GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
szerinted? <#awink>#awink>
szenne szoktam jatszani magam, de PCn...
konzolon csak itthon jatszom... ;)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
>r-go egy suttyo taho or vagyok
Aki a GameCube fórumba ír, az õr lehet, de tahó semmiképpen! :)
Legalább tudsz játszani munka alatt néha?
Dukán... :)
Persze, hogy mûködik... 185 ohm-on... még mindig napi 24 óraba a mod óta!
Privát megírtam, hogy hol.
Mûködik még a GC-d?
Az optodisc-et honnan vetted?
Tud valaki valami helyet ahol Bp-n mini dvd-t lehet venni?
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
ha raklikkelsz az infomra, megertesz...
r-go egy suttyo taho or vagyok, na igy jo? <#idiota>#idiota>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Te ilyenkor is dolgozol? 8-O
És azért egy flash-elhetõ chipnek mégiscsak jobban örül az ember :)
Viszont a swap nélküli állítólag drágább lesz.
Na ne spekuláljunk tovább, idõvel minden kiderül... :)
karhogy tizensokezret basztam ki...
:(
De a tény attól tény marad...
Új, olcsóbb gc mod chip... de flash nélkül...
http://www.ripper3.com/r3-news.htm
Ami izgalmasabb, állítólag 1 hónapon belül megjelenik az elsõ swap-et nem igénylõ chip...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
ehhh nem akarom a rezijeimet a swappelgetes miatt elbaszni... <#idiota>#idiota>
Természetesen a viper csip is totál ugyanazt a szoftveres módosítást hajtja végre amit a másik két módszer. A kompatibilitásban levõ különbségek legtöbbször abból adódnak hogy NTSC játékot PAL gépen futtatni csak úgy/akkor lehet ha elõzetesen NTSC módba lett kapcsolva a kocka. A játékok videómód váltást nem végeznek - minek tennék ha úgyis csak a megfelelõ kockán indulnak el (elvben)
És mégeccer... ennek a lényege az hogy a vonalkód beolvasása után a motort egy trükkel leállítják és a tetõnyitás szernzor megkerülésével kicseréljük a lemezt. Mivel nem volt tetõnyitás (a kocka szerint) ezért nem olvassa újból a vonalkódot.
Apropó vonalkód... aki kíváncsi a vonalkódra az vegyen a kezébe egy lemezt és nezze meg a talpát. Ahol van a közepén az átlátszó rész ott van ahogy emléxem fekete színû vonalkód. Na... NEM AZ! ;-) Hanem ahol már az ezüstös "adat" rész van belül ott ha billegtetitek a lemezt akkor látszik egy olyan 1mm körüli szélességben nagyon nagyon sûrû vonalkázás... az az!
Érd 20-2209411
Te próbáltál már a gcsm-mel n64 romot fellõni?
Mér fagy le a töltés végén nem tod?
Te Dukánozó, azért neked is köszönöm, hogy figyelmet fordítottál rám.
Vásárolnék Nintendo Gamecubeot.Ha van valakinek eladó gépe az privátozzon rám. --> Én nem fogok.
1.Kinek melyik bios jött be? --> nem biosolok
2.Olvastam kompatibilitási problémákról a COBRA V.0.2 biossal. Igaz vagy nem? -->nem, igaz
3.Pesten kinél, hol ,és mennyiért lehet beszerezni a Viper chipet? -->fogalmam sincs
4.Honnan lehet letölteni GC gameket, és melyik író progival lehet kiírni õket? -->ahonnan lehetett onnan most nem lehet, volt egy császár ki felgyújtotta Rómát.
5.Mini dvd-t hol lehet kapni? -- >boltban, piacon
részemrõl kokaii lezárva.
Tehát jelenleg a következõ "warez" verziók léteznek:
- PSO: azt a programhibát lehet kihasználni, hogy ez egy online játék és elõször megpróbál letölteni egy szerverrõl egy futtatható állomány frissítést. Namost ha gonosz módon a saját pécénket a szervernek álcázzuk és még gonoszabbul a játék frissítése helyett egy szoftveres modcsipet töltünk fel akkor futtathatunk másolt lemezeket. A nagy baj, hogy el kell indítani elõször a játékot, menükben kell rohangászni, kell egy hálókártya a kockába, meg egy pécé is ami a szerver lesz. Ja és kizárólag a PSO1&2 használható (ami nagy ritkaság - nem gyártják már), mert a 1&2Plus és III szándékosan le lett butítva (emiatt). (gyk: PSO=Phantasy Star Online) Szumma summárum: PSO1&2 45 EUR, BBA 40 EUR = 85 EUR.
- AR: ennél meg az a programhiba, hogy a (m) master kódokkal akár futtatható kódot is lehet benne írni. Tehát nagyon okos emberek írtak egy kis master kód kupacot amivel mezei memóriakártyáról (vagy SD kártyáról) lehet futtatni a szoftveres modcsipet... Namost valahogy a memóriakártyára kell elõször másolni a modcsip fájlt. Ehhez BBA vagy egy ismerõs BBA-val mindenképp kell, vagy egy SD kártyából is lehet memóriakártyát csinálni (extra zsetont kíván). Bármelyik AR verzió használható mert minden AR-ben van master kód. (gyk: AR = Action Replay) Szumma szummárum: AR 25 EUR + ismerõs = 25 EUR, vagy AR 25 EUR + SD kártya 5-10 EUR (mérettõl függõen) + barkácsolt gémkjúb olvasó 10 EUR (kell egy döglött memóriakártya meg egy SD foglalat) = 40-45 EUR
- viper: modcsip. Be kell forrasztani és megy. Szumma szummárum viper 58 USD.
Mostanra ennyi.
aki válaszol, annak elõre is nagyon szépen köszönöm!!
és azért kérdeztem talán mert az egész fórumot végig olvastam és nem találtam választ arra amit kérdeztem. vagy nem értettem a választ. de nem kötelezõ válaszolni! az válaszoljon aki segíteni akar.
Elnézést a csernusos dumáért, de egy kicsit depressziós vagy.
Vedd légyszi a fáradságot és olvasd végig a forúmnak legalább ezt az 1 oldalát és nagyon sok információt kapsz. Szerintem minden kérdésedre megkapod a választ.
Ha lopok kaját hogy éhen ne haljak, arra rászorulok.
majd meglassuk...
;)
ha egy beszolastol igy hisztizel, akkor telleg nem neked valo ez a forum...
de nem értem, ha valaki kezdõ és életében elõször szorul arra, hogy varezoljon, akkor miért nem lehet segíteni és válaszolni? miért csak a gúny megy és mások lenézése?
csak akkor azt nem tudom kinek van az sg fórum. mert nektek szuperzseniknek már nincs mit megbeszélnetek egymással mert mindent tudtok...
érdekes felfogásotok van és nagyon toleránsak és empatikusok vagytok.
köszike mindenkinek.
körberajzol és vág....... és mûköd......
1 biztos! Nem biztos mivel bútolsz. Borz figura bejátszott mélyen.
(GCoS1.0!)
kokaii.nem vagy kereskedõ.
bár lehet hülyeséget írok
www.hordamusic.hu
Donky kong konga + konga controlert mennyiért lehet eladni?
VIPERT szeretnék. Akivel eddig beszéltem csak bénázott,pl: nincs Viper, lesz, van de még senkinek nem raktuk be stb. Én megbízható forrást keresek, ha tudtok segítsetek.
köszönettel
ugynezki mostmar ok, visszavettem 400ra az ellenallast es nagylemezzel megy mint a kes a vajban... TY lemez(Verba)
re4 egyre jobban kezd tecceni!
bar nagyon nehez a kontrollerrel igy benazni...
PS: majd gyere at... nezd meg, nagyon kesz! :D
Inkább az ikszládát vágd haza, ne azt! :p
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx