7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• orkenyid
    Az európai Gamecube-nek nincsen s-video kimente?
  • deep
    Én egy fajtát próbáltam, teljesen nyomtatható RITEK G05 típusúval.Ezzel ment.
  • aribazsy
    Latom kegyetlen sokan valaszoltatok megintcsak :(

Nagy DVD-bol miylen tipusok vannak amik mukodnek rendesen a geppel?

Kosziii
  • deep
    Hmm, egész korrekt árak vannak. Nekem a Resident sorozat kellene, itt 25000 Ft-ba jön ki a Zero, a 2, a Veronica és a 4. Egy Nemesis-t kell már csak szereznem:D Rendeltél már tőlük?Postaköltség mennyi?
  • Olcsi2
    www.game.net
  • deep
    Tudtok nekem olyan külföldi webáruházat mondani, ahonnan postáznak Magyarországra és sok Gamecube játékuk van?
  • aribazsy
    Es a nagy DVD-s hazat hol elhet kapni, vagy ki arulja, site..?

Amugy sima csavarnyuzos vagy ez s a buta 3 agu csilagos, vagy egyeb baromarcu megoldasos, hogy ne tudjam csak guy ecceruen leszedni?

Na es akkor hol lehet miniDVD-t kapni netan? ha mar nem alapanyag... :)
  • deep
    Hát döntsétek el, mert nekem elég sürgős lenne:D
  • Toportyán
    Rendben, akkor nem alapanyag, hanem mediacode... ez már megfelel?
  • NormalisEmber
    majd lerendezzük hogy kié legyen
  • orkenyid
    Azt már mondtam, nekem kell :D
  • deep
    Szerencséd van, épp van egy eladó nálam:DMeg játékok:P
  • Lammer
    ertsetek mar meg, hogy nincs alapanyag :PPPPP
  • NormalisEmber
    köszi, akkor szinte biztos hogy csippeltetem fogom a GC-met. Mennyibe kerül a csipp?
  • NormalisEmber
    a másolt játékok futtatásához
  • deep
    Mihez?:D
  • deep
    Fenéket kell feszíteni:)
    Több megoldás létezik:
    1. Le kell csavarozni a borítást.Én így használtam, eleinte nagyon zavart, aztán megszoktam.
    2.Kapható olyan ház, ami fogadja a DVD lemezeket is.
    3.MiniDVD-re írsz.
  • NormalisEmber
    Én ott ragadtam egyébként le, hogy kell network adapter és PSO :))
  • NormalisEmber
    és hogy fogadja a hagyományos dvd lemezeket? Ha jól olvastam, akkor a tetejét le kell feszíteni, ez nem tetszik:( (vagy csak csavarozva van?)
  • deep
    Hát már jó régóta nem probléma a warez GC-n.Csak mivel talán kevésbé populáris masina, nincs annyira előtérben.
  • NormalisEmber
    Lehet hogy ez már sokszor elhangzott(előre is bocsi), de akkor jól szűrtem le hogy a másolt játékok már tökéletesen futtathatóak GC-n? Ezidáig ez volt -szinte - az egyetlen olyan gép ahol csak eredeti játékokat vettem, de sajnos anyagilag már nem bírom.
  • orkenyid
    Ez már azért duuurva :D
  • Lammer
    alapanyag
  • aribazsy
    Ja es kinek mi a velemenye hogy Qoob vayg viper chip-e a jobb, na es miert!?
  • aribazsy
    Ok Sracok, johet a kovcetkezo kerdes? :)))

Hol lehet olyan jo minosegu alapanyagot kapni? Szoval Budapesten hol talalok miniDVD-t , meg akar lehetoleg TraxData-t?

Kosziii
  • Toportyán
    Fogalmazzun pontosan.
    Chip nem egyenlő lézerállítással!
    Jó minőségű alapanyag esetén nincs rá szükség többségében.

Európában csak most jöttek el a "második szériások"... eddig minden itt dol-001-es volt (amin van digit. out).
    Bár igazából ez is indifferens, a drive verzió sokkal érdekesebb... de ez már unalmas lenne itt :)

Inkább játszunk!
  • mb66
    Teljesen mindegy, eleve nem warezolok, így aztán lényegtelen számomra hogy a chipel hamarabb hal-e a fej (bár én úgytudtam több feszültség esik rajta, így talán gyorsabban "éghet ki")

Első szériásnak azt értettem, amelyikről még nem spórolták le a digital outot, úgytudtam a mai kockákon ez már nincsen
  • Toportyán
    Első szériás? Ez mit jelent? Csak mert Magyarországon az egyedüli dol-101-es kocka a mostani fehér. :)
  • Toportyán
    A chipelés nem teszi tönkre a gépet.
    A legtöbb félemet keltő hozzászólás legtöbbször olyanoktól jön, akinek nincs chip a gépben, nincs saját tapasztalat.

A lézer olyan, mint egy villanykörte, minnél tovább használja valaki, annál kesevebb idő marad az élettartamából vissza. Jól nézd meg kitől veszed, azért egy láncdohányostól ne! :)
  • aribazsy
    miert nem merned? mi lesz vele?
  • mb66
    Ha nem csipes használt GC t veszel annak legnagyobb valószínűség szerint semmi baja.. Nagyon strapabíró, nekem még az első szériás van (még digital out is van rajta) és soha semmi baja nem volt.. Mondjuk chippelni nem merném..
  • orkenyid
    A chip kell ha lesz GC-m :)
    Hát nem tudom megéri-e azt a +8k-t az új GC...
  • deep
    By the way ugy döntöttem el is adom a chipet, elég a warezolásból.Nem kell valakienk a chip?Meg sok-sok játék?
  • Ersiman
    Hát a chipeléssel mindenképp egy jólműködő rendszerbe piszkál bele az ember, és jó eséllyel nem javítani fog rajta...
  • deep
    Hát nemtom, neki ez így jött össze.
  • Sephi
    Erdekes.... nekem nem ....
  • deep
    Azt nem tudom mennyire a chipelés okozta, de az enyém halálozott el, illetőleg az olvasófej mondja be az unalmast pár perc játék után.
  • Sephi
    Figyej egy GC-et nem igazan lehet elhasznali. En meg sehol nem olvastam hogy tokrement volna a chipelestol.
  • Ersiman
    Feltételezem mint minden más ilyen kütyünél, itt is a lézerfej és a motor ami a legvalószínűbb hogy idővel tönkremegy.
  • Ersiman
    Nem tudom én a fórumokat olvasgatva mégcsak egy (1!) tönkrement GC-ről olvastam, az chippelt volt, nem tudom ez mennyire játszott közre a halálában. De mostanában már az új sem olyan drága, néha egész olcsón lehet kifogni egyet.