7610
-
#3886 Akkor a tiedbe jól beletúrkáltak, mert alapvetően tuti speckó csavarok voltak benne... -
orkenyid #3885 Az enyémbe sima csillagcsavar van mondom, szerintem nem kell hozzá semmi speciális csavarhúzó :) -
Toportyán #3884 Speciális, boltban nem fogsz találni.
Gamebit a neve, külföldröl tudsz rendelni.
Vagy csinálhatsz magadnak... olvasztott tollvég módszer pl. -
orkenyid #3883 Most néztem meg az enyém alját, én sima csillagcsavart látok benne :) -
#3882 Láttál te már Gamecubeot? Nem hiszem... Spéci csavarhúzó kell hozzá, persze lehet trükközni.
-
orkenyid #3881 Sima csillagcsavarhúzó -
#3880 Én ezresért legfeljebb kölcsönadnám, nem el! -
Csomi91 #3879 Gamecube gép szétszereléséhez milyen csőkulcs kell? Tudja valaki?
-
aribazsy #3878 :))) Oke, en 1000-esre gondoltam , de ha igy ;) Csak el kene jonni erte, itt vagyok Öttepotta mellet :DDD -
#3877 3000ért viszem, ha jó állapotban van:) -
aribazsy #3876 Mennyit er egy Eternal Darkness nevu gamma? Es netan nem kell vkinek? ;) Szoval van egy elado darabom :) -
aribazsy #3875 :( kar, pedgi jo lett volna ;) -
Toportyán #3874 Próbáltam, nem megy. -
aribazsy #3873 Sracok, vkinek tapasztalat van TRaxdata ujrairhatossal? vagy ez halva szuletett otlet, mert gondolom az aztan nem a G04-es anyagbol van. -
#3872 ehh -
#3871 ..... -
#3870 Nem tudtad? Lehet írható 8 cm-es lemezt venni, ez nyilvánvaló! -
NormalisEmber #3869 Ezt már az 576 fórumán megkérdeztem, de hátha itt nagyobb sikerrel járok. Szóval itt(Mo.-n) lehet valahol komponens kábelt kapni GC-hez? -
#3868 Ténleg akkor most hol lehet biztonságosan chippeltetni a gépet? Meg másolt játékokat hol lehet kapni? Most hogy van ez akkor? -
#3867 Ja, ha neked van másik forrásod, oszd meg:)Én spec semmi más helyet nem tudok, ahol ilyen olcsón tudok venni lemezt. Tény, hogy nem nyalják ki a segged, de nem is erről szól az a bolt. Bemész, kinyögöd mi kell, odaadják, kifizeted, ennyi. -
#3866 mini DVD-t is hamisitják?:o (mer a srácnak alul olyan kellene)
itt van néhány mini lemezke -
#3865 AHA ismerem oket... Igazan "udvariasak" 3X voltam ott anno... tok bunkok voltak, igy tobbet nem nem megyek oda, nomeg ha figyelmesen megnezed... -> "Verbatim 8X DVD-R
50-es doboz
Alapanyag: MCC"
es akkor ajanlom: PPeter leleplezeset a hamis Verbatimokkal kapcsolatosan no igen a 25os bundlere irja, hogy gazos... en mar talalkoztam 50es iylen bundleel is, eleg gazos volt a lemez, szal a 8X MCC mediakodos szeriat en ugy ahogy van kikerulnem... -
#3864 te kis kukkoló -
#3863 Nem, nálad láttam. De láttam nem élvezted. :P
-
#3862 Itt keresgélj! -
#3861 jaaaa bocs,elnéztem. -
aribazsy #3860 Igen? de mini-be? mert nagyba okes, de miniDVD jo lenne. Gondlom Saturn, mediamarktba ne is probalkozzak miniDVD keresessel? -
#3859 nem elég?:P
Ezeket majd mindehol kapni. -
aribazsy #3858 na akkor melyik tipusok jok? Verbatim , traxdata Okes, tovabbiak? -
#3857 Nah srácok, elment a chip.Van még egy gyári REmake-em, ha esetleg valakit érdekel 7000-ért. -
#3856 igen ez mar megfelel... btw a best: TYG02 mediakodu, 25os kiszerelesu 8X hivatalos(NEro/decrypter/IMGBURN 12Xesen kinalja fel), -os Made in japan Verbatim lemez , igy korrekt
TAIYO YUDEN UBERALLES -
#3855 miért próbáltad már? :P -
#3854 Erdekes pont ezt akartam irni csak szegyetlem :D -
#3853 omg.... :P -
#3852 Még a hímvessződ is, biztos nem lesz nagy élvezet :D -
Toportyán #3851 A PAL-os GC-n nincs s-video kimenet!
Dughatsz bele barmit... -
orkenyid #3850 Tudom hogy van :)
De svideo-val jobb lenne a képe szerintem...
NormalisEmber: a nintendo-s svideo kábelt álíltólag hiába dugom bele, nem fog menni. -
NormalisEmber #3849 A GC-nek semmilyen hagyományos kimenete nincs. Svideo kábel gc-hez viszont van. -
aribazsy #3848 nincs, de Freemaan, van rajta jo kis RCA az bemegy a tunerbe ;) -
Toportyán #3847 Nincs sajnos.