7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• koryne
    Én teljesen látatlanban vettem meg, mert óccsó volt (10 júró). Aztán most nagyon örülve vagyok, hogy jól választottam :)
  • Anubys
    Na ugye?! :)

Első GC-s játékom volt...
  • koryne
    Huh, befejeztem az Eternal Darkness-t... 3x, zsinórban :) Aki még nem játszott vele, annak nagyon tudom ajánlani, elég jól sikerült horror-játék! Nem az a tipikus minden sarkon beszaratós, inkább misztikus és érdemes mindhárom oldalról végigvinni :)
  • Animefox
    jaaahh... kész voltam mikor elkezdte a lávát öklendezni... jópofa, nem volt nehéz, meg a többi sem. Már nem emléxem meddig jutottam, de azon részeket nem bírtam mikor ilyen ügyességi feladat volt és táblákon kellett ugrálni mik egyre nehezebbek lettek. Nekem bot újjaim vannak és nem bírják az ilyet. Meg az én értelmi színtem meg áll ott hogy lőjjük az ellenséget FPS buum headshoot. De nyugi minnyá veszek egy MarioKartos DS-t és itthon van ilyen Wifi rádió adó vevőm, majd a DS is vevő lesz a jelre beállítom és akkor nem kell ilyen bigyusz és már azonnal mehetek online jáccani. Meg egy csomó olyan játék lesz DS-re nekem mik kimaradtak az életemből. Én PC gamer vagyok szóval nem vok jártas ilyen téren. De igyexem bepótolni a DS-vel meg a GC-vel... Ps2-m is volt tegnapig... de nem jött be a rá levő cuccok. Valahogy ezek a Nintendos cuccok jobban megfognak. Hangulatilag... GC is jobban bejött a Ps2nél pedig a GC-t használtan vettem és alig költöttem rá. Jácottam ezzel azzal, kaptam kűcsün gammákat, : Metroid1-2, Zelda WW, MGS TS, Resi4,Sunshine, Capcom vs SNK2, Medal of Honor frontline ami nekem bebizonyította hogy a 3 gép közül a GC-re mennyire jól sikerült... ellentétben az Xes és a Ps2es.... amik gyengébbek, nekem ennyi simán leesett, elég is volt hogy aszondjam hogy melyik kell és melyik nem... DS a Ps2 árából lesz...
  • Banyapapa
    hát nemis tudom,elsö mariom volt és télleg nem annyira nehéz,ha jol emléxem 90 körüli a shine amit összekapartam benne.
    Fullra viszont hajam hullana a idöre valo ugrabugrat nem nekem találták ki:P

Igaz van ami a föpályákrol nem csináltam meg,mert máshonnan is meglet a shine (pl: már a második pálya uccso szakasza, yoshival ugrabugri a viz felett),persze igyis bekerült 1-2 huzosabb rész,mint a vizeken uszo levelekröl elérni a bogyokat,vagy az a régi tipusu táblás játékban a 8 piros izét összekaparni,na meg a sand bird:-o

De a Boss harcok marhára könnyüek és jopofák:)
  • Animefox
    Nem nehéz annyira? Miről beszélsz ember? Én hihánytam a belem annyira nehéz.... jó hát mondjuk nem is az én stílusom. De amúgy klafa game és ha nem lenne ilyen kúrta nehéz akkor sztem valami eszméletlenül jelentős cucc lenne a játékiparban. De valszeg már rég az...
  • Sephi
    En is vazz :D
  • orkenyid
    :)
    Egy hete kezdtem, de majd most hétvégén érek rá vele sokat játszani :)
  • mb66
    Majd belejösz:) Később aztán lesz még pár kihívás akkor :))
  • orkenyid
    Még most tartok a 12. Shine-nál :)
    Ott nem tudom tovább ahol van egy ugrálós rész (1. pálya, asszem 6. rész (amikor koszos a víz) )
  • mb66
    nem nehéz az annyira, ha ráérzel (márha Sunshine ről beszélsz) Illetve van 1-2 szivatós helyszín:)
    Igazi nehézsége(és zsenialitása, komplexitása, stb) akkor jön ki ha rámész a 120 shine-ra!
    Ott lesznek nehézségek, én 119 ig jutottam :(
  • orkenyid
    1-2 évig szerintem elleszek eredeti játékokkal is :)
    A jobbakat megveszem és végigjátszom (a mario kegyetlen nehéz!), a szarabbakat meg majd később valamikor.
  • CHEAPBOY
    hát ha még 2 évet vállalnánk :) (egyébként ha rendes Nintendo lenne itthon, annyit kéne...!)
  • CHEAPBOY
    ammegmég jóóó sok idő:)
  • orkenyid
    Nem chippelem, mert annyit nem ér hogy elxaródjon fél év után.
    Max akkor chippelem majd ha lejár a gari.
  • Toportyán
    meg chipelni >:-P
  • orkenyid
    Jó köszi akkor így már okés.
    De tényleg jobb ez így, mert később könnyebb lesz kitakarítani ha poros lesz :)
  • Toportyán
    Köben megnéztem egy japánt is, na az spéci csavaros, de DOL-101-es; ntsc régióba már évek óta ezek mennek csak. Szóval az európai DOL-101-esek normálcsavarosak!

Freeman> új a konzol, nem bontották ki!

Cheap> bocs a rossz híred keltéséért!
  • Toportyán
    Megkövetem Cheapboy-t, az új fehér DOL-101-es valóban normál csavaros!!!
  • CHEAPBOY
    hát uj gyártású (kinában sajnos:( ) kockák ezek. Megnézem otthon ha hazaértem az enyém is, mi lapul abban, s irok.
  • orkenyid
    Egyébként rendes 4 ágú a csavar, de ha azt mondod új fajta, akkor biztos azért cserélték ki.
  • CHEAPBOY
    elment a fehérbő már 5 db eddig senki se mondott rá semmit. s kérlek nézd meg 4 vagy 3 ágú e az a csavarka.
  • CHEAPBOY
    a nintendo 3 ágút is használ nem csak a kupakosat. az egesz gep eredeti fóliájában volt bontatlanul, most vádojjon már meg bárki hogy szétszedett szar.

az en vacsiuj fehérem is 2044el inditott, dátumként.
  • CHEAPBOY
    ha a fehér gcről beszélunki, az egy új tipusu kocka, nem nézegettem még a csavarbemeneteit, azokat már digitáűlis kimenet, illetve nem kiveheto plakettel gyártják. lehet lecseréltél a csavarokat is, de szerintem az 3 ágú s nem 4.
  • orkenyid
    Szóval nem mondtam hogy te szedted szét, csak kérdeztem :)
    De mondom nincs vele semmi probléma egyébként.
  • orkenyid
    Igen arról van szó. Igazából semmi gond sincs vele, csak állítólag szét lett szedve (csillagcsavar van az aljába az eredeti nintendo-s helyett)
  • CHEAPBOY
    Mert nem értem. GCs csavarhuzom meg nincs is, kéremszépen... chippes GCt meg még csak álmomban láttam. El lenne kurrantva a cucc? Kuld vissza, azonnal kapsz helyette egy másikat. Nem lennének benne csavarok???? Vagy mi? nem értem pontosan.
  • CHEAPBOY
    a magyar forgalmazo a leiras miatt leszedi a záróragasztást a gépekről, én csak annyi ideig emelem ki, ameddig leirom a gyári számát a garancialevélhez.

A fehér GCről beszélünk most? Azt még csak áram alá sem helyeztük... mi a gond vele?
  • CHEAPBOY
    miről van szó?
  • Toportyán
    Lehet, hogy semmi baja, sőt... talán jobb, mint egy új... de elvi kérdés, ha újnak árulják, legyen is az... ez nem az! :)
  • Toportyán
    Egyébként sajnos rnd-nek igaza van, mindegyiket felbontják (doboz) itthon, hogy berakják a magyar nyelvű leírás és néha a software mellé beraknak angol (a német verziókhoz) vagy régebben magyar nyelvű leírást. Ha szerencsés az ember és valami pak-ot vesz, akkor csak a fedőborítás alá betolják a papirokat és nem bontják ki. Egyszerűen rá kell nézni a két kb. 6 cm átmérőjű kör alakú ragasztófóliára, rögtön látszik.

De magát a kockát egyik forgalmazó sem nyítja ki! :) Szóval azért az egy másik kategória! Vagy javítva volt, esetleg chipelve és később ki lett szedve a chip. Máskülönben öncélú lett volna kinyítni. Szóval én reklamálnék... :)
  • orkenyid
    Nem, ráadásul a dátum is be volt állítva 2044-re :)
    De nem mintha annyira zavarna, csak kíváncsi lennék miért lett szétszedve...
  • Toportyán
    Amikor bekapcsoltad, volt nyelvvalasztas-menu?
  • orkenyid
    Hát ezen nem volt semmiféle zárócimke...
  • rnd
    Új az, amikor a gyári zárócimkét te téped le... az összes többi használt, főleg náluk, itt mindenki újnak próbál eladni mindent...
  • Kaplan
    Ha nem hát nem :P
    Viszem egy 1000ért.
  • Toportyán
    Akkor kérdezd tőle, de az bizony valaki már egyszer kinyította és vissza már nem a gyári, hanem szokványos csavarokat tett!
    Bár ez nem jelenti, hogy csináltak is benne valamit vagy sem, de elgondolkodtató, hogy miért nyították ki... :)
  • orkenyid
    Cheapboy-tól
  • Toportyán
    :)

Az bizony nem új! Az összes gamecube speciális csavarokkal jön ki a gyárból!

Hol vetted?
  • orkenyid
    Hát az érdekes, most vettem egy hete újan...
    Az tuti hogy nem volt szétszedve.