GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GraviGyerök
Dukán Lammer!

A normál dvd-r-t írd meg, vidd el az esztergályos haverodhoz, szedesd le a felesleget róla és máris kész a mini-dvd.
Ha van aki polirozza a lemezeket (karcmentesítés) akkor lesz olyan is aki esztergályozza. Leleményes a magyar.

Lammer
nezegetem a Mini DVD-R lemezeket es sajnos jo minosegu lemez, iszonyat draga 3500 korul van, illeve a masik szelsoseg az alja kategoria az iylen 300 forint korul...
kerdem en, nem igaz, hogy nincs normali aron, jo minosegu mini lemez... :/
nem tudtok?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

GraviGyerök
Dukán!

Háttal nem kezdünk mondatot, hát....

Na de térjünk a lényegre. Rnd, artista képzõbe is be kell íratkozni, hogy egy rohadt lemezt kicseréljek? Kezdek besokalni ettõl már.....
csinálj ezt, csinálj azt, nevezd át a anaconda04.bin-t sdloader.bin-re és rakd az sdkártyára meg miegymás.......
most megyek és a kockát elvetem......

GraviGyerök
Dukán Fiúk!

Hát ti sem néztek Balázs-showt. Félelmetes volt az öregasszony, azaz az anyám :-). Arról mesélt, hogy elrabolták az ufók és 1 gyereket helyeztek el benne a GraviGyerök-öt (azaz engem).A mûsor megihletett egy srácot aki dalba foglalta a hallottakat és 1 beksztrít-bojsz számra ráénekelte majd egy késõbbí adásban ezt elõadta.
Járjatok utána. Nem fogtok benne csalódni. (Szalacs Sanyi bácsi felesége is lehetne :-) )

Addig is a "jelszó most dukán" :-)

Röviden ennyit a családomról és rólam.

Ja és a dukán az a köszönés mint pl. a szia, hello ...

Hehe... a végén kiderül, hogy senki sem tudja mit jelent csak nem mertük megkérdezni...
CHEAPBOY
Hat ez engem is mar elegge regota erdekel, csak nem mertem megkerdezni<#mf1>

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

bocsika hamegkerdem, de ez a dukan mit jelent? allandoan beirogatod... <#buck>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Igen, illetve nem. Feltöltés után beolvassa a vonalkódot (olyan hangot ad mint bekapcsoláskor) majd lepörög a motor és a lemez 2-3 másodpercre megáll. DE a cseréhez úgy kell kinyitni a fedelet, hogy a nyitás mikrokapcsolója azt ne "érezze" (ehhez szét kell szedni a kockát), normál méretû lemez ugye nem fér be, és ha bele is férne írt lemezeket alap beállításokkal nem olvassa (a lézeren kell állítani, ehhez szét kell(ene) szedni). Én ezt a szétszedésesdit nem favorizálom, nem is beszélve a lézer állítgatásról...
GraviGyerök
Dukán rnd!

Te próbáltad valamilyen formában feltölteni ezt az "izét"?
Érdekelne mások tapasztalata is, hogy mükszik-e és ha igen hogyan.

izé=anaconda04.bin avagy snake04.dol

Hmmm... pl. adsz neki egy .dol fejlécet doltool-al és a .dol-t kirakod SD kártyára.
GraviGyerök
Dukán rnd!

És hogyan töltöm fel a bin-t SD loaderrel?

buta kérdés mi?

minek?
hat talan azert, mert mondjuk nincs 60E forintom, most kapasbol amire nagyon vagyom: RE4, Zeldak, Mariok(nem rohog) <#idiota>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Mire megjelenik a ps3 és a többiek, addigra a GAMECUBE-on is müködni fog a warez. :) de minek..

Ja... és ez még annyira friss hogy 20 perce ment át a pre-n... naprakész vagyok, mi?
http://dextrose.com/_forum/showthread.php?s=eda0bb3582702229ede59d72111b67b0&threadid=10437
<#wow1>
linket!!!
:)
eurasia-rol szedted?
mert akkor megyek meglesem

Hmm... kijött az elsõ booter ami modchip nélkül (PSO-val vagy SD+AR-el) betölthetõ és a másolt lemezeket is viszi... ;-)

_rnd_
Mivel a broadband adapter (gyk. a gamecube-hoz a hálókártya) egy olyan portra csatlakozik aminek a max sebessége úgy 26 Mbit körül van, a 100 Mbit-es mód csak "elméleti". Egyszerûen arról van szó, hogy 100 Mbit kompatibilis módba vált - pl. ha egy router/PC csak azt ismerné. Kb. ugyanúgy "szaggat" mint 10 Mbit-es módban.

_rnd_
GraviGyerök
Dukán KillYou!

Szerintem az a loaderek hibája.
Van egy oldal (nem a legfrissebb) ahol megnézheted mit mivel tölts fel. Lista

KillYou
Demost ha megy 100 megásan akkor hogy hogy megmarad a szagatás?

http://www.agumi.hu/

GraviGyerök
Dukán KillYou!

+<#szomoru1>

Gondolom azt tudod, hogy az S3-GCSIM az 100 Mb Full duplexbe is nyomja.

KillYou
De a játék közbeni töltés gyorsabb?
Vagy a szagatás és minden más megmarad?

GraviGyerök
Dukán KillYou!

10-15 másodperc. Döntsd el.

KillYou
És ez mennyivel gyorsabb vagy jóbb a PSO-s megoldásnál?

GraviGyerök
Dukán KillYou!

Szükséges eszközök listája:

1. Számítógép, hálózati kártyával
2. Belsõ vagy számítogéphez kapcsolható SD kártya író/olvasó (pl:twinmos)
3. GameCube konzol
4. RJ-45-ös keresztkábel
5. SD memória adapter (Nintendo)
6. SD memoria kártya (pl. Panasonic 16 Mb)
7. Nintendo (BBA) BroadBand Adapter
8. Action Replay GameCube-hoz (Datel, bármelyik verzió)

Szükséges programok listája:

1. SDLoader by Costis (http://www.gcdev.com)
2. StarCube GameCube simulator vagy ennek a repack verziója (http://gchack.free.fr/loader.htm Gamecube Simulator Preview Edition - Starcube vagy Gamecube Simulator Preview Edition Repacked - Starcube)

Ha mindez rendelkezésre áll akkor nekifoghatunk a következõ feladatoknak.

1. Számítógép IP cimének beállítása (IP: 192.168.1.100 SubnetMask: 255.255.255.0 többi üres)
2. SD kártya megformázása FAT 16-os fájlrendszerre!!!!! (FAT12,FAT32 nem jó)
3. Az SDLOAD.ZIP-ben lévõ SDpatch.exe futtatása az SD kártyára (pl: SDpatch j:\)
4. Az SDLOAD.ZIP-ben lévõ SDIPDATA.CFG szerkesztése (ON 192.168.1.100 9002 192.168.1.32 1234)
5. Az SDLOAD.ZIP-ben lévõ SDLOADER.BIN és a megszerkesztett SDIPDATA.CFG bemásolása az SD kártya gyökerébe!!!)
6. AZ S3-GCSIM-ben vagy S3-GCSIMR-ben levõ s3-gcsim.dol bemásolása az SD kártyára. (Ajánlott könyvtárat nyitni neki. pl \S3Loader)
7. Az SD kártyát rakd be az SD adapterbe és dugd be a GameCube "A" memória helyére az ActionReplay kártyát pedig a "B"-be
7. Indítsd el a GameCube-ot az ActionReplay lemezzel vedd fel az SDLOAD-ert a csalások közé (na ez nem kis meló :-) lásd lent)
8. Indítsd újra a GameCube-ot Válaszd ki az Amerikai zászló alatt az SDLOAD-t és kattints rá az "A" gombbal
9. Nyomd meg az "Open" gombot a GameCube-on zárd vissza a fedelét és ha mindent jól csináltál megjelenik az SDLOAD-er menûje
10. Válaszd ki a "D pad' segítségével az S3Loader könytárat az "A" gombbal majd az s3-gcsim.dol-ra is nyomj egy "A"-t
11. A számítógéprõl indítsd el az S3-GCSIMR.ZIP-ben lévõ s3-gcsim.exe-t, és válaszd ki a feltölteni kívánt GCM vagy ISO fájlt
12. Élvezd!!!!!

Egyéb:

Némely eszköz beszerzése nem egyszerû, de ha van VISA kártyád akkor semmi gond 10-14 nap alatt mindent elküldenek pl.
Hong-Kong-ból, próbáld a www.lik-sang.com vagy www.play-asia.com vagy a www.yoho-games.com oldalakról beszerezni õket.
A Lik-sang-ot ajánlom a leggyorsabb és legolcsóbb, persze a yoho-gamesrõl nem rendeltem, de a play-asia leszedett, mert
185 forintos dollár helyett 220 forintossal számolt :-( )

GYIK:

Ha az Action Replay-nél kiválasztod az SDLOAD-ert és a fedél nyitása és zárása után fekete marad a képernyõ akkor nem
FAT 16-os a fájlrendszered az SD kártyán vagy lehet, hogy elírtad az Action Replay kódokat. Próbáld újraformázni az SD
kártyát vagy a kódokat átnézni az ActionReplay-ben. Ne add fel!! Sikerülni fog.

SD kártya formázására van egy batch fájl ha kell bemásolom ide.

Aki használta már az Action Replayt tudja, hogy milyen macerás felvenni a csalást, de csak 1* kell mert utána menti a kártyára. A felvetendõ kódsorozat a következõ (Costis-tól szabadon)

Az SD kártya installálása után az SD adaptert tedd az "A" memória slotba az Action Replay kártyát pedig a "B"-be. Az Action Replay-ben válaszd az "Action Replay Codes" menüpontot majd az amerikai zászlót utána pedig az "ADD NEW GAME"-et.
A játék neve legyen "SDLOAD" majd nyomd le a "done" billentyüt a virtuális billentyûzeten.
A kód nevéhez gépeld be hogy "(m)" (FIGYELEM a "(" és ")" karakterekhez válts a kis/nagy betû üzemmódból

vedd fel a következõ kódokat az "(m)" alá

7YPR-RKZZ-MH6W5
D26A-PE4J-1XX2W
ZJHY-B1ZH-6P00G

ha ez megvan "done" majd válaszd ki az "ADD NEW CODE" menüpontot és itt is az "SDLOAD" nevet vedd fel majd a következõ kódokat alá

AF4H-JPF5-H1B5J
MVAB-7TQE-ABZPB
V2CK-QQ1A-Y6P72
M5N6-CMMH-9EURT
0JFM-3A6C-VZ6VK
KYV8-0JGV-0GR1N
2EGU-HVKF-NDMCN
7AH0-J9JZ-HHGNJ
4MHU-G8XT-ZRYCJ
9474-KF41-8KG34
QMEV-G90N-A8RV0
KD4G-5QHV-74D46
V97K-652Q-Y4TEY
6M4W-9GPT-E99NG
QPFY-DJAF-E01FV
2Z6E-P2WY-24WV4
6NHW-G3NH-HP31Y
A2KF-MCKN-D645J
K5V8-EF9W-7GFQC
XTU3-269T-VH5NE
H9GP-C4PP-6FGF9
HF77-R45C-ZXPDV
22Y3-D98C-50AJM
WTWZ-EC88-U5ZTV
36G1-UGDG-J2G84
DUMT-15KR-DXJ8K
JV55-6VF5-2Z02T
D4R8-MVJ5-QGR21
1G3C-APD7-1CUVD

KillYou
Akkor kérdezek. Milyen az az SDLOAD os feltöltés?

GraviGyerök
Dukán!

a lentihez:

a zip a GCS/GBA/N64 Server alatt érhetõ el.

GraviGyerök
Sziaztok!

Próbáltatok már a pár napja megjelent gcsm.exe-vel (letölthetõ a http://gctracker.mine.nu:800-ról gcsmvrmd.zip) N64 romot feltölteni, mert nekem lefagy. A GBA és NGC romokat frankón lövi, de a N64 rom injektálása után megáll a Zeldás képernyõnél vagy feketére vált a képernyõ és lefagy. (letölthetõ a http://gctracker.mine.nu:800-ról gcsmvrmd.zip)

Ui.:
Ha valakit érdekel az SDLOAD-eres feltöltés kérdezhet.

Szerzõ üzenete:

What's Here ?
-------------

vrmdsend.exe Utility to send DOL/ELF files to ViperRipMulti
gcsm.exe StarCube protocol N64/GBA/GCM/ISO Server
readme.txt This file!

Requirements
------------

OS M$ Windows NT/2000/XP

Hardware GameCube with BBA and Viper!
Pentium Class PC

Software StarCube's GCSimulator *REPACK*
ViperRipMulti (K-O-D) Edition

The Software
------------

Using VRMDSEND

This is simply a basic utility to send DOL/ELF files to your GC. Basically,
load up ViperRipMulti (K-O-D) Edition on your GC and send away!

Usage : vrmdsend -ip xxx.xxx.xxx.xxx -f loader.dol
where xxx.xxx.xxx.xxx is the assigned IP on your GC.

Using GCSM

1. Boot the GC to ViperRipMulti, as you would to rip a game.
2. Use vrmdsend to send s3-gcsim.dol to the GC.

Now you are ready to use GCSM.

GCSM is *NOT* intended as a replacement for s3-gcsim, it's just an alternative
with both N64 and GBA emulators built in.

NOTE: gcsm currently does not support compressed files, so images and ROMS need
to be uncompressed first!

To serve Gameboy Advance ROMs, use

gcsm -g gba.rom

As this is the Nintendo Emulator, you are restricted to a maximum of 16Mb ROM

To serve N64 ROMs, use

gcsm -n n64.rom

You are limited to 32Mb ROM.

To serve normal images, use gcsm -f image.gcm

Technical
---------

Both utilities were written with MinGW on Windows XP. They are compressed with
UPX 1.25 to save space on your HD. If you find the load times too slow, just
uncompress them.

Good luck!

Van egy ismerõsöm tõlünk kicsit nyugatabbra, ahol már feltalálták a paypal-t... rajta keresztül...
chriss
Hello Lammer!

Pihenj...pihenj....pihenj.....
Lammer
koszi!
majd megdumcsizzuk...

Lammer
igen van, de most qrvan nincs kedvem megnezni, meg mar kb 32 oraja talpon vagyok, meg mar 4 oraja segitek telefonon a kollegamnak, mert szetkapta a renceret virus,trojan,worm megami lehet finomsag, szal qrv*n nincs kedvem most ilyenekkkel mappetkodni, bocs...
csak erdeklodtem...
bocs
/iszonyat paprika feje van, mar szeretne aludni >:\
apdet: jah igen, ha enyhen nezted volna regebben a tobbi konzol topikjat, akkor tudhatnak egy piti kezdo vagyok a temaban... igen Nintendot meg csak most fogom kivesezni... Xbxot mar szarraberheltem, amit lehetett DVDcsere, vinyocsere, kisebb moddoloasok... PS2m nekem volt eloszor HDs itt... nade nem magyarazkodok... minek...

chriss
Lammer!

Van neked 1általán Nintendód? Nézted már a csavarját? Te az a fekete lapos ami neked van az ps2 :-)
semmi gond! :)
balumaci
ok, sry

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

hm, nem
CSOCSO
valaki be tudna nekem scannelni az 576 magazin RE4 tesztjet?:)
balumaci
hm, Te nem véletlenül Moyzan\Jasser spanja vagy?

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Szia Lammer!

437 Ohm helyett 180 Ohm.
mini dvd-r Optodisc, pontosan: optodiscr004
Rendeltem, kb. 60-70 dollar kozott ingadozik az ara... + posta
Magam szereltem be.
csavarhuzó pontos neve: gamebit
De egyszerû a tollas módszer is... felmelegíted... megolvad... benyomod... vársz, amig megszilárdul... és van egy gamebit-ed! :))
De ha elhozod hozzám, szívesen kinyítom neked.

Üdv
Lammer
milyen csavarnyuzo kolllll neki?

chriss
Lammer!

http://linker4u.com/pp/item_detail.asp?itemID=AAB32A94-3464-49E1-BDCD-4029DACC33E7 ról megrendelhetjük 65$-ért. Remélem van csavarhúzód mert akkor azt is kell rendelni 15$-ért.

chriss
Csak azért írtam mert hátha valaki már benézte a dolgot :-)
Lammer
milyen tulvezerlesi erteken... koknkretan milyen marka, mediacode(minidvd, hol vetted stb)??? stbstb :)
mennyiert vetted illetve szereltetted be a Vipert?
engem lehet kov honap elso feleben erdekelne(fizu 10.ike tajan varhato)
koszi!

Sziasztok!

Csak annyit, hogy megvan a jó médium... mini dvd. 11 napja, napi 24 órában megy a GC a Viperrel, 50 százalék eredeti, 50 százalék másolt lemezzel... tökéletesen! Ez ideáig egyetlen egyszer volt dre RE4 alatt.

Szóval a véleményem enyre jobb... várjunk még azzal a lézer cserével! :)

rnd: a pénzt hogy küldöd ki ebay-en való vásárláskor?

üdv

chriss
A lencse pontosabb címe : http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/gc-rlens
chriss
Ember küzdj és bízva bízzál...........
Én spec. pont ezért küzdök az ebay-el... mert 10000 forint nekem borzalmasan sok egy játékért. Annyiért sztem itthon is megvehetném.
chriss
Sziasztok!

A Viperhez 1 megjegyzés külföldi tapasztalatok alapján:

SONY DVD-R 1.4GB handycam: doesn't work
TDK DVD-R 1.4GB scratchproof: doesn't work
MAXELL DVD-R 1.4GB: sometime boots, but then loose sync
DATAWRITE DVD-R 1.4GB: on some drives it works 100% like the
best DVD-R, but on some other drives it just can't sync
(when it does its working perfectly)

Ha elcseszted a lencsédet itt 24.95$ -ért vehetsz :
http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/search.html

Továbbá nem értem miért ebay-en próbáltok vásárolni. Van egy pár tisztességes Hong-Kongi (pl: www.lik-sang.com, play-asia.com, yoho-games.com) online webshop ahonnan 10 nap alatt filléres postaköltséggel kiszállítják a megrendelt termékeket MAGYARORSZÁGRA is! Persze ha van VISA kártyád és a játékok terén megalkuszol , hogy ázsiai vagy amerikai verziót rendelsz. Szerintem megéri több oknál fogva is. A játékok ára általában 50-60$ között mozog, ez a 185 Ft-os dollár középárfolyammal számolva, 9250-11100 Ft plusz 5-10$-os postaköltség, de még így is olcsóbb mint a 16000-21000 Ft-os magyarországi ár. Ja és az európai megjelenés elött 3-4 hónappal hamarabb már játszhatsz is a játékkal.

Most ennyit mert dolgoznom kell......
guardian hero
Eladó originál Harvest Moon - A Wonderful Life: aranyos, nevelõ célzattal is bíró játék gyerekeknek (állatok, természet szeretete, dolgos élet), nyugis kikapcsolódás békés lelkületû felnõtteknek. 8e Ft, a guardian(kukac)index.hu címen lehet érdeklõdni (vagy itt privátban).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ha pár ezerbõl... mondjuk 2000-bõl 7-8 ember panaszkodik, az 0,4 százalék... nincs se gyártó, se gyártástechnológia, ami ilyen kis hibaszázalékkal tudna egy komplex terméket elõállítani... :)) azt pedig, hogy ez a szám az idõvel emelkedni fog... szintén nem lehet tudni!
Mondjuk azért érdekes emberek vannak, volt aki "érzésre" (mérés nélkül) csavargatott saját bevallása szerint is... és ugye érezzük azt is, hogy más mértékû, ha valaki 800 ohm-ról és 350 ohm-ról állít vissza 185 körülire... :))

Szerintem a chip maga nem tünik nekem kiforratlannak... a bios kezdetlegessége és a matsushita drive "érzékenysége", ami inkább a gondot okozza... véleményem szerint.

Majd az idõ eldönti...

Még azért a lézer témához... mint minden tárgy a környezetünkben vagy mi magunk is nem tartunk örökké... a puszta létezés "elhasznál" minket...
Nézegettem gyártok oldalait, az ott talált információk szerint egy 650nm-es lézer dióda élettartama 5e és 100e óra között mozog... magyarán a használattól függõen idõ után tönkremennek... mint a villanykörték... :)) Az 5e óra elsõ ránézésre kevésnek tünhet... kb. 208 teljes nap és vége... de még a legmegszállottabb játékosok sem használják ennyit. Napi 6 óra játék mellett is több, mint 2 évig megy. Ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy persze csökken az élettartam, de az a fõ kérdés: MENNYIT? 5000-rõl 4500-ra? vagy 5000-rõl 500-ra? Meg kéne tudni, hogy milyen típusú dióda van a driveban és akkor a maximális dióda fesz és áramerõsség ismeretében már tökéletesen belöhetõ lenne a põt... :)))

Egyébként senkit sem akarok rábeszélni a viper gc-re!!! Sõt! Jelenlegi helyzetben - ha valaki kérné a véleményem - én lebeszélném a dologróé! Viszont enegem, mint gyûjtõ és GC fanatikus (és örült :))érdekel a dolog! Elsõ üzenetemben is csak azt kérdeztem, kértem, hogy ha valakinek tapasztalata van vele, ossza meg! :)

És lehet, hogy sokaknak (a többségnek) egy viper gc egyenlõ a warezzal... számomra nem! Nekem több, mint 30 eredeti gc játékom van... és ezek gyûjtésében semmi sem állít meg!
De a warezt (hazánkban!) morálisan én nem tudom elítélni... fóliázatlan, karcos, vip számtól megfosztott lemezek... drágán... és állandóan jönnek a áfa, vám, meg import költségekkel... nevetséges... áfa, vám, meg import költség van ausztriában is!!! :(
Bocsánat, ez nem ide vágó téma, csak kifakadtam... ma láttam MK-os GC pakot mediamarktban 34990-ért... én bécsben egy saturban 25ért vettem meg... nevetséges!

Na bocsánat! :))