
de mindgey mostmar azert is kitolom.. meeeg.. jon a racing evo... tudom nem egy nagy cucc jatek de versenyezni akarok!!!... majd lehet lesz belole auto modellista is..
kiproszaltam a GT4 et... hat nem estem tole hanyatt.. szal lehet nincs valami jo fizika a racing evo ban.. de szerintem a GT4 se egy real simulator.. szal maradjunk annyiban hogy a toca ketto elethubb volt (nem a race driver 2 rol beszelek )
Egyébként most már hetek óta megy a Viperes Gamecube (napi 24 órában!) és még mindig tökéletesen olvas... szóval ezt a "állítod a lézert és másnap dobhatod is ki" urbánus legendát nem kéne lépten-nyomon erõltetni!
Kb. november közepe/vége óta kint van a chip és nincs tömeges probléma vele.
rnd: azok a boltok, akik lézer optikát vagy komplett driveot árulnak a GC-hez, azok a viper megjelenése elött is ezt tették!
Üdv:
Toportyán
Hidd el én már kiprobáltam és bizonyithatóannem jó megoldás. Ez még akkor volt mikor nem voltak miniDVD-k egyátalán de a warez lehetõsége már mint messzi utopia felvillant.
Alakisd át inkább a GC det hogy beférjen a nagylemez.
hat jo minoseg ami a normal DVD-R nel ertek MCC de inkabb TY alapanyag...
igy ertheto?
;)
De félretéve a viccet, nemtom mit értesz Lammer "jó minõségû" alatt. A ritekg04 alapanyagú a nyerõ. Az ilyen videokamerákhoz kapható Sony/JVC néhány helyen lehúzással megy 5-10x áron. Azok egyébként is felejtõsek.