7610
-
#3966 DE a Warez FÚJJ!!!! -
#3965 Namégegyszer.. :)))
Gamecube kellene 20 körül, game, kontrollpad, memkari. -
#3964 GC-t akartam ítni bocs :))))))))))))
Szóval van vagy nemvan? -
#3963 Angyalom talan warez DC es mar lassan 5 eve vettuk es akkor nagy haszon vala. En nekem mostma nincs csak ket masolt jatekom azok is Ps2-re es aze' mert 101010202012 megrendeles utan sem tudtam oket megkapni.
Szal nem fujj! -
#3962 -
#3961 Ebből a megfontolásból adtam el a chipet és vettem tegnap nálad egy játékot:) (réklám)
:DD -
#3960 Lészarom:D Ment itt akkoris ezerre a warez téma... szerencsetlen kis koczka, jobbat erdemel, eredeti, czuki kis Nincsendó lemezkéket:) Azt szereti, az ember a kutyájának sem ad műanyag húst, fénymásolt dobozban..:D nemdebár?:D -
#3959 Nem GC, hanem DC:))) -
#3958 ezt legszívesebben kitorolnem... warez GC .. FÚÚÚJ:(
Nah elugrok szerezni egy admin jogot:) -
#3957 Vedd meg ocsemet. Adok hozza ket joyt + ket mem kartya oszt van hozza olyan boot es feltonna msolt gama mindez a padlason porosodik mert mar egyezerszer mindent vegig toltunk anno :D
Varom az ajanlatodat emailbe vagy kezel irott A4 papirlapon beskenelve es emailen elkudve. *
*=(komoly csak kellet egy hulye poen bele mert humoromnal vagyok:D) -
#3956 20 körül van eladó DC, 1 játékkal, kontrollpaddal, memkarival?
Ennyiért belefutnék egybe...
:Ð -
#3955 Ezt én az első részben szoptam be , amikor a trainengen a lámpákat kellett nézni és nem tudtam menni :D
Tök pipa lettem , eladtam a pitsába :D
Aztán PCn rájöttem mit kellett csinálni! :P
-
#3954 Ugye? :) -
#3953 Egyetol egyik remek cimek -
#3952 ja, és mint angol verzió. -
#3951 Ja, amúgy lesz majd pár eladó GC játék (ami tuti: FIFA 2005 /kissé lepukkant állapotban, pár karc a lemezen/, Tiger Woods 2003 /szinte mint az új/, Mortal Kombat Deadly Alliance /kissé lepukkant a borító, a lemez szép állapotban, bár valami ügyes gyerek ráírt alkeszos filccel/, Ghost Recon /tok kicsit retkes, lemezen pár apró karc/, talán még Crash Bandicot /lepukkant tok, a lemez jó állapotban), esetleg csere is érdekel.
Ár vagy csereajánlatok jöhetnek privátba. -
#3950 :DDDD -
#3949 Ehh, visszavonva... Előbb kipróbálom ezt is:
"LoL OmFg ,this is the most stupid post I've ever read ..
Have you thought about reading the instructions in the game?
You are supposed to look around in the beginning ,at markers,one on the left ,one on the roof etc. So that you learn how to look around.
There is absolutely nothing wrong with your game."
Bár akkor miért azt írja, hogy a kapcsolót kapcsoljam át? Na mindegy... -
#3948 Basszus, ez valami hülye bug, benne van az xbox verzióban is...
Na most mesélje nekem Aby, a nagy antiwarez-huszár, hogy milyen jó is az eredti játék... Mindjárt megyek chip-eltetni a kockámat... b+b+b+b+...
Na mindegy, szerencsére nem 16e volt, mint a boltban, de akkor is... :/
Kipróbálom amit az egyik srác írt, hogy nem az egyes portba rakjam a joy-t, állítólag boxon az a megoldás... -
#3947 Az a gáz, hogy Ebay-en vettem, a srác végignyomta mielőtt eladta (ez látszik a diszken is... :)
A Killer Cuts-ot pedig keresem, keresem, keresem... Amint meglesz, küldöm... Hétvégén lesz időm felfordatni a kéglit úgyis. :)
Na ne offoljunk tovább... -
#3946 hmm, ez nagyon érdekes jelenség. Ha minden más játékban működik a joy, arra kell gondolnom, hogy a software a hibás. Pedig erre sem sok az esély, de próbáld meg kicseréltetni.
Killer Cuts?:DDD -
#3945 Srácok, van egy apró gondom, van valakinek Splinter Cell-je? Én pár napja vettem, és a problémám, hogy nem tudom irányítani a karaktert. A C-stick megy, azzal tudom ugyebár a kamerát mozgatni, menüben is minden okés, de amikor a játékot kezdeném, nem reagál az Analóg joy-ra. Valaki tapasztalát már hasonlót? Esetleg tugyja valaki, hogy mit lehetne csinálni? A Joy-om működik minden más játékban, és eredeti Nintendo, nem utángyártott vacak. -
#3944 Ez is olyan:) -
#3943 Ánnyi. -
#3942 Van több is:D -
#3941 Jaja, nekem is van, érdemes venni a DS hez ha vigyázni akarsz a gépre.. Az anyémben van még külön 8 gamenek is hely. -
#3940 A táska? Kis pici cipzáros mini táska miben lehet hordozni normálisan, biztonságban a DS-t és tartozékait. Belül kis zsebek vannak meg minden tip-top, táskának meg szép kis füle van. -
#3939 az milyen? -
#3938 Jaja.. kell most minden pénz... Cheapboytól DS táskát akarok.... ugye 2 ropi a táska? -
#3937 Erről sajna lemaradtam :-( -
orkenyid #3936 A Medal of Honor lehet hogy kell! -
#3935 megvettem:) -
#3934 én eladom az enyém 2500ftért. -
#3933 Mennyiért adnád az Eternal Darkness-t??
-
#3932 Medal of Honor: Frontline 2e FT -
#3931 Tiger Woods 2003 - 2e FT -
orkenyid #3930 Ha van valakinek eladó játék 1-2k ft-ért én szívesen megveszem :P -
#3929 Milyen állapotban van a doboz és mennyi? Nekem sajnos kissé elhasználódott a doboza (nesze neked kölyökkutya, szerencsére a lemez a gépben volt). -
aribazsy #3928 Na ha meg mar igy be lett reklamozva az Eternal, akkor jeleznem nekem van egy elado ;) -
aribazsy #3927 Lehet erdekel vkit, mert nem vmi draga. Tereszetessen csak az eredeti jatekaitok archivalasara ugye! :)
http://www.guenstig-brennen.de/catalog/product_info.php?cPath=181&products_id=776