GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, akkor két életbevágó kérdés a külföldi vásárlásról 😊

- ha Bécsben vett cuccokra vonatkozó garancia itthon is érvényesíthetõ? (pl. Apple gépeknél igen, ezért gondolom, hogy máshol is)

- a Bécsben kért ÁFÁ-s számláról hol és hogyan igényelhetõ vissza az áfa (leköltségeljük a DS-t 😊

.hzx

Sziasztok!

Lammer: PC-ben nem vagyot otthon... életem bûnõs korszakába annyit költöttem már rá, hogy többet soha... így az árakat sem ismerem sem kint, sem itt... inkább konzolokra "dobom ki" a penzt... 😊

Mondjuk alapbol minden olcsobb egy kicsit. En azt figyeltem meg, hogy minnel altalanosabb dologrol van szo, annal kisebb a differencia... igy pl. ps2 eseten sokkal kisebb, de azert jelentos igy is! Nintendo termekek eseten drasztikus...

mb66: ilyet keresek en is, de sajnos meg nem nagy sikerrel, pedig biztos van; valami osztrak gamer forumon kene megkerdezni... 😊
CHEAPBOY
Pedig ha a hivatalos arat nezzuk, amennyiert megveheto a cucc, bizony tobbe kerul, mint a kulfoldi bolti ar, ami nevetseges... pedig az ottani boltok is valoszinu sokkal olcsobban kapjak, s mar haszonnal aruljak... hiaba tre a helyzet idehaza....:/ a 40es ar nalunk csak egy elozetes becsles, ha sikerul normalis aron behozatni a cuccost, akkor lesz olcsobb is... de ez meg ido....:/ Ninzendo fronton sajnos a hazai helyzet tré...:/

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mb66
A belvárosban is sokat járkáltam, olyasféle 2nd hand/csereélõs/új game-s/retros, kifejezetten konzolos boltot keresve mint pl itthon a Szt.István Krt.10 ben lévõ, de sajnos ilyet egyenlõre nem találtam 😞

www.hordamusic.hu

mb66
"De, ha könnyebb megtalálni, van a Mariahilfer Strasse-n egy több emeletes áruház, aminek a legfelsõbb szinteje is Saturn."
Ja, ebben voltam õsszel, tényleg nagy a választék mind a 4 konzol játékaiból, GC re meg fõleg (az itthonihoz képest ugye, ahol a fél GC kínálatot egyszerûen nem lehet megtalálni). S nem ritkák a 9.90 EUR/game ra lévõ leárazások sem (persze ne RE4 et keressetek ennyiért) 😊
Megkockáztatom, hogy ha DSt veszek, is innen fogom hozni...

www.hordamusic.hu

Lammer
sima videokartyak(PCs) mennyiert dobjak a Userhez?
Lehet, ha olcsobb hozatok veled... tobbi privatba <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Szóval sajnos nem ismerek konkrét konzolos boltot! DE! Bemész az alsõ Saturnba és az összes magyar konzolboltot összerakva is igényesebb és nagyobb kinálatot látsz!
Pl. Shopping City Süd... ott bemész a Saturnba és kb. 80nm csak videojátékok, embernagyságú Halo 2 figura, az összes GC játék eredeti Nintendo fóliával és egy játékból vagy 4-5 darab... még válogathatsz is... 😊 szóval nem a kiveszem a lemezt, és a pult alol elõveszem (rosszabb esetben egy gépbõl).
De, ha könnyebb megtalálni, van a Mariahilfer Strasse-n egy több emeletes áruház, aminek a legfelsõbb szinteje is Saturn. De több játékbolt is van még a utcában, meg fogjátok találni, amit kerestek.
Szia rnd!!!

Teljesen igazad van! ÉN, TE és Õ a hibás, hogy ezt hagyjuk. Ezt addig lehet itt így csinálni, amig emberek bemennek és megveszik ilyen árakon ezeket.

Egyébként nem vagyok arról meggyözödve, hogy a boltoké a plussz profit, a nagykernek is elég rossz híre van. Állítólag...

De lényegében a vásárlóban van a hiba! Csak azt csinálják meg vele, amit engedi, hogy csináljanak.
Na hallod! Akkor azért mentünk, mert itthon nem volt, de gondolta a faszom, hogy eljön az idõ, amikor megyünk olcsóért vásárolni Bécsbe (itt most nem tudom, hogy nevetõs vagy szomorú smiley -t tegyek...)

.hzx

GraviGyerök
Dukán!

Nyíssak Gorenje fórumot? :-)

guardian hero
Jah, ez engem is érdekelne! Vissza a gyökerekhez, tisztára mint a '80-as években 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

KillYou
Jól számolom hogy már a 3. chip nél tartunk.
http://www.ninjamod.com/
http://www.ripper3.com/

http://www.agumi.hu/

Toportyán, hol vásárolsz Bécsben? Mi is ki akarunk ugrani a tavasszal egy nagyobb bevásárlókörútra, de nem akarunk 2 napig bolyongani a városban, csak hogy ráakadjunk pár konzolos boltra.

.hzx

TE vagy a hibás mert ennyit válogatsz meg finyáskodsz... fizesd ki azt a 40 ezret vigyorogva és örülj hogy van! Már mit képzelsz? A boltok miattad elbukjanak +8 ezer extra profitot??? Többi "boldog" vevõ egy szót se szólt! 😞
Egybéként... elmondom... (de titok, ne add tovább) az ilyen esetekben mi, a vevõk (illetve akik megveszik) vagyunk a hibásak, mert ha a kutya se venné meg 40-ért akkor adnák 38-ért, majd 35-ért és szépen lassan beállna az ár a normális (valós) értékre... dehát amíg 40-ért is viszik mint a cukrot... nézd meg a tévék árát... abból pl. túlkínálat van
-1.: a 32e fortint az az ottani VEGFELHASZNALOI ar! Abban benne van a becsi "577"-es nevu kis bolt haszna! Ugye nem gondolod, hogy kereskedelmi mennyiseget egy kulfoldi kiskerekedotol szerzik be emelt aron???

-2.: vam es afa... erre mindig konnyu hivatkozni...
2004. majus 1 ota Magyarország is az EU országok koze tartozik, igy a tagallamok kozotti ugyletek kozossegen belüli beszerzésnek/eladasnak(!) minosulnek. Vamfizetesre, vamkezelesre nincs szukssg! Szoval vamthere nincs. A tenyleges EU-ba torten import (japanbol, vagy kinabol) vamkoltsege pedig benne van a 32e-ben is!
afa: ez letezik, de mint minden mas EU orszagban... es az afa merteke azonos tobb eu-s orszagban is a Magyaroszagi ertekekkel!
egyebkent is... ez az 1-2e honnet jon? Ez az ertek sok parametertol fugg, ismered tan ezeket?

-3.: szallitasi koltseg. Mas orszagokba nincs szallitasi koltseg??? Franciaorszagba "attranszportaljak"??? Szallitasi koltseg van, de ez benne van abba a 32e-ben is! Es bar a szallitas koltsegei sokmindentol fuggnek, de ezt ugyesen kompenzaljak, hogy tartani lehessen az korulbeluli azonos vegfelhasznaloi arat! Mondjuk erkezik a nyugati partra egy nagyobb PSP szallitmany az USAba... gondolod, hogy a keleti parton dragabb lesz megvenni? Nem lesz...

En nem egy konret boltot akarok itt bantani, mert a Nintendotol kezdve az europai Nintendon at sok mindenki hibas lehet ebben... de az teny: a legtobb EU orszagban a vegfelhasznaloi arak kurolbelul megegyeznek, mig itthon ez a pak 25 szazalekkal dragabb!!! En ezt nem fogadom el!
CSOCSO
+1-2 ezer a szallitasi koltseg
+1-2 ezer a vam es afa
+1-2 ezer megy az 576 nak zsebbe... igy jon ki az a plusz akarhanyguriga
Sziasztok!

A megoldás: ne vegyél itthon!
Példa... itt az új Resident Evil 4 Limited Edition Pak!
576-ban árulják, Cheapnél elõrendelhetõ!
http://www.576.hu/index.phtml?action=termek&termek_id=6899
http://www.cheapboy.hu

Na es mennyi az ara??? 40000 Ft! Hmmm...

A kerdes az, hogy angliban 89 fontert, es a tobbi eu orszagban 130 euro-ért árult konzolból, ami átszámítva kb. 32000 fortin... ABBOL HOGY A *****BA LESZ 40000???

Tobb oka is lehet:
1. Szallitasi koltsegek: Japanbol (kinabol) a szallitas angliaba vagy ausztriaba viszonylag olcso. Na de Magyarorszag mar nem. Ez teljesen ertheto. Ugye?!
2. Afa, vam: a bovos szavak, ha elhangoznak, meg a legelvetemultebb fogyasztovedok is meghatralnak. Hat igen, lassuk be, Magyaroszag a vilag egyetlen orszaga, ahol ezek az allami beveteli forrasok leteznek.
3. Nem vagyunk Europai Unios tagorszag! Jaj... erre tobbe nem lehet hivatkozni... szomoru... hoho... megvan helyette a jo indok: nem vagyunk tagja az euro ovezetnek! Hopp... ez mar jol hangzik...

Persze alljunk hozza pozitivan: legalabb lehet itthon kapni! Ugye milyen jo?

Egy szo, mint szaz: szegyen!

Persze a kiskereskedo szidhatja a nagykereskedot (Stadlbauer), a nagyker a NoE-t, a NoA... a sort lehet folytatni.
De kit erdekel, hogy ki a hunyo? Mi kozom hozza? Egyet akarok, nem masodrendo vasarlo lenni!

Szoval ezen a heten megyek ausztriba, minden ismerosnek hozzom, amit kert(merthat ez az allapot nem csak a Nintendo konzoloknal all fenn, a tobbinel is, legfeljebb nem ekkora a differencia)... es benzin koltseg + autopalya dij levonasa utan is tobb 10e-t lehet sporolni osszessegeben!

Mar megint hosszan irtam... nezzetek el!

Üdvözlet mindenkinek!
GraviGyerök
Dukán!

Üzletek MagyarOrszágon....
Vegyél már BroadBand adaptert a GC-hez. Néznek rád banbán, hogy mi a bajod.

kokaii
Milyen kötekedésrõl beszélsz???
Én leírtam a véleményem az üzletrõl, mert ott vásárlok és jól ismerem az üzletet. És tény, hogy az egyik legjobb üzlet sajnos (mivel Mo.-on ismeretlen a JÓ fogalma), de mégis sz.. se ér ez sem.

most kotekedj...
en new release jatekot nem veszek elvbol, enyhen horror arai miatt, szinte ugye mindenhol 15-16-17E ft. Viszont igen a regiek azok jo arban vannak...
karcos tema: nalatod en ezert eroltetem a folias bontatlan temat...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

igen,igen! Keletinel...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

GraviGyerök
Dukán!

Ezen az oldalon elég sok infó van lemezekrõl, játékokról és kockákról viperáról anakondáról és kiskigyótól :-)

guardian hero
Jól értem hogy ez a bolt az Arzenálban van? Csak mert régen mintha valahol kint lettek volna az isten háta mögött, nem is volt kedvem annyit utazgatni, bár a hirdetéseik felkeltették az érdeklõdésemet.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

kokaii
Kösszönöm a segítségedet újra 😊)

Egyenlõre nem merülök bele, mert csak EU játékaim vannak.
De, majd amerikából szeretném beszerezni kedvenc játékaimat, és gépeimet, majd akkor nekiállok barkácsolni.

kokaii
2000 db fóliás játékot, vagy 2000 ft-ért vettél fóliás játékot?

Amúgy ismerem az üzletet, és az új játékok horror árban mennek!!!
Régi játékok vannak csak olcsón.És ami játékot vettem ,az üzlet szerint teljesen új volt, csak valaki meg akarta nézni a játékot, és ezért bontották ki. A lemez mégis karcos volt és a vip kártya sem volt benne!!!

"Az a borzalmas, hogy sehol Budapesten nem lehet eredeti nintendo fóliás játékhoz jutni!"

NEMREG INDULT NINTENDO Bolt, nagyon jooo!!!
en is ott vettem pl: 2000!!! FOLIAS!!! jatekot: Keleti-Arzenal uzletkozpont... piros 73-as VA... Gamepark asszem...
😉

A privát import nem áfa és vámentes, csak az unión belül (egy darab sw ára is bõven túl lehet azon az értéken, amit már vám és áfaköteles). Az, hogy a legtöbb esetben gond nélkül átjön, az nem azért van, mert legális, hanem mert nem hatékony és fejetlen az egész (vagy mert nem írkák rá a tényleges értéket, et cetera). A legtöbb ember, aki rendel importot, nem az EU-ból teszi... mivel jóval drágább...

Tudod mi a borzalmas? Az, hogy nekem ki kell mennem bécsbe, hogy normális minõségû/árú nintendo termékhez jussak. Vegyük a legutobbi Mario Pak-ot, 99 euro... nem volt több 25e forintnál az ottani Saturnban... és itt Budapesten??? 30e szintén Saturnban... ez a nem normális dolog... és ez még a jobbik eset, amikor kis boltok nem szedik ki a játékot és árulják külön 10e és a sima GC-t 29990-ért...
Az a borzalmas, hogy sehol Budapesten nem lehet eredeti nintendo fóliás játékhoz jutni! Az a borzalmas, hogy kiszedik belöle a vip kártyákat, hogy karcos, használt lemezeket adnak el olyan árom, hogy arcátlanság...
Persze, nem a boltok a hibásak... lehet, a Stadlbauert sem kell bemutatni... de ez nem egy normális helyzet...
És igazad van, áfa és vám külfödön is van... és mégis bizonyos boltok a ostobának nézve a vásárót, a mágikus "áfa" és "vám" szavakkal probálja elkenni a dolgot.
Igazából eléggé eltértem az eredeti témától... bocsánat! 😊

Visszatérve az eredeti témához. Nekem több, mint 30 gc játékom van (eredeti) és nem warezolok, ha tetszik egy játék, akkor megveszem, ha lehetõségem van, backupot készítek majd. Mert én gyûjtõm is õket, nem évekre veszem ezeket, hanem évtizedekre. A Viper és barátai nem egyenlõk nálam a warezzel!!!

És még jogilag annyi, hogy pl. az, hogy egy adott cd, dvd-rõl csinálhatsz-e pl. másolatot vagy, hogy módosíthatod a gamecube-odat mod chippel országonként más és más megítélés alá esik, van ahol legális van, ahol nem.
GraviGyerök
Dukán Toportyán!

Megnéztem a dolgokat....
PAL IPL version 1.0
Drive Model 06 2001/08 (61)
Ezt írja infóként a GCoS 1.4
Az alján meg az virít, hogy DOL-001 EUR 2001
Ennek most jó nekem?<#alien2>

Szerintem a privát import teljesen jogosan vám és áfa mentes, csakúgy mint pl. nem kereskedelmi mennyiséget dohányárúból, alkoltartalmú italokból is be lehet hozni mindenféle gond nélkül. Azon meg hosszasan vitatkozhatunk hogy a bérek vagy az árak a hibásak idehaza. De azért az tény hogy áfa meg vám külföldön is van (max nem pont ugyanannyi), és soxor oda is valahonnan viszik az árut... tehát...
Szia Cheap!

Értem a célzást! 😊
Azt hiszem a baj, hogy azt, aki a Viperrõl vagy a többi, a warez-t lehetõvé tevõ megoldásról beszél, azt rögtön sokak szemébe warezol is. Lehet, hogy százból 98 igen, de a maradék kettõ nem.
Mondom ezt úgy, hogy az RE4-et végigjátszottam írott lemezrõl, de jövõ héten már veszem Bécsben a limitált RE4 pakot...

Egyébként szerény véleményem szerint jogilag el lehet ítélni a warezolást, azonban morálisan a jelenleg helyzetben, Magyaroszágon semmiképpen. Mondjuk jogilag az importot is el kell ítélni, legalábbis a vámot és áfát meguszó csomagokat. Najó... ez nem ide tartozik... másik topicba... 😊
CHEAPBOY
De ebbe az irott GC jatekok nem tartoznak bele ugye?😊

Mirõl? Egy szóval...: maximalizmus!!! 😊
CHEAPBOY
Mirol van itt szo pontosan? Egy egyszer RGB kabel rakotese a gepre nem eleg? (gyari kabel, nem 3rd party)

Szia kokaii!

Akkor szerencsés vagy, mármint a DOL-001-el... szóval a legjobb képminõséget egy nintendo D-Terminal vagy componens kábel módosításval nyered, ez a legolcsóbb megoldás egyébként.

Szóval mind a két kábelben van egy nintendo által gyártott speci DAC chip... ennek 12-es lába földre van kötve, ez kell egy 10kohm-os ellenálláson keresztül 3,3V-ra kötni (természetesen a földröl le kell kötni elötte 😊 ). Így átváltottaál "RGB mode"-ba.

Ezen kivül a H-Sync-et a 21-es, a V-Sync-et pedig a 22-es lábon nyerheted le... a D-Terminálon van "feles" vezeték, szóval csak a két kábelvégzõdésen kell dolzoni.

A másik végére meg ráraksz egy vga csatlakozót.

A progressiv scan... huh... keres rá neten... lényege, hogy a kép nem két félképbõl tevõdik össze, hanem egyszerre (egymás után) rajzolodik ki minden sor... egy szó, mint száz... jobb, mint a nem progressiv... 😊

A normál tv nem progressziv, a vga monitorok azok.

És mégvalami ezzel a kábelel csak progressziv scan-t támogató játékok fognak képet adni. prog. scan támogatást csak ntsc játékoknál találsz, szóval kell egy import ps-t támogató játék és egy freeload-er is, ha PAL-os gc-n akarod használni.

kokaii
Köszönöm szépen a választ Toportyán!
Nekem DOL-001(EUR) van. Akkor milyen/melyik lehetõség jut nekem?
A célom a legjobb képminõség. Persze tudok forrasztani (barkácsolni) 😊), ha van türelmed, elmondhatod mit kell a kábellel és melyikkel csinálni. És ha marad még energiád arra is, akkor azt is elmondhatod mi az a progressiv scan.
De ezek a dollár árak iszonyatosak! 😞

guardian hero
Én láttam! Okama GameSphere, hehe 😊

GraviGyerök
Dukán Toportyán!

Ez egy ÕsKocka, verziót most nem tom fejbõl de 2001 6 vagy 8 hót ir a GCoS 1.4. Kislemez nagylemez mind1 ennek.
Mi van ha 101-es? Depeche Mode-ba jó volt az!

A sok technikai blabla után valami izgalmasabb... látta veleki a southpark azon részét, amiben a kölykök egy "GameSphere"-el játszanak? 😊) Nem... YBox-al... és nem is Sp2-vel! 😊)
Szia Dukán!

GC verzió? Nem 101-es? Drive verzió???
Nagylemez esetén (Ritek G05) is DRE-zik??
Cobra verzió? gcos verzió?

Egyébként jó hír, jövõ héten már rendelhetõ a módosított, teljes méretû lemezt elfogadó gc ház tetõ... külsõleg egy az egyben az eredeti... purple, black és platinum színbe... lesz spice orange is! 😊 Nekem az kell! 😊
Szia kokaii!

A kérdés az, hogy milyen célból szeretnéd vga monitorra kötni a GC-det. Mert ha a legjobb minõség a cél, akkor a legjobb eredményt a nintendo d1-es kábelének módosításával kapod. Persze csak, ha volt már kezedben páka. Ennek hátránya, hogy csak a progressiv scan-es módban lesz kép a vga-don (hacsak nem valami különleges, 15kHz-est támogató monitorod van), persze a comopozoit video kimenet ilyenkor tudod használni egy második kis tv-n... ez. kb. 40 dollár + munka
Ha nem megy a forrasztás, akkor a második legjobb megoldás, ha egy komponens bemenetû vga box-ot veszel... a hátrány itt is adott, csak progessivel ad képet... ez 35 + 50 dollar, de nincs munka
A legkényelmesebb persze, ha egy upscan-es kovertert veszel... akkor mindig lesz kép, de ez drága és kábel ide is kell... 35 + 180 dollar...
A kompozít bemenetû vga box-okat felejtsd el, ocsmány képe lesz. Az s-video egy fokkal jobb, ha nem pal-os gc-d van.
Egyébként, ha DOL-101-es gc-d van, akkor a lehetõségeid a kompozítra szûkültek! 😞
Mégegy dolog, a japán és az europai rgb más, szóval az európai rgb kábeledet felejtsd el, legalábbis az ilyen olcsó vga konverterek esetén... de ha van pár ezer dollárod, minden megoldható... 😊)
kokaii
Gravigyerök és rnd!

Köszi a válaszokat, elõbb elfelejtettem megköszönni, mert ez a cikk felhúzott kissé.

A tvkarit nem is tudom... akkor a gépnek is mennie kell, ha játszani akarok.És nem a valós minõséget kapnám meg...
A Lik-Sang-ot megnézem.

kokaii
A péniszarcúnak nem csak hogy nem volt Nintendója, de tisztába sincs a konzol fogalmával, amit a Nintendo és a Sega képvisel(t).

Én azért vetem Nintendót, mert játszani akarok, minöségi és egyedi játékokkal,nem érdekelnek a poligon számok, és a hardverek teljesítmény fitogtatása, erre a célra tökéletes a pc, ahol viszont igenis érdekel és fontos a hardverek teljesítménye.

Mert hiába izom a ps3, vagy az Xbox 2, ha nem tudják programozni, kihasználni a gépek tudását (bár a ps2 esetében sikerült kihasználni, de a minóség még így is siralmas), és egy értelmes játék ötlet sincs, semmi újat és épitõ jellegû dolgot nem tudnak felmutatni.

Ha multimédiát akarok akkor itt a pc, aminél úgysem lehet tökéletesebb multimédia, egy játékgépben sem.

A Nintendo az (szinte) egyetlen játékgép, amire az ember eredetiben megveszi a játékokat, (annak ellenére, hogy másolható), mert ezek értéket képviselnek!

Amúgy mi alapján dönti el, ki a szegényebb réteg?És anyagira, vagy lekire gondolt?

(van sok ismerõsöm, köztük libapásztor és milliomos is, akik szinte a Nintendónak/ért élnek)

GraviGyerök
Dukán!

Egy idézet az index.hu tech rovatából:

"Átnézve a specifikációkat, világosan kirajzolódik, hogy melyik gépet kinek szántják: várhatóan a PS3 lesz az abszolút bajnok, teljesítményben és árban legalábbis mindenképp. A vásárlóközösség legvastagabb része nyílván ezt a terméket választja majd. Igazi alternatíva lehet a Microsoft konzolja, melynek esetleges hátránya az elsõ játékok esetében kevésbé lesz szembetûnõ, ugyanakkor tökéletes multimédiaközpontként is használható lesz a PS3-nál valamivel olcsóbb gép. Az új Nintendo pedig azt szegényebb réteget célozza, melynek egyáltalán nem fontos, hogy egy játékgép multimédia funkciókkal is rendelkezzen."

Na ennek a péniszarcúnak se volt még nintendója.

felháborító........

teljes cikk itt!

GraviGyerök
Dukán!

Az én kockámnak mind1 hogy akár 162 ohm akár gyári 438 ez mindig ugyanott és ugyanakkor DRE-zik minden lemeznél. Mi a hányás van ezzel?

balumaci
16 rongy körül asszem...

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Körülbelül mennyiért chippelnek meg egy gamecubot?
A másik lehetõség hogy vásárolsz a pécédbe a digitalizáló kártyát és arra kötöd a kockát... akkor tudsz majd szépen screenshot-okat csinálni, meg avi-ba menteni, ki lehet rakni full-screen-re is, nomeg van többszáz féle effekt meg filterezési lehetõség is...
Ja és a másik nagy elõnye a vga box-szal szemben hogy nem húszezer fölött kezdõdik az ára hanem már ötezer alatt is beszerezhetõ. A minõsége nem a legjobb, csak olyan mint a tévéé lenne...
GraviGyerök
Dukán kokaii lány!

Vagy rendelsz Hong-Kong-ból (pl. Lik-Sang) vagy veszel tévékártyát...

kokaii
Gamecubomat szeretném monitoron használni.
lehet GC-hez VGA Boxot kapni, vagy kábelt ami segitségével monitorra lehetne kötni?

GraviGyerök
Dukán!

Van élet DRE nélkül???????? 185 Ohm és még mindig...... mindenre....